31/3- 10

Har blivit kär i låten!


31/3- 10

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat.
I måndags va första dagen i skolan och de kändes hemskt, men dagen började ju super! Bengt kom hem till mig för att käka frulle och sen åkte vi bil med älskling till skolan, så härligt. När vi började skolans så fick vi ha matte i över två timmar ist för att ha frisörlektion?! Whata de va så jävla jobbigt, men då fick vi sluta tidigare för vi behövde inte ha matte på eftermiddagen så slutade runt halv 3 tror jag, så skönt! Bengt följde med mig hem ett tag och då lekte vi mest med lillebror som älskar Bengt nu, haha förut ville hans slänga henne i papperskorgen. Senare på kvällen så fick jag New moon utav Ragge och då blev jag glad så jag och Robin tittade på den på kvällen men han tyckte den sög medans jag fick tårar i ögonen. Igår så började redans halv 9 och de va jobbigt som fan tog tåget till skolan och va cptrött! Dagen kändes som en evighet för att vi hade frisörlektioner och alla va trötta och de va typ ingen som jobbade, så vi fick sluta lite tidigare så vi hann med nått tåg tidigare, härlgit! Idag hade jag som vanligt sovmorgon till kvart i 12 så jag och Bengt käkade mat i bjf igen som vanligt och då hände de nått hemskt, JAG GLÖMDE MIN ÄLSKADE HALSDUK DÄR! Så nu känns mitt liv halft meningslöst för halsduken gjorde min vardag, haha nej inte riktigt kanske men den va min älskling! Vi hade bara en lektion och de va engelska och matte va ju inställd pga måndagslektionen så de va super så när vi slutade 13.15 så gick jag och Bengt till jakan och shoppade lite det jag har införskaffa är:

1 par leopardstrumpbyxor
1 par hjärtstrumpbyxor
1 plaspaj
1 BH (otroligt jävla söt, love it!)


Nej nu ska jag kolla på film med hjärtat, ska försöka ta kort och lägga upp på mina köp måste bara fjäska för Robin så jag kan få lägga in de på hans dator.
Puss

28/3- 10

Hejhej, gårdagen va super! Började ju som sagt med västerås och så oh sen åkte vi hem till Ulla och käkade supergod middag och hade de trevligt! Amanda och Räkan gick rätt så tidigt varför vet jag icke men jag och Robin va kvar och gick hem till mamma med mamma, mormor, systrarna och Stefan runt halv 1 tror jag. Mamma och Robin satt och drack och de va jätte trevligt, Robin lekte även väldigt mkt med mina små systrar som är "kära i Robin, och jag kommer aldrig mer få tbx honom", så skrek dom heeela kvällen. Vid 5 kom Kent och hämtade oss och när vi kom hem så skulle Robin sitta vid datorn?! anyway så kunde inte jag somna men vid 7-6 hör jag hur Robin snarkade hahahahaha, då satt han och höll i datorn och sov, då gick vi och lade oss. Idag gick vi upp vid halv 3 typ och jag missar min träning för att jag inte kan komma hem på nått sätt, lite surt men ändå halvskönt för jag är så sjukt trött. Imorrn är de skola igen och jag ska få PUSSA PÅ BENGT! Nej nu ska jag mysa med Robin och kolla på tv. Puss

28/3- 10



Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
I won't live to see another day
I swear it's true
Because a boy like you is impossible to find


27/3- 10

Hejhej, igår va sista dagen på praktiken och jag kan ju skryta lite med att jag fick MVG på allt, så jävla bäst. De va lite sorgligt ändå att lämna dom, vill ju bara tbx för att träffa vissa speciellt min älsklingsbästaälsk vän Bengt! Anyway så gjorde vi inte ett piss igår typ.
Idag gick jag upp 20 över 7 och duschade sen började jag göra mig i ordning och runt 8 åkte vi mot västerås, hjälpte Robins mormor att packa eftersom hon har flyttat idag! Träffade henne för första gången och höll på och dö för att jag va så nervös tänkte bara "tänk om hon inte tycker om mig", ja så tänkte jag faktiskt! Men hon kramade mig och grejer. När vi va klara så åkte vi hem till Robins farmor som jag heller aldrig har träffat och hon kramade mig och sa "gud så roligt att äntligen träffa dig och få ett ansikte på dig och du va ju så himla söt!" Känns bra de iallafall. Nu sitter jag i Robins soffa och han har nyss duschat och snart ska vi åka hem till Ulla som fyller 65, Grattis! Nej nu dör datort så de blev en piss uppdatering. Puss

