28/8- 09

Hejhej, har inte kunnat skriva på ett riktigt bra tag nu för att min dator är fortfarande paj.
Anyway så har vi börjat skolan och har nu gått ungefär en vecka, riktigt kul! De värst är ju att jag verkligen inte är en morgon människa och har svårt att komma upp på morgen eftersom jag 3 ggr i veckan måste ta tåget som går 20 i 8 om jag minns rätt. Jag har trevliga lärare och faktiskt så va dom flesta i klassen helt okej. Finns de nått mer jag kan ta upp? Tror jag inte, har inte hänt så speciellt mkt faktiskt vad jag kan komma på nu....
Har iallafall gjort ett stort framsteg, Jag har sovit hos Robin inatt och jag börjat kl11.15 och Robini börjar 08.20 men här är jag hemma hos honom helt själv! lite tyfft eftersom jag är lite smått blyg av mig.

Ja juste Bengan har ritat på hela mitt ben och då hittade jag exakt den tatueringen jag ska ha nu! (bild kommer) och då vill jag ha massor med hjälp med vart den ska sitta.


Snart två månader, dom två bästa månaderna i hela mitt liv!
Med dig känns inget jobbigt, med dig känns allting bra.
Jag har sagt de tusen gånger och jag menar de lika mkt varje gång...jag hatar våra bråk!
Du är de bästa som har hänt mig och jag hoppas att du alltid stannar kvar.
Jag älskar dig Robin Mossberg.
Puss

18/8- 09

Hejhej, har inte kunnat skriva så långa och detaljerade inlägg eftersom min dator har pajjat helt nu och får typ inte sitta på papis men för tillfället så sitter jag vid Robins dator som han har tagit med sig till mig, HALLELUJAH !
Anyway så ligger jag i min säng och kollar på nått skitprogram på 3an medans Robin är och käkar på donken tsm med Svull, Leo, Robert och Tobbe. Som sagt så har jag ju fått hem en lapp idag där jag har fått en anmälan på mig och de har även syster och Korven fått...Idioter är de enda jag kan säga om er om jag ska vara ärlig, vi har gjort exakt lika mkt som er så vad finns de att anmäla?! Va väldigt irriterad på de tidigare idag men just nu är de bara skrattretande.
Imorrn ska jag till skolan för att gå på nått informationsmöte och ska träffa Bengan utanför skolan sen ska hon med mig hem för att sova hos mig och vad händer på torsdag då ? Jo då börjar äntligen skolan, brukar aldrig ha skollängtan men nu har jag verkligen de! Det är väll antaligen för att jag äntligen har kommit in på den linjen som jag vill och de bästa med allt är att jag ska gå i samma klass som en av mina bästa vänner, sjukt kul! Fick även veta att Marre, Robbin och Micha ska praktisera i jakan i hela 3 veckor och då jävlar ska man hälsa på dom varje dag också, de blir super!
Finns de nått mer att säga? inte vad jag kan komma på för tillfället så nu ska jag kolla lite bloggar bland annat Bengans, Robbins och Marres som jag har missat under dom dagarna som jag inte haft dator. Inte vart de ett superlångt blogginlägg nu heller men jag får försöka bättre mig med de.




Vill bara att du ska veta dehär min älskade pojk !
Svartsjuka är rädslan för att förlora nån.
Och dig vill jag verkligen inte förlora, inse de mitt hjärta !
Puss

18/8- 09

Hejhej, idag vaknade jag med älskling brevid mig igen.
Vi har inte gjort ett piss idag typ käkat, ätit frulle, duschat och nu sitter vi här i sängen typ. Fick just veta att jag fått hem en lapp där jag har blivit anmäld och min syster också, SKITSNACK ! Jag vill bara döda nån jus nununu!
Pappa är iallafall inte arg som tur är, men de är jag! På måndag ska jag till soc kl 1 och de är min första riktiga skoldag...skitbra.

Anyway så börjar skolan snart och nu måste jag dra, Puss.

