29/ 12 - 09

Hejhej, idag är de tisdag och vi ska troligtvis åka till hassela imorrn...beror på Robin som inte kan bestämma sig om han ska låna pengar eller inte.
Anyway så igår va jag och Robin i Kista tsm med hans bror Christopher och Maria, mkt trevligt! Jag shoppade lite på gina, en kofta, ett linne och ett skärp sen tog mitt presentkort slut. Vid kanske 6-7 nån gång så åkte vi till vällingby och käkade, mums ! Sen kollade vi runt lite tills vi bestämde oss för att åka hem, men så blev de inte för  Christopher ringde och frågade om vi ville komma och fika vilket vi gjorde. Kaffe och browni, eller jag fick te..jag orkade verkligen inte käka browni så jag lät bli plus att de inte är en favorit till mig. Vi åkte iallafall hem vid 9 och först åkte vi hem till mig och hämtade saker sen hem hit och kollade på Paranormal activity, jag va så rädd så jag grät och vill aldrig mer sova själv. Alla säger att den där filmen är sann men Robin läste igår att han som är med i filmen va med i John lennon show i år. Jaja nu ska mormor komma och hämta mig vi hörs sen, puss.

25/12 - 09

Hejhej julafton va helt ok med massa bra julklappar och sen hem till min älsklingspojk på kvällen !
På dagen/kvällen va vi hemma hos mormor och käkade middag, öppnade julklappar och massa mysigt med familjen. Vid kanske 7 så gick amanda och jag till Micke för att säga god jul och så till pappa och några, Ninni/diddie eller vad hon nu heter och Peter hade iallafall fått en supersöt bebis som jag va lite sugen på att sno. När dom skulle åkte hemåt så gick jag och Amanda tbx till mormor ett tag och sedan kom Robin och hämtade mig, när vi kom hem till honom så kollade vi på film med Kenth, Agneta och Christopher...minns inte vad filmen hette men de va hyfsat bra. När den va slut så kollade vi lite på tv sen gick jag och la mig tsm med älsklingen, somnade på hans bröst med hans armar om mig...gud va härligt ! Imorse när vi vaknade så klädde jag på mig och han gick in i duschen sen åkte han och lämnade mig hemma och så åkte han till sin bror, jag gjorde mig i ordning och sen gick jag typ och la mig eftersom pappa va så otroligt seg (som vanligt) och han sa "jag kommer snart" men ca 2 timmar senare kommer han hem och då skulle vi laga mat och jag som va superhungrig ! När jag hade käkat klart så väntade jag bara på att mitt lilla hjärta skulle ringa och säga att han hade skjutsat sin bror vilket han gjorde efter ett tag och då kom han och hämtade mig. Vi åkte hem hit till honom och låg här i typ 20 min eller så sen ringde han till Tobias som ville att vi skulle följa med till Jonas finka och dricka men jag är inte 18 så får inte ens komma in där, men vi skulle kolla om man va under 18 om man bara fick sitta där men de va stängt så vi drog till donken och bebis köpte en milkshake till mig och de va de enda jag ville ha. När vi hade käkat och sådär så åkte vi tbx till bålsta och åkte runt lite tills vi tröttnade och körde hem Kicki och Tobias till Kicki och vi åkte hem hit och har kollat på film och myst. Just nu sitter jag här helt själv och väntar på att Robin ska komma tbx med Christopher som han är och hämtar på Richards och så skjutsar han några kompisar till Christopher och när Robin kommer in hit hoppas jag att vi ska sova, är svintrött! Men vågar dock inte somna nu när han inte är hemma här, brevid mig.


Det är den här personen som jag älskar mest på jorden.
Det är den här personen som gör mig glad.
Det är den här personen som jag vill leva med.
Det är den här personen jag inte kan leva utan.
Det är den här personen som jag kommer leva med.

Jag älskar dig Robin och så kommer de förbli! Ingen eller inget på hela jorden ska kunna splittra oss, vad folk än säger så håller jag fast vi att de ska vara du och jag.

forever i will love you
forever i will be true
forever i'll always be here by your side
and every morning i'll be there
when you open your eyes

never gonna let you down
i'll always be around
i'll be here for you
because i love you
never gonna let you down
i'll always be around
i'll be here for you i love you

24/12 - 09

Hejhej, idag är de julafton, jippi!
Igår skulle vi hem till Marre och Christer på uppsittarkväll men de blev ändrade planer eftersom dom va så sega så åkte hem till pappa och käkade middag med honom, lillebror och syster. När vi hade ätit klart kom älskling och hämtade oss så åkte vi hem till honom och jag lämnade hans present till hans mamma och då gav han mig en påse med julklappar ? Shit asså mktmkt kan jag säga så kollar man på mitt lilla fjuttpaket liksom. Öppnade iallafall hans julklappar imorse och de va lackleggins, parfym och hårgrej...TACK ÄLSKLING DU ÄR BÄST ! Nu sitter jag och väntar på att vi ska käka och sen öppna julklappa och mingla lite med dom som är här för att sedan gå hem till Micke där pappsen är och säga hej och kolla på Peter och Ninnis nyfödda bebis. Jag ska även ringa Robbob om ett tag också och säga grattis och sådär till  mitt lilla hjärta och sen ikväll ska jag tydligen få en julklapp at Robin mamma och Pappa, söta som dom är ! Mina planer för julafton är att mysa med älskling, bara han vill de så. Nej nu ska jag faktiskt vara lite social eller kolla på kalle anka.
Puss

