fredag, äntligen!

Nu känns allt frid och fröjd för tillfället, dagen har varit helt awesome! Började med skola och sen tog jag bussen hem till mamma och vi åkte och hämtade kinamat och åkte hem till Amanda och käkade och fikade. En dag med mamma och alla mina systrar hur härligt är inte de? När jag kom hem så åkte jag och Robin och hämtade Jessicas födelsedagspresent som hon ska få imorrn och jag är rätt säker på att hon blir glad men kan icke säga vad de är än för jag vet inte om hon läser eller inte. När vi kom hem så åkte Robin iväg med Tobbe och jag har suttit hemma hela kvällen helt ensam, Robin är påväg hem från kista och Amanda och Räkan kommer nog snart för jag tror att Räkan skulle klippa sig. Men de jag längtar efter är morgondagens bravader, ska till Jessica redan mellan 12-13 på dagen och vi ska fixa och donainför tjejmiddagen och partyt som bjuds för att min älskade vän fyller år på söndag.



dålig update!

Ja den här veckan har de väll inte hämt så mkt förutom skola och i onsdags va jag ledig så då va jag hos Amanda och tog sen två bussen till Jessica för att färga hennes hår! Idag va de skola från 9-6 men åkte hem efter lunch för att jag har sovit så dåligt inatt för att jag har haft grymma mensvärkar så jag har varit helt efterbliven idag. När jag kom hem så sov jag i ca 3 timmar och vaknade sen av att Jessica ringde mig. Jag börjar få lite panik för vi ska fira Jessicas födelsedag på lördag och min födelsedagspresent gick åt helsike och nu har jag ont i magen och vill grina typ för de va världsbäst ju! Hoppas de löser sig iallafall. Imorrn är de äntligen fredag då de blir att bara chillagärnet och hoppas på att somna tidigt och ha löst presenten och sen är de äntligen lördag!! Jag längat som faaan, ska till Jessica tidigt och hjälpa till och sen jäklar äre party.


Så underbart söt!

Måndag, skitdag!

Helgen har varit helt jävla awesome, i fredags gjorde vi inte mkt alls åkte till ikea och köpte presentkort till bröllopsparet, kom hem och kolla på tv typ. När jag vaknade i lördags va jag superglad och tagga inför dagen, fick en ny mobil (köpte av slida, tack snygging) och på kvällen blev de bröllop. När jag hade gjort mig klar så gick jag ner till vinan (en pizzeria vid mig) för att hälsa på mamma, stefan och ungarna. När jag stod där så kom Micha och då gick vi hem till mig för att fixa de sista, tröck tbx hennes löshår och packade väskan sen va de bara att åka. När vi kom fram och jag såg Marre så höll jag på att smälla av, hon va så himla fin! Under cenrmonin blev man lite tågögd men efter maten när de vart live-musik och Micha tvingade upp dom så satt jag och Robbin och böla haha men herregud va dom är fina mina små hjärtisar. När bröllopsparet drog hem drog några av oss till biffen där jag även träffade mongo-jessica.
Efter biffen gick jag och hjärtis hem och kvällen va helt perfekt! Igår så låg jag och Robin i sängen och spelade wordfeud i ca 3 timmar med varann och sen åkte vi till mediamarkt och jag fick ett minneskort hihi.
Och fick sms av min äckliga lärare nyss typ om att vi inte har den första lektionen? jaha skicka de lite senare vettja, man kunde ha sovit längre och inte behövt stressa kanske? och dehär är inte första gången våra lärare måste börja fatta att vissa åker mer än en timme innan vi börjar.


Fina ni! <3

synagogan

Ja idag va vi i en synagoga med skolan och för er som inte vet va de är så är de en judisk kyrka, de va inte alls kul!
Vi åkte in till stan och de blåste som bara den så jag höll på att frysa ihjäl och när vi gick in i synagogan så täntke jag "fyfan va skönt med värme" men där inne där vi skulle sitta i en timme va de så kallt så jag inte hade nån känsel i mina tår efteråt. När vi va klara där ca halv 12 (vi satt och lyssna på en tant i en timme) så gick jag och Lusen och käkade på bk, gick runt lite, tog en varsin paj från donken och snackade massa skit. Kvart i två tog jag tåget mot bålsta och Lusen mot falun. När jag kom hem så färgade Amanda mitt hår och nu är de lite lila-askigt, när de lila försvinner blir de nog snyggt. Nu ikväll har jag och Robin varit och handlat lite och varit förbi hans föräldrar som kom hem från en två-veckors semester på cypern. Nu ska jag hjälpa Robin att skära lök blööö och imorrn ska jag till pappa och vara barnis, jag får min nya mobil och på kvällen blire BRÖLLOP!


Kärleksparet!

onsdag, ledig!

Idag är de onsdag och jag är ledig idag och vaknade för ett litet tag sen. Just nu ska jag käka lite och sen möta syster och gå på promenad. Ikväll kommer Bia hit och klipper luggen lite och Amanda och Räkan hit på middag och dom bjöd oss på mat igår. Imorrn är de torsdag och då är de skola från 9-6 fyfan men efter de blir de direkt till pappa och äta middag i hope super. Och jag måste bara säga att jag kommer dö snart, måste få se dh (desperate housewife) och sista säsongen någonsin? kill me.
Jag har verkligen inte mkt alls att säga? och jag har inga bilder att ladda upp...kul blogg.



tisdag, ont i huvet dag.

