Dag 1, bild och 10 fakta!

1. Jag mår typ alltid illa!
2. Jag äter inte skinka, hamburgarköt eller korv för jag tycker de är äckligt.
3. Jag heter Berta Josefine Carina Hallgren Holmqvist.
4. Jag har en tvillingsyster som heter Amanda.
5. Jag bor hemma hos min pappa.
6. Min allra bästa vän heter Emelie Bengtsson.
7. Jag hatar egentligen att dricka, kan ha kul iallafall!
8. Jag har två småsystrar och en lillebror, men även en lillasyster till påväg.
9. Jag vill ha barn redan nu.
10. Jag har gått om ett år och skulle egentligen ta studenten nu till sommarn.


jag också!

Om alla andra ska göra den så ska bannemig jag me!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

söndag..

Hej idag är de söndag och imorrn är de alltså skola och efter skolan blir de att gymma tsm med jälsklingen min såklart, vi får ju pengar imorrn men grejen är den att jag får inte alls de jag ska ha. Jag ska egentligen få underhåll på 1250 kr och när jag kolla på internetbanken så står de bara att jag ska få mitt studiebidrag? man blir ju lite lack, pratade ju med försäkringskassan och då sa dom att jag har rätt till de nu så vafan är problemet?! Anyway så ska jag kanske berätta lite om min lilla fredag.
De började med att jag gick hem till Malin och firade lilla Steffie och vi som va där va Malin, Steffie, Camilla, Ida, Marcus, Ante, Juha, Timmy och Kim(tror inte de va några fler) vi drack och umgicks men när kl närmade sig 11 eller nått så drog vi tjejer alla utom Steffie dock till Biffen och då kan jag säga att jag drack nog lite mkt för pappa kom och hämtade mig vid halv 3 eller nått och fick stanna bilen hela tiden för att jag vart spysjuk usch! När jag kom hem till Robin så kommer jag inte ihåg någonting kom inte ens ihåg att han öppnade porten till mig gick veta lite dagen efter. Ringde även till Robins pappa don't ask me why...Robins mamma låste upp toan utifrån där jag hade låst in mig och klätt av mig alla kläder och tagit en handduk för att sova och ha nära till toan men hon gav mig en bakistablett och vatten tydligen sen gick jag in och la mig sen kommer jag bara ihåg att jag vakna så aldrig mer säger jag bara att jag ska äta en halv scones kl halv 1 på dagen och sen dricka som jag gjorde för de va inte nådigt hur jag mådde i lördags. För de första va jag bakis sen va jag ju så fruktansvärt hungrig och svag i kroppen eftersom de lilla jag hade ätit hade ju kommit upp. Anyway så va jag sen barnvakt åt lillebror på lördag kväll och de gick jättebra, vi kollade på prinsessan och grodan efter att vi hade ätit så somnade han till den och så lyfte jag in honom i sängen så vaknade han så sa jag "Jossan och Robin sitter där inne och tittar på tv då fick han tårar i ögonen och sa "Jag vill att du ska sova här inne med mig" Så la jag mig brevid honom men då säger han "Men Jossan...min nalle är ju där uppe" Så jag sprang upp och hämtade den och när jag kom ner hade han somnat? Trött kille ab.

Idag har jag och Robin varit i barkarby som vanligt för att han ska köpa filmer så vi kom hem med 3 st två som jag inte kommer ihåg vad dom heter och sen i rymden finns inga känslor, WIHO ! Bästa, vill verkligen se den så nu ska vi göra lite popcorn, kolla på film och mysa...en helt perfekt söndag! Så hare gött nu, tjingeling!

Aldrig mer

Jag ska aldrig mer dricka en droppe alkohol i hela mitt liv och de är en sak som är säker! Har inte ätit på27 timmar heller och dr va mina äckliga scones jag åt sist och dom kan jag ju meddela att dom har jag spytt ut för länge sen, är helt svag och illamående usch..berättar om kvällen senare.

party..

hejsansvejsan, nu sitter jag helt klar och ska snart röra mig mot Malin men måste vänta på Robin så han kan komma hit och hämta sin jacka om han nu vill ha den men får inte tag i honom. Anyway så ska jag bar säga hejdå.


fredag, halleluja!

Hejhejhallå,  kom hem från skola för ett litet tag sen och sitter nu och äter nybakade scones och jag har faktiskt bakat dom själv! Igår va de ju praktik men dagen blev inte riktgit som jag tänkt mig, började med att färga Amandas hår sen skulle ju även Agneta och Malin komma men de gick inte för försäljaren av wella kom dit och skulle byta ut produkter och så, så d e blev städning och så utav salongen!
Ikväll ska jag iallafall till Malin och fira Steffie som fyllde år igår men vet dock inte hur länge jag blir klar, drar säkert vidare till Alex som har inflyttningsfest idag! Idag är de även en vecka kvar tills de blir en superkväll med tjejerna, längtar som tusan faktiskt de kommer kicka ass!  Nej nu har jag inget mer att säga så ska dricka lite mer oboy och äta lite mera scones nu, tjingtjong!

praktikdag.

Halleloja, igår så kom Robin hem vid 9 tiden så de va tidigare än räknat och de va skönt faktiskt! Imorse vaknade jag kvart i 7 av att Robin kom in och sa hejdå, imorse måste jag varit riktigt trött för jag hörde inte hans alarm eller att han ens gick upp? men vaknade när han sa hejdå och kunde då inte somna om så nu har jag duschat och gjort mig i ordning och är helt klar och kl är 20 över åtta och jag börjar kl 9. Jag är faktiskt lite småseg idag men de går nog över när man går ut i kylan de är faktiskt -13 grader ute när de står att de ska vara 0 gradit ute idag men icke sa nicke.

 



kläder, CHECK!

Hejsansvejsan nu har jag kommit hem efter att ha varit på besök hos mamma-Malin där hon rensade garderoben så nu har jag massa nytt i min *fniss*. De va mkt bra att ha kläder och de va ju inte fult heller för den delen sen har jag lånat ett par jeans av Amanda så nu kan jag ha jeans för en gångs skulle så imorrn kommer jag väll ha ångest för att jag går runt med jeans. Imorrn är de även praktik som alla andra torsdagar och då börjar morgonen med att färga Amandas hår och sen efter lunch blir de Agneta och sen efter henne hoppas jag att jag hinner med Malin så de blir en dag med fullt upp helt enkelt och de är så de ska vara! Har så jävla tråkigt just nu så hälften vore nog alltså Robin kommer säkert inte på minst en timme så har ingen att prata med och inga pengar så jag kan ringa till nån heller, fan va surt de är ibland. Nej nu ska jag ställa undan lite i köket och gå och dö i sängen.

panikattack

Jag har nyss haft en panikattack och grinat, så ringde till Robin och typ grina och skrek att jag va livrädd och kommer dö medans han säger "jag har inte tid att prata nu". Då gjorde jag ett nytt försök och ringde till Amanda som inte verkade bry sig så mkt och då gjorde jag ett tredje försök och ringde till Bengt som verkligen inte va intresserad...vafan jag komemr ju typ dö! Ska iallafall dra här ifrån snart tänker INTE sitta fast här hemma med de här monstert till spindel fyfan.