23/12 - 09

Hejhej, imorse vaknade jag vid elva och sen har jag bara legat och kollat och pussat lite på älskling men han vaknar såklart inte så jag gick och fixade mig lite vid kvart över tolv. Vi ett kom mormor och hämtade mig och Robin låg fortfarande och sov jävla sömntuta! Iallafall så åkte jag och mormor till kinakrogen för att äta lunch, lunchbuffe vart de...MUMS ! När vi hade ätit klart så åkte vi hem hit till mormor för att pynta granen men de är inte det enda vi har gjort idag vi har även hunnit med en kopp te/kaffe och baka bröd som för tillfället står i ugnen. Om ca 30 min så ska vi åka ner till tågan för att hämta Ullapira och sedan ska vi åka förbi pappsen för att jag ska springa in och hämta saker och Robins julklapp sen åker jag hem till mamma och sover där inatt, utan älskling *buhu* så jag ska få sova med systeryster inatt. Just nu är Älskling i kista tror jag och handlar julklappar tsm med Kurt, jag  är så nyfiken på vad jag ska få utav honom för sist fick jag ett superfin halsband som jag aldrig ska ta av mig så nu hoppas man på att de blir en lika stor höjdpunkt på julafton, men de blir de säkert eftersom de är från honom så är de speciellt. Prick om en vecka så är vi påväg till Hassela eller så är vi redan där, omg va mysigt vi ska ha!
Anyway så va jag och älsklingen min hemma hos Paulinadenfina igår och kollade på Sherdil så Robin vart väll inte så speciellt glad när jag lurade med honom för att se en barnfilm som handlar om en häst och en tjej, men han stod ut och va inte alls sur när vi va själva heller de enda han sa va "jag ska strypa dig långsamt" med ett sånt där supergulligt leende på läpparna som bara han kan ha! När vi kom till båsla åkte vi hem till Maritza och pratade lite, käkade knäck och choklad tills Maritza och Kurt ville sova så körde vi hem Mandypandy och sedan åkte vi till shell och mötte Tobias och Kicki. Vi åkte upp till ett ställe som tydligen kallas "nöjd" eller nått sånt för att kolla på folk som åkte pulka och snowracer bakom bilen men de va ju bara muppar där så vi stod för oss själv i ett litet hörn och inväntade tolvslaget för då skulle Kicki bli en "kvinna". Så med andra ord grattis på födelsedagen Kicki! Vid halv 1 åkte jag och Robin hem till honom och kollade på 2 och en halv män och sedan  somnade jag gott med mina armar runt honom och vaknade ännu bättre, liggandes på hans bröst medans han håller om mig...finns de nått bättre ? Nej tror fan inte de.
Nej nu ska jag gå och hålla mormor lite sällskap så blir de troligtvis en uppdatering imorrn eller senare ikväll.
Puss

22/12 - 09

såhär mkt har jag förändrats sen januari.



22/12 - 09

Hejhej, nu har jag kommit hem igen och de va tydligen i centa som Marre va så de va ju bara att skynda sig på med kläder och springa till bussen men fick vänta i 20 min ändå..

Sötnosen själv

<3

22/12 - 09

Hejhej, just nu är jag helt happy ! De är mysigt väder ute, älskling är underbarast på jorden och de är bara två dagar kvar till julafton ?! Jag längtar och längtar till julafton, vad kommer jag få? *happy* men vill dock inte ge min julklapp som jag har köpt till Robin längre, känns som han kommer bah "mm, tack jossan..".
Anyway så ska jag nog till Jakan med Malin, Fia och bebisen (Alicia) om jag hinner, har ju faktiskt träning sen vid 6 så. När Robin kommer hit så ska jag bära ner lite saker i pannrummet, men de är läskigt att gå ner själv så han får följa med mig, om han hinner de vill säga jag vet inte om de är idag han ska åka och handla eller om de är imorrn. Imorrn ska iallafall jag till mormor och hjälpa henne att pynta granen och imorrn ska jag även sova utan Älskling...shit de va ett tag sen, minns inte när de va sist men de skrämmer mig iallafall. Nej nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt sen ska jag dra till vinan och träffa Marre en snabbis under hennes lunch sen hem igen.

Puss


21/12 - 09

Bara för att Marre älskar mössan och fick inte se den idag, här har du sötnos.


21/12 - 09

Hejhej, just nu kom jag på att de är fanimej bara 3 dagar till julafton ?! Shit my lord!
Jag undrar verkligen vad jag ska få i julklapp, nått bra i hope! Undra vad jag ska få i julklapp av Robbob, jag har en julklapp till honom iallafall som han kanske inte tycker om men han får fanimej låtsas gilla den/det.
De blir iallafall Hassela på nyår med dom bästaste, inte alla dock men några av dom bästaste...kommer sakna Bengt super mkt men då jävlar när jag kommer hem därifrån så ska jag lekaleka med henne.  Imorrn ska jag till Paulo och de ska nog Sofia med i think, Bengt kan icke följa eftersom hon ska till Kimpi idag så de blev lite tråkigt men då får jag leka med dom sötisarna iallafall.

Jag älskar snö verkligen !

Jävligt kass bild på mupparna men hittade ingen annan med båda på.

Aja nu måste jag göra mig iordning för nu är BEBISBENGT påväg hit,JIPPIA.
Puss

21/12 - 09

Hejhej, just nu sitter jag och laddar upp bilder på facebook från Emilias födelsedag...fjortisfest!
Min kompis lever tack vare mitt lilla hjärta, jag fick panta lite burkar av pappa med de räckte inte så då fick jag pengar av älskling till en kompis, tack bebis ! Anyway så tittade vi på en film som gick på 5an, halvbra, men när jag va liten tyckte jag att den va super. Vi somnade rätt snabbt efter csi och älsklingen gick upp tidigt imorse för att jobba men jag somnade om snabbt. Jag vaknade för ett tag sen och nu väntar jag på Bengt som ska komma hit ett tag innan hon åker till Kimpi. Nej nu bjussar jag på bilder.


1- Vito, Tchibbe och Emil.
2- SötKarro.
3- Millan och Körv <3.
4- Folk.
5- Jag och Limpan <3.

Orkar inte ta fler bilder, puss.

