27/8- 10

Så fort jag tittar på dig så ler jag.
Så fort jag tänker på dig så känner jag hur glad jag är som har dig.
Så fort vi är ifrån varann så saknar jag dig.
Så fort du kysser mig så känner jag mig älskad.
Jag älskar dig mest av allt Robin.
<3

 


27/8- 10

Hejhejhallå, har haft riktigt jobbiga och tråkiga inlägg dom senaste dagarna.
Idag har jag iallafall varit i skolan och de va väll inte så speciellt kul alls, inte specillt god mat heller...Kom nästan precis innanför dörren hemma hos Robin som sitter och spelar NHL. Ikväll ska vi kanske hem till Sweppe och bada bubbelpool och de kommer bli suuuuper, känner även att jag måste träffa Jennifer och Dennis...de va ett tag sen, men så blir de när bebi inte har nån bil så man kan ta sig dit så får passa på nu i helgen. Såg att den sötnosen Jennifer hade gjort ett inlägg om mig, så jävla söt, love you bebi! Är även svinhungrig just nu så jag håller på att dö typ helt ärligt, måste hem också och lite så. Måste även skaffa pengar så jag kan göra en dramatisk ändring med mitt hår och färga de från blont till svart, de skulle sitta fint faktiskt har ju löshår som är helt nytt (ljusbrunt) som bara väntar på att få bli färgat svart och sättas i mitt hår. Idag är de ingen vanlig dag heller utan de är Räkot's födelsedag så ett STORT grattis till Räkan som blir hela 23 år idag.


Mitt mål är att se ut såhär innom en snar framtid, skulle va nice!

26/8- 10

Hejhej, förra inlägget blev väldigt kort och onödigt men orkade inte skriva mer än så.
Idag så har vi varit hemma hos våran lärare Linnea eller hästen som vi kallar henne för, de började med att vi plockade blåbär och sen när vi kom hem till henne gjorde vi äppelpaj och blåbärspaj...usch käkade tills man blev illamåened. Kom hem vid efter 4 nån gång och somnade runt 5 och nu har jag precis gått upp och duschat så sov ca 3 timmar. Hemma hos Linnea så träffade vi Nellie som har en riktigt gullig kulmage, den va så söt! Nej nu orkar jag inte skriva mer, kl är mkt måste väcka Robin. Pusshej.

25/8- 10

Hejhejhallå, har inte haft någon dator så har inte kunnat uppdatera mig.
De har inte hänt mkt alls den här veckan om jag ska vara ärlig, i måndags stylade vi 1orna och de va kul, jag fick en jättetrevlig tjej som heter Julia. När vi hade stylat klart dom så fick vi sluta så de va superskönt och sen har de inte hänt mkt alls denna vecka. Idag slutade jag 20 i 5 och tog 5 tåget till stan och köpte ett halsband och ett läderarmband till älsklingen min, just nu sitter jag och väntar på att fångarna på fortet ska börja. hejdå

22/8- 10

Hejhejhallå, i fredags så käkade jag och Robin middag hemma hos Dennis och Jennifer och de va super gott och jätte trevligt, vi kom hem runt 2 halv 3 nån gång och kollade på tv innan vi gick och la oss. Igår gick jag upp halv 12 kanske och hoppade in i duschen för att göra mig redo för håbofestdag, de va kul förutom vädret...Darin va ju som sagt här och jag fick höra min favvolåt, vi käkade pizza på biffen och sen gick vi hem till mor min för att ha kräftskiva. Efter att vi hade käkat och så, så gick jag och Robin ner en snabbis till bowlinghallen för att säga hej till Chrisoffer och sen mötte vi Dennis, Jennifer och Emil som skulle följa med hem till mig men så blev inte fallet, Robin och jag började bråka så han och Emil drog till Biffen och jag, Dennis och Jennifer drog hem till mig, dom va inte kvar så värst länge för dom skulle drajva till krogen men de va trevligt så länge de varade. De va även mkt trevligt att Greven va där också, så himla kul att umgås med henne igen. Jag, morbror Simon och Björn gick ner mot centrum eftersom alla låg och sov eller hade gått men sen gick vi till richards ist och träffade lite folk där, vi gick tbx mot centa för att Simon skulle hem (Björn va borta) och jag skulle möta Robin men nej när jag kom dit så va han inte kvar och då fick jag gå tbx till vivo och möta han där typ, på vägen hem mot Robin träffade vi på Joakim och Kimpa men vi skiljdes åt vid tågan och Robin blev arg på mig och trodde massa konstiga saker så vi tjaffsade igen och de va vårat värsta bråk hittills kan jag helt utan tvekan säga, men nu är allt bra och vi sitter här i soffa och väntar på att få skjuts till centa och hämta bilen så..