Idag är de tisdag och jag är inte i skolan pga att jag har huvudvärk och har typ inte sovit nått inatt så hade inte ork att gå till skolan idag. Huvudvärken börjar lägga sig lite känner jag, måste städa men de är ju fan inte kul alltså.
Måste få tag i min käre far också och jag försöker lägga in bilder? men de verkar inte vela ge med sig, alltså från mobilen till datorn. Men hittade bilder på min kamera som Moa och Agnes har tagit dom va ju inte bra eftersom kameran är trasig så va de typ bara suddiga bilder.









Jag tror att Agnes va den som agerade fotograf medans Moa, Aflons och Disel fick Agera modell. Men nu ser ni vilken extremt bra kamera jag har...observera att de är en system.


mitt lypsyl ligger i tvätten...

Ja nu är de inte en bra start på veckan jag har sprungit runt som en dåre Men vafaaaaaan jag satte på en maskin svart nyss så jävla kul mitt nya lypsyl och jag måste ju ha med mig ett till skolan annars kommer jag börja grina så nu får jag sno Robins och han blir nog inte så glad, men jag måste.
Jag måste bara varna er också för sunsilk dom här nya jävla så är den oranga inge bra, euroshopper two in one är fanimej bättre än dehär...känns ju som jag har tuperat mitt hår och inte tvättat de. Nya dove ska de va!
Idag är jag riktigt trött och usch och bläää, orkar inte med den här skoldagen! Men jag får tänka possitivt att vi är lediga på onsdag, skönt att de är i mitten av veckan.

LÄNGTAR TILL LÖRDAG!




söndag.

Igår låg jag mest i soffan under dagen och försökte bota min baksmälla och beslutade mig sen för att äta middag hemma hos mamma, så jag hoppade in i duschen och gick till mamma. När jag kom till mamma så käkade vi middag och drack lite sen fick jag ta en taxi hem och hämta öl, hämta Korven och åka hem till mamma igen och de va bara pga att jag inte fick gå så då ville Stefan hellre betala taxi. Vid 12 tiden gick jag och Korven ner till Medelhavet och de va allvarligt typ 4 personer där så vi gick vidare till biffen och där träffade vi även Jessica och ligan (ligan? lät lite nördigt). När biffen stänge så gick vi "skilda vägar" och jag gick hemåt med Amanda, Helena, Niklas, Jesper, Therje och Tony som skulle på efterfest men jag gick hem. När jag låg i  sängen så ringde Jessica så låg vi och pratade i 100 år innan jag trodde att jag skulle spy vilket jag faktiskt inte gjorde (skönt!) Förstår inte hur jag och Jessica kan prata i telefon 100 ggr om dagen i  flera timmar, hur mkt finns de att säga egentligen? haha.
Längtar även efter min lilla höna Emilia som har flyttat till finland ett tag men fick veta nu att hon kommer hem i oktober så hon kommer delta på min födelsedag sen flyttar hon tbx hit i december, gud känns som 100 år sen jag träffade henne.

Jag och Emilia för två år sen.

OdTPRm on Make A Gif, Animated Gifs

Jag vet inte längre, jag orkar inte längre.
Du bryr dig inte längre, kommer du bry dig igen?




 


jag orkar inte mer.

Jag orkar verkligen inte mer, min morgon va skit men dagen vart bra tillslut.
Ikväll har jag umgåts med Jessica och Amanda men tillslut så drog Amanda och Räkan hem eftersom dom åkt flyg, buss och bil typ hela dagen medans vi andra gick till biffen.
Nu har jag kommit hem och ska som vanligt flytta hem, är dum i huvet och en jävla hora som ingen vill umgås med. Robin har varit sur på mig typ hela kvällen och jag har ingen aning om varför, nu ska jag tydligen flytta hem och är helt jävla cp och han har ringt "5" gånger men de är 2 missade samtal på min tele och sista gången svarade jag men han la på, på en gång....
"du blir sur när jag inte svara" Ja efter 20 ggr så blir jag arg eftersom du gör bort dig hela jävla tiden medans jag aldrig har gjort de! Jag är iallafall tydligen jävligt dum i huvet som har mobilen i väskan och inte hör två ggr men när du har mobilen i fick och jag faktiskt har ringt 20 ggr så blir jag irriterad eftersom 90% av de som kommer ur din käft verkar vara en lögn. För en timmer sen sa du "jag älskar dig" och nu vill du att jag ska flytta...jag gör de med glädje om de ska vara såhär. Lite osamanhängande? ha överseende, har inga pengar på telen så kan inte prata med nån.


förlåt för imorse.

Ja förlåt för mitt superarga inlägg imorse men mitt morgonhumör är inte de bästa.
Nu har jag iallafall varit i skolan och efter de så följde jag och Bengt med Lusen till centrum och nu har jag kommit hem för ca 10 min sen. Ska snart gå min sista långpromenad med Disel och invänta att Amanda och Räkas ska plockas upp på arlanda. Ikväll blire kanske party? Just nu känner jag för att sova men de blir nog inte så, jag och Jessica pratade redan igår om att parta idag så de blir nog så. Har inte mkt alls att säga tänkte bara meddela att jag är inte alltid sådär bitter.
¨


Fredag, världens bästa fredag!