20/12 - 09

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos Robin och väntar på att han ska komma in och sluta mecka med bilen.
Igår gjorde vi inte så mkt, åkte runt lite med bilen och Robin skjutasde folk och då gick jag upp till Johannes ett tag för att träffa Amanda och Alvik men mötte även på fler som lilla Jimmy tillexempel. Det va mkt trevligt att träffa dom för de va ett tag sen och man saknar dom ju, mkt söta personer ! När Robin hade skjutsat klart alla så åkte jag, Robin, Kicki och Tobbe till donken och käkade och de va tamejfan de bästa jag gjort i hela mitt liv va döhungrig. När vi hade käkat klart så åkte vi hem mot bålsta, släppte av Kicki och Tobbe eftersom vi skulle till Marre men när vi va där så hade dom fyllepåsarna gått och lagt sig tydligen. Då åkte vi vidare mot shell och där va Emil och Tchibbe som vi körde hem. Vi körde massor med fler men orkar inte skriva om de för de är ju riktigt jävla tråkigt.
Så anyway så ska jag äta middag hemma hos Robin idag, gottgott! Imorrn kommer kanske Bengan till mig annars åker jag nog till henne sen följer hon med mig hem om hon skulle sova hos mig och på tisdag blir de att åka till Paulo ! Jaja nu orkar jag inte skriva mer och har för de första inget mer att komma med.
Puss

19/12 - 09

Hejhej, nu sitter jag hemma hos älsklingen min och väntar på att han ska komma så vi kan gå och duscha.
Igår fyllde som sagt Emilia år och vi va hemma hos henne och käkade så jävulskt god mat, hemma gjord kinamat jag höll seriöst på att spricka sen för att jag käkade för en hel familj. Efter att vi hade käkat satt vi och snackade lite sen fick vi skjuts ut till krägga, hem till Pontus där de inte skulle vara fest utan bara några st men sen drog de till med en fest iallafall med bara massa äckliga fjortisar som gick runt som små slampor. De va en brud som va heeelt galen hon sa "kom så dansar vi" och jag ville inte då satte hon sig i mitt knä och typ jucka? sen satt hon och sa att jag va så jävla vacker och lalala jag va hennes babe som hon älskar mest av alla...första gången jag träffa bruden. När vi väl skulle hem så märkte jag att någon liten fjortishora hade snott mina skor men Pontus va så snäll och lånade ut ett par skor till mig som han ska få tbx nån dag. När jag kom till bålsta så mötte  jag såklart älsklingen och så åkte vi hem till honom och sov. Imorse när jag vaknade så va de nästan att åka på match direkt, de gick otroligt bra förutom för mig...Jag fick ont i min arm så jag knapp kunde röra den för nån minut och mitt knä hoppa till så fyfan va ont de gjorde ! De blev iallafall 2-1 till dom men dom va riktigtriktgit osportsliga en brud bölade typ hela matchen och kallade mig hora hela tiden. Nu ska jag duscha, puss.

18/12 - 09

Hejhej, nu har jag nyss kommit hem från julavslutningen...helt värdelös !
Började med att fika och lite sånt sen gå till aulan och kolla på nått...dom sjöng inte ens jullåtar ? Anyway efter vi hade slutat drog jag, Paulo, Bengt och Sofia till jakan för att jag skulle handla en ögonbrynspenna med mina sista pengar på presentkortet och de slutade även med att Bengt och Paulo käkade BK. När dom hade käkat klart gick vi till tåget som va 4 min försenad men vi hann till bussen ändå och där träffade jag Robbin, trevlanstrevlans!
Puss

18/12 - 09

Hejhej, jag väntar såklart på bussen och de suger !
Idag är jag riktigt svinigt trött och ville inte gå upp så låg kvar i 20 min extra och de visade sig att de va bara bra eftersom jag är klar för länge sen. Älsklingen åkte redan vid kvart i 7 och då vaknade jag till lite men somnade sedan om. Dehär är faktiskt sista dagen i skolan, vi har julavslutning och sen fan är de jullov ! Idag är de faktiskt ingen vanlig dag eller hur Emilia? VI FIRAR DEN DAG MED BLOMMOR OCH CHOKLAD, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABE ! <3
Så ikväll blir de att äta mat och mysa hemma hos Emilia och vänta på att Robin ska komma hem så jag kan åka hem ióch sova eftersom jag tydligen har match imorrn...suck ! Aja nej nu måste jag klä på mig och lite så innan bussen är här faktiskt.
Puss

17/12 - 09

Hejhej, idag har de varit en halvlång dag i skolan och jag är riktigt nöjd med vad jag har gjort idag !
De började med att jag vaknade hemma hos Robin och tänkte att jag skulle skita i skolan men såklart så gjorde jag inte de eftersom jag är så duktig. Jag gjorde mig i ordning och gick till bussen som va 7 min försenad och de blåste så in i helvete och de va så jävla kallt. När jag kom till stationen så fick jag vänta i kanske 1 min sen kom Bengt och så gick vi mot tåget, skönt de med lite värme. Vi kom till skolan precis så vi hann till början av lektionen som va  svenska och vi skulle redovisa, men jag vägrade så alla utom jag och Bengt redovisade. Jag hatar verkligen att redovisa de är så pinsamt och så jävla hemskt jobbigt, usch! Iallafall så fick vi lunch, oxjärpar och potatis den va väll sådär. När vi hade ätit klart traskade vi till idrottshallen och skulle ha idrott, vi spelade vollyboll och sjöng backstreet boys, bwo, e-typ och vad som nu kom på den där skivan. Under lektionens gång så hittade jag två kartonger som va inslagna och såg exakt ut som paket så jag och Bengt tog på oss en varsinn och  ja, vi va fan fula ! *bild kommer*. Efter idrotten så va de matte och vi skulle jobba lite i boken och sen ha kompliteringsprov för att kunna höja betygen, men vi hann inte ens börja. Linnea fick damp för att "bengan kollade bort, Paulina borstade håret, jag petade på paulinas naglar och Niven smsade" Ja Bengan kollade bort i två sek och tog min vattenflaska, Paulina borstade håret innan genomgången, jag pekade på paulinas topp som va helt kluven och Niven smsade...BIG DEAL ?! Nej men de tyckte linnea så hon ställde in lektionen och vi fick göra proven direkt, de gick åt helvete eftersom jag inte fattar ett piss men har redan g+ så de är chill för mig. När man va klar med provet skulle man göra ett prov som man hade omprov i, jag hade ett med Christel och de gick superbra, fick vg och hon va mkt glad på mig ! Nu vart vi så glada eftersom linnea inte ville ha lektion så blev de en halvtimmes tidigare tåg, skönt! Men de va dock försenat så när vi kom till bålsta va de bara springa till bussen. När jag kom hem tänkte jag "åh fan va skön att sova" Men nej jag tittade lite i mitt rum och fick ångest, de va verkligen skabbigt. Så jag har dammat de mesta, dammsugit, plockat upp alla kläder från govlet och lagt de som är smutsigt i smuttsen och de som va rent la jag i garderoben. Mitt rum är frechare en någonsin och de luktar gott också,  doftljus ! När jag hade städat, blivit riktigt nöjd och duschat  så pyntade jag granen tsm med lillebror, den blev skitful. När granen va pyntad så gick jag ner hit till datorn och har skrivit en inlämningsuppgift som jag hade glömt bort som ska vara inlämnat senast imorrn så då va de bara att gå ner hit och skriva de och den är klar nu och ivägskickad .
Imorrn fyller även min lilla babe Emilia 16 år, grattis hjärtat ! Så då blir de att gå dit och käka kinagryta *hemlagad*, svulla massa gott och sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara hem i  rätt skaplig tid iallafall eftersom jag fick veta idag att jag ska vara med på match på lördag kl 2, SUCK ! Trodde att jag skulle slippa eftersom jag inte va på träning i tisdags men nej, visst de är väll kul att spela men jag är ju så värdelös på de så.
Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer om j ag ska vara ärlig men slänger upp en bild på mig, Bengan och Paulina !