17/8- 09

Hejhej, imorse vakade jag upp med mina älskade pojk brevid mig. Vi klädde på oss och gick till sibylla där han skulle äta...som vanligt! Och vi har suttit där nästan hela dagen och bara snackat och chillat, trevlans.
Nu har jag nyss ätit så jag håller på att spricka om jag ska vara ärlig! Imorrn börjar dom som går i bcjf skolan och bebisen min ska kanske jobba så vad ska jag göra imorrn då ? Ingen aning...har inte ens några pengar till bussen så jag kan leka med Bengan heller så. Får hoppas på dåligt väder så har jag en anledning att sitta inne.
Orkar inte skriva mer nu, Puss!

16/8- 09

Hejhej, har inte kunnat blogga på hela helgen pga att min dator har fuckat upp sig helt och de är bara msn man kan sitta på. Anyway så har de inte hänt så jätte mkt.
I fredags va vi hemma hos Tony och firade Sussan som fyllde år, grattis ! Lite senare under kvällen så gick vi till Nadja och Jens, superrolig kväll  förutom att jag och Robin hade de största bråket någonsin den kvällen, mkt tårar och skrik kan man ju säga. Vi bestämde oss iallafall för att sluta bråka för varje lite grej som man stör sig på och fokusera på framtiden tsm ist för att kolla bak, låter super! Igår va vi på the vocie och jag kan säga såhär som jag säger varje år, ALDRIG MER I MITT HELIGA LIV ATT JAG DRAR DIT IGEN ! Den här gången menar jag de verkligen!
Amanda och jag satt själva större delar av kvällen för att alla bara gick utan att säga nått och svarade inte när man ringde, inget ! Kom hem runt 1 iallafall och kollade på Sex and the city the movie och väntade på att Robin skulle komma. Somnade runt kanske halv 3 och runt 5 halv 6 kom Robin hem och han kunde verkligen inte smyga in och försöka vara lite tyst utan han började prata med mig också...fyfan va jag va trött, vet inte ens va han sa så trött va jag!
Vaknade inte först halv 4 idag då jag och baby gick och käkade frulle, nu har han precis åkt hem och jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig och syster så vi kan dra och käka på Byllan, SMASKENS !
Puss

12/8- 09

Hejhej, idag vaknade jag upp hemma hos älskling och han låg brevid mig och de kändes superskönt! egentligen skulle han jobba men han va inte riktigt frisk så han stannade hemma idag. Vi gick upp vid 1 och gick till sibylla för att Robin skulle äta och sen hem till mig för att jag skulle få duscha och sådär. När jag hade kirrade mig lite så gick vi ut och satte oss på en bänk ett tag tills Robins pappa kom och häntade honom och körde hem mig, tack!
Nu har jag käkat och sitter och väntar på att min älskade pöjk ska komma hit sen ska vi gå till Marre och Christer. Lite senare ikväll ska jag även träffa Emilia som har kommit hem från Rhodos idag, fick nyss ett mess att hon precis har landat.




Varje gång du släpper min hand har jag ångest.
Varje gång du går är jag rädd att du aldrig ska komma tbx.
Varje gång vi bråkar är jag rädd att jag har förlorat dig.
Men du har stannat med mig såhär länge så jag hoppas att du stannar för alltid.
Puss

11/8- 09

Hejhej, imorse vaknade jag med Bengan brevid mig men hon åkte hem nästan direkt. Då satte jag mig och käkade frulle med mig själv. Efter ett tag så gick jag och mötte Amanda och då började de spöregna...kul väder ! Kan vi inte få lite solsken den sista veckan innan skolan ?
Anyway så gick vi hem till Korven för att gå ut med lilla Moa pga att Korven inte va hemma och de va ingen annan heller och Moa måste ju ut, då är de ju klart att vi ställer upp! Nu sitter jag här framför datorn nyduschad och väntar på att min bebis ska komma hem så han kan äta för att sen möta mig, längtar ! Har även baxat ett par brillz av Bengan, dom är skitsnygga! så jag tänkte langa en bild...säg vad ni vill, jag vet att dom är coola !



