30/6- 10

Hejhej, jag vet inte riktigt hur de här kommer se ut för jag sitter och skriver från en jävla telefon. Jag har inte gjort ett piss igår först robin kom hem för då drog vi till stranden och skulle bada men de blev inte riktigt så eftersom bebi tyckte att de skulle bli för kallt för att solen inte va framme. Idag har jag vart med min käre vän emelie vi har inte gjort så värst mkt, fixat löshåret och typ kollat på en film, remember me. Filmen va sjukt bra tills slutet kom, då satt vi typ och skrek och va skit arga. När Bengt åkte hem så åkte jag och bebi till jakan och jag köpte sommar skor och bjöd sen bebi på mat. Jag tänkte bara säga att jag och Amanda är inte en person bara för att vi är tvillingar, jag vet inte vart hon är bara för att ingen annan får tag på henne. Vi bor inte tsm och vi är inte en person så ring inte mig för att få tag på Amanda. De tråkiga är att den person som ringer mig och frågar om Amanda varje gång hon ringer är min gamla bäste vän, vi va super tighta och umgicks med varann varje dag och hon sov hos mig typ varje natt men sen efter att vi slutade umgås så mkt så hör hon bara av sig när hon vill ha tag på min syster. Tjingen.

29/6- 10

Hejhej, igår hände de inte så mkt alls, va ute i krägga där Dennis, Jennifer och Bobby grillade och fiska lite.
Jag och bebi kom hem runt 12 och då kollade vi lite på tv sen la vi oss och sov, imorrn får jag mina pengar och då ska jag köpa skor i think, längtar! Idag har jag inte gjort ett piss och kommer nog inte göra de först bebi kommer hem för då ska vi troligtvis bada, om de nu är så varmt ute. Jag har inte mkt alls mer att säga än att jag börjar bli lite friskare nu, underbart!
tjingtjong.

28/6- 10

Japp, de ska vara jag och Robin!

ROBIN MOSSBERG

JOSEFINE HALLGREN HOLMQVIST

89.5 %

Ett förhållande mellan ROBIN MOSSBERG och JOSEFINE HALLGREN HOLMQVIST kan bli hur bra som helst! Go for it!
Detta kärleks test kommer från testportalen.se


28/6- 10

Hejhej, just nu sitter jag och tittar på kläder på nelly och blir så frestad att gå och sno ikeasnubbens plånka!

Cuvo Dress SEK 399, Ichi - NELLY.COM



Eiffel Bag SEK 449, Vila - NELLY.COM

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 


27/6- 10

Hejhej,  helgen har varit lite sisådär om man säger så.
Midsommar sög helt ärligt, jag va sjuk och de hände ingenting, va hemma hos Nina och där va de mest kallt och Mygg och massa fulla dryga människor. Jag, Robin, Dennis och Jennifer drog hem till D&J och fortsatte där och där blev man trött och ville hem men de ville inte Robin, när vi väl kom hem somnade jag direkt.
Inte speciellt kul att vara sjuk så fort de är nått, jag har ont i halsen, hostar, snorig..ja vad ska jag säga? TACK BENGT. Haha nejdå, jag ville ju vara med dig. Jag drack faktiskt inte mer än de lilla som jag smakade av Jennifer, de va supergott faktiskt!
Igår så gjorde jag och bebi ingenting först sent på eftermiddagen, då åkte vi till willys och handlade mjölk till pappa och sen massa småskit som Robin tyckte va bra och ha till kvällen. När vi kom hem käkade vi och sen drog vi ut ett tag och vid 11 så började en film på tv som vi tittade på, den va inte så värst bra...Robin somnade och jag stängde av tvn och la mig brevid honom. Idag gick vi inte upp först kl 12, så vi sov nästan i 12 timmar inatt.
Just nu ligger jag inne på rummet när de är ca 21 grader och sol ute bara för att jag tycker de är kallt. Imorrn ska bebi jobba igen, fy va tråkigt!!!

25/6- 10

Hejhej, Igår så åt jag och bebi middag hemma hos pappa för att Lillebror fyllde år!
Efter maten så skjutsade bebi mig till Korven där jag hade jättetrevligt, märkte verkligen igår hur mkt jag har saknar Korven och Alve. Jag kom hem runt halv 3 tsm med bebi och somnade nästan direkt. Idag vaknade jag halv 2 typ och har sen dess knappt gjort ett piss, typ fixat mig.

