31/7- 10

Ikväll blir de att äta middag med bebi, Greven, Dennis, Jennifer och Alex sen fortsätter kvällen vidare till massa skoj! Igår kväll hade jag de trevligt tills Greven gick hem då ble vde bara en jävla massa skit och tjaffs, inte så kul när alla ställer sig mot mig men inte mot nån annan....superfun! Men de är som vanligt så är van, hejsvejs.

31/7- 10

Jag undrar vafan de är för fel på folk, de finns så vidriga människor så de finns inte!

Jag älskar dig mer än va ord kan beskriva, jag kan inte leva utan dig och så är de bara. Men jag orkar inte att vi håller på som vi göra, jag orkar inte höra massa skit och rykten för de tär på krafterna. Igår va jag så rädd, rädd att jag skulle förlora dig, rädd för att jag aldrig mer skulle få va i dina armar, rädd för att aldrig mer få nudda dina läppar, rädd för att du skulle bli någon annans nån gång i framtiden, rädd för att de aldrig mer skulle vara du och jag. Du ska iallafall veta att de är du som gör mitt liv värt att leva, de är du som får mig att skratta, de är dig som jag älskar, de är dig jag vakren kan eller vill leva utan, jag hoppas att de alltid förbli vi, du och jag!

Jag älskar dig nu och för alltid Robin.


30/7- 10

Hej, nu har jag gått från kalmarsand till gransäter och ni som inte vet hur långt de är så är de mer än en timmes promenix från ena sidan bålsta till den andra *tummenupp*. Jag gick hem för att städa tills pappa kommer hem och han kommer hem strax. Robin kom och hämtade mig när han hade slutat och nu står han i duschen och jag sitter här, ikväll blir de att chilla med Greven som kommer hit så de kommer bli riktigt trevligt tycker jag! Nej nu ska jag kirra mig inför kvällen, tjingtjong!

30/7- 10

Halleloja, igår kväll så åkte vi som sagt till kista och de va inte bra alls där! Tobbe hittade typ två saker men Robin hittade inget eller jo ett halsband, jag hittade dock massor med grejer men köpte ju inget eftersom jag har 0 kr. När vi åkte hem så stannade  vi på max och käkade, mums! När vi kom hem så åkte jag och bebi till ica och handlade toapapper sen åkte vi hem och Robin somnade vid 10 och vid 11 somnade jag. Egentligen skulle vi leka med Greven och Sebbe men va alldeles för trötta, ikväll hoppas jag på att dom kommer förbi hit. Nej nu ska jag käka frulle, scones som jag bakade igår MUMMA!

29/7- 10

Tänkte även meddela att älsklingen min är bäst, igår fick jag ett puder utav honom bara för att mitt är slut och de va inget jävla runkpuder från hm som jag har haft typ sen i feb eller nått utan fick världens bästa puder dom ändå är rätt dyrt! Söta jävel, blev super glad iallafall och tänkte bara berätta de nu när jag kom på de när jag skulle sminka mig lite.

29/7- 10

Halleloja, nu ska jag städa och fixa mig lite för att kanske åka iväg till kista en snabbis med bebi! Tänkte bara meddela att jag har hittat ett par jeans som jag verkligen vill ha, dom kostar 600 kr...eller? nej de är 75 % rea så dom kostar 150, om jag nu har räkat rätt. Dom är från weekday och jag är helt förälskad.

Tror dom är snyggare på också än när dom ligger sådär, kär!

 


29/7- 10

DAGENS VILL HA!


29/7- 10

Halleloja, nu har jag varit vaken praktiskt taget sen Robin åkte vid kvart över 6 och nu kan jag inte somna om. Igår va iallafall Greven och Sebbe här och de va supertrevligt, vi satt mest ute på balkongen och chittchattade medans vi tjockade jordgubbar, pop corn, chips och choklad! Dom gick hem precis innan 1 tror jag och då gick jag och bebi och sov! Idag ska vi kanske träffa Greven och Sebbe igen, får se! Nej nu ska jag kolla på tv...tjohej.

28/7- 10

Halleloja, hemma nu från shoppingrundan!
Robin köpte faktiskt inte så mkt, en kofta, en tröja, två linnen och saker till mobilen och sen bjöd han mig på middag! De har varit riktigt trevligt faktiskt, hittade även ett par skor som jag blev helt förälskad i som hade kilklack och jag brukar ALDRIG tycka att sånna skor är speciellt snygga men dom där va min nya älsklingar som jag ska försöka köpa nån gång...kostade dock 649 kr! Snart kommer iallafall Greven och Sebbe hit och chittchattar lite med mig och Robin och de blir ett perfekt avslut för kvällen innan man somnar på bebis bröst! Nej nu ska jag kolla runt lite innan dom kommer, tjingtjong!

28/7- 10

Halleloja, just ni står Robin i duschen, jag sitter här och kollar på OTH såklart medans Christoffer och Maria är påväg hit sen drar vi iväg på shopping. Måste bara säga att OTH äger verkligen, de måste vara värlens bästa serie på hela universum, nu måste jag samla på mig alla säsonger.
tjingtjong.