Puss


16/12 - 09

Såhär kul har jag när jag kommer hem. Ska åka och äta middag hemma hos Nina men maten blir ju tamejfan aldrig klar och pappa är seg och jag svälter ihjäl! När jag har ätit klart så kommer älskling och hämtar mig ringde han och sa. Ikväll kl 21.00 är de PH ! Eftet Ph är de house of wax på 6an, otroligt kass film om jag får säga de själv. Vem i helvete tycker att en "skräckfilm" med Paris hilton och chad michael murray är läskig ? De kan inte vara många, aja nu ska jag åka till nina och leka med lillebror och äta som aldrig förr. P.s. En skoldag kvar och sen är de julavslutning.
Puss


Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Ja, det gjorde jag.
vad önskar du att du gjort mindre? Klaga
hur tillbringade du midsommarafton? Jag va med mina vänner och träffade även Robin *glad*
blev du kär i sommar? ja de blev jag.
hur många förhållanden? i sommras ? en annars två
favoritprogram på tv? oth.
bästa boken du läste i sommar? läste ingen i sommras
dog någon som stod dig nära? Ja.
vilka länder besökte du? Sverige.
är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Festival i hope och utomland i hhope.
vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? 2/7 - 09
största misstaget? vene.
har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld
Bästa köpet? Nothing.
Vad spenderade du mest pengar på? Mat, buss, Tåg, cigg, Bensin...
gjorde någonting dig riktigt glad? Robin och vännerna
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? Svennebanan.
var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Både och, faktiskt.
vad önskar du att du gjort mer? Tränade, jobbade.
största musikaliska upptäckten? no idea
något du önskade och fick? Ja
något du önskade dig men inte fick? Det också!
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Va med Korven, Bengan och några till?
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Finns det alltid.
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? Min stil? Haha, som vanligt antar jag.
vad fick dig att må bra? ALLT FOLK!
vem/vad saknade du? ALLT FOLK!
sommarens sötaste? Robin
sommarens hetaste? Korven i cocosolja ;D
sommarens största kärlek? Robin i guess.
sommarens besvikelse? ehm, vene.
sommarens bästa? Kärleken och alla vänner.
sommarens snällaste? Vene

16/12 - 09

Hejhej, jag sitter och väntar på bussen nu som vanligt.
Igår lekte jag som sagt med Emilia och de va mktmkt trevligt och efter de så kom Robin och hämtade mig så åkte vi hem till mig, han satt vid datorn och jag kollade på tv sen la jag mig för att sova, vilket han också gjorde efter ett tag. Jag va superirriterad på honom, ville bra mörda honom men varför säger jag inte. Men eftersom jag inte kan vara sur på honom speciellt länge så vände jag mig mot honom efter ett tag och pussade lite på honom sen somnade jag där helt lycklig med bebben min. Imorse vaknade jag och nu har jag duschat, fönat håret, plattat luggen, sminkat mig och klätt på mig och jag är helt klar nu. Idag skulle jag egentligen åkt tidigare till skolan för att ha ett omprov med Christel men hon ringde imorse och sa att hon va fortfarande sjuk så de blir inget prov för mig idag inte. Nej nu ska jag kolla vilken utav mina äckliga jackor jag ska ha på mig idag....Snäll köp en ny till mig!

Om de ser dehär mamma kan du kolla i garderoben i amandas rum om min jacka händer där och isf tvätta den idag ?
Puss

15/12 - 09

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos emilia och myser. Vi har hoppat i snön och skrattat åt att emilia är så trög !
Snart ska vi går ut och hoppa mer i snön (mest emilia), tjoflöjt !

Puss


15/12 - 09

De är världens mysigaste väder ute nu, de kan jag lova.
Jag tänkte bara skriva ett kort litet inlägg pga att jag måste käka nått för jag har inte ätit på hela dagen och jag måste skynda mig till träningen som börjar om ca två timmar. De blir inga bilder ikväll eftersom jag inte har tagt några för vi har suttit i en aula typ hela dagen och lyssnat på föredrag och vi har knappt ens fått gå på toa *bara i nödläge* och vi fick typ inte leka med snön heller...sög ju min kuk !

Bengan kom tbx till skolan nu, i miss u my dear! Bli frisk !


Puss

15/12 - 09

Hejhej, nu sitter jag såklart och väntar på bussen...mkt tråkigt.
Idag börjar vi 10 min senare men de betyder att jag tar ett tåg som går en halvtimme senare, skönt kan man ju säga ! Idag har vi temadag och de kommer suga min balle men på rasten ska jag och Paulo nog ut och hoppa i snön, jag har kameran med mig *happyface*. De är jätte mkt snö på min tomt och jag blir så gla så gla!
Juste btw igår så gjorde jag en snögubbe och jag och Paulina gjorde snöänglar och lekte i snön, de va superkul. Idag blir de mjukisar för min del eftersom vi mest ska lyssna på massa föredrag, hörlurarna är verkligen med och en macka ska jag även köpa när jag kommer till jakobsbergsstation !
Nej nu har jag inget mer att säga, men bilder kommer ikvälll eller nått sendå.