Titta på monstret bara och observera att bilden är tagen från långt håll!!!!

 


Tråkigt

Hejsan, har så fruktansvärt tråkigt just nu har verkligen inget att göra.
Har duschat och så men min syster verkar inte vela träffas ellre prata med mig för hon ringer inte så jag har ingen aning om mamma är på sjukan nu eller inte. Har iallafall pratat med Kusin och jag får veta alla detaljer till helgen imorrn och jag får gärna ta med mig hans två lovers (Robin och Bengt) Men de är klart dom har en förälskelse på honom han är ju min superheta kusse! *flirt*. Nej nu ska jag FÖRSÖKA hitta på nått.

Ignorera fejjan, men detta är min hårfärg.

 


god morgon.

Hejhej, idag är jag som sagt ledig och de är jätte skönt! Vaknade av mig själv 20 i 10 och känner mig helt utvilad, superskönt. Nu ligger jag dock fortfarande i sängen och kolla på tv och tar de lungt och tittar även ut lite på de supermysiga vädret, sol och grejer men dock -8 grader. Idag måste jag till doktorn och då en lapp som dom skulle skicka hem för två veckor sen som inte har kommit och jag vill inte har frånvaro så. Har inte så mkt att säga men nu ska jag duscha och göra mig i ordning.


CT!

Hej igen, nu sitter jag vid köksbordet och tittar på när Robin äter (han kom hem tidigare än planerat, good!). Jag gick iallafall ut en promenix med Amanda idag, gick förbi vivo där jag har hittat 4 clips för 10 kr så köpte två st så har 8 extra och de är helt perfa! Sen fortsatte vi gå en liten bit men stannade förbi hos Malin för att Amanda skulle hämta nyckeln så sen blev de inte så mkt promenix hem och då blev de käka, thaimat.
Imorrn ska jag kanske träffa Bengt ett tag och sen troligtvis hem till Tapio och hälsa på för att senare bege mig hem i min ensamhet och laga mat till mig själv för pappa kommer typ inte hem imorrn och Robin kommer hem sen igen. På fredag blir de även lite party för Steffie fyller 24 år så då blir de att fira hemma hos Malin, men nån alkohol tror jag inte de blir för min del inte. På lördag blir de antingen barnvakt eller 20 års firande av min gullkusin Johan menmen de återstår att se, nu ska jag duscha och bädda sängen innan de är säsongspremier av CT=Couger town, äntligen!
Herrå.


tidsfördriv.

KÄRLEK
är du kär? -  Ohja
vem isåfall? - Gissa 3 ggr
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - japp
är du rädd för kärleken? - ja.

BADGIRL/BADBOY
har du rökt? - japp
Snusat? - Nope
Rökt vattenpipa? - Vet inte, men tror att jag provat en gång.
har du varit full vid fel tidpunkt? - Ja de har jag säkert.
Däckat? - ja hahahahha
tycker du att det är coolt att supa? - aa jo ascoolt faktiskt, nej verkligen inte? vad skulle vara coolt med de liksom?

Kysst en främling? - Hm, kan ha hänt men är inte säker.
Fått ett sugmärke? - Jepps.
Gjort ett sugmärke? - Ja
Har haft oskyddat sex? - Ja

Kysst en tjej? - Japp, många XD
Sagt nej till sex? - Yes, i have!

har du haft sex med mer än 20 Personer - Nope.
har du haft sex offentligt? - pass
har du haft camsex? - hahah nej.
har du spelat klädpoker? – nej, visar gärna inte min kropp hela tiden när som...

Gråtit inför mer än 10 personer? - ja tyvärr, snefylla kanske?
Smygit ut? - hahahahhahhaha jadu, har vi de Amanda?
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - förhållande och förhållande va de ju inte riktigt men inte nu när jag har varit tsm med Robin så har jag ju inte saknar honom alls, jo som vän kanske för vi har haft kul men inga sånna känslor kvar här inte, inte sen 2 år tbx.
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - hmm.. mot min egen vilja möjligtvis...
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Nuså!
Gråtit dig till sömns? - många gånger
Gråtit framför någon du älskar? - haha jadu, de kanske man kan säga...
Vaknat av att du gråter? - Två gånger tror jag.
Skrikit ord som hora och slampa till någon - eeeh nej aldrig.........
Mått bättre eller sämre av alkohol? - de beror på.
Slagit någon på skoj? - japp
Blivit slagen på skoj? - ja
Varit på sol semester? - Ja
Badat i havet? - Ja
Har haft snöbollskrig? - Ja, men väldigt länge sen :(
Inte sovit på en hel natt? - japp.
Varit på sjukhuset? - japp
Sovit i över 12 timmar? - åhja, och då är man sliten.
Sett en film mer än 10 ggr? - ja, titanic <3
Velat dö? - Ja, men tror nog aldrig att de varit på rikgit.
Fått ett IG? - Yes
Varit ute en hel natt - jeppsi
Svikit en vän - ja tyvärr.

UTSEENDE
hur lång är du? -  168
ögonfärg? - ljusblå!
hårfärg? - just nu brownie men vad ska vi hitta på tro?
stil? - neutral
är du nöjd med ditt utseende? - nej, långt ifrån! Men nu med lite viktminskning kanske kroppen blir en aning bttre.
är du mogen?- Nej, de kan man nog inte säga.

FRITID
du har varit på läger? - ja, jämt förut hahah.
du skriver låtar/dikter? - Haha , ja! Killarnas favoriter!
du kör handboll/basket?  - nej
du kör fotboll/innebandy? -  nej, men har gjort.
du är ofta med kompisar? - Ja med Bengt isf men är oftast med Robin.

DU TYCKER OM ATT

Kramas? Ja
Kyssas? love it.
Prata? älskar ännu mer typ?
Sova? superskönt!
Gå upp tidigt? Nej, finns nog inte mkt som är värre.
Lyssna på musik? ja!!
Lyssna på musik i headset? Ja de är superskönt att sitta på tåget (vilket nästan aldrig händer men) annars om man ska gå ut och gå.
Vara på stan? På stan? Bålsta centrum då eller? Nej hatar de, stockholm...hatar de är drygt men så mkt folk och shoppa eller vafan man nu gör de är bara kul att få hem skiten.
Vara ensam? Tråkigt och typ depprimernade...tröstäter typ därför jag blivit så jävla fet på senare men ibland är de skönt.
Att vara kär? Om han är kär tbx så är de underbart med ett stort U, annars är de fruktansvärt.
Vara i skolan? de är inte så jävla tråkigt och jobbigt de är bara jobbigt att komma upp på morgonen.
Vara hemma? rätt tråkigt.
Shoppa? Nej, de är tråkigt och jobbigt och inte alls kul...visst kläderna är fina och så men de hade varit mkt skönare om man bara kunde klicka hem lite kläder och veta att dom ksulle sitta perfekt utan att behöva skicka tbx..
Kolla på film? om filmen är bra så.