28/7- 10

Dagens frukost, ett glas oboy och två macker...frökusar! Världens godaste bröd.

 


28/7- 10

Halleloja, nu har jag varit vaken ett tag men har bara legat och chillat framför tv'n, men eftersom de inte är någonting bra på tv så passar jag på att gå och duscha och göra mig i ordning efter. Idag blir de som sagt shoppa loss...för Robins del, kanske Christoffers och Marias men inte för min, men trevligt kommer de bli! Vet inte riktigt när bebi kommer hem, men de blir nog runt 3 halv 4 nån gång. Nej nu ska jag duscha hörs sen, tjingtjong.

27/7- 10

Halleloja, nu har jag hunnit kolla på OTH, Robin har kommit hem, vi har ätit, varit i grillby och hemma hos mig och nu sitter jag här i soffan hemma hos Robin medans han duschar! Imorrn bär de av nån stanns för Robin ska shoppa loss lite eftersom han får sin lön imorrn, de enda jag ska införskaffa är ett sunkit jävla h&m puder för 50 kr, allt jag har råd med! Christoffer och Maria ska även följa med på trippen så de blir mysigt, vi ska nog käka där också. Mer om de imorrn, men nej nu ska jag kolla på tv och vänta tills Robin blir klar. Tjingtjong.

27/7- 10

DAGENS VILL HA!

Floral Lantern Skirt SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM

Floral Lantern Skirt SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM

Kjolen alltså!

 

Kjolen alltså!


27/7- 10

Jag har nyss kollat på DH och varit inne på toan för att tvätta ansiktet och då tänkte jag att jag kan väga mig för att se hur mkt jag har gått upp i vikt...jag hade inte gått upp utan ner! Gissa om jag blev glad. Just nu sitter jag och myser med Robins tröja som jag vill ha men inte får.

Från 68 kg till 56,2 kg på ett år?! WHATA, nice ju!

 


27/7- 10

Jag fattar typ inget av den där muppsidan som jag nyss va inne på. men vill ni se när jag ger Robin en lapdace, klicka på på länken! Länken syns inte om man inte håller musen där så, men precis här nere!
http://sendables.jibjab.com/add_ecard_message/138522491

27/7- 10

Halleloja, kan verkligen inte somna om sen bebi åkte för sängen blev kall, tom och jag hör inga andningar!
Igår så klippte jag och färgade Malins hår, hann dock inte se resultatet eftersom Robin kom och hämtade mig för vi hade lite brottom. När vi kom hem så duschade Robin och fixade sig, sen åkte vi till Sören som är Marias pappa och där skulle vi äta middag för att Christoffer och Maria kom hem. De va riktigt trevligt och maten va suuupergod, de bjöds på grillat med potatis, potatissallad, tzasiki och massa godsaker, till efterrätt blev de glass och jordgubbar! Vi kom hem strax efter nio och gick och lade oss vid halv 12 kanske, kunde dock inte somna på ett tag. Idag vet jag inte vad som händer, ingenting i guess. Nej nu ska jag försöka sova iallafall en timme till, hejsvejs.

26/7- 10

Tänkte bara slänga upp en dagens outfit och sen dra till Malin, tjoflöjt.

Ursäkta dålig bild!

 

Ursäkta dålig bild!

26/7- 10

Halleloja, vaknade för ca en timme sedan och nu har jag precis ätit frukost!
Idag ska jag gå till Malin för att klippa och färga hennes hår, äntligen har jag nått att göra på dagen! Idag kommer även Christoffer och Maria hem från Barcelona där dom har varit ett tag nu, så de blir kul! I helgen ska jag kanske åka till Åland tsm med älsklingen min, mysigt eller vad? Kent och Agneta åker dit redan på onsdag tsm med Madde och Mattias, så de kommer bli mysigt. Nej nu ska jag ringa till pappa sen duscha. tjohej.

25/7- 10

DAGENS VILL HA!

Venice Rare SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM

 


24/7- 10

Halleloja, har nyss kollat på en skitfilm tsm med älsklingen min!
Vi käkade som sagt hemma hos farfar som va lika grinig som vanlig, de va väll halvkul att vara där, skulle egentligen klippa min kusin men han verkade vela ha värsta kompliserade frippan så vågade inte, börjar liksom med herr på riktigt nu efter sommarn. Anyway så skjutsade vi Robin (min kusin) till station så tog han tåget hem sen har vi bara varit här hemma hos pepsi och haft myspys, nej nu börjar de en ny film på tv som jag ska kolla på hejsvejs.

24/7- 10

DAGENS VILL HA!