Puss

11/8- 09

Hejhej, idag har jag varit med Malin nästan hela dagen och vi har inte gjort ett skit !
Vid 6 kom Bengan till bålsta och då tog vi 6 bussen till skogen för att fixa både löshår till både mig och Bengan. Vi han precis klart så vi trodde att vi skulle hinna med bussen men nej vi missade den så mormor kom och hämtade oss och va inte allt för glad för att jag "utnyttjar" henne vilket jag absolut inte gör...men vill ändå säga tack mormor för att du är så snäll och hämade oss så vi släpp sitta och vänta till 10.
Nu har vi kollat på skräckfilm, käkat chips och dipp och nu kollar vi på baksmällan för att vi vart lite smått rädda för filmen.
Sitter även och laddar ner itunes eftersom de har försvunnit från min dator tydligen och jag har hittat min ipod och en sladd, hoppas allt funkar bra nu. Har inte så mkt mer att skriva så ni kan ju kolla in Bengans blogg om ni är mer lässugna, emmmuy.blogspot.com !
Puss

10/8- 09

Bjuder även på en låt som jag själv tycker väldigt mkt om.
Nu ska jag platta håret och sen gå till centrum.



Puss

10/8- 09

Hejhej, idag gick jag upp halv tio för att äta frukost med pappa och lillebror.
Just nu ligger jag i sängen och kommer nog somna om snart igen, suck! Idag ska jag även åka till skokloster för att sätta i mitt löshår igen tsm med Bengan som också ska sätta i löshår och Malin som ska sätta fast de på oss.
Jag har inget alls att skriva så jag bjuder på lite bilder bara för att jag saknar min kamera som tydligen är borta...jag som trodde mamma hade den hela tiden,  FUCK !

      
  

Mina egna verk med mina bilder, WANT MY CAMERA BACK !
Bilden med håret är för/efter att jag har klippt malin, rätt bra för att vara första gången.
Puss

9/8- 09

Hejhej, har inte bloggat på hela helgen pga att jag har haft fullt upp.
Fredag: Började med att cykla hem och fixa sig lite hemma hos pappa tsm med syster och lite senare tittade Robin och Sweppe förbi. Vi kollade lite på tv tills vi bestämde oss för att gå ut och hoppas på att Marre och Christer skulle bli klara, men de tog ju sin lilla tid för dom. Runt tio kom dom hem till Tony och gud va roligt de va att träffa dom igen.  Vi hade jätte trevligt tills vi bestämde oss för att kila över till Pier (?) vet inte hur de stavas. Vi satt där hemma hos honom och sen så drar han ner Sweppe i backen och de vart massamassa knas kan man ju säga och jag fick inte ens prata med min egna pojk av nån Erik typ. Men vi gick iallafall tbx till Tony för att vi inte ville vara med dom idioterna, och då vart allt trevligt igen.
Men när vi väl skulle gå till shell så försvann min väska så om de är någon som har sätt en brun väska med gula skor, jeans, trosor, smink, nycklar, kort och ja...allt man kan tänka sig i så hör gärna av er för den skulle vara väldigt bra att ha tbx speciellt mina nycklar...Vi kom hem iallafall runt 5-6 och älskade Robin sov hos mig.
Lördag: Hände nästan inte ett piss på dagen, träffade Marre, Christer och Sweppe och sen drog jag till mormor för att äta middag. Vi grillade och sådär, jättemys! Runt kanske halv 9 så gick jag och syster hem till Nadja där Marre och Christer va barnvakt åt Smilla så kollade vi på film, Baksmällan! Robbin va med också.
Vid 1 gick jag och syster hemåt och träffade Robin på vägen som följde med hem, vi gick och la oss direkt så de vart väll en rätt så tidig dag.
Söndag: Idag vaknade jag tsm med älsklingen min igen då, käkade frukost och sen kom Sweppe hit. Amanda och jag klädde på oss och sen gick vi och mötte Annelie och Camilla, snackade lite skit och sen kom Tobbe.
Camilla gick hemåt, Annelie gick hemåt medans vi andra fortsatte mot centrum för att möta Marre och Christer. Vi satt där vid centrum ett tag tills Amanda och jag va tvugna att gå till tåget för att åka till kungsängen och käka. Vi åkte hem och sen åkte vi till Marre där även Robbin, Robin och Christer va, vi snackade lite skit bara och sen drog vi hemåt och nu sitter jag här och kollar på csi som vanligt.
Nej nu orkar jag inte skriva nått mer idag.
Puss