Ja idag är de världens bästa fast även sämsta fredag i mitt liv, min morgon suger har inga cigg, två djur som går framför fötterna på mig och är äckliga, ena smaskar så fort han öppnar käften och den andra är bara dryg.
Men ikväll kommer Amanda hem och då blir jag av med de drygaste djuret, då kanske jag kan sova en hel natt utan att vakna och känna oro att han måste ut. Men mitt största problem nu är att jag inte har en enda cigg Robin däremot har typ ett paket men ville tydligen inte lämna cigg till fattiga lilla horan....ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DAMP, jag måste gå till bussen nu och jag vill bara sätta mig och grina, my life sucks känner jag just nu!

5 bilder.


Alltså allvarligt, såhär smal och fin va jag för ett år sen...varför klagade jag då? Om man ändå såg ut så nu..

rEPhu1 on Make A Gif, Animated Gifs

Dagen och middagen avklarad!

De gick jättebra hos Fia idag och Elias älskar mig lite (hihihi). När jag kom innanför dörren så kröp han fram till mig och ställde sig på mina ben och han skrattar så fort han ser mig. Jag önskar att jag hade en kamera så jag kunde ta kort på dom små trollen, så söta! Jag lekte lite med Elias och sen satte jag honom i gå-stolen och när Malin lagade mat och donade i köket så  satt jag och Alicia och lekte med Duplolera (?) heter de så? eller ja jag fick göra typ en bulle, Disel, Malin, Ärtan osv, hon bossade bara över mig och sa va jag skulle göra...så söt! Jag ville ta med mig båda hem för dom är verkligen gudomliga, Alicia kan man ju nästan inte sluta skratta åt och Elias är en bebis på 8 månader mer behöver jag inte säga. När jag kom hem så började jag plocka undan lite och sen laga mat, Kyckling med vitlök och peppar! De visade sig att maten blev lyckad de tyckte iallafall pappas flickvän Nina men hon är ju galen i thaimat. Nina är även så snäll att hon kommer förbi vid  3 halv 4 tiden här imorrn och går ut med Disel imorrn för att jag kommer hem kl 7 och man vet aldrig när Disel kommer hem, så jättemkt tack! Sen när jag kommer hem imorrn så kommer jag vara trött som få men glad för då är de en dag kvar sen kommer världens bästa syster hem!






Onsdag, stressdag.

Idag har jag varit en aning stressad. Vaknade vid 9 och tänkte nej juste jag kan ju sova till tio så jag somnade om och när jag väl vaknade vid tio insåg jag att jag har försovit mig. Jag kan sova till tio på onsdagar, men inte denna onsdagen eftersom jag har Disel. Så trodde jag skulle hinna duscha, föna/platta håret, sminka mig, gå ut med Disel och äta lunch på 40 min, självklart gjorde jag inte de så fick ta nästa tåg och kom 20 min försent. Men dagen va ju onödig för jag och Lusen blev klara på typ 10 min sen fick vi sluta liksom. Nu är jag hemma och väntar på att Malin ska komma och plocka upp mig så ska vi åka till Fia och vara barnvakt till kl 5 typ. Ikväll kommer även pappa, Nina, Lillebror och Liam på middag så måste skynda hem så och göra mat. Så jag känner mig stressad idag och de är inte kul, är trött också usch.
Imornr börjar skolan även kl 9 och vi slutar kl 6, snaaaark! Orkar inte, kommer vara hemma vid 7 tiden och de är inte kul hoppas maten står på bordet då så jag kan käka, ut med Disel och sova sen. På fredag kommer Mandypandy hem och då blir jag av med hunden, skööööönt! Tur att jag hade Disel iallafall för nu har jag insett att jag vill fan inte ha hund, inte just nu iallafall.




I <3 U

iqGH2L on Make A Gif, Animated Gifs


De går inte att undvika, jag älskar dig verkligen!


Blink 182 - up all night



Världens sämsta natt/morgon.

Godmorgon, igår va jag som sagt sjukt jävla trött så tyckte de skulle bli superskönt att gå och sova...men den här natten har varit en mardröm. Vaknade av att Alfons sitter ocg krafsar i dörren (han får typ inte sova med oss längre för han biter en i fötter, näsa och leker så de inte går att sova) Robin vart så irriterad så efter att ha puttat bort honom några gånger åkte Alfons in på toan men då börjar cp't att krafsa där ist och typ springa in i dörren så de lät som de va cirkus där inne. Jag vart så jävla arg kl va efter 1 liksom och jag va svintrött så jag hämtade vattensprayen och sprutade ner honom och de va superskönt för han slutade. Trodde jag ja, någon timme senare så började de igen och jag vill bara sova de är väll inte för mkt begärt?
När Robin gick upp imorse så släppte han in Disel och Alfons i sovrummet, Disel ligger och smaskar och de är så jävla vidrigt och Alfons tror att jag vill mysa med honom så ja...mkt sova såhär på morgonen också, NEJ! Och den här jävla hunden är ju självmordsbenägen, att han skulle sakna Amanda de visste jag men inte såhär! Han är inte ätit igår eller idag, vet inte om han är för töntig och inte vill ha mat för att han är för "fin" Men han får skylla sig själv om han inte vill äta. Okej nu vart dehär ett väldigt hatiskt och argt inlägg, jag hatar inte djur jag lovar men just idag hatar jag dom här djuren.