24/7- 10

Halleloja, igår efter maten så åkte jag och Robin till ica och sen till Pepsi för att lämna allt och sen åkte vi vidare till Greven! De va riktigt mysigt, vi kollade på en film så va helt jävla psyko höll fan på att spy en gång, vi snackade massa skit och hämtade hennes föräldrar. När vi kom tbx till Greven så gick vi in en stund till och snackade lite mer skit, hade riktigt mysigt där må jag säga och Tussen (en katt) älskar mig och jag älskar honom fast jag inte borde ta i honom på min astma och allergi, men svårt att låta bli. När jag och bebi kom hem till Pepsi så kollade vi på en film, Festival som vi fick låna av Greven och den är fan fortfarande bra. Vi gick och la oss vi halv 4 - 4 och jag har varit vaken nu sen kvart i 2 medans Robin ligger kvar i sängen. Ikväll ska vi äta middag hemma hos Farfar och sen vet jag inte vad som  händer. Nej nu ska jag kolla på tv, tjingtjong.

23/7- 10

Hej igen! Jag ligger i soffan hemma hos Pepsi och väntar på att jag och Robin ska åka hem till honom för att äta mat, Madde och Mattias kommer även dit och äter middag, trevligt! Robin ligger dock och sover och de går inte att väcka han typ han säger bara "ja snart", tur för han att han är så fruktansvärt söt då. Nej nu ska jag få upp gullungen för jag svälter fan ihjäl, har inte ätit nått idag.

Dålig och gammal bild, men såhär sover han.

 


23/7- 10

DAGENS VILL HA!

23/7- 10

Om prick 3 månader så fyller jag hela 18 år, längtar!
Sitter iallafall och väntar på Robin som kommer alldeles strax, vad vi ska göra har jag ingen aning om. Idag har jag iallafall inte gjort mkt alls, vaknat och typ mått illa jag vet inte varför men kan ana att de är för att jag har så fruktansvärt ont i knät som jag får ibland...de brukar dock bara hålla i, i några timmar och nu har jag haft de sen igår! Aja nej nu ska jag plocka undan lite.

23/7- 10

Halleloja, jag sitter och kollar på tv just nu, nickelodeon men väntar dock på att dh ska börja men de är en hel timme kvar! Igår så åkte jag till engla hår när Jennifer satte i löshår och gud så fint de blev, så jävla avis. När vi kom hem till farbror så kollade vi på en film som jag tycker är riktigt bra, The last house on the left, filmtips om ni vill kolla på en bra film! Nej nu ska jag duscka och lite så innan dh börjar, tjingeling.

22/7- 10

Man ser itne så tydligt men jag har halft lugg eller nått nu, Robin kom med den iden och tyckte att de skulle bli skitsnyggt så nu väntar jag och ser på vad han säger när han kommer hem. Nu ska jag gå hem till Sussie och Björn för att Hämta farbrors nycklar eftersom han åker bort idag igen så får vi passa lägenhetem igen.

 


22/7- 10

Tänkte bara meddela att de är prick 2 år sen som jag träffade Håkan på grönan och tog kort på honom, ÅH VILL IGEN!

Nej nu ska jag klippa lite på min lugg, resultatet kommer upp senare.


22/7- 10

DAGENS VILL HA!

Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


22/7- 10

Hej igen! De blir ingen barnvakt idag inte, Nina orkade inte gå på begravning så. Jag har nyss duschat och gjort mig klar och väntar nu bara på min skönhet Bengt som borde komma snart i think. Kom även på att de inte va en vanlig dag idag alls, de är Kimpis födelsedag så grattis Kimpi på 18 års dagen!
Nej nu slänger jag ut dagens Outfit, har inga kläder alls så ingen behöver klaga på mina superfina kläder.

 


22/7- 10

Halleloja, igår när bebi kom hem så åkte vi hem till honom och käkade middag och bebi duschade sen la han sig i sängen och vägrade typ klä på sig, hahah då försökte jag dra honom ur sängen men då la han sig på golvet den dryga jäveln..han hade satt på sig ena byxbenet och de tog ca 30 min för honom att klä på sig. När han väl hade kläder på sig så åkte vi till fotbollsplanen där Tobbe, Adam, Kicki och Amanda va och spelade lite fotboll, men vi va inte där länge alls utan åkte hem och kollade på film. Efter halva filmen så somnade bebisen med huvet i mitt knä medans jag fortsatte kolla på filmen, tror filmen hette typ Forgetting sarah marshall. Jag tycker personligen att den är superbra.
Jag har nyss käkat frulle hälsofil och mussli och ska typ gå och duscha nu och vänta på att Bengt kommer, vi ska såklart fixa hår och sen ska vi faktiskt vara barnvakt åt lillebror tror jag...då passar vi på att kolla på prinsessan och grodan tsm med honom tror jag. Tänkte även berätta att jag har världens bästa och underbaraste pojvän, när jag gick in på fejjan imorse så va de här på min logg.

Robin Kjellgrun Mossberg I love you precious. Du är min bättre halva baby, älskar dig! :)


21/7- 10

DAGENS VILL HA!