25/3- 10

Hejhej, hann/orkade inte skriva nått igår alls så får ta de idag.
Igår gjorde jag faktiskt inte så mkt va på praktiken och fick faktiskt sluta rätt tidigt, suuperskönt! När jag kom hem så städade jag köket och mitt rum, vädrade och allt så de blev superskönt, mitt rum blev helt nytt typ...man kunde se golvet! När jag va klar med de värmde jag en frystfärdigpizza i ungnen (eftersom pappa va på ishockey) till middag och sen låg jag bara och väntade på att Robin skulle komma, vilket han gjorde kort efter de. Vi gjorde inte så mkt, kollade på tv typ och åkte ut och köpte cigg sen somnade jag helt utmattad...Idag började jag på praktiken runt 12-13 så skönt! Kom iallafall dit vid halv 1 och idag har jag gjort klippslockar och klippsvågor?! på Rebecca och även fönvågor på Jimmy. När ja va klar med de så sprang jag och rebecca till vivo och köpte fjädrar och sen gick vi ut och plockade björkris?! efter de så slutade vi typ, så idag har jag varit och tagit kort och så till pass, fick se hur passet skulle se ut och jag säger bara FYFAN VA FUL! Just nu sitter jag och kollar på tv med älskling och ska kanske snart titta på instängd 2, får se hur de blir med den saken. Imorrn bitta ska pappa + 7 vänner äta frukost här kl 06.30, så drygt men sen drar dom iväg till sveg. Imorrn är de även sista dagen på praktiken och de känns faktiskt lite sorgligt om jag ska vara ärlig, dom är ju så underbart söta och trevliga där, bästa praktikplatsen jag varit på faktiskt, ska söka där nästa gång också! Nej nu ska jag läsa lite skvaller sen ska jag pussa på Robin.
Puss

23/3- 10

Hejhej, idag har jag haft en rolig dag på praktiken va förstås lite trött och seg eftersom jag inte kunnat sovit inatt.
Anyway så har jag inte gjort så jätte mkt på praktiken idag, Becca tvättade mitt hår och fixade de lite sen har jag bara gått och väntat med en nervös mage på att kl skulle bli 5, men vid 3 ringer Jenny och säger att dom kommer vid 4 ist så då vart jag cpnervös! Anyway så kom dom dit runt 4 nån gång och jag skulle klippa en kille som heter Ludde, riktigt läskigt va de! Men är faktiskt riktigt nöjd att jag fick göra de och klarade de faktiskt riktigt bra...är så fruktansvärt stolt över mig själv! Jag vågade, jag övervann min rädsla och fick ett bra resultat!
När vi hade klippt klart fick vi sluta och de va skönt, då kom jag hem och lagade mat och kollade på Grease...Robin svarade inte på aslänge för han sov och pappa va hos Ragge så va ensam som vanligt. Nu sitter iallafall jag och älskling i köket och ska snart kolla på en film tror jag, men vilken vet jag icke! Nej nu ska jag försöka få Robins uppmärksamhet.
Puss

23/3- 10

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..¨

23/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag och har precis målar naglarna och ska snart gå till praktiken!
Har knappt sovit någonting inatt och när jag väl har sovit så har jag drömt massa mardrömmar...inte ok! De är nog bara för att jag är så fruktansvärt nervös för klippningen idag, usch! Vaknade iallafall vid halv 8 eller nått av att Robin pussade mig hejdå men gick inte upp först halv 9, så nu har jag duschat och gjort mig i ordning. Fördröjde då tiden lite med att måla naglarna och sitta här. Kanske ska träffa korven på lunchen om hon har lust, ta löshåret och kolla om de är samma färg...i hope so men tror verkligen inte de! Nej nu ska jag göra de sista och traska iväg till den jobbigaste dagen på praktiken. Puss