Vill ha ny design men vet ju inte hur man gör.

Jag hatar min design och allt med min blogg, nån som kan fixa?

typ nått sånt? är fruktansvärt dålig på att göra dom och kan fanimej inte fixa in dom i bloggen. Sen bakgrunden jag har är fruktansvärt ful och den förstör bilderna.

Ovanligt trött dag.

Idag va som sagt skola och de va fanimej inte kul, när jag gick till bussen så öste regnet ner och jag va tröttare än på länge. Bussen va förståss försenad och eftersom de inte finns någon busskur på min busshållplats så fick jag stå i ösregn och sen började jag må illa som satan i gatan. Väl framme vid tåget så höll jag på att svettas ihjäl (fråga mig inte varför) och mina kläder och skor va helt dyngsura. Första lektionen va svenska och sen vart de lunch oh då drog jag och Lusen till centrum för att köpa cigg och hon skulle prata med sin chef och efter de blev de frisörlektion som va helt onödig, fick sitta och lyssna på våran lärare som snackade om sig själv som vanligt.
Efter frisörlektionen så hade vi småföretagande och de va prov men jag har pratat med läraren och behövde inte dyka upp eftersom jag inte har haft tillgång till någon bok eller nått eftersom jag har varit sjuk så nu har jag en rest...kul. När jag kom hem så va de bara att gå ut med Disel och sen slänga sig på soffan och däcka i en halvtimme och vaknade sen utav att solen steker in i lägenheten och ajg dör av värmeslag, låg under värsta filten med mjukisar och aa...de säger väll allt. När jag piggnat till lite så började jag plocka undan lite efter igår (söndagar gör vi aldrig ett piss på så måndagar är alltså plocka-undan-dag ifall att vi vill ha fresht) och så ringde pappa och kom förbi för att hämta nyckeln till Amanda och Räkans lägenhet för nu ska han börja måla och så. Just nu sitter jag ute på balkongen i solen med Disel och väntar på att Robin ska komma hem så jag kan ringa mina kära handledare och laga mat. Ser bara fram emot att få gå och lägga mig i sängen och sova men så blir de inte på några timmar. Ska försöka få med mig Korven på en promenad med hundarna så Disel kanske blir lite glad, han verkar vara lite deppig och har inte ätit idag och han vill inte ens ha köttbullar vilket han i vanliga fall blir galen av. Jaja slutpratat om Disel de är väll inte så kul att sitta och läsa om de direkt. Har inte nå mer att säga så tjingen.



måndag, skola igen.

Ja nu är de måndag och jag ska tbx till skolan för första gången på ca två veckor, känns inte som att jag har varit borta så länge men har stor ångest för att ta igen allt jag har missat. Måste även gå till min mentor och lämna mina pappren från doktron så att jag inte får frånvaro som jag inte ska ha. Jag är riktigt seg och trött, gick upp kl 7 för att jag inte trodde jag skulle hinna eftersom jag måste få ut med Disel innan men oj jag har varit klar ett tag nu och kl är 20 över 8 och jag ska gå till bussen om ca 20 min. Har inte mkt mer att säga för tillfället så tjingen.


Söndag, skola imorrn!

Imorrn är de äntligen skola igen, ska bli skönt förutom att vi har prov imorrn som jag inte har haft tillgång att plugga till eftersom jag har varit hemma. Ska bli lite jobbigt att även behöva gå upp tidigare än vanligt för att gå ut med Fisen men de går säkert prima. Just nu väntar jag på att Robin ska komma hem igen så vi kan åka till willys och handla och ikväll blir de middag hos papsen. Har inte mkt att säga, gick upp vid 7 tiden för att gå ut med hunden och när jag kom in igen så skulle jag somna om och de gick i en halvtimme innan Robin, Disel och Alfons va riktigt störande moment allihopa.


Missade även min kärlek i fredags, hjärtskärande!

Ingen utgång för min del.

Hade ju planerat att dra ut ett tag idag för att jag är så fruktansvärt uttråkad, Robin ligger liksom och sover och har gjort de sen 7 kanske? Men orkar inte, sitter och tittar på tv tsm med Disel och Alfons i soffan så söta! Alfons kan ju inte låta Disel vara ifred så han la sig och lekte lite med Disel innan han slocknade brevid Disel. Ska snart gå ut en snabbis med Disel sen gå och lägga mig!


Ingen vacker bild men eftersom mina småsystrar har lekt med min systemkamera idag så va batteriet slut så fick ta Robins mobil.



är de nu de är dags att bryta upp och gå vidare?

Just nu sitter jag och funderar på mitt liv, är de verkligen värt de? Är de värt att må dåligt över sig själv, känna att man inte räcker till, att allt jag gör är fel? Men jag kan ju göra fel val då kan de vara för sent. Jag förstår verkligen inte vad som har hänt men från att vara lyckligast på jorden så känner jag mig just nu övergiven och lämnad.
Varför har jag gått upp i vikt senaste halvåret? Jo vad ska jag göra när jag sitter hemma själv och aldrig får nån uppmärksamhet över huvud taget, jo lika bra att äta de som finns att äta. Kan du bara ägna tid åt mig ist för att vara med dina vänner jämt eller låta mig sitta hemma när jag inte vill.