Idag är de prick en vecka kvar tills jag och bebi har 1 helt år tsm, gud...tiden går fort, samtidigt känns de som om de alltid har varit vi.

24/6- 10

Hej, jag tänkte bara säga att jag slänger snart Robins äckliga jäva iphone åt helvete!
Iphone+Robin=sant? Eller, de verkar typ vara hans nya jävla flickvän eller nått! Jag existerar inte i hans jävla liv idag typ, Jag kan prata med honom då ignoerar han mig, han sitter bara och håller på med den där äckliga telefonen!!

24/6- 10

Hejhej, igår efter att Bengt hade åkt hem gjorde jag inte mkt alls, Robin kom förbi en snabbis och hämtade sina saker sen åkte han hem för att äta och då åkte jag och pappa till sibylla för att äta, men jag va inte hungrig för 5 öre...De blev iallafall 3 chilicheese och några pommes som åkte ner i magen. När vi hade ätit klart så åkte pappa till Nina och jag tog en promenix hem och pratade med min kära mor i telefon.
Robin kom och hämtade mig vid kanske 9 tiden och då åkte vi såklart till D&J, jag och Jennifer satt ute på balkongen och pratade om bikinisar och skit då sa hon att jag skulle få några då trodde jag hon menade typ 2?! Vi gick in och slet ut hennes svarta sopsäckar som hon inte riktigt har hunnit plocka upp. Jag fick 6 bikinias + 2 överdelar, 4 Bh:ar, 1 trosa, ett linne, en skjorta och 2 par leggins, helt störd är hon! Men tack som fan gullunge!

Idag vaknade jag utav att Robin ringde och väckte mig ca 10 över 11 och då stod han utanför dörren och hade redan slutat, JAHOOO! Just nu sitter han och spelar massa tråkiga spel på sin nya iphone. Ikväll ska jag till Korven ett tag sen vet jag inte.

Idag fyller Korven, Sofia och Lillebror år! Så tre stora grattis till er, hoppas ni får en rolig födelsedag.

23/6- 10

Hejhej, Bengt åkte nyss hem.
Idag har jag som sagt varit med Bengt hos käftis, de gick bra. När hon va klar där så gick vi upp till tågan och träffade Malin, Amanda och Korven...träffade även farbror Pepsi och fick en liten slant, supertack! Jag och Bengt följde med Korven och kollade skor och handla lite småtjaffs bara, vill sno typ allt hon köpte. När Korven va klar så gick jag och Bengan hem och käkade och nu har vi fixat våra hår och snackat skit, nu är min bästa vän påväg hem eller redan hemma, BUHU! Bebi kommer nog snart och hämtar datorn, han ska äta hemma idag...och jag ska äta hemma hos mig! Hoppas även på ett kvällsdopp idag. Aja nej nu ska jag vila.


23/6- 10

Hejhej, idag ska jag med Bengt till käftis kl 11 och då tänkte jag gå upp halv 10 typ men nejnej när bebi åker så kunde jag inte somna om. Vi skulle till ekilla om de va fint väder, vilket de är nu men Bengt är sjuk så tror inte de blir nå bada.
Igår kväll efter maten så åker jag och Bebi och hämtade upp Jennifer sen åkte vi hem till Bobby, men vi va inte där länge alls utan vi drog vidare tsm med Dennis hem till Nina och gjorde inte ett piss, kollade när Karim meckade med sin skitbil. Vid 10 tiden så åker D&J mot bålsta igen för att hinna gå på ica, Dennis åkte tbx till Nina och jag och Robin åkte hem och höll Jennifer sällskap. Jag och bebi kom hem precis innan 12 tror jag, vi kollade på de sista utav sex and the city sen gick vi och la oss. Just nu är jag suuuupertrött men kan verkligen inte somna om, Bengt svarar inte på mess så hon sover säkert fy så skönt! Ska kanske möta Korven i centa idag också, hon ville handla nått så ja de går nog om hon inte sover till 3 eller så. Nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost och hoppa in i duschen, fy så seg jag är!
Tjingtjong.