22/3- 10

Hejhej, imorse vaknade jag utav att älskling skulle gå upp och han höll på och drygade sig. Gick iallafall upp runt 9 men ville bara gå tillbaka till sängen och sova hela dagen, men icke sa nicke! Jag hade ju hela två timmar på mig och göra mig i ordning så har suttit och spelat på mobilen och väntat på att håret skulle torka...men de gjorde de ju inte så fick försöka platta de blött, såg förjävligt ut på högra sidan. Träffade iallafall Rebecca påväg till praktiken så tog sällskap, trevlans! När vi kom dit så tvättade jag typ Rebeccas hår, föna och plattade och sen tog vi lunch, vi käkade och sen tog vi en härlig promenad och gick bara och snackade skit, riktigt trevligt! När vi kom tbx så plattade Rebecca mitt hår och sen försökte hon locka de men de gick ju inte bra! Vi har inte gjort mkt alls idag, suttit och snackat skit typ. Jo min lärare Johanna och hälsade på och Jimmy sa att de gick jättebra för mig och att jag va jätteduktig så de kändes super! Vi fick gå hem runt 6 tiden och då sa även Jimmy att han har fixat en varsin kund till mig och Rebecca imorrn kl 6, fyfaaaaan va nervös jag är...känns som de kommer gå åt helvete!! Så denna natten kommer vara riktigt ångestfylld, men egentligen är de ju riktigt bra för jag får ju bara mer övning så får väll passa på att säga tack Jimmy, men de är faktiskt nervöst! Måste även säga grattis Jimmy och company till priset i helgen "åretsunga företagare". Anyway när jag kom hem så skalade jag potatis sen gick jag och kollade på tv och efter en stund kom Robin och nu har jag käkat och så, och för tillfället så vill jag slå Robin som sitter och hittat på en egen äckel låt om Erik och Mackan...så jävla dryyyg! På lördag ska jag till västerås och hjälpa till lite så Robins mormor kan flytta till bålsta i helgen...kommer troligtvis även träffa henne för första gången i hela mitt liv, så fruktansvär läskigt! Nej nu ska jag slå lite på Robin sen ta bort mitt naglack, Puss.

21/3- 10

Hejhej, har inte hunnit skriva nått i helgen så börjar från början.
Fredag: i fredags kväll så va jag och älskling hemma hos Amanda och Räkan...kan man säga så? hon har ju typ flyttat dit. Iallafall så gjorde vi inte så mkt Räkan tattuerade lite på sitt ben och vi satt mest och snackade, mysig kväll. Jag och älskling kom väll hem runt halv 3 och så käkade vi lite sen gick vi och lade oss.
Lördag: i lördags vaknade vi innan 12 och då käkade vi frulle och duschade/gjorde oss i ordning och Robin va med Tobbe kanske i 40 min sen kom han tbx då åkte vi runt lite och letade efter en plats där vi kunde vara ute och gå en promenix, till slut hittade vi en plats mellan bro och bålsta så vi va ute och gick i kanske 40-50 min? Vi gick förbi ett spökhus typ och de va superläskigt, de såg ut som de stod någon och tittade på oss så vi har bestämmt att nån kväll åka dit och titta, fyfan! När  vi kom tbx till bilen åkte vi hem till mormor och fikade lite och jag fick ett par skor...CONVERS! Vi va där i kanske en timme eller så och efter de åkte vi hem till mamma och hämtade mig skinnjacka och min gröna jacka...fy vad jag har saknat dom. Vi va hem till mig en snabbis och hämtade saker sen åkte vi hem till Robin och vi fick sibyllamat, fy så gott de va! När vi hade ätit lite och så, så åkte vi ut ett litet tag träffade syster och så...När vi kom hem kollade vi på Män som hatar kvinnor som gick på etta och sen gick vi ut i vardagsrummet och tittade på Walk the line som va riktigt bra faktiskt, trodde inte de men den va super! Vi kollade även på nån annan film men den somnade jag till, usch!
Söndag: idag har vi inte gjort ett piss gick upp vid 2 men känner mig fortfarande död! Jag har duschat och fixat mig lite och nu sitter jag här.  Imorse när vi skulle äta frukost så hällde jag ut ett helt glas oboy och fyfan va pinsam de va! Nej nu ska jag sluta sitta här och pussa på Robin, Puss.