Jag skriver inte dehär nu bara för att jag är arg och irriterad för tillfället men hela min helg har blivit förstörd och de är inte pga mig men ändå lyckas du hitta nått att klaga på, nått att bråka om och nått som får mig att inte vela vara kvar. Klart jag vill vara kvar, jag älskar dig så fruktansvärt mycket! Men är de värt att sitta och tro att jag inte gör nått rätt, att allt är mitt fel? Jag vet faktiskt inte längre. Gick din gräns vid 2 år? Så mycket fel kan jag inte ha gjort för att de ska vara som de är just nu. Bestäm dig, ska vi skita i de eller ska vi försöka? Bestäm dig nu innan jag gör de och de kan bli mitt stora misstag.


Långpromenad och lek i en lekpark.

Moa och Agnes kom för någon timme sen som sagt och vi satte och och fikade lite sen gick vi ut på promenad med Disel och när vi skulle gå hem så gick vi förbi en lekpark så vi stannade där och chillade lite, satte mig i gruset med Disel medans ungarna sprang omkring och lekte. Mamma och Stefan kommer väll om en timme eller så för att hämta mina små ögonstenar och kanske ta en kopp kaffe? Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, party igen kanske? känns som jag inte har partat på 100 år och igår vart de ju inte direkt party och jag känner mig så jävla pigg och fresh idag (fast jag är riktigt ofresh) men de är vll för att jag har sovit i två nätter nu och jag är inte bakis så de är superskönt! Väntar på att Robin ska höra av sig så jag vet när han kommer hem men han är världens tröttmössa så han vaknar väll säkert vid 5 eller nått. Imorrn blir de middag hos pappa och sen är de ÄNTLIGEN skola igen, tycker de ska bli skönt att inte vara soffliggandes längre och sen blir de fredag då kommer ju Amanda och Räkis hem. Nej nu ska jag prata med ungarna lite.

Vill ha lååångt svart hår.

lista

Namn: Josefine
Födelsedatum: 23 okt
Hårfärg: gul/orange.
Längd: 168
Civilstatus: Pojkvän.
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vågen

Nånting om dig:
Dina svagheter: lättretlig och envis
Rädsla: framtiden
Första tanke när du vaknar: bara 5 min till
När somnar du: ja de är ju olika varje kväll

Antingen eller:
Pepsi eller Cola: cola 
McDonalds eller Hesburger: donken
Adidas eller Nike: adidas
Choklad eller vanilj: choklad

Vad gör du?
Svär du: ja 
Sjunger du: jadå
Duschar du varje dag: oftast
Röker du: ja
Kommer du överens med dina föräldrar: jadå

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: ja
Shoppat: nej
Ätit sushi: nej bläää
Rökt: ja
Stått på scen: nej
Bakat: nope
Stulit något: typ en godis av Amanda

Nånsin:
Däckat eller varit jättefull: japp
Blivit kallad hora: Ja
Blivit nerslagen: nej

Antal:
Antal människor du skulle ge ditt liv för: vet inte
Antal cd-skivor du äger: ingen tror jag, har nog kastat dom?
Antal piercings:1
Antal tatueringar: 1
Hur många gånger har du varit med i tidningen: ingen tror ja

Just nu:
Var är du just nu: hemma i soffa 
Har du ett fönster i närheten: ja 
Om, vad ser du när du kollar ut: en port framför våran
Vad ska du göra imorgon: äta middag hos pappa
Vad tycker du om homosexuella: spelar ingen roll vem man tänder på, är inte de som gör att jag ska tycka om nån
Gillar du musik: ja!

Ta fram din mobil!
Vem ringde du till senast: Jessica
Vem ringde dej senast: Mamma
Vad står det i ditt 4:e mottagna sms: jag saknar dig fina du! <3
Vad är ditt rekord i snake: har inte snake :(
Vad har du för kontakter som börjar på J: jackie, jasse,jeanette, jennifer, jenny, jessica, jessica b,jimpy, joakim, joel, johanna, jonte, juha och jj

Ditt äldsta hångel: 88 tror jag
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i: 2
När kramade du någon sist: idag
Saknar du någon speciell person: ja
När kysste/hånglade du med någon sist: nån dag sen.
Är du singel: nope
När fick du senast en komplimang: igår av korven.
Har du hånglat med någon av samma kön: ja

Har du nånsin:
Varit medvetslös: japp 
Hånglat med nån riktigt ful: HAH ja usch
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: nope
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på nyårsafton: ja
Åkt ambulans: nej
Gjort nåt olagligt: ja
Blivit polisanmäld: ja 
Slagit ner någon: -
Skämts över dina föräldrar: ja de gör ju alla nån gång
Skämts över dig själv: jo
Tar du droger: nej
Vilka kläder sover du i: trosos
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: ja
Är du ensam nu: ja typ, Robin sove (DE ÄR LÖRDAG OCH HAN SOVER) sen har jag ju katten och hunden
Vill du gifta dig: tror inte de
Vill du ha barn: JAA

Senaste person som:
Sov i din säng: jag och Bengan
Såg dig gråta: ingen aning faktiskt, gråter jag så är de i min ensamhet om jag inte är full och jag som aldrig är full så!
Delade du säng med: Bengan
Du delade en cigg med: Amanda
Du gick på bio med: Robin
Skällde på dig: Robin

Senaste 48 h:
Gråtit: nej, möjligtvis av skratt
Kramat någon: ja
Pussat någon: ja en enkel simpel puss
Sjungit: ja
Saknat någon: ja, speciellt hans gamla jag och syster <3<3<3<3

Så kul har jag nu så jag sitter och gör en urtråkig lista.

