Skitmorgon

Försovit mig och allt har gått fel, behöver man säga mer?


Ha de bra, vi hörs vi ses i dina drömmar!


Fyfan för alkohol

Igår vart de lite för mkt, började dagen med att gå hem till Nadja och mysa lite i solen med massa skitsnack! På kvällen förade vi hos korven och de va jag, korven, Emilia, Amanda, Frugis, Camilla , mkt trevliggt. Vid elva gick vi till rilles och de va första gången jag vs där och de va faktiskt kul! Efter att de stängt så kommer åris och är ledsen och jag tyckte synd, stackars <3 vi gick hem till ante och Lenita och då kände jag hur full jag va och blev sittandes på toan med Åre, spydde som ett svin och han klappade mig på ryggen och gav mig vatten osv, söt! Efter ett tag så fick jag skjuts och däckar så fort jag la huvudet på kudden! Just nu är jag hos Robin och är helt jävla död, ska väll gå hem till korven om ett tag!


Partyyy

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1258350/images/2012/pic_195235669.jpg" class="image">


Torsdag, ledig imorrn!

Hellu, igår efter praktiken så gick jag hem till mamma och åt och tittade på bb och lite senare gick jag hem till Robin och övernattade. Vaknade upp hos Robin trött som ett svin men har sovit sjukt bra!

När jag kom till praktiken så avfärgade jag och färgade michas hår så de blev brunt och sen klippte jag de, superfin blev hon! När jag slutade tog vi bussen till centrum där hon mötte Ida och jag mötte Amanda och korvis så gick vi på teater, Fyfan va teater är fult Asså..skämdes som ett svin! När de va slut gick vi hem till korv och sen tbx till centa och köpte chips och choklad, smarrigt! Vi har tittar på bb och sen knackade de på dörren och då kom Robin (korvens bror) och merre hem från Norge på besök i en vecka, trevligt! Nu ligger jag och korven i soffan och dom två i sängen! Imorrn är de fredag och jag är ledig, så skönt!


<3


Efterlyser min nya karl!!!

Dehär är min blivande man, far till mina barn! Damn so hot, vem är han? Vart är han? Och när fan blir han min? Nån som känner honom ge mig honom på en gång!


Tisdag

Idag är de tisdag och ingen praktik utan är i stan på nån jävla kurs som va sjukt ovärd! Är supertrött idag och hungrig som ett svin men om 25 min är de lunch. Ska sluta senast kl5 och jag pallar verkligen inte, så tråkigt!


Fuck you

Blir så jävla irriterad på mina släktingar, vi har inte pratat på ett år och nu när en ringer så får man en utskällning om att jag inte gör de och inte de, sköter inte skolan...nä okej? Därför jag är där varje dag hela dagarna, idioter! Låt mig va sköter jag inte skolan så gör jag inte de och då är de mitt bekymmer!


Fuck you

Blir så jävla irriterad på mina släktingar, vi har inte pratat på ett år och nu när en ringer så får man en utskällning om att jag inte gör de och inte de, sköter inte skolan...nä okej? Därför jag är där varje dag hela dagarna, idioter! Låt mig va sköter jag inte skolan så gör jag inte de och då är de mitt bekymmer!


Söndag

Igår vart de en väldigt lugn kväll, skulle haft film kväll med syster och korv men tack vare Amanda så gick de inte haha. Så vi gick förbi Jessica ett tag sen hem till korven och fixade oss lite och gick vidare till Sussie och Björn ett tag och vid två gick vi hem till pappa och käkade lite och la oss och sov. Idag har vi inte gjort mkt, ligger just nu hos korven och chillar.


Lördag, trodde de va söndag!

Hej idag är de lördag, trodde dock att de va söndag idag men de vare icke som tur va! Igår vankades de lite vin med mina bruttor och sen vart jag hamna de är en hemlis! Hade trevligt igår mår dock som man förtjänar idag och just idag vill jag inte leva, är en levande död! Nej nu ska jag hem till korven för en myskväll.


Fredag

Nu är de fredag och jag har inga planer för kvällen alls. Jag kom nyss hem till pappa, har sovit hos korvis i tre dagar och ska snart tbx dit..har inte mkt att säga.


Sjuk

Hej nu är jag sjuk igen, har legat med feber och hostat osv sen i lördags, inte så kul! Va på vårdcentralen i tisdags också och de visade sig att jag har halsfluss och luftrörskatarr, så nu äter jag antibiotika för 3 gången i år.

Har även införskaffat mig en iPhone och sitter nu på blogg.se appen och provar. Nej men nu ska jag försöka somna om.


Never give up on someone you can't go a day without thinking about.♥


you made my day

Ja igår va en riktigt bra dag/kväll måste jag säga! Fick ett samtal som gjorde mig helt paff och väldigt lycklig, har inte vetat vad som har hänt med R vart R har varit eller nått men igår fick jag veta allt och de va en lättnad och sen när han sa "fyfan va jag saknar dig jossan" så blev de ännu bättre! Tog 10 över 6 tåget till Barkarby hem till Zimone där vi satt och drack vin jag, Zimone, Annica, Anneli, Madde och Wiking, mkt trevligt! Sen ringde R igen och jag blir så glad bara jag hör att han mår bra och så. Vid halv 11 tiden så åkte vi vidare till mp i jakan och hade de mkt trevligt, träffade många man kände och dansade loss! Vid kvart i 2 gick jag vidare till tåget och åkte hem, kom hem vid 3 och somnade direkt! Idag när jag vaknade trodde jag att de va söndag så när R frågade va jag skulle göra idag så bah "eh, de är söndag så ska väll tvätta och sova tidigt har praktik imorrn" så började han gapskratta och sa att de va lördag, happ de va väll skönt de men då är de ett nytt problem, vafan händer idag?!
Inte party iallafall, ska faktiskt på namngivning imorrn!

And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Fredag, jakis kväll!

Ja hej, suger på att uppdatera i know! men idag ska jag faktiskt till min söta Zimone och dricka lite med några fler sötisar från klassen sen blir de MP för hela slanten!



RSS 2.0