19/3- 10



Man kan inte göra annat än älska honom


19/3- 10

Hejhej, idag har jag haft en skojjig dag.
Dagen började med att gå en promenix med syster i ca 1 timme, superskönt! När vi kom hem så käkade vi frulle och fixade oss. Vid kanske 20 över 10 gick vi hemifrn och mötte Malin som skulle följa med mig till praktiken, när vi kom till praktiken så började vi att slinga Malins hår och de blev faktiskt jättefint tycker jag men hennes hår gick verkligen inte att borsta ut. Vid halv 1 kom Malin olsson dit för då skulle jag även fixa henne, slinga och klippa! Färgen blev v'äll rätt så fin men när jag skulle klippa så va jag sjukt nervös för att klippa fel, men de blev inte så tokigt iallafalll, i hope! När jag va klar med Malin vid 3 nån gång så fick jag gå hem tack Jimmy! Malin följde med mig och syster hem en snabbis och sen kom Tompa och hämtade henne, då gick vi in i mitt rum och kollade på tv jag somnade och Amanda gick och gjorde mat sen?! gott va de iallafall.
Just nu har jag jätte tråkigt och väntar på min älskling, vi har tjaffsat lite idag så vill verkligen att han ska komma nu! Vi ska åka hem till mamma och hälsa på en snabbis och jag ska kolla efter mina jackor, skinnjacka och en grön som jag saknar så mkt! Imorrn får jag ett par nya skor, convers! IM SO HAPPY!
Mormor messade mig igår:
"hej vad har du för storlek? convers färg kram från mormor".
Fyfan va glad jag blev då men dock så fanns de inte mina låga jeansfärgade och dom röda fanns inte i min storlek så de blir ett par vanliga svarta, men dom är ju fruktansvärt sköna så kan inte säka annat än TACK
MORMOR  Jag som verkligen behöver nya skor och så får jag världens skönaste skor, convers...i love it!























18/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag i köket och väntar på maten medans Robin leker med lillebror.
Idag har jag inte gjort mkt alls på praktien, när jag kom dit så satt jag och Jimmy mest och snackade skit och drack kaffe/tee vid 11 kom första kunden och de va min gamla rektor. Har mest sopat hår och svarat i telefonen men även sköljt/tvättat ur hårfärg fårn en tant, fick iallafall sluta runt 4 och älsklingen min kom och hämtade mig. När vi kom hem så har vi typ kollat på tv och jag har även pratat med min älsklings Bengt i ca 40 och jag säger bara gud vad jag saknar dig vännen ! Längtar lite smått tills skolan börja igen så att jag får träffa henne igen men vill verklinge inte sluta praktisera heller för att jag trivs så fruktansvärt bra! Nån som vill ge mig 600-700 kr? då sätter Jimmy i löshår med lim på mig gratis. Nej nu ska jag äta.
Puss

18/3- 10

Hejhej, hann inte uppdatera igår.
Jag vaknade iallafall vid 8 och då gick jag en långpromenad med systeryster och sen gick vi hem hit till pappa för att äta frulle och fixa oss inför dagen. 10.50 gick vi kanske här ifrån då jag gick till praktiken och syster mot centrum. På praktiken fick jag göra inpackning och styla Theres hår, de va nice! Efter de gjorde jag inte så mkt, tvättade ut hårfärg från nån och så, dagen gick iallafall riktigt snabbt och imorrn ska jag gå ha "kunder" som jag ska göra på, dock mina kompisar men ändå. När jag slutade vi 20 i 5 så kom älsklingen min och hämtade mig så åkte vi hem till honom och käkade, mumma! På kvällen kollade vi på GA och film, Taken! Den är tamejfan alltid lika bra, den är fan bland dom bästa filmerna jag sätt. Vet inte riktigt vad kl va när vi somnade men sent va de tror jag, så just nu är jag supertrött! Nej nu måste jag gå till min pratik, hörs sen!
Puss