Den här tjejen är så fruktansvärt snäll, söt och helt jävla underbar!
Jag trodde aldrig att vi skulle bli så bra vänner som vi faktiskt har blivit och jag vet att jag kan säga allt till dig.
Tack för att du är en sån underbar vän och för att du finns, Jennifer Winston.

 


20/8- 10

Hejhej, Igår kollade jag och bebi på en film som jag inte minns va den hette men vi såg aldrig klart den för vi vart båda så sjukt trötta. Idag gick jag upp typ  06.50 och jag börjar kl 10, men självklart så går de inga bussar från kalmarsand. Jag är helt klar har hunnit duscha, föna och platta håret och sminkat mig...självklart går de snabbare än vad jag tror, bussen går om ca 15 min så ska snart börja gå ner mot bussen. Bengan kommer inte först kl 9 så ska sitta på den där äckliga station själv, uberkul. Idag ska vi ha lite kvalitetstid med 1orna, ha typ 5kamp och grejer, de blir väll kul att se vilka som kommer och om de är någon man känner igen. Idag har jag på mig lackleggins, ett svart linne och min skjorta men glömde tyvärr ta med mig min jacka hemifrån så kommer frysa pitten av mig, inte nice. Idag åker även Kent och Agneta bort över helgen tsm med Madde och Mattias och imorrn är de håbodagen och kräftskiva hos mor min, Darin kommer hit och jag ska dit endast för att lyssna på lovekiller för den är riktigt bra. Nej nu ska jag börjar rulla, Pusshej.

19/8- 10

Hejsan, igår blev de väldigt dålig uppdatering eftersom jag inte hade någon dator.
Gick iallafall en promenix med syster och mötte upp Malin, träffade även på Malin olsson, Camilla och Nadja en snabbis sen fortsatter vi vidare tills vi vände och gick tbx hem till Malin där hon bjöd på lunch, wook. Efter att vi hade käkat lunch så satt vi mest och chillade och snackade massa skit, jag fick nått fnatt och va så jädra övertrött och skrattade åt allt typ, vid 3 gick jag och Amanda hem. Pappa, jag och bebi käkade middag hemma hos Nina (pappas flickvän) och lekte med deras hamster som är så sjukt söt, hårig och fet. Bengan åkte med oss hem och de blev färga håret på na och kolla på tv, blev övernattning i Amandas rum för hennes del så de va riktigt mysigt att vakna upp med älsklingen brevid mig och my bff i rummet brevid, kan de bli bättre? Idag va de även första dagen i skolan och de va så jävla onödig.
  1. Tågen va mongo som vanligt.
  2. Va i skolan i ca 40 min.
  3. De va nått fel med bålsta tågkorten så de fanns bara ett och de fick Bengan så jag få betala bussen och få äckliga remsor.
Hoppas jag får mitt tågkort imorrn iallafall. När vi kom till bålsta åkte vi till Luckyhouse och käkade lunchbuffe tills vi sprack, fy så mätta vi va. När vi hade spruckit klart gick vi hem till Amanda en snabbis och lekte med mosters lilla gris Chili (en katt) och på vägen dit så stannade jag vi på två frisörsalongen och frågade om praktikplats och imorrn ska jag dit och prata med dom och hoppas på de bästa och sen ska dom ringa till Bengt. De allra bästa med om vi båda får de så är de att våra salonger ligger brevid varann, härligt eller? När vi kom hem till mig så somnade vi i kanske 1 h och 30 min och sen nu har hon åkt hem och jag sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska duscha så jag kan ringa min glasskula. Nej nu har jag inte mkt mer att säga, hörs sen. Pusshej.