 



21/7- 10

halloj igen! Tänkte bara lägga upp dagens outfit idag igen.
Har inte gjort ett piss idag heller, ville leka med Emilia men hon va med Karro så...Imorrn komner Bengt hit, JAHO! De va faktiskt ett tag sen jag träffade min snygging. Idag ska jag även kanske träffa Greven eller så, beror på om hon ska hem. Fick mess av Sofia för ett tag sen också och hon frågade om jag vill komma på fest i helgen, klart jag vill! Men om jag kan vet jag inte, har liksom noll kr på kortet, eller tror till och med att jag ligger back! Anyway så får vi se hur de blir med den saken, man kan ju alltid hoppas.

 


21/7- 10

Jag måste såklart också göra en skodesign till Nellytävlingen, dock fattade jag typ inget och skon blev inget direkt....bra? Rösta på den iallafall. Klicka på länken under bilden för att rösta.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


21/7- 10

Halloj! Robin åkte till jobbet för ca en timme sen och jag kan inte somna om, då jävla onice!
Igår hände de inte ett piss iallafall, när Robin kom hem så åkte vi hem till honom så han kunde duscha och när han va klar mötte vi Tobbe och Kicki en snabbis sen efter de åkte vi hem och kollade på american pie, Beta house som gick på tv, tycker egentligen inte om att titta på dom filmerna med Robin eftersom de är nakna, smala, storbystade och allmänt snygga tjejer i 95% av filmen, menmen. Imorrn tror jag även att Bengt kommer hit, i hope so! Nej nu ska jag väll försöka sova igen. Tjingen.


20/7- 10

Hej igen! Nej jag har inte åstakommit nått idag förutom att jag har duschat, fixat mig och målat naglarna.
Just nu sitter jag såklart och tittar på one three hill, världens bästa serie någonsin. Väntar även på att Robin ska ringa vilket han sa att han skulle göra vid 4 tiden, tänkte även slänga upp en dagens outfit.

Puss.

20/7- 10

Hallå där! Igår pratade jag och Robin om att åka och bada när han kom hem men så blev de icke för de blåste och va inte speciellt varmt alls så vi åkte för att spela fotboll med Tobbe och några (jag skulle dock inte spela) men precis när vi kom dit typ så ringde pappa och sa "maten är klar om 20 min" så då va de bara att åka hem för att äta. Efter maten så åkte vi och öppnade firman så att Robin kunde släppa in en Jonas/Jocke eller vad han nu hette och sen åkte vi för att spela fotboll ett tag, men ingen av oss spelade vi bara satt där och tittade på.
Vi kollade på film på kvällen tsm med pappa och de blev snabba cash, en riktig besvikelse för min del! Jag har hört hur alla har sagt hur dunderbra den är och blablabla,  visst den va väll bra men usel om man jämför med mina tankar om filmen, höll till och med på att somna under filmen vilket tyder på att de inte är en superfilm. När filmen va slut så gick jag och bebi och lade oss och kolla lite på tv tills vi blev så trötta att vi stängde av skiten och sov. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska nog ringa Emilia eller nått och fråga om hon vill ses för de va riktigt jävla länge sen nu, lite för länge sen! Idag jobbar Robin över också så han kommer säkert vid 7-8 tråkigt nog. Nej nu ska jag duscha eller nått eftersom jag inte har så mkt mer att säga.
tjingeling.

19/7- 10

Hallu nu kommer äntligen bilderna på min nya favorit i garderoben!
Tänk bara på klänningen!

Hur läcker som helst, tack Kent och Agneta för min favvo!

 


19/7- 10

Jag tänkte bara bjussa på en oerhört bra låt, gammal goding!
Lyssna och njut av denna superlåt, de gör jag!

If you leave me tonight
I'll wake up alone
Don't tell me I will make it on my own
Don't leave me tonight
This heart of stone will sink 'til it dies
If you leave me tonight

And don't you know
My heart is pumping
Oh, it's putting up the fight
And I've got this feeling
That everything's alright
Don't you see
I'm not the only one for you
But you're the only one for me


19/7- 10

Halleloja, orkade inte slösa min energi igår på att sitta vid datorn.
Igår gjorde jag faktiskt inte ett piss, käkade pizza (igen, måste sluta) och kollade på film och så med älskling såklart. Idag kommer farbror Pepsi hem så de betyder att vi ska sova hemma idag, troligtvis hos mig för de va väldigt länge sen. Ska lägga upp en bild på klänningen lite senare orkar inte ta kort nu och så, kl är liksom 10 över 8..kunde inte somna när älskling åkte.

Idag är ingen vanlig dag för idag är de Paulos födelsedag, hurrahurra för Paulo idag!

Lägger ut en bild som verkligen speglar Paulo, Grattis På 17 årsdagen! <3

17/7- 10

Fick nyss dehär meddelanet på bilddagboken och blev riktigt förbannad!
lol-robin-lol idag, 16:48
Tja fan :D haru cam ? adda då msn robin*@hotmail.se så kanske just du får lite lätta pengar :D

Att jag ska tjäna pengar på att klä av mig i cam, nejtack då är jag hellre fattig om jag ska vara ärlig! Psykfall alltså...