Sex
Är du oskuld? Nej
När förlorade du oskulden? 15 eller 16?
Minns du vem som tog din oskuld? yepp, mitt ex.
Har du använt en dildo? nej.
Gillar du att ha sex? nej avskyr de, därför jag har de.
Vad är det roligaste som hänt inom sex? ingen aning

Så kul har jag, nej! Pappa har inte kommit hem än så nu ska jag vila innan jag tar en promenix med Amanda.


kallt.

Hejhej, imorse va jag lite arg som ni kanske märkte men de gick över sen. Vi hade som sagt formvigning och de gick bra, har färgat och börjat klippa dockan och sen vart de lunch och efter de svenska. Efter svenskan hade vi kundpass men inga kunde så vi fick sluta strax innan två ist för 4 så de va skönt eftersom ajg inte alls har varit på topp idag! Just nu ligger jag i sängen med kläderna på och täcke och de är fanimej svinkallt i dehär huset, ska käka lite vitlöksbröd snart och sen ta en powernap kanske, de hade varit lite skönt faktiskt. Älsklingen min kommer hem sen idag också så de suger, vill hitta på nått men de är fan för kallt för att går ut usch och fy. Nej nu pladdrar jag om saker ingen bryr sig ett piss om så hejsvejs.


Fittdag.

Hej, därhär kommer bli en helt värdelös äcklig dag! Ska snart ta bussen till skolan utan Bengt med huvudvärk och de är jätte irriterande, hur kul är de att åka buss själv egentligen och framför allt tåg i 20 min. Men vi har formgvining nu på morgonen så de kommer bli kul sen är de svenska och kundpass men får se hur långt jag orkar med denna dag med huvudvärk (förhoppningsvis hela dagen), har ju ändå inget att göra hemma så och Robin kommer hem vid 10-11 ikväll i think så hoppas jag pallar hela dagen. Gick upp kl 5 över 6 idag för att försöka få Bengt till skolan men de va för jäves, jävla skit! De snöar ute också och de gör inte denna dag bättre heller åh, är så arg. Nej nu ska jag klä på mig och gå till bussen och dra till skolan.

- Men Maximilian, lite vatten har väll ingen dött av?!

 


Beslutsångest!

Nu har jag beslutsångest för jag vet inte vilken frisyr jag ska välja att klippa på min sista klippning på formgivningen men har några alternativ..


Den här tror jag på mest.

Efterbilden!

Eller denna, vet fan inte men de blir nog Bengans älskling Robyn skulle jag tippa på!

Håkan hellström <3

Jag fullkomligt älskar Håkan så är de bara, tänktev bjussa på en låt men de är nått jäääävla fittfel så de går inte! Ska iallafall möta Amanda nu och sen hem hit och laga mat så de är askalas.

Otroligt bra kamera på mobilen i know men såhär ser jag ut nu...

 



300 kr

Hej igen, va nyss och öppnade brevlådan och såg att jag hade fått brev av min kära faster och sen låg de ett litet brev innuti där de stod "Jossan 18 år, grattis *lite försent*" men tack så jätte mkt ändå de va väl behövt!
Måste även erkänna att jag måste köpa alla dom gamla säsongerna av OC, ska ha säsong två nån stanns men ingen aning om vart så kanske lite nyare Oth ska införskaffas också. Har inte så mkt att säga fasktiks, ska duscha nu och göra mig lite i ordning sen ska jag möta syster min.

vila, laga mat leka med syster.

Hejhejhallå, idag gjorde vi ingenting på frisörlektionen och de va verkligen tråkigt! Men när Marcus lektion började blev de lite pluggande och sen slutade vi så de va skönt. Nu sitter jag hemma och pratar lite med kusinvitamin som fyller år på lördag och han blir hela 20 år och jag är bjuden till att troligtvis parta lite med honom men ska vara barnvakt då så får försöka lösa de på nått sätt för de skulle vara kulkul! Nu hade jag tänkt att jag ska vila lite sen ska jag laga massor med mat för Robin ska ha i matlåda så de kommer bli lite drygt menmen och sen ska jag nog hem till Amanda och leka lite för att fördriva tiden. Imorrn blir de en jobbig dag börjar halv 9 och slutar kl 4 senast men de är formvigning på morgonen och de är kuligt sen kundpass på eftermiddagen så de suger lite eftersom jag antagligen får sitta och glo..Tänkte bjussa på lite bilder nu.

Min fula docka, VG...hur fan gick de till? (man ser dock inte hur den chockröda slingorna ser ut).

Pappa fick en gubbe på sin tallrik när vi åt sallad här om dagen, hahaha varför lägga ut den? jo den är söt.

Mina naglar jag gjorde förut (bättre sen än aldrig)

(ignorera bilden åt höger) men de är min nya hårfärg vart inte en så seriös och fresh bild men den får duga så länge!

Såg nu att OC har börjat om FUCKFUCKFUCK, har missat 3 avsnitt och jag bara älskar första och andra säsong,  nu vill jag ju aldrig gå till skolan igen eftersom de är halv 3. Jo juste är ledig på onsdag också för vi har resursdag och jag har 2 prov att göra egentligen men våran lärare Christel är inte här så vi får tydligen inte göra dom kul eller inte, så kanske ska färga Marres hår på praktiken på onsdag. Nej nu ska jag lägga i en inpackning innan OC.

 


Lillebror.

Hejsan, idag åkte jag och Robin som sagt iväg vi åkte till jakan och kollade runt lite gick även in på ikea och skulle köpa skohorn men dom har slutat med de? Vi åt på max och sen åkte vi hem till honom och då började OTH, fyfan dö på den här serie jag fullkomligt älskat skiten. Vi kom hem till mig precis innan solsidan och de va inte så gimla bra idag faktiskt menmen nu sitter jag här i min sänge och väntar på att pappa ska duscha klart så vi kan kolla på film. De är även en person som har messat och ringt mig idag som jag inte pratat med på två år och som är lite smått jobbig..
Lillebror va även jättesöt när han kom hem idag så höll han i pappas bilnycklar och när jag kramade honom sa han "Men Jossan jag kan ju köra dig till skolan nån dag" så söt den lilla skiten. 

Funderar på att bli blond igen till sommarn men dock inte såhär ljust.

 


Söndag

Halloj, idag är de söndag och de betyder skola imorrn två lektioner och sluta vid halv tolv. Igår hände de inte mkt alls kollade på film och somnade vid fem tiden säkert. Imorse gick vi upp vid halv två tiden och nu har vi ätit frukost och duschat och nu ska vi hitta på nått, lanske ta en promemix tyvärr är ju solen borta...

årets skämt...

K om Fredag:
Måste bara fråga...ska du börja träna och äta bantningspiller för att din pojkvän tycker att du är för fet och måste banta? tacksam för svar.