22/6- 10

Halloj! Igår så gjorde jag inte mkt alls på dagen som vanligt då.
Robin kom hem halv 4 kanske och då duschade han sen låg vi och kollade på tv och somnade, när jag vaknade så tänkte jag "nu har vi sovit i typ 2 timmar" men nej då hade vi sovit i en kvart?! Vi gick iallafall in i hans rum och skulle fortsätta vila men så blev de icke utan han kittlade mig så jag låg bara och skratta och grina. När vi hade ätit och så, så åkte vi hem till pappa och hämtade saxarna och sen direkt hem till D&J för att klippa Dennis. Jag höll på och dö när jag skulle klippa honom, va så sjukt nervös så jag stod och kallsvettades..usch! Han blev iallafall supernöjd, fick iallafall ett mess idag där de stod "Dennis tackar så mycket för klippningen, han är supernöjd!" så de känns faktiskt bra. När jag hade klippt klart honom så gick jag och Jennifer till centa och handlade potatis och sås. Jag och bebi kom hem runt 11 halv 12 någon gång och kollade såklart på sex and the city som vanligt och sen gick vi och lade oss. Idag vaknade jag efter 12 utav att Jennifer messade mig då gick jag upp på en gång och nu har jag gjort allt man kan göra när man är ensam hemma och alla jobbar. Imorrn blir de iallafall att änteligen få leka med my bff, Emelie! Saknar henne faktiskt plus att då slipper jag sitta hemma och ha tråkigt, om de är fint väder så ska vi även bada imorrn! Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, troligtvis träffa D&J som vanligt, men de gör inget för dom är så söta så.


21/6- 10

Hejhej, har inte orkat eller riktigt haft tid med att skriva i helgen.
Helgen har jag och bebi spenderat med D&J, i lördags började de med att vi åkte till jakan för att Jennifer inte hade några skor enligt sig själv och Dennis skulle kolla på spel till xboxet.  När vi kom hem åkte jag och älskling hem till papi för att hämta saker till söndagen som jag kunde ha på mig och sen hem till honom för att hämta lite saker tex xbox dosa som han tog med till D&J. När vi va klara så kom Dennis och hämtade upp oss och så bjöd dom på middag, tacos och de va riktigt supergott! När vi hade käkat klart så vart de mest så att Robin och Dennis satt och spelade xbox medans jag och Jennifer satt ute på balkongen och snackade en massa skit, vi pratade verkligen om allt typ...från förhållanden till skor. Vi spelade även fightingspel mot varann ett tag också, superkul va de och så spelade vi vänd 10an och hon hade sån snuskig tur hela tiden! Igår så tjaffsade jag och Robin riktigtriktigt mkt men tillslut blev vi såklart sams och åkte då hem till D&J men vi va inte där så länge för att vi va tvugna att åka hem för att äta. När vi hade ätit så åkte vi till centa och mötte D&J där, vi följde med dom och hyrde film och gå in på ica. När jag och bebi kom hem så kollade vi på this is it, den va verkligen inte som man hade tänkt sig så vart riktigt besviken!
Just nu är kl halv 10 och jag har varit vaken sen 7 kanske när Robin gick upp, jag kan fan inte somna om idag...så sjukt irriterande!  Ska väll försöka somna om snart, iallafall en-två timmar eftersom ingen är hemma och ingen kommer hem före 3 ändå och vädret suger kuk.

Tänkte bara säga att jag tycker verkligen om Jennifer, hon är sjukt snäll, söt, rolig och helt enkelt väldigt lätt att prata med! De känns skönt precis som hon sa till mig, att Robin kan vara med Dennis och jag behöver inte ha tråkigt och vara med dom utan jag kan vara med Jennifer, riktigt trevlig och underbar tjej dedär!

18/6- 10

Hejhej, nu har jag gjort massor med bra saker idag!
De började med att jag har varit på dagis med lillebror och Amanda, de sög! Men Matheo va så himla söt så de finns inte, han började grina när vi kom till dagis och han ville inte att vi skulle lämna honom men då förklarade jag för honom att vi skulle vara där med honom hela tiden och då vart han glad tills jag tog av honom tröjan då tog han tag i mitt ben och kramade de och började grina och sa "snälla jossan, glöm inte mig här". När vi gick hem stannade jag och Matheo på sibylla och köpte en korv med bröd till honom och när vi kom hem så kom pappa typ direkt konstigt nog och då började jag städa mitt rum och de är super fint! Började med att slänga ut allt från garderoben och vika in de igen och nu har jag städat hela rummet och raddat upp alla mina hårprodukter som jag har fått av Jennifer och så, så nu ligger jag i sängen och väntar på att min pluppunge ska dyka upp! Vad som händer ikväll har jag dock ingen jävla aning om.