Igår gick jag hem tidigare från skolan pga att jag hade sån jävla migrän, när jag kom hem somnade jag och sov i 4 timmar....sinnessjukt jag är helt sliten och död, tur att vi får jullov på fredag då.

Puss

14/12 - 09

 

I love this girl !

14/12 - 09

Nu tänkte jag bara bjussa på lite bilder ifrån helgen.




1. Helena och ida.
2. Bella.
3.Helena.
4.Helena.
5.Honken och Räkan.
6.Massor.
7.Malin.
8.Markus, Chrissi och Ted.
9. Honken.
10. Juha.
11. Amanda och Räkan

Tack för en trevlig kväll.

14/12 - 09

Hejhej, som vanligt så sitter ja och väntar på bussen så har absolut inget att göra så ska snart göra en lista.
Men igår va de världens bästa film på tv, Skicka vidare heter den ! Om ni missade den så spring och hyr den eller ladda ner på en gång för den är så bra, jag satt och böla och böla i slutet och Robin satt och flinade åt mig, dumma unge !
Aja nu kommer en urtråkigt med tidsfördrivande lista, snodd av Vanessa !

(x) Druckit alkohol
(x) Rökt
(x) Varit full
(x) Däckat
( ) Snusat
(x) Varit på fest
(x) Fått minneslucka
(X) Varit kär
(X) Älskat någon
(x) Fått ett sugmärke
(x) Gjort ett sugmärke
(X) Fått ett bitmärke
(X) Gjort ett bitmärke
(x) Kysst en främling
(x) Strulat med någon av motsatt kön
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) Gråtit dig till sömns
( ) Vaknat av att du gråter
(x) Skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) Slagit någon på skoj
(x) Blivit slagen på skoj
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) Haft sex
(x) Varit på solsemester
(x) Badat i sjön
(x) Gjort något olagligt
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
(x) Sovit i över 12 timmar
(x) Sett en film mer än 10 gånger
(x) Tagit någon på asset
(X) Velat dö
(x) Kysst någon utav samma kön
( ) Åkt buss i över 10 timmar
(x) Varit ute en hel natt
(x) Blivit tagen av polisen
(x) Haft filmkväll
(x) Svikit en vän
(X) Varit sjuk

Så rolig va den, nej inte speciellt...Så nu ska vi göra en till och ta reda på hur fjortis jag är !

FJORTISTEST:
får man över 60 är man fjortis, typ?

DU VILL
( ) Bli känd
( ) Vara blond 
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

Antal: 3

DU HAR
( ) Blont hår
( ) minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Gått med kortkort kjol
( ) Strippat
( ) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
( ) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
(x) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
(x) Tappat bort väldigt mkt saker
( ) Sängkläder i siden
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat
(x) Löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

Antal: 14

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kyssas
(x) Festa
(x) Kramas
( ) Sola
(x) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" eller klackade skor
(X) Sminka dig
( ) Ta skumbad
(x) Fixa med andras hår  (JAG GÅR JU FRISÖR SÅ?)
( ) Sminka andra på skoj
( ) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken (ETT SOM JAG FICK AV ROBIN I FÖDELSEDAGSPRESENT...JA)
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösnaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
(x) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa

Antal: 26

DU GILLAR
(en ja.) Killar
( ) Skvallerblaskor
( ) Att visa dig naken
(på brudar ja.) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier

Antal: 6

49, inte fjortis!

13/12 - 09

Hejhej, idag är de söndag och de betyder 3 advent och lucia och en vecka kvar i skolan !
Kan börja berätta om min fredag som blev helt andra planer en planerat.
Fredag: Började såklart med skolan och med en massa tjat om att jag  skulle följa med till sumpan på kvällen för att bowla, äta och fira Anne som faktiskt fyllde 20 år ! Ett stort grattis till dig gumman. När jag kom hem från skolan visste jag inte hur jag skulle göra men bestämde till slut att jag skulle följa med eftersom man bara fyller 20 en gång. Jag fick 300 kr av  pappa och 2 remsor, superbra ! Vi tog 20 i 8 tåget tror jag om jag inte minns helt fel och vid halv 10 tror jag att vi började bowla ! På "min bana" va de Amanda, Jag, Ida, Helena, Räkan och Bella som körde och jag kan ju säga....aldrig mer att jag bowlan ! Bella förlorade och han fick ner 7 st sammanlagt tror jag så nör han gick för att han inte ville köra mer så fick jag köra åt han för att jag va sämst och fick då öva lite, de skulle jag inte ha gjort för då gjorde jag strike...Men eftersom Bella gav upp så förlorade jag, Räkan vann tror jag. Efter att vi hade bowlat så gick vi hem till nån brud som bodde i sumpan som jag inte minns vad hon hette menmen de va trevlans där och nästan alla tog 10 i 2 tåget hem till bålsta.
När vi kom till bålsta så va Jessica, Nicole, Karim, Nina, Wikman, Frajp, Philip och några där så då stannade jag där och pratade lite med dom och sen såg jag Robin stod där i sin bil då åkte vi hem till honom och sov, mysigt.
Iallafall så vill jag säga ett stortstort grattis till Anne !



Lördag: Började med att man vaknade med älskling brevid mig, mysigt !  När vi gick upp så körde Robin hem mig för att planen va att jag och lillebror skulle baka lussebullar men pappa kom aldrig hem...inte när jag va hemma iallafall. Så jag somnade och vaknade 3 timmar senare av att Robin kom in i mitt rum, då va de bara att gå upp och göra sig iordning. På kvällen va vi hemma hos Marre där hon och Robbin satt och drack vin och blev lite roliga, Kurt och Robin va såklart också där ! Vi satt där och hade de trevligt tills kl va runt 1 då vi åkte till shell allihopa för att Robin, Robbin och Kurt skulle käka och sedan körde Kurt och Marre hem Robbin medans jag och Älskling åkte hem och skulle titta på Harry Potter men den hade inte svensk text så de blev Män som hatar kvinnor ist. Vi somnade nästan båda två så vi stängde av när inte ens halva filmen hade gått. Myslördag alltså !
Söndag: Idag vaknade jag med bebben brevid mig och sedan gick vi upp och åkte hem hit, han åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag här helt själv som vanligt för att pappa är på donken och jag kommer inte kunna käka middag idag, alltså så har jag ätit 1 macka på två dagar...fun life ! Nu är jag skitirriterad får tydligen inte ens följa med och handla.
Puss

11/12 - 09


En gammal bild.