16/3- 10

Hejhej, nej ingen jävla fitträning idag då för att man tydligen inte får nån jävla skjuts.
Jag va så jävla taggade på att träna men nej jag får bara skjuts dit men inte hem? "Robin kan väll hämta dig?" varför ska han hämta mig bara för att han har körkort, han kanske inte har tid, ork eller bensin. Tycker de är jävligt konstigt hur du alltid kan skjutsa och hämta båda N,L och R hela tiden men inte skjutsa och hämta din dotter på träning 2 ggr i veckan och de är nästan alltid Robin som göra antingen en eller båda så de kan inte vara jobbigt. Nu kommer jag känna mig ännu fetare och äckligare än vad jag redan gör, fyfan. Är så jävla förbannad hade tänkt städa mitt rum och köket när jag kom hem från träningen också men nej verkligen inte tänker fan inte hjälpa till här hemma om inte jag kan få nån hjälp med skjuts, äger liksom inte ens en cykel? Har blivit lovad en cykel nu i 3-4 år men får aldirg någon "ta min" Jag kan inte cykla på killcyklar för dom är så fruktansvärt osköna trillar man eller bromsar för snabbt så får man jävligt ont i fittan och hur man än gör så får man ont i ryggen. Tänkte att jag kunde ta en promenad men nej de är ju svinkallt ute och snorhalt, jag ska gå ut imorrn bitti vid 8-9 med syster i en timme men idag orkar jag verkligen inte...Ute och gå är så tråkigt medans jag hade planen att spela innebandy som jag verkligen älskar. Vill bara att Robin ska svara på sms och skynda sig hit, behöver honom nu när jag är så fruktansvärt arg, han är bäst på att lungna ner mig bara jag får ligga i hans armar, höra hans andetag, känna hans doft och höra hans röst ett litet tag så blir allt mkt bättre. Nej jag ville bara skriva av mig för då brukar de kännas lite bättre, men jag började bara sakna älskling nått fruktansvärt.
Puss

16/3- 10

Hejhej, jag har nyss kommit hem från en väldigt lyckad dag från praktisken!
Började kl 11 så redan då va de skitnice, när jag kom dit så bockade jag av på ett papper vilka färger som hade kommit och de va alla, Rebecca klippte även av sitt hår och slingade de, supersnyggt faktiskt. När hon och Jimmy va klara med de så gjorde Rebecca slingor på mig men dom tog vi ut typ efter 5 min och gjorde nått annat som en jätte söt tjet Therese hjälpte till mig...jag tror hon hetter Therese iallafall. Jag är jättenöjd med mitt hår för de är inte oranget längre utan typ mörkblont och när jag kommer hem från Thailand så är de ljust, superglad! Ska iallafall käka snart och sen springa på träning.

Resultatet av de hela, superfint!
Tack så jätte mkt för hjälpen.
Det är dock lite ljusare irl.

Puss


16/3- 10

http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=2310&?

köp dom rosa till mig tack?

16/3- 10

Hejhej, igår va de första dagen på praktiken.
Jag kom dit vid 9 och de va faktistk rätt kul, gjorde dock inte så mkt men dom va väldigt trevliga + att Rebecka praktiserar där samma veckor som mig och vi lekte när vi va små så vi står och snackar massa skit, hon tvättade och fixade även mitt hår. Jag gick från hår rutan vid 5 i 3 för att jag skulle ta spruta in för resan, när jag kom hem så va pappa och hämtade lillebror och sen åkte vi + Mandy. Jag hade hjärtklappning oh va livrädd men sprutjävlen kändes ju inte ens? nice de iallafall, nu kommer man våga ta den fler gånger om de behövs fast jag behöver inte på ca 20 år nu...nice?! Pappa skulle skjutsa lite bord eller va de nu va så jag fick åka med Amanda och Räkan som skjutsade hem mig, jag tittade på top model och somnade. Älsklingen min ringde vid halv 7 då vaknade jag till lite men pappa va inte hemma?! Nähä när jag ringde sa han att han va hos Ragge, bah aha men jag kommer snart sa han, pappa kom hem vid halv 9 trögo! Vi käkade iallafall sen åkte jag och Robin och köpte 2 lite mjölk när vi kom hem så tittade vi och pappa på en film, minns inte vad den heter men de va väll halvbra...
Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka, börjar kl 11 idag så de är riktigt skönt faktiskt.
Puss

14/3- 10

Hejhej, hann inte uppdatera nått igår.
Började med att vakna och åkte upp till mamma en stund där Amanda och Räkan va, vi snackade lite bara sen drog jag och Robin för att hämta Tobbe och Kicki sen åka till donken. När vi kom till bålsta åkte vi hem till pappsen för att hämta lite kläder sen åkte vi hem och duschade hemma hos honom, gjorde mig i ordning, satte mig i soffan och då ringde telen och mamma sa att vi skulle åka hem till pappa på en gång så skulle Räkan och Amanda hämta oss. Vi käkade middag hemma hos mamma allihopa och de va riktigt trevligt faktiskt, vid kanske 8-9? så gick vi vidare och jag och Robin kom hem till mig vid 1 kanske, supertrötta? de kändes som klockan va 4 på natten kanske, helt sjukt! Vi käkade iallafall sen gick vi och la oss. Imorse gick vi upp vid halv 11 kanske och käkade frulle, under dagen har vi inte gjort ett piss faktiskt, jag har typ halvsovit hela dagen är riktigt trött. Greven messade mig för ett litet tag sen och sa att vi skulle träna idag så de ska bli riktigt skönt, träning kl 17-19 idag alltså, får hoppas på att knät inte krånglar idag då. Ikväll är de även ballar av stål, fy så kul !
Puss