Jag har världen underbaraste, bästa, snyggaste pojkvän...så är de bra!
Tjingtjong.

18/6- 10

Hejhej, igår gjorde jag som sagt inte mkt alls tills Robin kom hem.
När Robin kom hem bäddade jag sängen och kollade på tv tills han hade duschat klart och satt på nya bakdäck på bilen sen åkte vi iväg till Dennis och Jennifer och hoppade in i deras bil och sen direkt till ikea, dom köpte två hyllor och en byro. När vi kom tbx till bålsta så åkte jag och Robin hem till honom för att packa saker för att vi skulle sova hos mig och äta mat. När vi hade ätit mat så åkte vi och plockade upp D&J och åkte till grusan där Tobbe, Kicki, Karim, Nina och några fler va och grillade, dock va vi inte där mer än en timme. Vi åkte till centa och köpte glass och sen hem till D&J och kollade på tv och snackade skit, Jennifer och Bobby byggde även ihop byron, men hann inte se hur den såg ut för jag och Robin drog hem vid halv 11 kanske och kollade på Sex and the city och sen sov vi. Jag somnade så otroligt bra inatt, somnade på Robin underbara bröst medans hann höll om mig sen vaknade jag inatt tror jag av att han försiktigt försökte ta bort mig för att vända på sig, söta jävla underbara Robin.

Imorse vaknade jag av att pappa kom och väckte mig 05.55 och då gick jag ner till lillebror och kunde naturligtvis inte somna om, men Robin vaknade inte när han skulle *trodde jag* så jag gick upp då sa han att han skulle gå upp snart så jag la mig brevid honom i kanske 5 min och höll såklart på att somna, men här nere går de inte att sova? Eller är de bara för att han inte är här? jag vet inte men irriterande är de för jag är trött.
Snart kommer iallafall syster hit och äter frukost med mig och lillebror och sen ska vi till dagis för att han ska skolas in från 10-11 sen så ska vi hem och äta lunch och vila...jag ska även städa mitt äckliga rum. Nej nu ska jag kolla runt lite innan jag väcker Matheo.
tjingtjong.

17/6- 10

Hejhej, igår när Robin kom hem så duschade han sen la vi oss i soffan och kollade på tv och han sov med huvet i mitt knä medans jag kollade på unga mödrar, sjukt bra program tycker jag, troligtvis eftersom jag älskar barn och alltid har velat bli en ung mamma (även fast jag aldrig kommer bli de). Jag väckte Robin efter kanske en och en halv timme för då skulle vi åka till centrum för att möta pappa, vi handlade och sen åkte vi hem till papz där vi käkade. När vi hade ätit klart och jag hade packat så åkte vi hem till Dennis och Jennifer för att spela xbox tror jag de är...nått jävla fighting spel, ja de gick ju bra för Robin, Jennifer och Dennis och för mig gick de åt helvete, men kul va de! Efter kanske 2 timmar eller nått som kom Bobby dit och spelade lite också och då drog jag och Robin hem typ eftersom kl va 11 och Robin ska upp tidigt och jobba. När vi kom hem så kollade vi på sex and the city och sen gick vi och la oss och sov.
Imorse vaknade jag vid kvart i 11 och gick då upp och käkade frulle, ostmacka med gurka på mums! Efter att jag hade käkat frukost gick jag och duschade och nu sitter jag här och degar och väntar på att nån ska komma hem, mest på Robin så jag slipper vara ensam. Imorrn ska jag vara barnvakt igen till lillebror, varför vet jag inte men de blir säkert kul...suger bara att de ska vara sånt jävla pissväder imorrn. Nej nu ska jag chilla framför tvn en stunde till innan jag går ut till solen på balkongen.
tjingtjong.