17/7- 10

Halleloja! Igår kväll va vi som sagt vid grönadalens nya fotbollsplan och jag hade de riktigt trevligt! Alla satt typ vid bänkarna och söp och snackade eller så spelade dom fotboll, men de gjorde dock inte jag och Greven för vi satt på en filt längre bort på gräsmattan och snackade massa skit i våran ensamhet! Jag hade riktigt trevligt, de va verkligen länge sen som vi umgicks så vi hade massor att ta igen...allt kändes som vanligt, de verkligen som om vi aldrig hade haft vårt lilla "avbrott"? Ja eller vad man ska säga. Greven åkte hem vid 2 tiden och då försökte jag få med mig Robin hem, men såklart gick inte de så bra. Vi stod utanför biffen (en krog här i bålsta) och träffade Marre, Ankan, Tony, Nadja och Kurt och de va trevligt, va ett tag sen. Bebi och jag kom iallafall hem vid 3 tiden till min farbror (vi passar hans lägenhet) och han somnade väll direkt medans jag låg vaken till och från fram till kl 6. Just nu sitter jag och kollar på Paris Hilton's bff och Robin sover, idag ska jag kanske träffa Greven igen annars har jag ingen aning om vad som händer. Bild på klänningen som jag fick igår kommer på bild senare eller imorrn.
tjing.

16/7- 10

Halleloja, nu har jag varit på ekilla också och hunnit duscha och gjort mig i ordning.
Jag har fått en klänning av Kent och Agneta från Barcelona och den va suuupersöt tycker jag! (bild kommer). Ikväll blir de att chilla på grönadalen med Robin och några och för hoppningsvis Greven! Sen ska jag och bebi sova hemma hos Pepsi eftersom vi passar hans lägenhet fram till måndag. Så den här kvällen kommer troligtvis bli riktigt lyckad, iallafall om Greven hakar. Nej nu ska jag äta KINAMAT och sen ringa Greven.
Hare.

16/7- 10

Halleloja, kom hem från stranden för ett tag sen!
Började med att jag kollade på DH och efter ett tag så gick jag till stranden med GREVEN, gud va härligt! Vi har bara legat och snackat massa skit och gamla minnen, så jag har haft en superdag, tack så mkt Greven. Nu sitter jag och väntar på Robin och vi ska troligtvis åka till ekilla. Jag hittade en skiitful bild på mig själv som är flera år gammal jag gick väll i 6an eller 7an skulle jag tro.

Snygging va?!


16/7- 10

Halleloja, igår åkte vi som sagt till stranden ett tag och de va väll skönt. På kvällen gjorde vi ingenting satt mest i soffan och väntade på Kent och Agneta som kom hem från Barcelona, riktigt bruna och fina va dom. Fick även ett sms från Greven och hon ville ses men de kunde jag inte, så idag ska hon troligtvis med till stranden, ytterst trevligt! Just nu väntar jag på att DH ska börja och de börjar om ca en kvart och sen på att Robin ska sluta.

15/7- 10

Halleloja, jag har fruktansvärt tråkigt!
Jag har nyss städat hela lägenheten tror jag, eller aa de som va stökigt och tagit mig ett glas med yoghurt. Älskling skrev för ett litet tag sen att han blir lite senare iallafall, suck säger jag bara! vill ha hem honom nu, åka och bada vore också skönt. Eftersom jag har så tråkigt som jag har så tänker jag göra en meningslös lista.


Visste du att jag...

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskat
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende HATAR
(x) spelat gitarr
(xx) sjungit i duschen 
( ) har sett någon död människa
(x) har vibrerat av nervositet
( ) slängt porslin i väggen
( ) tyckt att pengar är viktigare än nåt annat.
(x) gillat inte då folk frågar mig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat/kyssts på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige 
( ) kastat mig framför ett fordon
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållt i en orm
( ) trott att jag varit odödlig
(x) kastat min telefon i backen
( ) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har  sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk -  
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud - nejj!
(x) är en negativ jävel 
( ) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna och tänkt på en speciell person
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
( x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler
(x) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon
(x) gråtit för att något sagt något till mig
(x) blivit sårad av en vän
(x) gråtit tills tårarna tog slut
(xx) tycker att jag är lycklig


15/7- 10

Halleloja, igår åkte jag och bebi och badade på ekilla när han kom hem men vi va inte där länge alls. När vi hade dushcat och så sen så åkte vi hem till pappa och käkade mat, dom åt pappas jävla korv "gryta" medans jag tog lasangen från dagen innan. När vi hade käkat klart och suttit och snackat lite så gick jag och Robin ner för att låna en film hem till Robin och sen åkte vi hem och tog de bara lungt.
Idag vaknade jag vid halv 12 och gick då upp och chillade och har kollat på DH och nu ska jag städa här eftersom Kent och Agneta kommer hem ikväll, riktigt trevligt! När bebi kommer hem ska vi åka och bada i ekilla och resten av kvällen vet jag inte vad vi ska göra faktiskt.
Imorrn är de äntligen fredag, då ska jag kanske till grönan men vet inte riktigt hur de blir faktiskt. På lördag ska jag och bebi förhoppningsvis åka till skokloster för att bada och så med Kim och Bengan. Nej nu ska jag städa.
tjohej.