18/8- 10

Halleloja, igr gjorde jag ingenting..när Robin kom hem s duschade vi och sen somnade vi i hans säng framför tv i 2 timmar, när vi hade vilat klart s va de dags för mat och efter de åkte vi hem till mig och kollade på up town girls som gick på tv och lite så. Idag har jag varit vaken sen älskipälski åkte och de verkar inte som de blir nått med att hämta mina syskon. Idag har uppsala börjat skolan och då betyder de att alla som även går i bålsta sitter nu i skolan själv så börjar jag imorrn och usch och fy säger jag bara, trötta mårnar och hungriga tisdagar. Nej nu ska jag ringa till syster och troligtvis ta en promenix.


Pratade med pappi i telen, såhär ser jag iallafall ut idag, osminkad och ofixad.


17/8- 10

Tidsfördriv.

Har du druckit tills du spytt? Ja tyvärr.
Sårat någon? vet inte.
Förlorat en vän? ja.
Träffat nya människor? ja.
Kysst en främling? hm, ja.
Tagit droger? nej förfan.
Haft en sommarflört? nja, kanske?
Gråtit? ja.
Skrattat tills du kissat på dig? ja för några år sen.
Tältat? ja.
Varit vaken en hel natt? ja.
Solat? ja.
Badat? ja.
Haft ett förhållande? japp, och har ett nu.
Gjort dig riktigt illa? ja.
Gjort några nya percingar/ tatueringar? nya? gjort medusa 2 gånger.
Läst en bok? ja.
Skickat fel sms med flit? haha ja.
Suttit vid datan en hel natt? ja.
Solat naken? nej.
Fått utegångsförbud? ja för några år sen.
Sagt “jag älskar dig” och menat det? ja.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? ja.
Varit i slagsmål? ja.
Pussat någon utav samma kön? ja.
Sjungit högt på ett berg? nej.
Kysst någon i regnet? ja.
Kysst någon i skogen? ja.
Kysst någon du inte borde? ja.
Tappat rösten? ja.
varit på festival? ja.
Gått upp i vikt? ja.
Gått ner i vikt? ja.
Brännt dig? ja.
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? ja.
Varit utomlands? ja.
Gjort ett bra köp? ja, senast igår.
Tagit upp kontakten med en gammal vän? vet inte.
haft skadeglädje? ja.
Sovit under bar himmel? ja.
Vad kommer du sakna mest? närdå?
Har du svart ärligt på alla frågor? ja.

Så kul har jag nu, Robin är påväg hem nu och kommer snart då blire duschen, käka och nått?

17/8- 10

Hejhejhallå, nu har jag klippt Tilde och Madde och de gick bra, hoppas på att båda är nöjda och inte nån tycker att "eh vad fan har hon gjort". Jag känade även en mascara och de är superbra eftersom jag har i ca 2 månader hällt vatten i den, så tack Madde för de...då slipper jag slösa pengar på de. Imorrn är de onsdag vilket betyder att jag ska hämta mina småsystrar för en på lekis och sen en hos dagmamma tänkte även äta middag hemma hos mor min. På torsdag börjar skolan och då blir de förhoppningsvis luckyhouse med Bengt och A, eller?! Nej nu tänkte jag visa ett av mina nya linnen som Nina (pappas tjej) hade köpt till mig för två veckor sen?

Pusshej.


17/8- 10

Hejhejhallå, nu har jag varit vaken i lite mer än en timme och har bara legat och kollat på tvo ch pratat med syster min. Igår så följde vi med Dennis när han piercade sig de blev septum och nån jävla grej i örat, super! Men septumet åkte ut nästan på en gång för de blev sne så han får göra om den sen gratis så de blir nice. När vi hade varit där så kom Kent och hämtade oss så åkte vi hem hit och käkade och sen låg vi och myste, Robin va så jävla söt igår? Han låg och pussa mig på huvet och sa massa gulliga saker, helt från ingenstanns, så söt! Nej nu ska jag käka frulle och vänta på att Madde och Tilde kommer så jag kan klippa Tilde, pusshej.