Igår gjorde jag en låtanalys på Kent - Utan dina andetag.
Man skulle välja en låt som hade med kärlek och göra, utan dina andetag blev perfekt !




Låten stämmer rätt bra för mig, iallafall så som jag tolkar låten.
Jag är rädd för att verkligen säga vad jag känner, till en person, till honom, Robin.

11/12 - 09

Hejhej, har inte kunnat skriva pga att jag inte har orkat suttit vid datorn.
Idag är de fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra, Anne fyller 20 år så grattis ! Och jag  är bjuden på fest och så i sumpan men har varken pengar eller ork för att åka enda dit. Idag efter skolan ska jag sitta kvar en stund och plugga på provet som jag har på onsdag tsm med Christel. Nej jag har inget mer att säga tror jag...



I måndags va den värsta smärtan jag varit med om, de gjorde så ont så jag trodde att jag skulle dö...
Jag vet redan att jag är väldigt osäker på mig själv och så kommer massa saker fram så får mig att få ännu sämre självförtroende, jag hatar de. Jag älskar dig och de va därför jag inte lämnade dig men en gång till så vet jag inte om jag orkar...fan va allt är komplicerat.
Men ett stort tack till min älskade vän Emilia som alltid ställer upp, mitt i natten, tidigt på morgonen, när som helst !
Jag älskar dig Emilia, du är fanimej bäst !

Puss.


8/12- 09

Det mest romantiska en kille kan göra är verkligen att visa upp sin flickvän. Inte på ett sånt sätt som typ "Kolla snygg flickvän jag har!" utan att han verkligen tycker om henne.
Jag vill att du ska säga att jag är vacker inte sexig.
Jag vill att du ska visa för dina vänner att du älskar mig, om du verkligen göra de.
Jag vill inte att du ska ignorera mig eller vara extremt dum mot mig bara för att dina vänner är med.
Jag vill att du ska ta steget till att mysa eller fråga om vi ska göra nått.
Jag vill att du ska behandla mig som om jag vore de bästa.
Jag vill att du ska visa upp mig inte skämmas över mig.
Jag vill att du ska vara som du är när de bara är du och jag, underbar.

Allt gör mig så nervös, så fort man kollar på tv, datorn, ute och går vart som helst så finns de alltid så snygga brudar överallt, de skrämmer mig för jag vet att jag verkligen inte är perfekt. Jag är tjock, skabbig hy, äckligt hår m.m.
Jag vill inte att du lämnar mig så de bästa jag kan göra är att låsa in dig i ett rum utan tv, dator och fönster för då kanske jag kommer blir den perfekta tjejen för dig...en vacker dag, kanske.


8/12- 09

40 frågor om din bästa vän 40 frågor om din bästa vän


Vad heter hon? Emelie Mickaela Bengtsson.

Hur gammal är hon? 17
Vad har hon för hårfärg? mörkbrunt
Brukar hon färga håret? japp
Vilka färger har hon haft? blont, brunt, svart.
Vad gör ni när ni umgås? olika.
Är hon galen? ja, helt tokig.
Vad är erat första minne? Fest hos benny
Har ni många minnen ihop? om vi har, och de kommer fler
Vart bor hon? skokloster
Har ni varit utomlands tillsammans? nej tyvärr.
Hur ser hennes klädstil ut? som mig typ :p
Hur många syskon har hon? 1
När träffades ni första gången ? vi gick väll i 9an
Hur träffades ni? genom josefin
Vilka sporter går hon i? ingen, hon tränar lite hemma på en träningsmaskin.
Vad brukar hon göra på helgerna? vara med Kimpi oftast.
Brukar ni säga att ni älskar varandra? haha ja faktiskt.
Har hon fräknar? näpp
Har ni kollat på film någon gång? ja, massor av filmer.
Har ni bråkat någon gång? nej inte på riktigt.
Har ni skrattat tills ni gråtit? ja, nästan varje dag.
Har ni sovit i samma säng? ja haha, massor med gånger.
Har du sett henne gråta? ja
Vad gjorde du då ? jag krama henne och sa att allt va bra.
Har du sett henne vara riktigt arg ? ja, och då skrattade jag så jag dog.
Har hon sett dig gråta ? hm, ja de tror jag.
Vad ska ni göra i sommar ? massor.
Vad är det bästa med henne ? att hon är precis som mig, skrattar åt allt och tar nästan inget på seriösen.
Vad skulle du vilja att vi ska ändra på? hm, nothing för då är de inte samma bengt !
Har du några smeknamn på henne? japp, Bengt, Bengtåkte, Bengan och Emil.
Älskar du henne ? Ja!
Skulle du kunna dö för henne ? jadå.


8/12- 09

Hejhej, idag är de tisdag och jag har inte skrivit på några dagar nu så får och med lördag kväll.

Lördag: Jag va såklart med mitt hjärta, vi va hemma hos honom och kollade på Sex and the city movie med hans mamma och pappa fast de va mest jag och Agneta som tittade, Robin satt bara och pratade och Kenth  gick och la sig rätt tidigt. Vi somnade rätt tidigt och rätt snabbt efter att vi hade tittat klart på filmen, riktigt mysig kväll med andra ord.