Lördag.

Igår skulle de som sagt vara en trevlig kväll som inte alls blev som vi trodde. De va jag, Korven, Bengt och Jessica som satt och drack vin och lyssna på musik men Korven drog vid halv 11. Vid 12 tiden så drog jag och Jessica till Biffen medans Bengt va tråkig och låg kvar här hemma och väntade. De va trevligt på biffen som vanligt fast de va jättelite folk. Jag gjorde sällskap med Niklas (grannen) hem och Bengan gick och mötte mig med Disel så han fick en nattpromenad. När vi kom hem så satt vi och kollade lite på tv innan vi gick och la oss.
Imorse gick jag upp vid halv 11 och gick ut med Disel sen har vi käkat frulle och nu har Bengt dragit hem och Moa och Agnes kom för att leka med mig i några timmar.


Agnes och Moa.

Klipp,klipp!

Igår kväll så kollade jag och Bengt på Twilight och gick ut med Disel vid tio tiden och vid 12 så kunde ingen av oss hålla ögonen öppna så då vart de sovdags. Inatt har jag sovit som en stock och inte vaknat av att jag har hostat ihjäl så de va skönt, men vaknade kl 6 och gick ut med Disel sen gick jag och la mig igen i sängen med Bengt, vi gick upp vid 11-tiden och gick till vivo och köpte nybakade baguetter och käkade lyxfrulle. Nu har jag även klippt kusinen och hans kompis så tjänade 250 kr så har tjänat 750 kr denna vecka på bara klippningar, tummen upp! Just nu står potatisgratängen i ugnen och ajg och Bengt väntar på att jessica ska dyka upp så de blir middag. Är även lite besviken på kvällen, skulle komma massa men alla bangar, är sjuka och allt va de nu är menmne vi får göra de bästa av situationen helt enkelt och hoppas på ett nytt tillfälle.

blir så trött!

Ja nu börjar jag bli riktigt jävla trött på den här hostan, har sovit ungefär 5 timmar inatt och visst är de mer än mina 3-4 timmar jag har sovit i ca två veckor. Fick hostmedecin igår så jag tänkte va skönt att kunna sova längre idag men icke sa nicke. Är så sjukt trött så jag skulle kunna svimma och jag kan verkligen inte sova. Vaknade även vid 3 och gick gå upp då och ta host och astma medecin. Idag skulle jag klippa min kusin vid 8 på morgonen men fick sms igår att han kommer under dagen ist ,förstör mina dagsplaner lite menmen. Ska hem till Amanda och hjälpa henne med att skjuta bort möbler så pappa kan måla deras lägenhet medans dom är i kreta  (dom åker ju imorrn) sen måste jag till centrum men vädret lockar inte, sen ska jag även möte Bengt i centrum vid halv 4. Idag skulle Robin åka iväg med firman men de ska han inte längre vilket förstör lite för mig, Bengt och jag skulle ha myskväll och hon skulle få sova i sängen men nu får hon sova på soffan men imorrn blir de sängen om Robin sover borta. Men Robin kommer få sova tidigt idag för han avskyr twiglight-filmerna vilket vi ska ha maraton idag. Nej nu har jag inte mkt alls att säga så.


Bengan och jag hittade "paket" förra året så vi tog dom.

En uppsättning från 4 vinktar.



En uppsättning jag gjorde i måndags på lektionen, nej den är inte speciellt fin efter att ha lockat hela håret så tog den kanske 5 min att göra. Tydligare (större bilder) hittar ni på min blogg som vi måste ha för skolan så jag har inte gjort den själv för att jag tyckte de va kul. De är en blogg där vi ska lägga upp allt vi gör, men glömmer alltid ta kort så.
http://josefinehallgren.devote.se/


onsdag, ännu en sömnlös natt.

Just nu är jag inte alls glad, vaknade tio i 6 när Robin gick upp och fick såklart hostattack och kan inte somna om nu för de. Nu har jag knappt sovit ett skit på en och en halv vecka ändå är jag så trött så trött men nejnej inte kan jag sova inte. Och imorrn bitti som kommer kussen hit kl 8 för att klippa sig, herregud så tidigt men jag har ju lovat och passar den tiden honom bästa så får de bli så då, kommer väll säkert ändå vara vaken. Men tog lite asmtaspray och nu har hostan lagt sig lite, skönt! Har ju inte haft min jävla astma spray på en vecka heller.
Nu kom Alfons och la sig på mig, myskisse!


de va värre än jag trodde.