16/8- 10

Halleloja, nu sitter jag såklart och tittar på oth som äger sönder! Robin har även kommit hem och står nu i duschen, ska väll troligtvis träffa Dennis och Jennifer snart och de blir trevlans som alltid och då får jag använda mina nya superskor. Har städat mitt rum så de är skitfint och ser inte riktigt ut som mitt rum, har även vikt alla kläder i garderoben men de är ju dock inte mkt kläder alls. Nej nu kommer Robin så ska kolla klart på oth och fixa mig lite. Pusshej.

16/8- 10

Hann inte skriva innan jag gick, men har iallafall hunnit gå till baknen, åkt till jakan och köpt skor och en klänning, åkte till bålsta och gått till mamma och nu sitter jag här och funderar på vad mer som händer under min dag....vet att Dennis ska pierca sig idag och då ska jag och Robin följa med och hejja på honom. Klänningen fanns inte i min storlek heller, skulle behövt en mindre men får hoppas på att den krymper lite i tvätten.

Såhär ser iallafall klänningen ut, den va inte som jag hade tänkt mig...Jennifer passade mkt bättre i sin så.

Pusshej.



16/8- 10

Halleloja, nu har jag varit vaken sen kl 08.00 för då ringde mitt alarm och Robins telefon, nu är kl halv 9 och de är dags för duschen och göra mig i ordning och dra till jakan för att shoppa mina skor och förhoppningsvis en superfin klänning också...annars får jag helt enkelt sno Jennifers. Jag har även sjukt ont i magen, mensvärk så de står härligt till men inte ska jag sura för de inte för jag ska äntligen köpa mina efterlängtade  skor. Nej nu blir de dusche, slänger säkert in ett inlägg innan jag drar. Pusshej.

15/8- 10

Hejhejhallå! Har inte orkat skriva nått i helgen, har typ haft fullt upp. I Fredags så åkte jag och Robin till grillby en snabbis och hämtade saker som han hade glömt där förra helgen och sen åkte vi hem till mamma och satt mest och snackade skit med Amanda och Räkan (mamma va på kryssning så dom va inte hemma och syster va hundvakt). När dom skulle gå och lägga sig så gick jag och Robin ner till Biffen för att möta upp några där men ingen av dom kom in så vi traskade vidare och de slutade med att alla gick hem och sov. På lördag morgon så gick Robin och hämtade bilen hemma hos mamma sen åkte vi till stan tsm med Dennis och Jennifer, vi strosade mest runt men de slutade med att alla tre köpte nått, jag får ju mina pengar imorrn så då drar jag och syster till jakan och då jävlar ska jag shoppa mina skor och kanske en klänning för 50 kr. På kvällen drog älsklingen och Dennis på biffen och jag satt hemma tsm med Jennifer och hade de supertrevligt. Vid 20 i två eller så, så gick vi ner till Biffen för att möta upp Robin och så..de är en person som vi verkligen inte tycker om som va där och hon sitter och skriver till mig "du vågar inte ta nått face to face" men när jag går fram till henne så de enda hon kan säga är "i love you min idol, i love you baby, Robin vill knulla mig" och hon vågade inte gå bort och diskutera eller prata om de som vi skulle göra, inte med Jennifer heller. När nån kom och hämtade henne så öppnade hon runta och skrek "Jennifer din feta hora" och de kallar jag riktigt jääääävla fegt. Men vi sket i de och Dennis och Jennifer gick hem, Clinton och Robin gick nån stanns och snacka och jag gick efter att jag och Robin pratat lite hem till Dennis och Jennifer. Kom hem väldigt sen. Idag gick vi upp typ vid 4 halv 5 sen åkte vi till Madde och Mattias och käkade middag och nu är de bestämt att på tisdag ska jag klippa gullungen Tilde,  nu för tillfället är Kent och Robin och fixar nått med bilen och jag sitter och väntar på bebi så vi kan åka till ica och sen lämna bilen. Imorrn ska jag möta syster vid vivo typ 10 och då går vi tsm till banken och tar ut våra pengar sen drar vi kanske till jakan, beror på om jag hittar mina remsor som jag ska ha hemma någon stanns. Nej nu ska jag kolla lite bloggar och så. Pusshej.