16/6- 10

Nu har jag fått några frågor om vart min underbara älskade piercing är.
De är inte så att jag inte vill ha den, verkligen inte! De hände när vi va i thailand, jag vaknade på natten och de sved satan så jag tog ut den och trodde verkligen inte att de skulle växa igen efter 7 månader så sen ca 7 timmar senare när den skulle i igen så va de igenväxt på innesidan av läppen. Så nu är den borta, men dock inte för alltid...tredje gången gilt och då ska jag fan ha den tills jag dör!

Medus, de är verkligen jag!


16/6- 10

Hejhej, nu har jag varit vaken ett bra tag men vill inte gå upp riktigt.
Igår va vi som sagt hemma hos Madde och Mattias för att fira Madde som fyllde år, de va mkt trevligt tycker jag. Vi fick massa godsaker och när man hade proppat i sig en hel del då kommer Madde med världens godaste tårta så då va de bara att käka ännu mer och jag ångrar de inte en sekund, de är så god så man dör! När vi hade fikat klart och alla hade åkt hem utom jag och Robin så satt jag och Madde inne och pratade lite och kollade på bilder (Madde letade även efter bilder som hon skulle ha i små hjärtramar som hon fick igår) medans Robin och Mattias fixade en bil. Vi kom hem kanske halv 11 eller nått och satte då på en film som va helt jävla värdelös så vi stängde av skiten och kollade på tv ist och sen gick vi och la oss, så mysigt! Nu har jag som sagt varit vaken ett tag och ska snart gå upp och sätta mig på balkongen och käka frulle, vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte eftersom ingen vill bara.
Tjintjong.

15/6- 10

Du är den som kan krossa mig totalt och den som kan få mig att sväva av lycka.

So let me say that I love you
You're all that I've ever wanted
All that I've ever dreamed of to come
And yes, you did come
I want you so bad
Can you feel it too?
You know i'm so, i'm so in love with you

 


15/6- 10

Hejhej, igår efter att jag hade varit barnvakt så va jag såklart med Robin, vi åkte hem till Dennis och Jennifer för att Dennis och Robin skulle spela xbox. Vi satt och snacka och dom spelade och efter ett tag kom även Bobby? (kommer aldrig ihåg vad han heter) och Karim dit, Karim hade även tagit körkort, gratz. Lite senare efter de så kom även Tobbe och Kicki och sen åkte vi till donken. När vi kom hem kollade jag och bebi på CSI sen gick vi och la oss och sov. Imorse vaknade jag utav att älskling pussade mig hejdå och åkte till jobbet, just nu sitter jag helt ensam hemma hos Robin medans alla jobbar. Ikväll ska vi hem till Madde och Mattias och fika för att Madde fyller år idag, grattis! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, just nu väntar jag bara på att Robin ska komma hem för jag har tråkigt och har inga nycklar så kan inte gå heller.

14/6- 10

Hejhej, nu ligger lillebror och sover och jag sitter och tittar lite på datorn och funderar.
Idag gick jag och Matheo till Amanda och hälsade på kattunden som va supersöt, vi käkade lunch där (plättar och sylt) eller dom gjorde de jag tog en pizza när jag kom hem, men va inte riktgit på humör så klämde inte i mig mer än halva kanske.

Jag vill, men jag kan inte.
Jag vill, men de går inte.

14/6- 10

Hejhej, den här helgen har varit riktigt lyckad!
Började som sagt med att jag fick sommarlov och på kvällen så va jag och Robin hemma hos Jennifer och Dennis på inflyttningsfest och de va supertrevligt! I lördags så gjorde vi inte alls mkt först på kvällen när vi skjutsade Mattias till skoklosters öltält där vi blev kvar ett litet tag och sen åkte vi hem till Dennis och Jennifer och kollade på en film som va otroligt dålig sen åkte vi och hämtade Mattias och körde hem honom. Igår så va jag och Robin hemma hos Aina (Robins mormor) och fikade lite och grattade henne på namnsdagen, så jäkla söt! Efter att vi hade käkat och så, så åkte vi hem till Dennis och Jennifer för att Robin skulle hämta sina cigg som han hade glömt där i lördags så blev vi kvar där, Jennifer har sjukt mkt skor, väskor och kläder så att man blir avis! Hon rensade bort väskorna som hon inte använde och de va liksom en helt ikeapåse?! och skorna som hon inte använder välde över påsen plus att hon hade hela garderoben full...Jag tjänade iallafall hårprodukter som hon skulle slänga annars, riktigt gulligt!
Idag är jag barvakt åt lillebror Matheo och har varit vaken från kl 6...kunde inte somna om för att jag låg i källaren och jag är rädd för källaren så kollade på tv (barnprogram) och sen Jims värld..kul. Matheo vaknade kl 8 och vi har nyss ätit frukost och nu ska jag gå och duscha sen ska vi gå en promenix, troligtvis till Amanda och kolla på deras kattunge som dom fick igår. Nu har jag bara en fråga...Passar jag bäst i mörkt eller ljust hår?