Ja mormor kom ju och hämtade mig vid kvart över 7 så åkte vi till doktorn, fick inte komma in först ca halv 9 men då fick jag en riktigt bra läkare! De visade sig att jag hade bihålsinflamation och akut luftrörskatarr eftersom dom är så tröga på att skicka över mitt recept till apoteket. Fick 3 astma-sprayer, cortisontabletter (?) och pencelin utskriver så kommer känna mig som en knarkare, ska ta 10 cortisontabletter och dagen i 4-5 dagar, pencelinen ska jag ta 2 tabletter 3 ggr om dagen i 5 dagar sen 3 st om dagen, hoppas jag blir superfrisk nu...får inte gå till skolan på resten av veckan heller. När vi va klara hos doktorn så åkte vi till mamma och käkade frulle och vid 1 tiden åkte Amanda och jag hem till mig så kom Marre, Robbin och My hit så klippte jag dom, mkt trevligt! Har inte mkt alls att skriva och ingen ork heller, tjarre!

Vill verkligen ha svart hår igen!!!

Just nu känns de som att jag ska dö

Ja de är faktiskt sant, mitt hjärta slår jättefort eftersom jag hostar och har jättesvårt att andas, min vänstra sida i munnen för ont och jag är sjukligt trött. Mamma ringde för ett tag sen och då bestämde vi att jag ska gå så jag är på vårdcentralen vid halv 8 så kommer hon dit sen.  Jag vill verkligen inte vara sjuk längre så jag hoppas att de försvinner nån gång...ville ju även vara frisk på fredag.

Halv 5 på morgonen..

Igår efter skolan så åkte jag hem till mamma för att äta middag och klippa ungarna och mamma, när de va klart så höll jag på att decka så då va de dag att gå hem. Kom hem precis innan åtta och då slängde jag mig på soffan för att titta på idol och sen svenska hollywoodfruar. När sh va slut så gick vi och la oss (KL 10) och de va superskönt.
Nu vaknade jag kl halv 5 av att Robin skulle kissa och då får jag hostattack så jag hostar och spyr blod/slem (mysigt info) Jag ber till gud att jag  blir frisk jag kan inte missa mer i skolan nu men kan inte gå dit heller. Skulle behöva hostmedecin och min astmaspray som aldrig verkar vela komma till apoket.
Ligger iallafall på soffan nu och ska försöka sova och NEJ vi har inte bråkat, la mig här så att han kan sova och komma iväg till jobbet.Jag kommer däremot inte gå till skolan imorrn, de kommer jag aldrig orka.



Många "kunder" denna vecka.

Ja herregud va de är många som vill klippa sig denna vecka och de känns som jag inte har tid denna vecka men jag får skapa mig tid! De är Robin, Robbin, Marre, Robbins syster, Anki och mina två systrar! får väll göra upp ett schema för min egen del.

Måndag; skola 09.55-14.45, klippa systrarna och käka middag med mamma.
Tisdag: skola 09.55-14.55, Åka till Marre för att klippa Marre, Robbin och My (robbins syster). Kanske Klippa Anki när jag väl kommer hem.
Onsdag: skola 11.50-13.35, Kanske klippa Robin/Anki. På kvällen kommer Disel och sover här framöver i 10 (?) dagar.
Torsdag: Skola 09.00-18.00, Robin åker på morgonen jag vet fan inte vart haha men han ska flyga iväg med firman. kanske klippa Anki (?) (ja nu står hon med på typ alla dagar men de är för att vi inte har bestämmt när. Bengt och jag ska ha myskväll.
Fredag: Skola 08.30-11.00, hem och städa och fixa in för kvällen bravader! Så med andra ord party!
Lördag: Robin kommer hem!
Söndag: Inte ett piss? typ chilla.

Så ser min vecka ut typ, mkt som händer så de kommer inte vara så lungt denna vecka så jag kan gå hem och chilla efter skolan direkt.


Saknar mitt svarta, långa och otroligt fina hår!

att alla ska påpeka allt.

Nu tänkte jag skriva dehär inlägget bara för att jag hoppas att alla som klagar på både mig eller andra läser de och tar åt sig!  Den här veckan har varit otroligt deppig för mig, men jag borde ju vara van? hör de ju hela tiden men hur ofta jag än hör de så blir de inte lättare för de utan de blir värre för varje gång. De är inte så kul att höra "oj va du har gått upp i vikt, du börjar bli run, är du gravid?" Nej de är inte kul och de har jag hört sen jag va liten nån drar mig i magen och säger "vad är dehär då" eller att jag fick äta mindre bullar än mina kusiner...herregud jag va ett barn? Nej dehär är inte ett inlägg där jag ska sitta och tycka synd om mig själv och hoppas på att nån annan gör de utan jag vill bara att alla ska veta att de är nästa ingen som tycker de är kul att höra att man har blivit lite rund på sista tiden. De enda jag gjorde för två år sen va att träna klart som fan jag va mindre då eftersom jag knappt har rört på mig på två år (ja de ska bli bättring så säg fan inte "skyll dig själv då") men har knäskada så kan itne hålla igång som jag gjorde förut. Men anyway så SÄG INTE ATT JAG ÄR FET (Bengt är ett undantag för vi kallar varann fetto och de är pga att vi är fetton när vi umgås!)


Två år sen men väldigt otydlig bild.


Ett år sen



Nu.

my sister's keeper!

