Gud vad jag älskar mitt liv!


Älskar solen, älskar sommarn!


Bad bitches like me is hard to come by.

Ja nu har de gått en vecka till och de återstår nu 5 veckor kvar till studenten, längtar som fan men kommer sakna alla underbara tjejer! Vad händer denna helg då? Inget ovanlig i guess så de blir väll vin, mums! Och så är de långhelg och de ska bli skönt även fast Valborg är överskattat!


..


Jobbigt att höra din röst och inte veta om och när jag hör den nästa gång, saknar dig!


Just idag orkar jag inte med varken mig själv, nån annan eller livet!


You can hate but never break me!

Just nu är de många som försöker få ner mig, få mig att må dåligt och jag säger bara vsg ni kommer ändå inte lyckas! Jag vet vilka jag har på min sida och jag vet vilka som är värda att kämpa för och ni är inte de, grattis till årets patetiska människor..ni fixar bra underhållning!


Lördaaag, all in!


This is the part of me that you never gonna ever take away from me!


Onsdag, ledig!

I måndags började jag skolan igen, första gången sen 8 veckor tbx och de är helt sjukt! Men de va kul att komma tbx och träffa alla dom underbara igen. Men idag är de onsdag och jag är ledig så idag blire bara chillpill och vid 6 ska jag följa med Sandra när hon ska pierca nippen, läskigt!


Så sann tatuering!


Världens sötaste lillasyster


Blir så less

Igår efter att jag firar Greta så gick jag och mötte Frugan så gick vi hem till henne och drack vin, titta bb, snackade en hel del skit och tatuerade varann (i<3vin) astjusiga! Gick från henne vid halv 7 imorse och har sovit hela dagen!

Jag blir så fruktansvärt less, irriterad och besviken på vissa i min omgivning som påstår att vi är vänner. Men från de att de tog slut mellan mig och Robin så har de stort sätt varit drama hela tiden och min vänner väljer bort mig, tar Robins sida och dom hade inte känt honom om inte vi varit tsm...va neutrala ist för att välja bort mig eller säg som de är så jag kan skita i allt med er som de inte passar. Nu har vi "varit vänner" till och från så fort de passar, är sjukt besviken och orkar snart inte lägga ner nån energi på att ens försöka, sorgligt men sant! Tänk till lite och säg vafan ni tycker ist.


Sista praktikdagen och de hemskt!

Idag hade jag min sista praktikdag så dom bjöd på thaimat och så fick jag en påse med 8 hårprodukter och två påsar godis, tack mina söta! Kicki ville även ha en bild på mig i en tavla i lunchrummet, söt! Och idag fyller Greta ett!


Jag bara älskarna, min fru <3


Payback is à bitch

Allt jag har att säga är att payback is à bitch, ljug inte för mig, va inte dum i huvet när du vet att jag kan krossa ditt lilla perfekta liv med en mening, kan krossa ditt förtroende för många...och nu blev de så, skyll dig själv säger jag bara. Och de pinsamma äg att du förnekar de och går hela din familj att gå emot mig, ringer och hotar med att sprätta upp mig, ge mig ett nackskott m.m. Och sen är han 30 plus mogen som klankar ner på min dyslexi och att jag ska lägga ner min patetiska blogg för jag kan ändå inte stava, vem är pinsam som fortfarande läser sin lillebrors ex blogg efter ett halvår?! Sen att jag ska skicka folk på er? HAHAHAHAHA aa de är ju troligt...ha ett sånt jävla bra liv idioter för de ska jag fortsätta ha!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1258350/images/2012/pic_197746153.jpg" class="image">


Söndag

Fy vilken lyckad helg jag har haft! I fredags så spräckte jag min oskuld med att gå ut i stan då Merre fyllde år. Drog dit med Amanda, Beccis, Sofie och underbara Zimone! Vi hade så kul så de har varit årets bästa kväll hittills, träffade massa gamla vänner och kom hem kl 8 på morgonen och vaknade upp vid 2 gjorde mig i ordning och gick till korven sen blev de hem till frugan med Amanda där de vankades vin och trevligheter sen drog vi vidare till rilles och dansade loss! Efteråt vart de efterfest hos Emil med massa roligt folk. Idag har jag legat i sängen, duschat, gått till mamma och ätit kinamat och sen mött korven för att köpa chips och grejer! Nu sitter vi här i soffan utmattade efter att ätit sjukt mkt, nu blig de stygga flickor söker kärlek och sen instängd två!


RSS 2.0