K, vem fan är K liksom? Nej de är inte därför. Jag vill gå ner i vikt pga att jag själv mår dåligt över att se mig själv i spegel för att jag tycker jag är fet, Robin har inget med de att göra. Tror inte de är första gången nån frågar detta? Nej har har iallafall inget med detta att göra, han tycker att jag är fin precis som jag är och vill bara att jag ska göra de om jag själv verkligen vill så han slipper höra min utbrott (som går ut på honom) när jag kollar mig i spegeln och känner mig fet, och nu när jag har bestämt mig för att göra dehär så säger han bara "gör de ifall du verkligen måste, bara du är glad så men gå inte ner för mkt!" så han tycker inte alls att jag är fet eller har gått upp i vikt.

Anyway så är Robin och skjutsar hem sin bror härifrån bålsta hem till grillby och jag har inget att göra eftersom de verkligen bara går bajs på tv så tänkte att jag får väll sitta vid datorn då, jävla skit va de är tråkigt. Nej nu ska jag väll kolla lite bloggar som vanligt.

Raggisar

Hello, igår va vi hos Robins bror och hans tjej och käkade middag, fikade, kollade film och hade de trevligt. Vi kom nog hem strax efter 12 nån gång och kollade då på tv innanvi la oss. Imorse vaknade vi vid 10 tiden och nu ska vi åka och göra nått sen ska vi även till mormor och lämna hennes tallrik och hämta rafflade som hon har stickat till oss jippi! Nej nu ska jag klä på mig och så hejsvejs.

Fredag

Hejhej, idag är de fredag och de är superskönt!
Igår va de som sagt praktik som vanligt och då färgade jag Bengts hår och nu är de mellanbrunt och sen färgade hon mitt hår och de är mörkbrunt nu sen blir de att börja slinga i think så jag kan få en fin färg till sommarn. Efter praktiken gick vi hem till mig och lagade , åt mat, satte i hårinpackning, duschen sen la vi oss och sov hos i "sitt" rum och jag och Robin i vårt. Imorse va de svårt att komma upp efter 8 timmars sömn konstigt nog men vi gjorde oss i ordning och drog vidare till skolan och hade idrott. När vi kom till bålsta så gick vi till polisen en snabbis sen träffade vi Carro och Tessan inklusive deras gulliga barn så vi bestämde oss för att ta en buss senare och då träffade vi Greven som följde med mig hem sen nu sitter jag hemma hos henne och hon ska snart åka iväg då drar jag ner till Robin. Fick även en JÄTTESÖT klänning av Greven som aldrig är använd så de är super, tack gullunge! Kan visa sen. Nej nu har jag inge mer att säga, hejsvejs.

hejhejhej

Hellu, idag va de en kort vistelse i skolan eftersom vi bara har samhällskunskap och mentorstid så de va asnice! När jag kom hem så följde Bengt med (som vanligt) och sen mötte vi Amanda och "gick en promenix" och sen kom bebbi och hämta mig och nu är jag här! Har inte mkt alls att säga faktiskt, är riktigt trött och pissnödig och de suger men orkar inte pissa...Imorrn är de iallafall praktik och de kommer bli kanonkul, nog den roligaste praktikdagen jag kommer ha (inte för att klaga på dom andra, de är kul älskar praktiken). Nästa vecka har jag också fullspäckat med kunder nästan så att jag måste "avboka" en eller slänga över nån till Bengt kanske...Nej vene vill ha hjälp när jag ska slinga Malins 5 m långa hår så de går snabbare och ungefär kommer bli samma resultat överallt och jag tror de kommer bli skitsnyggt har fått nån fetish på blont hår....vill att alla ska ha de typ. Nej nu ska Robin sitta och nörda så höres senare!
Tjingeling.

Bajsdag!

Hejhej, idag va de skola igen såklart och jag gick upp kl 6 idag kors i taket och duschade (vilket jag sällan gör orkar aldrig komma upp så blir oftast på kvällarna) När jag hade duschat klart så ringde jag till Bengt som hade försovit sig så vi tog ett tåg senare och kom dessvärre 10 min försent menmen. Första lektionen bestod utav formgivning och de va sista lektionen med mellan frisyren och vi fick sen veta betyg och jag fick VG, wiho! När lektionen va slut så blev de lunch och den bestod av en kyckling currymacka som inte alls va speciellt god faktiskt.
Har även haft svenska och kundpass och de sög, kundpasset så fick Bea såklart en kund bara för att hon har klippt killar förut med Heidi men ingen annan så de är kosntigt, äckel Heidi!!! Just nu är jag hos Robin och ska snart åka hem igen och på torsdag ska jag färga Bengts hår och lite så och de kommer även en överraskning för vissa på torsdag. Hejdå!

måndag...

Hejhej, idag är de många och den började med att jag vaknade och gick upp halv 7 typ och gjorde mig i ordning och tänkte göra frulle men nej de gick inte alls som planerat eftersom jag va seg som fan imorse? Hann inte äta frulle alls faktiskt och fick klä på mig och dra direkt typ när jag va klar. Skoldagen började dock med att vi hade frisör och de sög vi fyllde i ngra svar och fittan får damp p mig för att jag inte hinner med! När man satt och skrev (då hör man ju inte vad dom andra säger) så gjorde hon en emellan tills hon sa nästa då reagerade man p att man missat en så jag sa de och då fick hon damp på att jag och Bengan nog itne ska sitta brevid varann för vi pratar...VI HADE INTE SAGT ETT ORD TILL VARANN! Jävla pundarkärring. När vi hade gjort klart frgorna så började ju Heidie snacka som vanligt om hur grym och proffsig hon är på att rulla permanent (GET OVER IT FÖR FAN, VI HAR HÖRT DEN SEN DAG 1 MED DIG) sen började hon snacka om sitt jävla liv som vanligt, ingen bryr sig. När den lektionen ÄNTLIGEN va slut så hade vi lektion med Marucs och där gjorde vi inte så mkt, va inte alls konsentrerad idag speciellt inte efter rasten när jag fick ett skrattanfall så nått fel va de på mig idag. När skolan va slut så åkte jag och Bengt he mtill mig och käka lunch och så tills hon skulle till bussen för att åka och möta mor sin och sen gjorde jag inget annat än att sova som vanligt. Nu sitter jag här för att jag kollade mitt konto och de visade sig att jag hade nånting med 400 kr p kortet nicebajs, anledningen till att jag tittade va för att jag fick pappren av csn men måste överklaga! Jag har inte fått mitt studiebidrag sen november fast jag skulle ftt de och dom har skrivit mina kommande utbetalningar fram till sommarn då men de står fan inte att jag ska få tbx dom pegnarna jag har missat de är väll fan inte mitt fel att de blir nå fel när hon som tar hand om studiebidraget och de i skolan så blir de fel när hon skickar...ska jag lida för de då och inte få dom pengar jag är skylldig att få? Ja självklart för allt går ju som smort på senaste tiden. Nej nu ska jag inte klaga ska väll snart börja laga mat, pappa åkte nyss och tränade och Robin kommer väll om ett tag i hope för jag är rädd nu när jag sitter här själv, anyway hejsvejs.