Nej jag har inte sätt den filmen ännu men ska göra de strax och gud så länge jag har väntat på att få se den men har aldrig fått min vilja igenom men nu så! Idag skulle jag egentligen kila förbi kära Marres jobb men hade verkligen inte orken (fast de ligger typ 3 min från
, sen tbx till sängen men upp lika fort så jag orkade inte ens duscha förns kl halv 4. När jag hade gjort mig i ordning så drog vi hem till Robin föräldrar där de bjöds på middag och skitsnack, Christoffer och Maria va även där mkt trevligt! Nu ska vi iallafall ladda upp med mys i soffan och en bra film (utav vad jag har hört).
Juste har även badat Alfons idag och de gick bra han tyckte de va mysigt tills han fick schampoo då va de inte alls lika kul men har inte ett enda rivmärke iallafall så de är bra, söt blev han också när han va skabbig och blöt!



Alla åker utomlands nu i september verkar de som den 9:onde (på fredag) åker syster och räkis och mina svärföräldrar och senare drar troligtvis pappa...vill tbx!!!

En fruktansvärt värdefull vän!




Kan fortfarande inte förstår hur de kommer sig att vi gick i samma klass i 2 år utan att säga ett ord till varann och sen börja vi i samma klass på handels och då började vi umgås och de är jag fruktansvärt glad över! Nu har vi kännt varann i ca 4 år och jag kan inte sluta tycka om dig. De är sjuk att du nu ska få ett barn i december och om 3 veckor är du gift och jag kunde inte varit gladare för din skull (är nästan gladare än va du är). Jag kan ärligt säga, jag älskar dig! Karin Maritza Eklöw, jag är stolt att vara din vän! ♥




Fredag, den 2 sept!

Idag är de fredag den andra september, alltså min och Robins månadsdag (no big deal). Vad ska jag göra idag? Inte ett piss i guess, har nyss ätit lite men mår illa nu igen. Sitter iallafall och tittar på dumma mig (despicable me) och kopplar av i soffan som är min bäste vän denna vecka. Har städat lite medans jag gjorde lunch och nu måste jag vänta tills jag inte mår så illa, kanske när filmen är slut så kan jag röja undan eftersom de inte har gjorts nått här sen i måndags. Vill även göra mig i ordning, duscha, platta håret sminka mig och klä på mig! Har inte varit fixad sen i måndags då de skulle kännas skönt att göra de, i tisdags så satte jag upp håret och hade smink från dagen innan (fresh brud).
Ikväll hoppas jag att Robin lagar mat till mig vilket han aldrig har gjort så de vore väll mysigt? Hoppas de regnar och är mörkt också så jag kan få tända ljus i hela lägenheten, har inte gjort de sen typ maj? Nej nu ska jag kolla klart på filmen och sen förhoppningsvis orka städa.


Saknar min kamera!!

Greven och jag lekte fotografer/modeller i mitt rum för några år sen!





mina kvälla suger.

Ja nu är de så att jag har så jävla tråkigt och har kommit fram till att de är varje jävla kväll (när jag är hemma iallafall). De känns som att Robin vill vara ifrån mig lite vilket jag förstår vi har varit tsm i över två år och setts typ varje dag och sovit med varann typ varje natt. Men de är tråkigt för jag har inte tröttnat på att ha en myskväll med honom vilket han verkar ha gjort. Måndagar-Torsdag så kommer han hem, duschar, spelar somnar på soffan när vi kollar på tv/film eller går och lägger sig i sovrummet för att vila vid 8 och kommer inte upp nå mer sen hur tråkigt är inte de? Vi ses inte på hela dagarna, pratar inte om nått vettigt eller intressant när han/jag kommer hem medans jag lagar mat ligger han i soffan typ (inget illa menat med de är van, syftar på att vi inte umgås). På fredag och lördagar finns de inte på världskartan att vi ska ha en romantisk hemmakväll, inte ens på våran 2-årsdag! utan då är de kompisar och party som gäller, jag saknar den tiden då vi kunde ligga hemma en fredagkväll och ta de lungt och bara bry oss om varann och jag tror inte att de kommer komma tbx heller på ett tag vilket jag får stå ut med. Jag funderar bara på om jag ska åka bort en helg eller nått så Robin får vara själv och göra vad han vill (förhoppningsvis sakna mig). Jag vet inte hur han känner och de kommer jag aldrig få veta heller eftersom de inte går att prata med människan spelar ingen roll om han är nykter/full/glad/ledsen/arg/pigg/trött, what to do?

Han kan aldrig ge mig komplimanger nu för tiden heller, han säger aldrig att jag är fin, sexig eller nått (enstaka gånger på fyllan) Han säger visserligen att han älskar mig varje kväll när vi ska sova men menar han de? Känns som att vi glider ifrån varann allt mer och de är något jag inte vill så nått måste göra frågan är bara vad.



Dödssjuk?

Just nu känner jag mig dödssjuk och vill bara bli frisk som en nötkärna och jag VILL till skolan, fyfan! Idag har jag inte gjort ett piss Amanda har gjort sjuklingen sällskap med att kolla på film och hon börjar själv bli snuvig hör jag allt. När Amanda skulle åka så kom Malin och hämtade henne och lämna lilla Ärtan här och jag undrar vem som är gladast jag eller Alfons? trodde dom skulle döda varann typ men dom älskar varann och kan verkligen inte låta varann vara, tur de. Blir nog ingen skola för mig imorrn heller på tal om inget, trodde att jag va frisk imorse men fan heller blir bara värre för varje timme känns de som menmen. Nu måste jag ringa mor min och kolla om hon kan åka till apoteket åt mig.

RSS 2.0