12/3- 10

Tänkte bara berätta att Began har gjort en ny blogg är ni sugna på att spana in den? Klicka då på länken, http://emmeloj.bloggplatsen.se/

12/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag i datasalen i skolan och har datakunskap .
Morgonen började med att byta vatten åt Ronja och sen gjorde jag mig i ordning och gick till bussen och där träffade jag Ida och bussen va 15 min försenad. När jag kom fram till centa så gick jag och träffade Malin och Limpan och efter en halvtimme kom Bengt och då åkte vi till jakan och Bengan köpte puder och jag köpte en puderdutt så skönt. Snart har vi svenska och de kommer suga men efter de kommer Robin och hämtar mig på tågan i båslta så åker vi hem till mamma för att färga mitt hår och umgås lite med syster och Räkot och även hälsa på Disel. Ikväll ska vi äta "Romantisk middag" men vet inte vad än och efter de har jag ingen aning om vad vi ska göra. Idag åker även Bengt iväg till heby så vi kommer inte ses på två veckor, aa kommer sakna! De betyder alltså att mina sista pengar på telen kommer gå åt för att ringa och prata med Bengan varje dag, nice! Nej nu ska jag lyssna på musik sista tiden så bjussar på en bra låt.


Puss


12/3- 10

Jag har nog världens underbaraste pojkvän!
Du gör mig alltid glad de spelar ingen roll vilket humör jag är på du hittar alltid ett sätt.
Du får min mage att pirra trots att vi varit tsm i snart 9 månader.
Du accepterar mig för den jag är.
Du kysser mig och säger att jag är de vackraste du sätt.
Du säger att jag är de bästa som har hänt dig.
Du tar min hand bland folk.

Finns de någon bättre pojke? nej jag har den bästa och är så lycklig.
Tack älskling för att du finns.


11/3- 10

Hejhej, efter skolan så åkte jag hem och väntade på att Robin skulle ringa mig och säga att han va påväg hem. Under tiden så ringde älsklingKorven mig och vi låg och snackade lite skit och så i 1 timmer och 27 minuter sen va jag tvungen att ringa Robin, då sa han att han va påväg. Jag och syster har även bestämt att vi ska slina mitt hår på lördag när hon ska passa Disel, skönt! Ikväll ska jag iallafall kolla på criminal minds kl 9, nya avsnitt så nice. Imorrn är de även fredag och de ska bli så jävla superskönt och sen nästa vecka har vi praktik och jag fick veta att jag har inte kvar Jenny som handledare för hon skulle operera sig så får någon Mona och börjar kl 9 ist för 10, men kul ska de bli hoppas bara inte att hon är en surtant. Nu tänkte jag iallafall bjuda på Twilight - eclipse! omgomgomg, mååååste se !

Puss


11/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag och datakunskap och typ sover *snark*. Dagen började iallafall med att jag vaknade halv 7 brevid mitt hjärta och gjorde mig i ordning för skolan och gick till bussen vid 10 över 7, de är skitkallt idag. Våran första lektion va tråkig engelska och vi skulle skriva om en känd svensk person på engelska och de va typ prinsessan Victoria och kungafamiljen som hon ville...Jag hann iallafall inte börja för att de fanns ingen jävla fakta om nått! När engelskan va slut så fick vi vänta i 40 min på att matsalen skulle öppna och sen gick vi och käkade idag va de potatisgratäng och kassler/kalkon/rostbiff och de smakade runk, jag hade hår i min mat?! På idrotten hade vi nått mupprogram och de sög så gjorde inte så mkt alls, lekte retard typ. Nu på datakunskapen så sitter vi typ på fejjan och grejer och aa de är konstigt och riktigt tråkigt är så trött och vi har liksom en lektion till och de är svenska och vi ska skriva en novell och de kommer gå åt helvete, suck! Ska även ringa syster när jag slutar och kolla om hon ska färga mitt hår eller inte annars ska jag typ hem och sova eller nått, åker nog direkt till Robin om han kommit hem då om inte syster ska färga mitt hår såklart. Nej nu ska jag fortsätta spela.
Puss