7/8- 09

Hejhej, har just gjort mig iordning för ikväll.
Kvällen började jätte trevligt hemma hos Sweppe sen vart de knasknas.
Gårdagen vart inte som planerat, vi skulle hälsa Marre och Christer välkommna hem men vi han aldrig så långt för de vart massa tjaffs. Amanda och jag gick iallafall och mötte Annelie sen jesper och Tobbe...Robin va borta.
Robin blev "hittad" och sen skulle vi hem till Jesper men då fick Tobbe och Robin för sig att gå till shell så jag fick gå hem med Sweppepeppe, "my best friend" vi gjorde chips, dipp och satte på tvn och somnade nästa direkt.
Robin och Tobbe kom hem runt halv 5-5 så ja då vart man väckt och sen skulle man gå och lägga sig i en säng i ett kokhett rum!
Idag har jag inte gjort ett piss faktiskt sovit och gjort mig iordning. Nu sitter jag, Jesper, Robin och Amanda i mitt rum och väntar på att Marre och Christer ska bli klara så vi kan möta dom och pussa sönder dom.
Puss

6/8- 09

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos Sweppe med Älskling och syster.
Vaknade upp imorse vid halv 11 av att Robin ringde och väckte mig så då va de väll bara att gå upp. Cyklade till sweppe och sen tog vi en cykeltur till centa.
Nu ska vi grilla här ikväll och vänta på att mina sötsaker Marre och Christer kommer hem. Robbin kanske kommer också, i hope so !
Nej nu måste jag vara lite social.
Puss

5/8- 09

Hejhej, igår va jag som sagt med Robbin och Amanda och käkade lunch, smaskens !
Vi satt där ett bra tag sen gick vi ut och satte oss vid en trappa och snackade massa skit till vi beslutade oss för att gå till solslätten där Robbin fick för sig att bjuda på cola, tack sötunge !
Vi satt där i flera timma och Robin och Tobbe tittade även förbi.

   
Älskling Robbin och syster. 

 

Idag är ingen vanlig dag för idag är de mammas födelsedag, HURRAHURRA FÖR MAMMA IDAG !
Japp, idag har mamma blivit 35 år och jag ska äta middag hos min kära moder, grattis på födelsedagen gullmamma.



Puss.

4/8- 09

Hejhej, vaknade för cirka en halvtimme sen alltså kl 11.
Vaknade av att syster ringde och väckte mig pga att jag ska faktiskt äta lunch med Robbin och syster på Lucky house idag, mums! Sen vet jag inte vad som händer vi kommer nog sitta och snacka massa skit ett tag också.
Kanske får sova med älkling inatt för ha ska ha uppkörning imorrn så han kan inte jobba, YES !
Nej nu måste jag springa till duschen och göra mig iordning, men bjussar på ett youtube klipp bara för att Kusinvitamin visa hur man gjorde.

Puss

3/8- 09

Dehär blir nog mitt sista inlägg för idag eftersom jag har typ skrivit 5 små skitinlägg idag.
Men ville göra ett sista och bara för att visa hur mkt Robin betyder, även fast alla nog redan har fattat de !





Puss.