13/8- 10

Nästa vecka blir dessa supergodingar mina, kan de bli bättre?

 


13/8- 10

Hejhej, ska ta 12.50 bussen som går mot centa och då ska jag inte göra mkt alls, klippa Robins mormor och inte så mkt mer. Pappa ringde nyss och sa att jag har fått hem ett brev där de stod att jag har 1500 kr på banken att hämta ut, så de ska jag göra på måndag sen jävlar blir de att köpa jeansblå låga convers och ett fett jävla telefonkort, fyfan va jag är glader nu!!! Kommer inte hinna ta ut pengarna idag, men de är väll lika bra då slipper jag slösa upp dom. kommer ju köpa kontatkort 195 kr och convers 700 kr då har jag fan 605 kr kvar, inte så dåligt...de lönar sig fan att jobba! PUSSHEJ!

13/8- 10

Hejhej, nu har jag nästan nyss kommit ut ur duschen!
Igår gjorde vi ingenting, kollade på en film och sov. Idag vaknade jag vid 10 över 10 och nu har jag duschat och ska snart gå och äta frukost. Idag ska jag nämligen klippa Aina (Robins mormor) så de blir lite läskigt, men hon är så söt så de går nog bra. Vad som händer ikväll är inte klart för 5 öre, vet inte ens vad jag vill göra...typ träffa folk men aa vet icke va Robin vill, blir väll säkert att han dricker med sina vänner eller nått men jaja mer om de sen. Nej nu har jag inte tid med dehär för nu ska jag käka frulle, Pusshej.

12/8- 10

Jag har tråkigt, Kent och Agneta åkte för en liten stund sen och bebi sover, de är inget på tv och bläää. Ska iallafall få ett nytt lakarn idag som passar till sängen, pappa köpte ju ett till mig förut men de va lika stort som sängen och alltså till en sänge som är mindre och jag hatar att sova med två lakarn för dom glider isär och då känns de inte som man bäddade sängen dagen innan känns liksom ofresh.

Här är en bild från när jag va hemma hos mamma, helt osminkad inte ens puder!
Jag är alltså slolt över mig själv som lägger ut en helt osminkad bild på mig själv eftersom jag hatar min hy och går helst inte utan puder, men börjar lära mig nu...har ju Robin och han säger att jag är söt när jag är helt osminkad så. Pusshej.

 


12/8- 10

Nu har jag lite frågor till dig här!
1. När blev du av med din oskuld?
2. När blev du och din pojkvän tsm?
3. Hur har ni de i ert förhållande?
4. ser du en framtid med honom?
5. vart går du i skolan?
6. vilken linje går du?
7. vart bor du?
8. bor du med din pojkvän?
9. hur länge har du känt din bästa kompis?
10. har du nått djur?
tacksam för svar.

  1. de har inte du eller någon annan att göra med.
  2. vi blev tillsammans 2 juli 2009.
  3. Vi har både upp och nergångar men vi löser de, vi fixar de och får de att funka riktigt bra. Vi älskar varann och vårt förhållande är underbart, de är de bästa som någonsin har hänt mig.
  4. Ja jag ser en framtid med honom de gör jag, jag vill verkligen ha en framtid med honom så ja jag hoppas på att de blir så.
  5. Jag går i skolan i jakobsberg på hts.
  6. Jag går frisörlinjen, börjar andra året nu.
  7. Jag bor i bålsta som ligger mellan stockholm och uppsala.
  8. Nej jag bor inte med min pojkvän, eller inte i en lägenhet med honom. Han har nyss tagit studenten och fått jobb så han har ingen lägenhet, jag går fortfarande i skolan så jag har verkligen ingen lägenhet. Jag bor hemma hos min pappa och han bor hemma hos sina föräldrar, men vi sover alltid tsm ibland hos honom och ibland hos mig.
  9. Jag och Bengan (emelie som hon egentligen heter) har träffats lite genom gemensamma kompias men vi har liksom aldrig snackat och så, vi gick även i samma klass på iv 08-09 men sa aldrig mer än hej typ. Sen 31 december 08 så umgicks vi och pratade och sen efter de har vi varit tighta och pratat varje dag och så med tiden har hon blivit min bästa vän.
  10. Ja eller hemma hos min mamma så har vi fiskar, en katt och en hund. Så ja på sätt och vis sa har jag ju de men bor inte där.
Nu fick du lite svar iallafall, hoppas du nöjer dig med de, kommentaren va från nån Elin. Pusshej.