14/7- 10

Hej igen! Tänkte bara meddela att jag har haft min blogg i ett helt år idag och mkt har förändrats på dehär året, så nu tänkte jag göra en lista för att se vad som har ändrats men först en bild på hur mkt jag har ändrats.

 


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö (två gång faktiskt, men de va bara för stunden)
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[xxxx] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[/] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar (dock tjejer på skoj)
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa.

 

ja de har förändrats lite men jag har fortfarande kvar samma vänner och nya vänner men bäst av allt så är de så att jag har kvar min andra halva, Robin.

14/7- 10

Helleloja, igår så åkte jag och bebi och badade med Dennis och Jennifer en snabbis och sen hem till Robin för att duscha och så. När vi va klara åkte vi hem till pappa för att äta mat, lasange! När vi hade käkat klart så åkte vi hem till Aina (Robins mormor) och hon är bara för söt alltså.
Just nu tittar jag på top model, fördröjer bara tiden till DH ska börja!

The love of my life, du är så jävla underbar!


13/7- 10

Halleloja, igår så åkte jag och bebi och badade med Dennis och Jennifer och de va superskönt eftersom de är fruktansvärt varmt ute, igår vid 12 tiden innan vi gick och la oss så va de 25.1 grader ute helt sjukt!


Dehär va en kommentar jag fick igår: Hej!
Jag undrar bara om du har bra tips till någon som vill gå ner i vikt? har du själv försökt och hur gick det?

Jag säger alltid att jag ska gå ner i vikt så försöker jag för en dag sen orkar jag inte mer för de känns som att jag aldrig kommer gå ner i vikt. Men för ett år sedan vägde jag 68 kg och idag väger jag 58,4 kg och då har jag bara börjat spela innebandy några gånger, men jag äter fortfarande som förut...typ godis minst 3 dagar i veckan och fet mat kanske 1 gång i veckan. Några tips? Börja träna i guess.

12/7- 10

halleloja, igår va jag och badade tsm med Jennifer, Dennis, Robin och Tobbe och de va superskönt för de va riktigt jävla äckligt varmt igår. När vi hade badat klart så åkte vi hem och duscha och sen mötte vi upp Tobbe och Kicki och drog till bpk för att käka pizza, supergott! När vi hade käakt klart så skyndade vi oss till centa medans Tobbe skjutsade hem Kicki och sen skyndade vi oss hem för att Robin och Tobbe tittade på vm's finalen, tråkigt!
Idag har jag inte gjort mkt alls, de va ingen sol först nu såklart när jag har sminkat mig och allt, så tråkigt! Får se vad vi hittar på ikväll, antagligen ingenting i guess!




Jag blir så fruktansvärt irriterad på folk om jag ska vara ärlig, vissa kan man verkligen inte tro att dom är en dag över 13 att man fortfarande beter sig som en liten fjortisunge och om man är så pass gamla dom ni är så är de ännu mer pinsamt. Att klanka ner på andra för att dom är "feta" medans du själv är rätt stor och att kalla nån "en en-armad fitta" är riktigt lågt sagt faktiskt, acceptera bara att ni är inte snyggast, ni är inte bäst och ni är fanimej inte värld'sidoler ingen vet vilka ni är.

10/7- 10

Halleloja, jag har nyss tittat igenom min kära vän My's bdb och jag har kommit på hur jävla mkt jag saknar henne!
Vi gjorde allt tsm, vi va som en! Vi träffades varje dag och sov med varann så fort vi kunde, vi gjorde så jävla tråkiga saker men grejen är den att när man väl va med dig så va allt sjukt kul. Vi kunde kolla på en film som sög men vi gjorde den rolig, vi kunde bara hitta på saker typ som när vi klädde in oss i ljusslingan precis när jag hade fått min kamera och tog fram den där konstiga lampan och släckte lampan för att ta kort, hur kul är de igentligen? inte speciellt, men vi hade fan kul! Kommer du ihåg när vi praktiserade, bästa praktiken man kan ha, först kalmis-resturangen, dagarna va engentligen skit men vi stod ändå och typ fick skrattanfall om nån av oss fick göra nått som vi inte ville, sov i soffan efter lunchrushen och när vi praktiserade i Gullan's djuraffär när du fick plocka fiskar och fy va kul vi hade..
Vi har känt varann så fruktansvärt länge, vad blir de...13 år? och vi har haft våra riktigt stora bråk och nu efter de sista så har vi inte riktigt kommit tbx till varann som de va förut, vi umgås aldrig längre och jag saknar verkligen våra tider vännen.
Du är sjukt saknad Greven.