Söndag, fan.

Hejhej, idag är de söndag och de är inte alls kul för de betyder att skolan börjar imorrn igen men som tur är så börjar vi halv nio och slutar typ halv 12 så skööönt! Vad händer efter? jo antagligen hitta på nått med Bengt som vanligt men vad har jag ingen aning om. Idag har de iallafall inte hänt mkt alls ska hem mot mig snart för att äta där och sova, titta på nån film säkert också. Just nu sitter bajsbarnet och spelar så har inget bättre för mig än att sitta här för annart kommer jag somna och de vill jag inte. Hoppas även att Amanda ringder de där jobbet imorrn så man kan få jobba lite, eller så får hon skicka nr till mig helt enkelt. Jo idag kom jag på värsta ideen också eftersom jag slutar så pass tidigt måndag, onsdag och fredag så kanske jag kan gå till min praktik ibland och färga/klippa nåns hår som inte har tid på torsdagar, eh askalas! Dom säger nog inte nej.

Måndagar: 08.30 - 11.25 (eftersom jag tagit bort den sista lektionen som är naturkunskap)
Tisdagar: 08.30 - 16.00
Onsdagar: 11.45 - 14.05
Torsdag: olika eftersom de är praktik men oftast 09.00 - 17.00
Fredagar: 09.50 - 11.05
De går väll inte riktigt att klaga förutom att vi knappt har några frisörlektioner när de är frisör vi går, visst är de superskönt att sluta tidigt men vafan come on, lägg till fler frisörlektioner och ta gärna in lite nya lärare tack eftersom en är trögfattad och dum i huvet och klagar på allt speciellt till mig och den andra är trög och kan inte förklara och kan inte svenska, vafan...Aja nej nu ska jag spela eller nått hejsvejs.

 


degar.

Hejhej, igår så hyrde jag och Robin film och de blev Vampire sucks och jag tyckte den va asrolig men de tyckte inte Robin, men jag fick ett skrattanfall typ 5 min in i filmen och sen kom en scen typ 3 min efter som va asrolig så kunde inte sluta skratta hahahah "en katt". Men jag som va så fruktansvärt trött somnade i slutet av filmen och Robin väckte mig och frågade om jag skulle med ut men de orkade jag inte sen när han kom inte kollade han på en annan film medans jag sov. Juste nu ligger jag här men funderar på att gå och äta frulle och göra mig i ordning medans Robin är och åker skoter med pappa. Vad händer idag? jadu de är frågan just nu känner jag mig aspigg eftersom jag sovit nästan 12 timmar men har just nu en kramp i magen som inte verkar vela försvinna, men har märkt de på morgonen när jag är hungrig så krampar de mer...jättejobbigt! Men nej nu ska jag glo lite på tv tills jag orkar ta mig upp med denns smärta.


försäkringskassan

Hellu, glömde säga att jag även har ringt försäkringskassan och dom sa att CSN har ändrat satt de står rätt nu så jag har rätt till underhållsstöd sen sa hon typ att jag ska få de juni 2011? Asså då ska jag inte ens ha de, alltså på sommarlovet och jag har fan rätt till de nu när jag går i skolan, fick iallafall ett nr och skulle ringa till henne för de va hon som skickade brevet och så men nr va ju såklart fel så fick inte tag i henne så måste ringa igen på måndag eftersom de är den 18 på tisdag. Anyway så har jag nyss klämt i mig nästan en hel jävla pizza så är dööömätt nu, men ska snart åka iväg och köpa godis önskar att de hade stått grönsaker eller nått men nej, lite skärpning får de bli första februari då de blir bantningspiller + gymkort och nyttigheter, längtar redan! tänkte prova Chili burner för alla säger att dom är så bra och lalalala, asnice om man blir värsta puddingen till sommar!

Bilden är tagen från en tjejs blogg. Ni hitter hennes blogg Här nedan.
http://mondoblog.se/babbi
http://mondoblog.se/babbi

 

 


Så skönt!

Hellu, ja nu är de som sagt fredag och de är så skönt förutom att jag är trött. Efter skolan så följde Bengan med mig hem och vi gjorde inte mkt alls och när hon åkte hem så höll jag precis på att somna tills Ragge ringde mig och sa att jag inte skulle glömma att jag skulle klippa. När Robin kom hit så hoppade jag in i duschen och fixade sen håret och så kom Raggeoch Anton. Nu har jag klippt klart och tjänat 150 kr så de är super nice, tack så jätte mkt! Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, inget i guess! Nej nu ske jag pussa på min lillebror!

Fredag!

Hejsansvejsan, idag är de fredag och första veckan efter lovet är avklarad. Idag när jag kommer hem ska jag försöka vila lite för att sen klippa Anton så de blir nice. Ingen aning om vad som händer ikväll är så fruktansvärt trött nu. När jag flög ur sängen för att jag såg fel på kl och trodde den va 06.57 och messade Bengt att jag hade försovit mig och blablabla sen ringde alarmet och då insåg jag att mina tröttägon hade sätt lite fel bara för att dom ville lägga sig och sova igen. Igår kväll la vi oss ändå vi 12 typ så fattar inte varför. Nej nu ska jag pussa på robin som inte verkar komma till jobbet idag för att jocke sitter fast så haha, tjingeling!

Dessa äckliga rubriker..

Kommentar Tid   Anonym om läkarbesök!: Herregud det låter så himla läskigt :O vad modig du är! Har de några förslag om vad det kan vara? Ja denna kommentar fick jag tidigare idag och jag får väll säga tack för min "modighet", jag tycket dock inte alls att jag va modig för när dom sa att dom skulle sticka mig igen höll jag på och börja grina och när jag såg dom där pyttesmå nålarna till blodprovet fick jag handsvett! Att göra medusa va inte ens lika läskigt. Anyway tackar! Nej dom ville inte säga nått först dom vet men när jag va hos läkarn i tisdags så tror dom att de är nått med mjälten och de är det enda jag vet just nu fram till nån gång nästa vecka. Anyway så har jag dragit bort plåstret nu och de blödde lite fortfarande och plåstret hade typ växt fast så de gjorde ont och jag kan typ inte röra armen just nu. Men nu ska jag mysa lite med robin som nästa precis kon hem från jobbet och har duschat så god natt alla glada!

läkarbesök!

hejhej idag hade jag som sagt praktik och de va kul förutom att jag inte gjorde nått! kollade mest på idag och la mig i soffan lite då och då för att magen värkte men de gick bra. Mormor och Amanda ringde kom och hämta mig kl 12 och då åkte vi till enköping, tog en nr lapp och satte oss ner och väntade tills jag fick komma in och ta ett helt jävla rör med blodprov, de va fruktansvärt läskigt eftersom jag aldrig gjort de och visste inte hur de gick till. Men de va inte farligt alls de gjorde itne ens ont, kände bara ett litet stick. När jag va klar så fick vi komma tbx kl halv 3 och då gick vi också käkade lunchbuffe på en kina resturang och sen gick vi tbx dit.  När jag fick komma in till doktorn/läkaren eller vad de nu va och då fick jag byta om till en jävla rock menmen, jag fick en stor nål inkörd i armen och de gjorde så fruktansvärt ont alltså och så körde dom in nån jävla vätska ushcusch! sen rönkade dom mig 3 ggr då jag va tvungen att hålla andan men de gick bra sen vare klart! Får svar nästa vecka och har ont i armen och juste när dom sprutade in den där vätskan eller vad de nu va så vart man varm i hela ansiktet sen gick de neråt så kändes de som man kissade på sig så sjukt, va som man låg i thailand också för de vart så varmt men de gick över efter en halv minut typ. Just nu sitter jag här hemma hos Amanda och gör ingenting speciellt, kollar lite när hon diskar och de är inte speciellt kul. Imorrn är de skola igen och vet inte riktigt om vi har den sista lektionen, hoppas inte orkar inte med henne. Aja nu orkar jag itne skriva mer, tjingen!!!

kramp...