Söndag: Började med att jag vaknade med min älskling brevid mig, vi kollade på tv och drog oss lite sådär på morgonkvisten. Vid ett kom pappa och hämtade mig och Greven så åkte vi hem hit käkade lite varma mackor och drog sedan ut till busshållsplatsen, men ingen buss blev de eftersom Hanna och Jasse åkte förbi och plockade upp oss, Tack !
Vi kom till centrum och gick ner mot sporthallen där vi skulle ha samling med laget. Jag och Greven åkte tsm med Linnea till arlanda för att spela match. Matchen gick otroligt dåligt 14-1 och jag va verkligen inte på topphumör...men ett mål fick ju jag in (måste ju skryta lite). Efter matchen duschade vi och så åkte vi hem med Linnea igen, vi fick skjuts till kalmarsand och då kom Robin ut nästan direkt så tog vi bilen och åkte hem till mig.
När vi kom hem käkade jag lite, Robin duschade och sedan kollade vi på 2012 tsm med pappa och de va bland den sämsta skiten jag sätt i hela mitt liv, otroligt överdriven. Efter filmen gick vi och la oss, superskönt eftersom jag va helt slut !

Måndag: Började såklart med att vakna brevid älskling och behöva tvinga sig upp för att inte ligga och pussa på min älskling och sedan somna om. Gjorde mig knappt iordning så jag gick och la mig i 20 min till sen när jag va klar och sedan pussade jag älsklingen hejdå och gick till bussen. Tåget va otroligt försenat så vi kom försent till skolan, men de gjorde inget sa fröken för hon va okcså försenad och de är inte vårt fel att tåget krånglar.
Vi började med frisörlektion nr 1, klippning. De gick verkligen åt helvete och jag klippte mig i fingrarna typ 20 ggr om inte mer, så fyfan på den ! Efter den lektionen hade gått till sitt slut så va de lunch och sen frisörlektion nr 2, då va de läxförhör och de gick faktiskt rätt så bra förutom att jag blandade ihop två saker men jag förklarade för henne sen och då sa hon att de va jättebra. Efter läxförhöret blev de prov på permanent, de gick väll sådär är verkligen urdålig på sånt men aa jag har inte fått resultatet en. När man va klar med de fick man fortsätta på gruppararbetet som vi håller på med och i min grupp är de Bengan, jag och Patricia, Patricia har inte gjort ett piss och nu är vi klara.
Efter den lektion va slut så va de klasstid, de gick snabbare än vanligt så Bengan, Paulina och Sofia sprang till bussen medans jag ringde till Robin och då va han också klar så körde han hem mig för att sedan åka vidare hem till sig...tråkigt nog. Någon timme senare så kom han igen, myspys !
Vi kollade på Ph och sen somnade vi.

Idag: Idag började dagen med att gå upp igen medans Robin låg och sov brevid mig, jag duschade och gjorde mig iodrning och sen gick jag och väckte Robin, han vägrade typ gå upp så då blev jag sur men han kom upp till slut iallafall. Vi åkte och hämtade Tobias och sen åkte vi till skolan, jag mötte Bengan och Paulo på tågstation och sen tog vi bussen till skolan. Första lektionen va frisör, vi gjorde en uppsättning som heter svinrygg, riktigt jävla svår om jag får säga de själv, men fröken tyckte att den blev mkt fin och de är väll ändå de som räknas.
Lunchen va rätt äcklig men ändå ok, och sen blev de sv och de va så jävla tråkigt! Vi kollade på film och jag va så nära på att somna helahela tiden.
Nu sitter jag här och ska kolla på oth och sen vid halv 7 ska jag på innebandymöte tsm med pappa och jag ska även vänta på att Robin hör av sig, som jag hoppas han gör...

Jag hatar att bråka med dig älskling, you are the most important person in my life.
Puss

5/12- 09

Hejhej, nu har jag suttit jävligt länge och kollat på olika hemsidor efter gula converse som är låga och dom finns ingenstanns, men jag hittade ett par röda som jag blev lite sugen på.


http://www.brandos.se/converse/all-star-canvas-ox-9696-red/a8247, gå och beställ dom till mig nu för jag har inga pengar och dom kostar ju bara 699 kr !

5/12- 09

Hejhej, just nu sitter jag här hemma helt ensam och tråkar ihjäl.
Kan börja berätta om gårdagen: På kvällen när Robin kom och hämtade mig så åkte vi och mötte Tobias och följde med honom och åt på sibylla, efter att han hade käkat klart åkte vi runt lite oc hsedan åkte jag och älsklingen min hem till honom och tittade lite på idol och hur fan kunde Erik hänga löst ?! fyfan på sveriges hörsel...Erik är bäst. När idol va slut så gick vi in till Robins rum och kollade på ice age 3, lika bra som dom andra.
Vet inte riktigt vad kl va när vi gick och lade oss, rätt sent tror jag.

Imorse vaknade jag vid elva och har sedan dess väntat på att älsklingen min ska vakna, vilket han gjort vid halv 2 tiden. Då va de bara att mysa lite och kolla på nått skit på tv i ca 30 min tills vi va tvugna att gå upp och han körde hem mig för att sedan åka till sin bror och fira honom eftersom han fyller år idag, grattis!
Nu väntar jag bara på att jag ska ringa honom, men vill inte tjata så kommer antagligen vänta ett tag till. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, kolla på harry potter antar jag...
Imorrn blire min första match på hur länge som helst, fyfan va jag kommer vara nervös! Vet dock inte hur jag ska komma dit eftersom pappa ska jobba och mamma antar jag inte kommer orka eftersom hon är på julbord idag så...Hoppas att man får plats i nån bil iallafall och i samma som Greven.
Nej nu måste jag kolla runt lite på skor på internet, convers.
Pussen.

4/12- 09

Bengna, Paulina, Jag och lite av Sofia, ni är underbara ! ♥


Jag är så orolig att de inte ska vara du och jag för evigt, vissa saker du säger till mig skär verkligen i hjärtat och jag hatar den känslan att känna mig fet, äcklig och helt värdelös med dig, men så känns de rätt ofta...