Jag älskar dig.

8/7- 10

Halleloja, de blev inte stranden idag heller utan vi låg och chillade i soffan och kollade på OTH!
Runt 5 så åkte vi hem till pappa och hämtade shampangen och va där medans Bengt och Micke hämtade färg utav pappa och just nu står Robin i duschen och jag ska laga mat, tacos.
Tjingtjong.

8/7- 10

 

Du är den finaste jag vet och du är underbar!
Fyfan vad jag älskar dig, en plats i ditt hjärta betyder mkt för mig!
kommer alltid komma ihåg dagen då jag blev du, du och jag vi blev två!


8/7- 10

Halleloja, de vart iget bada igår för vädret sög typ, jävligt mkt moln!
Vi satt ist på balkongen och solade lite av den sol som fanns tills vi duschade och åkte för att handla en pizza att dela på, smarrigt! När vi hade käkat klart så drog vi till Willys och handlade mat till idag, idag blire taco's...inte så speciellt sugen på den men de va Robin och vi kom inte på nått annat så. Idag hoppas jag på att bada iallafall för vädret ser super ut nu iallafall (kl är 07.23) och jag har varit vaken sen kl 5 när Robin typ inte fattade hur man stängde av alarmet eller nått så de lät aslänge. Idag fyller även Agneta år så jag har skickat ett grattis sms till Kent, grattis Agneta!

Igår va Micke (Bengt's pappa) så himla söt, dom skulle gå på bio och se Eclipse och då ville han bjuda med mig, jag hade gjort de om inte älskling hade fått suttit själv här hemma och om den inte gick så sent. Jag ångrar ändå att jag inte följde med eftersom jag fick ett sms av Bengt inatt att hon har sätt världens bästa film, jag måste se den nu!



Visste du att..?!
..58 % av alla svenska tjejer vill ha någon av deras tjejkompisars nuvarande pojkvän !

8/7- 10

Halleloja, igår när bebi kom hem så åkte vi som sagt till Madde och Mattias och tvättade Robins firapuffra, när vi va klara med de åkte vi hem till mig och hämtade massa kläder och så och sen hem till honom och åt. Vi gjorde inte mkt alls den kvällen, kollade på fotboll typ och de sög...nu hejar jag iallafall på Holland och de har jag gjort sen deras senaste match dock inte för att dom vann utan för att alla hejade på dom andra (vilka de nu va) så då hejade jag på holland. Idag åkte även Kent och Agneta till Barcelona och jag är så himla avis, vill ockå dit! Hoppas iallafall att dom får de riktigt trevligt där och att dom kan njuta av semestern. Nu väntar jag bara på att Bebi ska komma hem så vi kan dra och bada, jag har nyss plockat ur diskmaskinen så har verkligen ingenting att göra, balkongen har inte någon sol för tillfället så..Tänkte även meddela att Kissies låt suger fan min kuk, fast de va de jag va inställd på också eftersom hon suger hela hon...Låten kan ni hitta på http://gossips.se/ lite halvlångt ner.
herrå.

7/7- 10

Hejhej, kom från stranden för ett tag sen...de va svinkallt och inte alls trevligt strandväder som man trodde.
Nu ska jag käka upp min hälsofil och flingor sen drar jag och bebi hem till Madde och Mattias för att Robin ska tvätta bilen.
Den här tjocka unden är ju fruktansvärt fet och söt, vart helt kär!


6/7- 10

Halleloja igen, har inte så mkt för mig så jag tänkte att jag kan väll sleva ett litet skitinlägg till.
När Robin kom hem så åkte vi hem till honom och käkade "ciderkyckling" eller vad de heter och den är så fruktansvärt jävla god, mums alltså! När vi hade käkat somnade Robin till lite i soffan medans jag och Kent kollade på tv, när han åkte för att hämta Agneta så väckte jag Robin och vi drog vidare hem till mig och nu sitter han där nere med pappa och kollar på tråkig fotboll medans jag kollar på ryktet går, en rätt så bra film faktiskt, tror att jag har sätt den förut faktiskt. Imorrn ska jag som sagt leka med Bengt och troligtvis gå till ekilla för att sola och bada, de kommer bli riktigt mysigt tror jag, saknar ju min lilla snuttiplutt.
På Torsdag åker även Kent och Agneta bort, dom ska till Bacelona och blir borta i en hel vecka då jag och bebi ska vara katt/lägenhets vakt, mysigt va? I helgen ska vi även åka till Madde och Mattias som inte är hemma och troligtvis laga en romantisk middag och sova över där, kan de bli bättre? Hoppas bara vädret är bra resten av vecka eftersom de va riktigt jävla bajsväder idag.

Jag och Bengt, snart ett år sen.

6/7- 10

Hejhej, nu har jag gjort mig i ordning och jag har pratat med Robin som är påväg hem nu, äntligen!
Jag har tänkt och jag vill göra någonting nytt med mitt förbannade hår, de är så fruktansvärt fult och tråkigt! Usch, kan jag inte bara ha svart hår igen iallafall.