Hejhej, måste bara säga att jag tror jag fattar hur man bloggar från en tele nu haha inte för att jag gör de för tillfället men ändå. Idag va jag som sagt på förhör och de gick väll bra förutom att pollen va fruktansvärt seg och trög och missade en liten detalj eftersom jag gjorde allt för att komma där ifrån när jag kände hur de kröp i hela kroppen på mig och jag va nära på ett riktigt jävla utbrott! Anyway så fick jag skjuts hem utav mamma sen och då har jag käkat och sen åkte hem till Robin och sovit nästan hela dagen. Nu har jag ätit och duschat och känner mig som en helt ny männsika så härligt! Imorrn ska jag även till doktorn igen (dom ringde från enköping idag) så ska vara där runt ett tiden och ta provet sen komma tbx vid halv 3 för att undersökas och få veta provsvaren, är lite livrädd och vill inte dit eftersom jag hatar prover och dom skulle ta de i armen?! shit...Har även min första praktik imorrn efter lovet och de kommer bli kul förutom att jag måste åka på lunchen och börjar halv 10 så är typ inte där imorrn *sadface*. Nej men nu ska jag fixa lite och snart åka vidare hem till mig igen, hare tjingen!

 


Dum dag

Hejhej, förlåt för dålig uppdate men har inte haft någon dator och sitter just nu på Robins mobil som jag tycker är jätte jobbigt! I måndags så började skolan igen och vi kom dit (började halv 9) fröken visste inte vad vi skulle göra för hon är dum i huvet så vi som fått g på färgprovet fick plocka undan julpyntet och sen sluta kvart i 9...kul! Då hade man åkt till skolan i onödan. Men jag gick iallafall till min handledare för att prata om mitt studiebidrag som jag inte har fått och hon kunde inte svara på de så vi gick till hon som har hand om skiten och hon tyckte de lät konstigt så hon kollade och sa "oj du står på skolk" då har de blivit nått fel när hon slickade iväg för ett par stycken. Men nu är de fixat i hope så ska ringa CSN idag och titta sen försäkringskassan. Igår va de skola igen och då började de med formgivning då jag färgade öite på min docka och SEB blev de lunch och svenska men Elin va inte där så när vi va klara med en uppgift vi fick så slutade vi. Jag gick till kjndpasset i ca 10 min sen gick jag till tåget Eftersom jag skulle till doktorn och kolla mina kramper och dr visade sig att jag har "blåmärken" på magmusklerna och de kan vara fel på mjälten så ska få en kallelse till Enköping. Just nu sitter jag här när jag enentöigen är ledig idag pga att vi har gamla schemat och en kurs är slut, en kurs har jag inte och den sista fick jag och Bengt ta hem och göra så vi slipper komma dit vid 3-4 så de är nice, förutom att jag är vaken för att snart åka på förhör, usch inte kul. Nej bu ska jag klä på mig, mamma kommer nog snart. Tjingen.

9/1- 11

Hejhejhejhej, har inte uppdaterat alls i helgen för att jag inte har haft nån ork alls!
I fredags på dagen va jag iallafall hos Bengt och vi lagade lunch och sen efter att bara ha chillat så drog vi hem till Malin och drack kaffe (vatten för min del) och snackade skit. När vi gick från Malin så gick vi hem till Bengt och hämtade lite saker och Robin som är så underbar kom och hämtade oss. När vi kom hem så satt Bengt vid datorn medans jag duschade sen började vi göra oss i ordning och drog vidare till Malin 2 och drack lite och sen vidare till "krogen" och hade faktiskt kul och båda va fattiga men kors i taket så blev vi bjudna hela kvällen. När de stängde drog vi på efterfest och den blev ju inte så lyckad men inget jag tänker ta upp här. Träffade även Dennis och Jennifer och de va hur länge sen som helst så de va kul de. Jag och Bengt mötte upp Robin och gick då till shell och sen hem till mig och somnade runt 8 på morgonen! När vi vaknade bara några timmar senare eller aa iallafall jag och Bengt så satt vi vid köksbordet och käkade lite sen gick vi och la oss i soffan och ingen av oss mådde så bra usch och fy...Vakade den "natten" också av att jag har kramper i hela magen och de gör sjukt ont har de fortfarande men vet fan inte vad de är, skitjobbigt och de gör verkligen ont och man blir iallamående. Anyway så åkte Bengt hem efter ett tag och då gick jag in och la mig brevid Robin och kollade på tv innan Kent kom och hämtade oss och de första jag gjorde va att somna typ när vi kom hem fyfan va trött jag va, allvarligt jag är fan gamla just nu jag är helt slut efter en kväll ute?! Va ute i fredags och nu är de söndag och jag känner mig fortfarande seg och hängig, not fun! Idag kommer pappa hem också och imorrn börjar bajsskolan igen, hoppas jag får pengar så jag kan gymma imorrn efter skolan slutar ju typ 12, så skönt! Nej nu orkar jag inte skriva mer alls faktiskt.

Såhär "snygg" va jag i fredags, lite längre hår tack!

äg-dag!

Hejhej, nu sitter jag hos Bengt och chillar. Tog 12 bussen hit och då lagade vi lunch och sen har vi bara chillat men ska snart dra hem till Malin som Bengt nu pratar med och sen drar vi vidare till bålsta och åker till Malin 2 efter att vi hr  fixat oss och så! Tjingen.

Kill me.