4/12- 09

Hejhej, Idag är de äntligen fredag vilket betyder fredagsmys i hope !
Började med att jag gick upp försent för jag hade missuppfattat Bengan, men hann med bussen ändå eftersom jag är så supersnabb. När vi kom till centrum så köpte vi en comviq kompis och sen gick vi och satte oss i skolan tsm med Malin, Amanda och Camilla men träffade även Greven och Mt. Vi tog 20 i tio tåget och började sen med engelskan i en datasal där vi skulle skriva lite och så, jag fick två tummar upp och hon tyckte att de va jättebra förutom att jag dampade lite för att jag är så seg i huvet. När vi fick lunch så va de bajsäcklig mat så vi åkte till jakobsbergs centrum där Paulinadenfina köpte en korsett och trosor och Bengt köpte bh och trosor, jag är lite avis på dom båda två idioterna. Sen sprang vi till bussen och åkte tibx till skolan för att ha matte och de visades att Linnea va på kurs idag också så vi hade Janne igen, så skönt eftersom han är så söt och snäll ! Vi fick även sluta tio minuter tidigare så vi hann med tre tåget, så jävla skönt så nu sitter jag här och tittar på oth och väntar på att Robin ska svara vilket han inte har gjort på hela dagen och jag tycker han borde gjort de nu eftersom han redan har slutat, hans comviq kanske har gått ut annars jävlar ska jag ha en bra förklaring. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer om jag ska vara ärlig, hoppas på att mysa lite med Robin men vet inte vad han har planerat så. Nej nu orkar jag inte skriva mer och jag har ändå inget mer att säga en lycka till ikväll Paulo !
Puss

3/12- 09

Hejhej, måste börja med en sång till min allra bästa vän Bengan !

 
Grattis på födelsedagen älsklingsunge ! [orkar inte leta nån bra video så tog första bästa]

Iallafall så började denna dag med att vakna upp hemma hos älskling och ta bussen till station tsm med Greven, trevlans ! Där mötte jag Bengt och vi gick till um för att Bengt skulle fixa nya p-piller, vilket gick superbra !
Sedan blev de tåget mot skolan och på vägen köpte vi en varsin jättemacka och en stor pucko, riktigt mumsigt ! Men nej tyvärr fick vi inte äta dom på svenskan så vi fick vänta enda tills efter svenskan. På svenskan gjorde vi dada dikter och kopierade ut en varsin låttext som handlar om kärlekt och som gärna få oss att tänka på nått speciellt, jag valde Kent. utan dina andetag bara för att den är så underbar och den får mig verkligen att påminnas om Robin.
På lunchen åkte vi tbx till station i jakan för att Paulo skulle köpa en jättemacka och en cola, sedan åkte vi tbx på en gång och hade idrott, pingis blev de Paulo och Bengt är riktgit jävla fula (video kommer).
Efter att ha haft idrott i ca en timme och tio min så bar de av till matteprovet som vi skulle ha, de gick verkligen åt helvete...fyfan! Sofia, Bengan och jag drog till jakobsberg centrum för att kolla efter julklappar men de gick väll sådär. Paulo kom efter ett tag och vi fortsatte och fortsatte utan nästan framgång så de slutade med att vi satte oss på BK och käkade som så idioter, Sofias vän tittade även förbi.
När vi hade käkat klart såg vi att kl va mkt så vi va tvugna att springa till tåget...eller aa Bengan sprang och Paulina och jag gick men hann med tåget ändå. När vi kom till bålsta gick jag och Bengt ner till apoteket och hämtade ut hennes p-piller och sen gick vi och kollade lite i affärer för att fördröja tiden. Nu sitter jag här hemma och har jätte tråkigt eftersom pappa åkte och jobbade igen och Robin verkar vara lite tjurig och vet inte ens om vi kommer ses idag..
Imorrn är de äntligen fredag, fyfan va skönt och på söndag blir de tydligen match för min del...jag kommer göra bort mig något fruktansvärt! Anyway så blire kanske bollar idag, hoppashoppas. Nej nu ska jag gå upp och städa mitt rum kanske, de behövs verkligen.


P.S, jag har köpt en julklapp till Älsklingen min nu och jag vet inte vad han kommer säga, vill ge den men på samma gång inte för jag vet verkligen inte vad jag ska köpa så då blev de just den saken som jag verkligen inte vet vad han kommer tycka om den.

Nej hejdå, Puss.

2/12- 09

Hejhej , nu sitter jag och väntar på bussen som.
igår va de träning, riktigt skönt faktiskt att ha komma igång lite igen, kanske till och med match i helgen. Älskling sov hos mig inatt som vanligt fast inatt ska jag faktiskt sova hos honom. Idag har vi 5 månader, känns inte så mkt när man säger så eftersom de känns som de har varit han och jag i evigheter, du är bäst bebis !
Idag ska jag handla lite julklappar till bland annat älskling, men vad ? har aldrig köpt nått till en kille...jo lillebror men de är inte samma sak, jag har redan köpt en parfym till Robin i oktober så nu har jag ingen aning om vafan jag ska köpa ?! TIPS TACK. Jag tänkte även passa på att skriva lite ur min önskelista.
Converse gula låga i st 38
Presentkort på :
Gina tricot, hm, lindex, carlings och jc
Tattoo
Löshår hos frisör
Den nya nikon kameran
En mobil
Massa underkläder
Pengar
Frisörplattång
och ja de är väll de viktigaste, så köp saker till mig nu gott folk.


Fick troligtvis 'ven vg på mitt prov som jag hade här om dagen.
Puss

1/12- 09

Hejhej, idag är de tisdag vilket betyder träning, skojskoj !
Denna dag började med att gå upp vid 20 i 7 för att säga hejdå till älskling som skulle åka cirka då och sen göra mig iordning till skolan. Vi gjorde permanent idag och de gick åt helvete! Men så mkt som jag har skrattat idag är sjuk, först för att jag är så jävla ful (Bengt, Paulo och Anna har bilder som jag dock hoppas på att dom inte visas för nån) och sedan på Bengt och Paulo som jag verkligen inte kunde sluta skratta åt, kan säga att vi har haft skrattattack 90 % av hela dagen. Svenskan gick faktiskt riktigt bra och vi jobbade faktiskt på som attans, fast vi satt i ett annat rum.
Nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka och träna och sen åka till stan imorrn för att köpa en julklapp åt älsklingen. Nej nu tänkte jag sleva upp två bilder på två frisyrer jag har gjort i skolan, dock inte så fina och bild ett är rätt gammal och bild två är från förra veckan.

 

Måste även säga att jag saknar kusin lite de va ett tag sen man träffade honom, måste verkligen lekalekaleka snart, Miss u Johan ! <3
Nej nu ska jag inte skriva nått mer för jag har inge mer att säga, Puss.

RSS 2.0