Såhär ser jag ut idag, ingen vacker syn direkt.

6/7- 10

Hejhej, igår när bebi kom hem så drog vi till stranden en snabbis och sen åkte vi hem till mig igen och duschade och sen somnade vi. Amanda kom och knackade på dörren och sa att de va mat, så va de bara att gå upp, va helt slut! När vi hade ätit och jag hade diskat så åkte vi till ekilla där satt Nina, Emma, Bobby och Karim...Robin och Karim tog ett kvällsdopp...idioter! Sen kom de några st dit och satt och grillade och så, riktigt mysigt faktiskt, men vi åkte hem efter att tag.
Idag har jag inte gjort ett piss, kollar just nu på unga mödrar och ska snart gå och duscha och fixa mig lite. Imorrn ska jag och min älskade älsklingsvän Bengt åka till ekilla och bada för imorrn ska de bli fint väder igen.
Tjing.

5/7- 10

Halleloja, jag tänkte bara meddela att jag är fruktansvärt sugen på att gå ut och sätta mig i solen och öppna öl efter öl eller öppna upp shampangflaksan som står i kyle, fy så smarrit! Men den ska jag och bebi troligtvis dricka nästa helg...vi glömde bort den på våran 1 årsdag men What ever. Nej nu ska jag gå och kolla min min pizza är klar och svulla i mig den.


Ge mig även pengar så jag kan gå på bio och se ECLIPS!!!

5/7- 10

Halleloja, under helgens gång så har jag inte gjort så mkt, i lördags åkte jag till ekilla med Korven och Bea men efter ett tag kom även bebi. När vi kom hem från ekilla gjorde vi inte mkt alls, kollade på the grudge 2 som gick på kanal 5, usch och fy vad jag hatar dom där filmerna. I söndags så åkte vi till ekilla och låg där hela dagen, superskönt va de och jag har faktiskt fått färg *såjävlastolt*. Idag vaknade jag av att bebi gick upp och skulle jobba men somnade om ett tag där efter, nu har vi fått persiender i mitt rum...du suger typ! Ragge (pappas kompis som sa att dom va skitbra) sa att dom va cpbra och att de INTE kan tränga sig in nått ljus....jag provade nyss, ALLT ÅKER IN I RUMMET JÄVLA SKITSAKER! oh vi får inga jävla markiser idag heller så mitt rum fortsätter inte bara vara ljust utan varmt också, fuckingjävlabajshål.
Nej nu är jag arg och irriterad och ingenting att göra så orkar inte skriva mer.
tjintjong.

2/7- 10

Hejhej, har nyss kollat på farsan...ingen superfilm direkt, den gick att titta på om de verkligen inte finns nått annat att sen men annars råder jag ingen att se den.


Vi har haft våra svåra tider, vi har bråkat och de har känts nästan hopplöst och att de inte ska vara du och jag, men vi har alltid kommit fram till beslutet att de är vi och de kommer alltid vara vi. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och jag kommer aldrig kunna leva utan dig, du är min prins och de är du som har nyckeln till mitt hjärta!
Jag älskar dig mest av allt på hela jorde Robin, utan dig inget mig.

Ett år med dig idag och de är de bästa året jag haft i hela mitt liv, fler kommer de bli.

1/7- 10

Halloj, Idag har jag inte gjort så mkt...har fortfarande lite småont i magen.
Tänkte bara berätta att jag har käkat en isglass idag och när den va slut började de klia och svida som satan på mina läppar och så vart dom lite svullna så jag smetade jag på typ 7 kilo vasselin och då blev de 2 resor värre och just nu ser jag ut som Kissie, fyfan va hemskt...ser hellre ut som.........världens fulaste och äckligaste brud än att lika kissie..


1/7- 10

Hejhej, igår kväll kollade jag, Bebi och pappa på en mongonfilm. Under filmen fick jag fruktansvärt ont i magen och de blev bara värre och värre så jag tänkte "jag försöker skita så kanske de försvinner" men jag va ju inte direkt skitnödig så de gick inge bra, precis när vi skulle gå upp så började jag grina för de kändes verkligen som om jag höll på att dö, när vi kom upp så letade jag efter samarin men de fanns inga och då säger Robin "Jag kan åka hem och kolla om vi har nått där hemma" Jag ville inte att han skulle lämna mig själv men han vägrade. När han kom hem så fick jag två smärtstillande och de blev faktiskt bättre men imorse när Robin gick upp så fick jag ont igen och fy jag kunde inte ligga på sidan, men nu är de bättre...för tillfället iallafall, men vafan va de?
Men tack iallafall älskling för att du är så jävla söt och underbar.
Idag ska jag egentligen fixa toan och ränsa lite ogräs, men vet inte om de blir av. Toan får jag nog städa innan jag åker till bebi men aa.


RSS 2.0