Jag tycker svart!

12/6- 10

Hejhej, igår va jag som sagt hemma hos Dennis och Jennifer och de va riktigt trevligt om jag ska vara ärlig!
Vi kom dit vid 8 - 8.30  kanske och åkte hem kl 2, de va riktigt trevligt ! Måste göras om, så söta dom! De va dock en tjej som inte riktigt hade alla hästar i stallet. Hon frågade både mig och Kicki om Robin och Tobbe va våra killar sen stod hon ändå och dansade "sexigt" mot Robin och ville dansa...äcklig brud, sen strulade hon med en tjej och sen följde hon med mig och kissade? Då började hon säga att jag va så himla snygg och att min tröja va så fin och de passade perfekt på mig..?! man blev ju lite rädd. Idag så har vi inte gjort så mkt alls, varit och tvättat bilen och kollat på tv typ nu ska vi typ åka och skjutsa Mattias och så.
Tjingtjong.

11/6- 10

Hejhej, idag va de skolavslutning och Älskling skulle följt med.
Bengt kom hem till mig vid tio och då började vi åka, men vi kom inte så långt...åkte ner i diket de första vi gjorde så de vart inte direkt någon skolavslutning för oss två, vi pratade iallafall med fröken com önskade oss en trevlig sommar och att dom ska skicka betygen till oss. Kom hem en snabbis med Bengt och sen när hon åkte hem så åkte jag och älskling hem till honom. Vi har kollat på tv och varit i grillby hos Madde och Mattias och hämtat en sak och nu sitter jag hemma hos Robin med Kent och Agneta som nyss klev innanför dörren och Robin är ute och röker med Tobbe.
Vi ska snart äta sen blir de att slänga sig i duschen, kirra mig och sen åker vi till Dennis och Jennifer som ska ha inflyttningsfest, riktigt trevligt! Nej nu ska jag kolla lite bloggar och så, ska försöka ta bilder med min mobilkamera idag pga att mina batterier är trasiga och Amanda har min kamera.


Tjintjong.

9/6- 10

Hejhej, förlåt för min fruktansvärt dåliga uppdatering ska försöka bli bättre.
Har inte hänt så mkt alls, igår va jag ledig och idag hade vi en lektion och de va engelska...Vi fick skriva en utvärdering och sen lyssna på nån jävla bajslåt som man måste ha hört om man är "allmänbildad" de tror jag inte, aldrig hört talas om den och de har nog inte många heller i min ålder. Efter engelskan så ville Agneta prata med mig och hon sa att hon har satt mitt betyg på nationella, jävla kärring! Så sa jag att de inte kunde sänka en utan bara höja en och att jag ahde ig i 9an men nejnej då har alla andra lärare fel, usch va jag hatar henne! Så nu måste jag göra om nationella nästa år om jag vill få g, hon sa även att jag har ett riktgit dåligt ordförråd?! ehm okej hon sa till mig för ett tag sen att jag har blivit mkt bättre och fått ett större ordförråd så, allt för att klanka ner på folk. Vi fick iallafall sluta så vi hann med 1 tåget, när vi kom till bålsta så gick jag och Bengt till centa eftersom hennes buss inte gick halv 2. Bengt tog 2 bussen hem och bebis kom och hämtade mig, när vi kom hem somnade jag i kanske 40 min och han har kollat på tv, gullunge!
Just nu sitter jag i sängen och väntar på att vi ska äta, Robin står och gör nått i köket....de låter som han typ diskar? och pappa duschar tror jag, idag ska vi äta äckliga vofflor och soppa, BLÄ! Ikväll vet jag inte vad som händer, myspysa med bebis i guess skola imorrn, fast har dock sovmorgon eftersom vi inte har engelska så börjar 11.10.
Nej nu ska jag leka med lillebror så bjussar på en bild på älskling som jag tog idag som han ser ut och vara typ 12 år på.