12/8- 10

Halleloja, de hände inte mkt alls igår vi åkte till ica och sen hem igen och kollade på film. vi somnade även ovanligt tidigt för att vara oss, vi gick och la oss 20 i 1 så skönt. Just nu är Robin på jobbet och jag ligger i sängen och chillar, har kolla på DH men ska väll snart gå upp och äta frulle. Trodde att jag skulle klippa Aina idag men så blev de inte så de blir säkert i helgen. Idag är de prick en vecka kvar  tills skolan börjar, de ska faktiskt bli skönt att skolan börjar igen så att man måste gå upp och göra saker på dagarna och nu blir de ju så att vi får praktiser en dag i veckan också, Jennifer pratade med sin mamma igår så där får jag kanske praktiser...beror på om deras andra praktikanter har samma dag som jag har (torsdag) hope not! Dagarna går även mkt snabbare när man är i skolan och då går de snabbare till min födelsedag som äger rum den 23 oktober, hela 18 år! Nej nu blir de frulle och typ inget mer...sucks! Pusshej.

11/8- 10

Hej igen! När mamma kom tbx så lekte Amanda och jag med Disel (hunden) och fyfan vilken damp den där hunden har men man kan fan inte sluta skratta åt honom. Mamma fråga om vi skulle följa med till ica och handla vilket vi gjorde och sen hem igen och har inte gjort ett piss typ, letat efter min oc box som jag har för mig att jag såg hemma hos mamma sist? Nej jag har säkert lånat ut den till nån som jag inte kan minnas så kommer nog aldrig få tbx den *sad*. Vid två så åkte jag, mamma och Agnes ner till västerängsskolan för att hämta Moa, hon blev jätte glad när vi kom och fy vad jag har saknat dom i huset på vargvägen...träffar dom nästan aldrig längre, bättring på de! När Stefan kom hem så skulle dom ut och plocka svamp så jag fick skjuts hem till pappa och kom perfekt hem till oth, under programmet så började de låta konstiga ljud nerifrån...vette fan vad de va men läskigt som fan, smällar lite då och då..usch! När Robin kom så klädde han av sig och la sig i sängen brevid mig och vilade en stund innan vi åkte hem till honom. Nu sitter vi hemma hos Robin och har nyss ätit middag och jag har duschat, väntar bara på att segot ska duscha så vi kan göra nått, åka till centa om vi nu skulle göra de. Nej nu ska jag slänga in människan i duschen. Pusshej

11/8- 10

Halleloja, nu sitter jag hemma hos mamma och chillar va ute med hundjäveln för ett tag sen tsm med Moa, Agnes och mamma men nu har Mois och mamma dragit iväg för att skola in Moa på lekis. Ska ta nått att äta snart igen tror jag, Amanda och Agnes ska äta äggröra (blä) så aa. Nej idag är de härligt väder iallafall och de är så härligt.


Orkade inte fixa mig imorse så¨tog ut fläta, tvättade ansiktet och klädde på mig..