Jag känner mig fruktansvärt otrevlig eftersom Madde, Mattias och barnen va här och åt middag och Tilde och Elias ville ju såklart prata och så med mig men jag va inte alls som jag brukade, med andra ord lika glad och gullig mot dom och de ska jag tala om varför! Jo de är så att jag tror jag kommer dö av smärta pga av mensvärken och har tagit 2 alvedon och dom har inte hjälpt ett piss som vanligt (men vill alltid försöka ändå) så nu har jag verkligen förstått att när jag ska till um nästa gång (som är snart) för att beställa nya p-piller så måste jag prata med dom om dehär så jag kan få smärtstillande (sånna som min syster hade som jag alltid snodde och de va värsta mirakelkuren, inte menvärk alls!) Så jag måste fixa de innan min nästa mens ska komma på besök. Anyway så efter att vi ätit och lite så, så åkte jag och Robin till mormor för att han skulle hämta vantarna han glömde där här om dagen och jag skulle få lite pengar så jag kunde köpa tamponger. När vi kom dit så va de sjukt mkt snö eftersom mormor inte vågat sig ut på hela dagen så då tog mormors nya guldpojke tag i en spade och skottade lite åt henne. De bjöds på te/kaffe och bullar och vi satt och pratade lite skit tills mormor sa "skulle inte du hinna till affären" så tittade jag på klockan och i min förvåning så va den redan halv 10? så då va de bara att åka, fick 50 kr så de räckte till både pop corn och tamponger och fick även en 10a över, tack för räddningen gullmormor. Just nu sitter Robin och spelar och jag sitter här men snart blir de som alla andra kvällar en film, nån spansk jävla film som jag inte vet hur de varken stavas eller skrivs.
Imorrn ska jag ut till skogen och hälsa på min lillevän Bengt såklart de är oklart vad vi ska hitta på men nått blire ju såklart, kanske tar en sväng förbi Malin och tittar på Alvin och deras "nya" lägenhet som man inte riktigt har gjort än. På kvällen ska jag troligtvis till Malin (en annan Malin) för att kolla på hennes nya lägenhet och sen kanske dra ut, Bengt ska kanske med hon också men de är inte helt 100 att jag ska ut men de återstå att se. Nej nu ska jag bara lägga upp en video som jag hittade på en skvallerblogg där de är en kille som hånar Kissie i en låt och de va faktiskt rolig för han är lite mongo så de va kul, riktigt skön kille hahaha.

Ny människa.

Hejhej igen, nu har jag duchat och gjort mig i ordning nu saknas bara kläder men har inga kläder så får gå runt naken eller nått. Längtar bara tills jag får pengar så jag kan köpa mina bantningspiller, gymkort och KLÄDER, de hade varit perfa nu! Igår va ju iallafall jag och Bengt i stan vi åkte in vid 20 i 1 tåget och gick mest runt i affärer ingen av oss fick med oss speceillt mkt hem, jag har ju inga pengar så handlade med mina sista pengar på presentkorten. På hm hade jag 32 kr kvar så fick med mig ett par underbart fina trosor för 30 kr, kan de inte alltid vara så billigt?! Hade 146 kr kvar på ett utav mina kicks kort så handlade en salva och då visade de sig att jag hade typ 40 kr kvar? Så irriterande för jag har inte handlat nått annat än en mascar och hade 300 kr på de sen hade jag ett annat där jag handlade puder och dream mat mouse på så vafan är felet med alla mina presentkort jag får? Men fick iallafall med mig min salva som jag va i stort behov utav för min andra är nu slut helt och hållet. Bengt fick med sig en bh 50 kr, ett par trosor 30 kr och en tröja som jag ska sno som dock inte va på rean, men de är bra de! När vi kom hem till bålsta igen så gick vi ner till centa för att Bengt skulle köpa hårfärg, men vilken färg? Jag vet och jag är fruktansvärt spänd på att se visserligen så har jag sätt de många gånger förut men de va ett tag sen och de är alltid kul med förändring, jag vill också prova på nått nytt. Nu är jag jättehungrig och trött så ska lägga mig och titta när Robin spelar och invänta den goda maten som förhoppningsvis snart ska serveras!

Bengt, titta fyfan va "långt" hår vi hade där...vi skulle aldrig klippt av varandras hår..

 


Röd dag.

Hejhej sitter på Robins mobil nu och fattar inte ett piss, har försökt i säkert tio min på att försökafå metern hit så jag kan skriva och nu äntligen 100år senare så funkar de. Anyway så är jag lite efter och såg batman the dark night igår och den va faktiskt bra förutom att jag är livrädd för clowner. Just nu ligger vi och tittar på king kong som går på tv som Jag inte alls tycker om menmen. Idag vet jag inte vad som händer med de blir lyxmiddag i think, kött och potatisgratäng. Pappa är även påväg till sveg men han lämnade inga pengar till mig så jag kan köpa tamponger och jag är för tillfället fram till måndag behövande av de och gärna lite smärtstillande. Nej nu har jag inte så mkt mer åh säga, tänkte lägga upp en bild men de går inte så de blir duschen ni.

stan idag.

Hejhej, vaknade kvart över 10 av att Bengt ringde och då gick jag upp och gjorde mig i ordning och käkade lite och nu sitter jag här helt förberedd och klar men väntar på att Agneta ska komma så får jag skjuts till centa för att möta upp min jälskling, vi ska till stan för att Bengt vill kolla runt lite på massa skit. De enda jag längtar efter just nu är att jag ska klippa Liam så jag kan få lite pengar och köpa ett gymkort så jag kan bli fit for fight nån gång. Nej nu är Agneta snart här så måste sluta med detta, hörs senare!

Tidsfördriv.

Vad heter han: Robin Alexander Mossberg

Vad har han för ögonfärg?: gröna
Har han färgat håret nån gång: tror faktiskt att han gjorde de när han va liten i tuppkammen.
Har han klippt sig någon gång: ja
Har han piercat sig: Nope, eller jo öronen.
Dricker han: ja
Röker han: ja
Vad har han för mobil: Ipone
Vad vill han bli när han blir stor: allra helst skulle han nog vela bli miljonär men han är ju rörmokare.
Vad har han för färg i sitt rum: gröna väggar.
Har han någon/några systrar: nope
Har han någon/några bröder: två storebröder.
Vad är hans favoritmat?: Tror faktiskt inte han har någon speciell favvismat.
Vilken mat hatar han?: han tycker om allt typ men han är inte så förtjust i köttfärssås

Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa saker han vill ha och spara en del.

Vad heter hans pappa och mamma: Kent och Agneta.

Har han bråkat med nån någon gång: ja, de har väll alla?
Vad brukar han göra på helgerna: Vara med kompisar och dricka eller nått sånt men oftast vara med mig.
Vad har han för musiksmak: Han lyssnar på de mesta faktiskt.
Hur/var träffades ni första gången?: Vi träffades på midsommarafton vid västerängsskolan eller aa då pratade vi med varann för första gången men eftersom vi ha bott på samma ställe och gått i samma skola och enhet så har vi sätt sen vi va lite mindre.

Hur gamla var ni då: Jag va 16 och han va 18.

Vad påminner dig om honom: Just nu är de nästan allt, vi har varit med om så mkt och varit överallt tycker jag så.

Vad var det första han sa till dig: De kommer jag inte ihåg men jag kommer ihåg hur han klämde sig ner mellan min och Carro och la armen runt mig och sa nått om att jag va söt eller nått..

Vad var det första du sa till han: svarade antagligen på de han sa men kommer dock ändå inte ihåg.