10/3- 10

Hejhej, den här dagen har varit lite smådryg faktiskt...vi hade som sagt resursdag idag och jag och Bengt kom till skolan redan 08.40 bara för att vi är bäst. Vi gjorde lite datakunskap och sen gjorde vi klart våran engelska uppgift om Toronto och den blev extremt jävla dålig "and it pirrade in de stomach". När vi va klara så gick vi och åt äckelsoppa och mjuka mackor och efter de så gjorde vi en redovisning för Agneta då om Toronto...hon skrattade åt oss typ, så bra är vi så att våra lärare kan inte ens hålla sig för skratt? Vi tog iallafall 1 tåget hem och Bengt skulle till käftis kl 3 och jag lovade henne att följa med dit så de va ju bara att vänta då, vi väntade i ca 2 timmar och dom gjorde inte ett piss vi va där i max 5 min, 5 MIN ! När jag kom hem så somnade jag nästan bums, så superskönt men pappa kom såklart och väckte mig som vanligt efter ett tag och då fick jag veta att han inte skulle äta mat hemma så jag fick äta själv idag igen. När jag hade käkat och så kom Robin och hämtade mig och nu sitter jag nyduschad i hans soffa och väntar på GA och idag börjar även den då vi ska passa lägenheten, nice! Nej imorrn ska jag nog färga håret om syster kan.
Puss

10/3- 10


9/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag här lite små irriterad men börjar från tidigare idag.
Skoldagen började riktigt tråkigt vi skulle sätta i krona och slöja och de gick åt helvete så va skit irriterad och sen nästa lektion skulle vi rulla några konstiga curler då höll jag på att hoppa ut genom fönstret men de gjorde jag icke. Vi slutade iallfall ca 20 över 3 och då åkte vi hem med Robin, tack hjärtat! När jag kom hem så somnade jag nästan så fort jag la huvet på kudden och vaknade när vi skulle käka, runt halv 7 tror jag. När jag hade ätit klart duschade jag och satte på mig en ansiktsmask och efter ett tag kom Robin då kollade vi på Dating in the dark, DH och Couger town riktigt bra allihopa, två nya som kom in i min favortsamling bland serier. Medans jag tittade på Dh så laddade Robin ner Bubbel town så jag kunde ha på min tele men de funkar inte för jag har så liten skärm och de finns inget bubbel town med min size så de blev deppigt, Robin där emot har tydligen bubbel town och bubbel town 2! Fyfan va irriterad man blir så, men han sa att jag kunde på spela på hans...men tydligen inte så länge för nu sitter han och nöter bubbel town själv och kommer klara ut speljävlet innan jag ens hinner prova lite, bajsbarn! Nej nu ska jag kolla på CSI som vanligt och sen sova tror jag, imorrn blir de även att sova hemma hos Robin och hans föräldrar är inte hemma, nicenice!
Puss

9/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag och dricker en kopp te och väntar på att tiden ska rinna iväg så jag iallafall slipper sitta helt ensam i mitt kök, ska snart väcka älskling också. Min morgon började iallafall bra, vaknade vd 20 över 6 och va knappt trött alls? satte om alarmet till 06.40 men eftersom jag inte kunde somna om och bara låg och tittade på Robin så bestämde jag mig vid halv att jag lika gärna kunde gå upp. Nu har jag sminkat mig, klätt på mig, plattat håret och gjort en kopp te och är lite småhungrig men pappa har ju köpt  yogijalla till mig så de blir smaskens sen. Väntar även på att Bengan ska titta in men de dröjer väll typ 15 min till eftersom hon sitter på bussen nu. Jag tittade nyss ut mellan hustaken och solen är redan uppe? fyfan vilket härligt väder de kommer bli idag de känner jag på mig, ett sånt där riktigt mysväder. Idag har jag bara frisörlektioner och slutar vid 4 och då är de bara att skynda sig hem för att hämta saker och sen är de träning som gäller, de va ett bra tag sen jag tränade men eftersom mina tränare inte hör av sig eller svarar så får jag chansa nu på att de är träning för jag orkar inte känna mig som en fet padda längre. Nej nu ska ja typ spela bubbel town och väcka Robin om 6 min, höres sen.
Puss