11/8- 10

Halleloja, idag va de så att Bengt skulle komma hit men så blev de icke tyvärr! *sad*
Vaknade när Bebi gick upp sen kunde jag inte somna om så har nu ätit frukost och sådär och ska snart dra mig iväg mot mamma för att vara barnvakt åt lillasystern mig fram till 2 nån gång. Igår va vi som sagt hemma hos Dennis och Jennifer och de va lika trevligt som vanligt, satt och snackade skit och kollade på tv...Jennifer sa även "just jag har nått till dig" så sprang hon iväg och kom tbx med en bh som hon hade köpt till för, hur söt får man bli? har redan fått halva hennes garderob...men aa vad ska man säga? Tack så supermkt, den passar perfekt! Nej nu ska jag rulla till mami. Pusshej

10/8- 10

Halleloja, idag har jag som sagt varit hemma hos mamma och när Moa och Stefan hade kommit hem så gick jag och Amanda efter ett tag hem till henne och kollade på film, Amanda somnade med dampkatten Pissenisse som för en gångs skull låg stilla. När nästan hela filmen va slut så ringde mamma och då gick vi ner och pratade lite sen fick jag skjuts hem och precis då så kom Robin, underbart! Vi har kollat på tv och sovit och de va skönt eftersom vi fick så lite sömn inatt och nu har vi nyss ätit middag och ska snart gå och duscha sen bär de nog av till Dennis och Jennifer.
Imorrn kommer Bengan hit vid typ 8 på morgonen och sen ska hon följa med mig hem till mamma tsm med Amanda för att vara barnvakt åt Agnes eftersom Moa ska till Lekis och skolas in.



Hittade dehär citatet på Jennifer's blogg och jag tyckte att de verkligen att de va bra så slänger in de här och är en liten tjuv. Kolla in henne här http://lastnightstrash.devote.se/
Pusshej.

10/8- 10

Halloloja, idag vaknade jag vid 9 av att Amanda ringde och väckte mig så snart bör de av till mamma då blir de motion och rätt härligt med en morgon promenad faktiskt. Älskling jobbar idag också och han kommer inte kunna hämta mig sen eftersom han inte har nån bil för den har Chrisoffer...tråkigt, vill ju att han ska hämta mig. Har ätit frukost typ nyss och nu sitter jag med ansiktsvtvätt i ansiktet som jag ska skölja ut så fort jag är klar med dehär sen blir de att gå.
Nej nu ska jag börja fixa de sista innan jag går.

Jag älskar dig så otroligt mkt Robin.

9/8- 10

Halleloja, nu har jag nyss klämt i mig en halv pizza som va supergod.
Jennifer ringde under måltiden så jag ska väll sleva ett mess snart så hon kan ringa upp för jag needar att prata med henne eftersom vi har samma åsikt om en viss person och de har vi haft ett tag nu så...Ska kanske träffa dom sen och de vore bra faktiskt, skulle kännas skönt! Ska sova hemma hos mig idag också och Robin börjar även att jobba imorrn igen tråkigt nog, men då ska jag kanske träffa syster en snabbis och städa mitt rum. Nej nu har jag inte så mkt mer att säga förutom, du blev så jävla ÄGD!
Pusshej.

9/8- 10

Halleloja, i lördags så va vi som sagt hemma hos Madde och Mattias och de va supertrevligt! När vi kom dit så lekte jag med Tilde, läste en bok och klädde ut henne till en prinsessa och vid 8 typ blev de mat och då va man hungrig. När maten va klar så frågade Elias mig om vi skulle kolla på film vilket vi gjorde ett tag tills de blev världens godaste annanaspaj och party. Alla drog typ hem vid 10.30 förutom jag och Robin som fortsatte parta med Madde och Mattias fram till tidigt på morgonen. När vi vaknade på söndag morgon så va Robin magsjuk och de va inte så mysigt, jag satt iallafall och kliade honom på ryggen och hämtade vatten och allt vilket jag hoppas uppskattades.
Imorse när jag vaknade så hade jag 8 missade samtal av Bengt haha stackarn och sen sms från skolan där de stod att Johanna våran lärare ska sluta och vi kommer inte att träffa henne nå mer, riktigt tråkigt eftersom hon va min favoritlärare och va aldrig sur som alla andra, kul!
Är jävligt irriterad nu på en liten jävla hora som såklart försöker förstara mellan mig och Robin, grattis men du är inte den första! "väx upp, ta de face to face" sitter hon och skrier fast de va hon som började skriva till mig och är 19 år men beter sig som 13 åring som nyss kom på att man kan vara fjortis.
Pusshej.