Vad brukar ni oftast skicka sms om: När han slutar eller typ vart och när han ska hämta mig (A)
Är han beroende av något?: Cigg och mig såklart ;D

Vad kallar du han: olika, men de är väll typ Robin, Bebis, Älskling och Hjärtis.
Vad kallar han dig: baby oftast.
Hur länge har ni vart tillsammans: 1 år och 6 månader.
När fyller han år: 13 maj

Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Bäst, Underbar, min!!!!

Vilket år är han född: 1991
Gillar du han?: nej, jag älskar honom!

 


Tisdag.

Jag hatar att jag har ändrat mig så att de inte står datumet högst upp eftersom jag aldrig kommer på nån rubrik så jävla värdelöst! Anyway så har jag nyss käkat pasta med skinksås...dör lite varje gång jag äter de, så sjydundrandes gott! Väntar nu på att Robin ska komma och hämta mig så vi kan åka hem till honom och duscha och göra oss i ordning lite för att troligtvis åka till mediamarkt eller vafan de nu va för att Robin ville köpa nån film? i don't know why. Ikväll känner jag även att de blir en tidig kväll, om jag inte vilar lite innan vi åker eftersom jag mår fruktansvärt illa och redan har spytt slem en gång för att jag typ har sömnbrist eller nått, har alltid haft så att jag mår riktigt illa (kan spy) när jag är trött. Men nej nu ska jag packilipacka lite, tjingtjong.

Min gamla header, fan va ovanlig den ser ut eftersom jag alltid haft den bilden jag har nu.

Trött ab...

Hejhej, nu sitter jag uppe och väntar på att lillskiten ska komma upp så vi kan äta frukost och att Amanda ska komma hit! Sen ska jag försöka få mer honom och åka pulka, fy sata va kul! Får se om Bengt dyker upp också, men stan blir de inte om jag på för att Amanda ska låna mitt tågkort, så vet inte vad som händer denna dag.
Igår klippte ju jag som sagt saga och hahah fyfan va hennes hår hade gått av de va liksom typ 7 cm kortare minst i mitten och på vänster sida, men gjorde de bästa av situationen och hoppas hon blev nöjd! Skulle klipps Louise också men så blev de icke.  Ja kl är 20 över 9 och jag gick upp 9 men somnade rätt sent igår vilket jag känner nu inte va så bra kanske för då kommer jag somna sen när Nina kommer hem om inte Bengt är här.
På måndag är de skola igen, usch! Men ändå skönt, känns som jag inte varit där på 100 år fast de är en vecka och 4 dagar? menmen, måste ju ändå prata med lärarna om mitt studiebidrag som tydligen inte ville komma och ge mig lite lycka här på sista dagarna i mellandagsrean. Nej nu ska jag sluta och pussa på lillebror.

 


Härlig dag!

Hejhej, idag vakande jag vid 9 av att Robin gick upp och skulle till doktorn men gick inte upp utan somnade om ett tag till tills han kom och väckte mig när han kom hem. Han hade inte fått kommit in till doktorn och fick en ny tid vid 3 tiden? Konstigt så då låg jag kvar en stund till tills jag gick upp för att inte somna om, staplade ut till köket/vardagsrummet som om jag va full för att jag va så fruktansvärt trött, tog mig en macka och ett glas oboy och satte mig brevid Robin i soffan. Vid 12 så hoppas jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka hem till mormor för att klippa min kusin Sagis och hälsa på dom. När Sagis va färdigklippt och så, så började vi gå hem mot Amanda för att hon skulle laga mat men Robin plockade upp oss så skjutsade vi hem dom och sen mötte vi Tobbe och Kicki. Igår hade vi som sagt ett och ett halft år så vi käkade ute idag och hade de mysigt, kinamat blev de och älsklingen min bjöd...han blir allt bara mer och mer "romantisk". Anyway så är  vi hemma hos honom men ska snart bege oss för att plocka upp Amanda och Saga för att sen dra vidare till mormor och hälsa på Sukai som är där och hälsar på så de blir jätte trevligt. Imorrn ska jag vara barnvakt åt lillebror och då ska vi minnsan åka pulka (om jag får bestämma) men jag kan nog få med mig honom, Nina kommer hem vid 1 typ och då kanske Bengt och jag ska åka till stan eller så kommer hon bara för att hälsa på och så ska jag följa med henne till banken! På onsdag blir däremot stan om de inte blir imorrn för att bajs-Bengt ska köpa läshår som jag ska sno...bajsbarn. Har inte så mkt mer att säga om denna dag faktiskt så ja...Hejdå!

2 januari 2011

Hejhejhallå, på nyårsafton va vi som sagt hemma hos M&M och de va supertrevligt men jag, Madde och Bengt tog en bakistablett och sen efter 12 så mådde ingen bra (va typ bakis redan då?) så Madde gick och la sig med barnen tror jag och jag och Bengt gick och la oss strax innan 1 men låg och pratade fram till säkert 2 innan vi somnade. Vid 3-4 tiden så smög Robin in och la sig med mig och ja för som inte förstår så sov Bengt i samma rum men i en annan säng. Vi vaknade vid 9 på morgonen av att Robin va på toa sen kom han tbx och va så himla söt och hämtade ett stort glas vatten till mig och då låg vi 3 och pratade ett tag sen somnade Bengt och när Robin ville gå upp skrämde han henne hahahah de va askul. Vi åkte därifrån vid 3 tiden och när vi kom hem så käkade jag en pan pizza och Robin nån jävla räkmacka sen somnade vi om i nån timme, asskönt! På kvällen så kollade vi på film och hade de myspys. Idag gick vi upp vid halv 2 och nu ska vi snart dra hem till mig och idag är de 2 januari vilket betyder att jag och hjärtis har 1 och ett halft år idag och de känns underbart! Vi har klarat de så himla bra hittills och de kommer vi göra framöver också, nu är de bara ett halvår kvar tills vi har 2 år och de är sjukt mkt, menmen jag vill ju dela mitt liv med honom så de är lite om man jämför med hur länge de kan bli! Så idag vet jag inte vad vi ska göra, jag ville gå på bio men de är nästintill omöjligt att få med sig honom på bio så de är lite tråkigt blir väll inget speciellt med denna dag i guess...eller jo jag kanske får välja film? hahaha.

Tänkte även skriva upp mina nyårslöften så jag kommer ihåg dom och så att alla vet (som vill veta)
  • Jag ska börja träna minst 2-3 ggr i veckan så jag kan bli beach 11 och få min så nära min drömkropp som möjligt utan operationer.

  • Sluta äta godis alla dagar i veckan, Helgerna får räcka!

  • Spara pengar så jag kan köpa löshår och en ny systemkamera!

  • Sköta skolan utmärkt och får högre betyg.

  • skaffa kvälls och helgs jobb.

Och nu kom jag inte på nått mer för tillfället menmen de är bra grejer iallafall och jag vet ju själv att jag inte kommer klara alla men några kan man ju hoppas på. Ska även pierca naveln när jag är nödj med min kropp, tror jag! De är ju snyggt om man har rätt kropp och jag vill ju pierca mig så de kan bli min belöning!

 


RSS 2.0