3/8- 09

Hej, måste bara säga hur jävla tråkigt de är när Robin jobbar!
Inge sovsällskap varje natt och de är nog de som är de värsta nu när jag är så van.
Men imorrn blire iallafall att käka lunche/fika med Robbin...om vi lyckas få hit honom, hoppas på de för han är också saknad ! Ni kan alltid spana in hans blogg,
http://www.downanddirty.blogg.se/
Nej nu har deon torkat så dags att fixa mig lite. käka och dra och träffa min älskling !
Puss

3/8- 09

Hejhej,  vaknade för ett litet tag sen av ett sms från baby och då passade jag på att går upp när jag äntligen är vaken.
Idag har jag inte en aning om vad som händer om jag ska vara ärlig, träffa Robin efter att han har slutat jobbet hoppas jag på annars kommer de kännas skumt. Jag ska till polisen idag men de känns som jag inte kommer hinna dit idag så jag får nog ringa eller ta de imorrn.
Btw så tycker jag om min nya bloggdesign, superfin! Jag kan inte sluta tänka på en sak och de är att skolan börjar snart, fyfan va de kommer bli kul. Två veckor och 4 dagar kvar, WIHO !

saknar Marre och Christer. <3


 



















3/8- 09

Tack ida för den nya designen, hejdå den gamla.


03/8- 09

Hejhej, kom inte för ett litet tag sen.
Har suttit på sibylla ett tag med Jesper, Tobbe, Älskling och syster och där träffade jag även Lillkim, Norre, Årman och nån snubbe, trevligttrevligt. Sen åkte alla hem så jag och syster gick och träffade Annelie och Camilla och snackade ett litet tag innan vi drog hem. Nu sitter syster och jag och käkar chips, dipp och pop corn, Amanda har ju även skapat en blogg idag...kulkul, spana ! finns länk längre ner på bloggen.
Puss

2/8- 09

Hejhej, igår runt 4 så fick Amanda och Robin för sig att vi skulle gå till Pierre och säga hej till Alvik så då gjorde vi de. De va  väll trevligt där och de kändes superskönt att Alvik inte va sur på oss pga en grej.
Vi kom hem runt 5-6 och fyfan va trött jag va, somnade direkt! Vaknade runt 3 idag och då va de ju bara att gå upp och käka frukost. Sen sa Robin att han skulle hem sen vart de lite tjaffs mellan oss och fyfan va jobbigt de är. De är så sjukt jobbigt att bråka med honom och de är ännu svårare att hålla tårarna inne, vill inte visa mig svag heller, skit också! Men de löste vi såklart och de ska vi alltid göra.
Anyway  så har vi EN månad idag och mina känslor växer bara mer och mer för varje sekund.

   

du och jag föralltid? de är iallafall min dröm.
   

01/8- 09

Hejhej, kom nyss in och kl är 11.
Efter maten så hoppade jag in i duschen sen kom Robin hit och vi gick till centrum och hyrde film. De blir i taket lyser stjärnorna igen och Taken. Två helt superbra filmer! Vi han dock inte handla chips och grejer på ica för dom hade stängt av kassorna så vi fick gå till shell och handla lite.
Nu sitter vi och väntar på att dippen ska bli lite hårdare och godare så då passade jag på att sleva ett inlägg.
Så filmkväll med syster och Robin ikväll då, en lung och skön kväll inget jävla party här inte.
Har även pratat men bengan idag, hon är så söt hon. Har även lite skollängtan eftersom jag ska börja i den linjen jag vill, frisör och gå i samma klass med min bästaste sötsak.

Vill bara passa på att säga att jag saknar Marre och Christer, på fredag då jävlar ska jag pussa sönder dom.
Puss.

1/8- 09

Hejhej, vaknade för ett tag sen med älskling brevid mig.
Vi käkade frukost, kebabpizza mums ! och nu kollar vi på tv, vad händer idag ? ingen aning faktiskt.
Ska ringa bengan snart och prata lite med henne sen ska jag prata lite med körven om vad som händer igår.
Igår blev de massa jävla knas, tänker inte säga vad riktigt eftersom de finns några idioter som säkert läser den här bloggen. Men knas vart de och mamma kom och pratade med oss och när vi berättade så blev hon inte särskillt glad.
Nej nu ska jag dryga mig med Robin för han är så jobbig, bara drygar sig just nu.
Puss.

RSS 2.0