7/8- 10

Halleloja, vaknade för en stund sedan och nu sitter jag och väntar på att vi ska åka för jag är helt klar.
Igår va jag och bebi som sagt hemma hos Dennis och Jennifer men de blev dock ingen film, vi låg mest och snackade skit och jag och Jennifer satt ute på balkongen i kanske 1 timme och bara snackade om allt. Vi kom hem efter 2 nån gång och kollade lite på tv sen gick vi och la oss och sov. Idag vaknade vi vid 12 och då gick Robin och duschade medans jag låg kvar i sängen och chillade lite och sen när han va klar så hoppade jag in i duschen och nu har jag även hunnit med att föna och platta håret, sminkat mig och klätt på mig! Pratade även med Bengt som sa en sak som vi båda är lite smått irriterade på, får hoppas på att hon ringer sen ikväll igen. Nej nu ska jag hjälpa Robin att packa lite för snart bär de av till Madde och Mattias för party och troligtvis övernattning! Pusshej.

6/8- 10

Halleloja, igår så åt jag som sagt middag hemma hos mormor med bebi och där va även min kusin Saga och hennes pojkvän Felix, de va trevligt! När vi åkte från mormor så ringde Bengt och pratade lite och efter ett tag kom vi fram till att jag och Robin kom och hämtade henne och så blev de hon tog över Amandas rum den natten och de va riktigt kul att träffa min älskling igen som även åker på måndag. Idag har Bengt satt i nytt löshår på mig, superskönt kan man ju säga. Nu ikväll så har jag och Bebi följt med Dennis och Jennifer till kista där vi mest tittade runt lite, jag hittade världens sötaste väska alltså de va en ryggsäck som va "skinn" som såg jättesliten och äcklig ut, den va så ful så den blev söt...måste nästa ha den!!! Robin som är så snäll bjöd även mig på mat igen, de blev kyckling med Chasuwnötter?! haha ingen aning om hur de stavas dock...Nej nu ska vi dra hem till Dennis och Jennifer och kolla på film och ta de lungt och imorrn blire paaartyy! Tjongtjong.

5/8- 10

Hejhejhallå, förlåt för superdålig uppdatering! Men de är faktiskt så att jag inte har haft lust pga att Robin har semester och då vill jag bara umgås med honom + att i tisdags och onsdags så har jag och Robin varit hemma hos Madde och Mattias och hjälpt till och målat och de har gått superbra! Idag fyller min kära mor år men mina småsystrar är magsjuka så de blir inte att åka dit tyvärr så jag och älskling ska nog äta middag hos mormor ist för att jag vill träffa min kusin Saga och hennes pojkvän. Känner mig även väldigt handikappad pga att min kompis har dött (Comviq) så kan inte messa eller ringa till nån, surt som satan! I helgen blir de iallafall storparty hos Madde och Mattias och om de blir som dom andra gångerna så blir de superkul. Vad vi ska göra nu på dagen vet jag inte, åka till Madde och Mattias och hämta bilen och sen?! Inte ett piss i guess, vill åka och bada nu när de är så finfint väder men de verkar inte Robin vela. Nej nu ska jag hitta på nått kul och ska försöka uppdatera sen. Juste igår sydde Nina mina jeans som dom är perfa nu, tack!
Tjingeling.

1/8- 10

Halleloja, sitter just nu hemma hos Robin såklart med honom och Tobbe.
Ikväll har Robin bjudit på mat fast de va jag, Jennifer och Greven som lagade och de blev tacos. De va Jag, Alex, Greven, Robin, Dennis och Jennifer som åt och hade de trevligt. Vi har mest suttit och snackat massa skit och Tobbe tittade även förbi och nu har alla dragit utom vi tre. Jag ska väll gå och lägga mig snart, orkar inte sitta uppe så länge till efter nattens ca 3 timmars sömn och "drama" som jag inte vill eller tänker prata om så, säger bara att de finns riktigt äckliga människor som inte fattar ett piss och snälla är man så pass gammal så borde man inte bete sig som 13 och vara fjortis, get over it! hejsvejs.

RSS 2.0