Jag älskar dig mer än vad någon annan kan göra, jag älskar dig mer än livet!

<3


6/6- 10

Hejhej, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom jag inte har haft tid på hela helgen!
I fredags tog som sagt mitt hjärta studenten så va där och kollade när han och min kusin sprang ut och när dom åkte flak och lite så. När vi kom till bålsta släppte vi av Bengt på station sen åkte vi hem till Robin och käkade smörgåstårta och sen gick jag och Robin och vilade i 2-3 timmar. När vi vaknade käkade vi Maddes supergoda tårta som jag hade beställt förra helgen och sen fick vi skjuts av Kent till Kicki, men va där i kanske 10 min sen fick vi skjuts av Sweppe hem till Tony där vi va hela kvällen, mktmkt mysigt!
Igår så va Madde hemma hos Robin när vi vaknade så hon följde med till centa när Robin skulle ta hål i sitt andra öra och sen åkte vi hem igen och då bestämde vi att de skulle bli grillning och övernattning hos Madde och Mattias, kvällen blev riktigt lyckad supermysig va den! Idag har jag haft ont i huvet pga att jag gick och la mig med huvudvärk så usch på de! Nej nu ska jag sova, upp tidigt imorrn och äta frulle med Bengt sen skolan.
Tjingeling.

3/6- 10

Hejhej, idag har jag varit i vaxholm hela dagen tsm med min klass och min idrottslärare Mats.
Dagen började med att gå upp skittrött och fixa mig lite och sen ta tåget som gick 07.39. Båten gick kl 9 och då va de en lång mysig resa, förutom att vi fick sitta inne för att de inte fanns några platser ute. När vi kom fram till vaxholm så satte vi oss i batteriparken? och gjorde hamburgare men eftersom jag hatar hamburgare så hade jag köpt med mig pankisar. Vi matade fåglarna med dom pankisar som blev kvar. När vi hade käkat klart så gick jag och Bengt och köpte en varsin glass på pressbyrån sen satte vi oss vid vattnet på ett par bänkar och efter ett tag kom Paulo och Sofia. Våran sista aktivitet va att "fiska" man fick stå och dra fiskespöt upp och ner i kanske en halv minut om man inte ville längre så. Slutade iallafall vid ett men bussen va så seg så vi tog tunnelbanan från...nån stanns och sen tog vi kvart i 2 tåget mot bålsta, när jag kom hem trodde jag att jag och Robin skulle hitta på nått men han skulle vara med Tobbe tydligen och nu är han hemma och jag sitter här inne helt ensam i dehär dundervädret...fun! Tänkte iallafall sleva lite bilder nu så be happy.

Klicka på bilderna så blir dom större.

2/6- 10

Hejhej, idag va jag som sagt på um och de gick bra förutom att jag hade jättehögt blodtryck så hon frågade om jag va stressad nu på morgonen eller så...jag har ju mått illa i 3 dagar och stressade i onödan imorse (som vanligt) så jag fick mina p-piller ändå. Efter att vi hade varit där så satt vi mest ute och chillade och jag träffade Malin, Marre, Robin, Nadja, Limpan och Greven..så söta så! Jag är ju så dum och gick i nattmössan imorse igen så jag glömde min lunch i kylskåpen men älskling va så underbar och kom och lämnade den till mig så idag blev de att luncha på tåget.
Tog 11.09 tåget mot skolan då vi hade datorkunskap ist för engelska, så jävla tråkigt! jag satt vid datorn i en och en halv timme och gjorde ingenting för de fanns inget att göra?! Slutade iallafall 13.15 då tog vi tåget hem och älskling kom och hämtade mig på station så åkte vi hem till mig, drack oboy, jag diskade lite och dammsög hela övervåningen. När jag va klar med allt så la jag mig på världens bästa plats, Robins bröst och somnade men han är ju så jobbig ibland så han lät och pilla mig i örat (allt för att jag inte ska sova). Men somnade till slut iallafall och de gjorde han också, vaknade för ett litet tag sen och vet inte hur länge vi sov men de va riktigt jävla skööönt! Nej nu ska jag kolla vart pappa är för han är spårlöstförsvunnen, säkert åkt till ica utan att säga nått som vanligt.
tjingeling.

2/6- 10

Hejhej, jag har nyss gjort mig i ordning och jag ska snart gå till bussen.
Älskling börjar inte först vid halv tolv så han sover kvar, lyckoosten...själv måste man slösa sin sovmorgon på att gå till um. Gick iallafall upp 06.20 fy så tidigt. Nej jag täntke iallafall bara meddela att jag och älskling har 11 månader idag, tack för dom bästa månaderna i hela mitt liv Robin.

Och som sagt så har jag löshår nu.



1/6- 10

Hejhej, den här dagen blev inte alls som planerad...
Började med svinryggsprovet (en uppsättning) som gick åt helvte, de första blev sådär så gjorde jag om den några gånger men den blev fan i mig bara värre och värre men får hoppas på ett G på den. Efter de lektionen så ville jag bara hem, mådde så jävla illa men Christel blev typ sur för att jag har varit i Thailand och borde inte åka hem men vad ska man göra, hoppas på att man inte spyr i skolan? nejtack. Så jag och Bengt åkte till stan en snabbis sen hem och vi satte i varandras löshår, Bengan gjorde de för första gången och de gick super! Så nu sitter jag här med långt blont löshår i en fläta, ser dock ut som en fjortis så de är inte så nice som jag trodde, mktmktmkt bättre med svart!
När Bengt åkte hem så sov jag iallafall ett tag kanske älsklingen också, men tror inte de och sen åkte vi hem till honom och käkade middag. När vi kom hem så städade jag rummet och då får jag ett samtal av Anna som jag inte hade varken lust eller tid att svara på så messade henne och nu har hon skrivit värsta grejen på fejjan till mig..."jag va inte otrevlig mot dig de vet både du och jag....jag har inte sagt att du är en bitch" Men de konstiga är att en av våran gemensamma kompis har sagt de till mig att hon satt och sktek att jag va en jävla bitch. Aja orkar inte slösa min energi på henne så bad henne radera mitt nr och aldrig höra av sig igen, men får se hur de blir med den saken. Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag får min lillalilla skönhetssömn tills min och Robins 11 månadersdag imorrn...skulle dock sovit typ 4 timmar längre, ska upp och duscha och så vid 6 pga att dde inte fanns några tider på um. sug på den. Nej nu ska jag sova tjingtjong.

1/6- 10

Hejhej, igår kunde jag inte skriva eftersom jag va i stan och så.
Igår så började iallafall dagen med att Bengt kom hit och åt frulle sen fick vi skjuts till skolan av älskling. Första lektionen va frisör med Christel och då skulle vi göra fönvågor men de gick åt skogen. Under lektionen fick jag ett samtal, ett vidrigt samtal. De va Anna som ringder och sa att hon inte hade något med dom där kommentarerna att göra och va otroligt otrevlig, men vad hon än säger så vet jag att de är hon...vem annars? men iallafall så fick vi lunch och då åkte jag och bengt till centa och köpte en varsin macka sen kollade vi om pengarna hade kommit in vilket dom nu hade så vi bestämde oss för att åka till stan efter skolan. Efter rasten så hade vi frisör fast med Johanna denna gång och då skulle vi öva på de vi har missat och behöver träna på, jag gjorde alltså tre olika uppsätningar som jag har missat...jag va skit stolt över mig själv men fröken sa ingenting, ovanligt. Efter skolan så åkte vi till stan och vi köpte löshås så imorrn då jäääävlar kommer jag med långt och fint hår, om Malin inte sviker oss nu och blir sjuk. Kom till bålsta runt 5 då älskling kom och hämtade mig sen åkte vi hem till mig, jag sydde löshår (fick låna ljus tråd utav Agneta) och nu ligger dom helt klara i väskan och väntar på att jag ska komma och sätta i dom...usch, en hel dag kvar. Anyway så imorrn blire um kl 08.15 för att beställa nya p-piller, halv tio sätta i löshår, kvart i tolv börjar jag skolan och kvart över ett slutar vi skolan och när jag kommer hem blir de bara att göra mig fin för Robin eftersom vi har 11 månader då...fullspeckad dag.

Kom inte och säg att jag är en riktigt bitch när de är du som vill ha min pojkvän.

RSS 2.0