8/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag och tittar på tv med älskling och tänkte lägga upp ett snabbt inlägg.
Idag va jag ju som sagt i stan med bästa Bengt, mkt trevligt! Hon köpte löshår, en löshårsnål, en ögonbrynspenna och en bikiniöverdel *avis*. Vi åkte hem när hon va klar och tog halv 4 bussen hem till mig och satte i Bengans löshår och delade på en fryst färdigpizza och drack pucko, jummi. När vi hade käkat klart och så, så gick jag och sköljde håret och så klippte Bengan mig, de är kort, jag har toppar, tunt hår...med andra ord är jag supernöjd! De är de bästa som kunde händra mitt hår, de enda som saknas nu är en annan hårfärg och löshår så blir jag supernöjd! Tack bäste vän för att du klippte mig sådär superbra! Jag klippte till hennes hår också men de syntes inte så mkt dock, hon tog iallafall halv 7 bussen hem från mig och då kom älskling så käkade vi sen har vi inte gjort så mkt mer.
Imorrn är de skola igen och då åker vi med älskling till skolan, härligt. Vi har bara frisörlektioner imorrn så de blir superskönt, har även yoggijalla som pappa har köpt till mig till frulle imorrn. Nej nu ska älskling sitta vid datorn sen ska vi sova tidigt idag i hope.

Före, riktigt äckligt och slitet hår eller?

Kolla topparna, dom finns typ inte? kolal riktigt noga där stolen står.

Kolla inte på min fula äcklig hårfär, men rikgit nöjd med håret!
Puss

8/3- 10

Hejhej, imorse vaknade jag 07.39 för att ta bussen från Robin som gick 08.20 för att jag ska hem och fixa mig och lämna saker inför en dag med Bengan i stan. Jag har absolut ingenting att göra just nu så sitter här och väntar på att tiden ska gå. Min buss går inte först om över en timme så vad ska jag fördröja tiden med? Jag har inte den blekaste aning...Idag ska Bengan klippa mig som sagt och de kommer nog bli super, jävligt kort bara men de blir de i vilket fall. Tänkte även be syster slänga i lite slingor på mig nån dag nu i veckan om de går för sig och hoppas på att min äckelfärg försvinner, vill bli blond nu! Längtar även till Thailand de kommer bli så jävla skönt, sola, bada, käka god mat, träna i ett superhärligt land kan de bli bättre?! Lusfia<3 gav även mig ett tips och de va att köpa löshår i Thailand för att de är så mkt billigare och ska köpa löshår där och de ska vara lååångt! De enda som oroar mig för Thailandsresan är att Robin kanske kommer tycka att de är skönt att vara ensam och kanske bestämmer sig för att vara singel när jag kommer tbx? eller att nått ska hända och jag kommer sakna honom och mina närmsta så mkt, men jag hoppas att de är värt de.
På onsdag kväll åker Kenth och Agneta (Robins föräldrar) iväg till västerås och dom stannar där tills lödag nån gång och de betyder att jag och Robin ska passa lägenheten i några dagar, så mysigt! Så jag har planen att äta en romnatisk middag på fredag och hoppas att han går med på de. Nej nu ska jag kolla på tv och fördröja tiden, suck! Men tar en före och en efterbild på håret sen och slevar upp, Puss.

7/3- 10

Hejhej, igår åkte ju jag som sagt till centrum och sprang in på lindex och köpte en bh dom va hur söt som helst förutom att den fanns inte i min storlek och jag är inte bra på bh storlekar så jag tog en som va alldeles för stor runt om så nu går jag runt med säkerhetsnålar på den så att den ska sitta fast men kupan va bra! Vi åkte hem och duschade och gjorde oss i ordning och sen åkte vi hem till Madde och Mattias (Robins bror och hans fru). Tanken va att vi bara skulle vara där ett litet tag och bara hälsa på typ men då bjöd dom på mat, tacopaj och de va hur jävla god som helst. Vi kollade lite i deras biorum som va jättefint och sen åkte vi hem vid halv 9 kanske. Igår hade jag även migrän för första gången sen jag fick mina glasögon, fyfan va hemskt de va hade fortfarande huvudvärk när Robin gick upp idag så jag låg kvar i sängen sen kom Robin in med huvudvärkstabletter till mig, så söt! Just nu sitter jag och gör ingenting och de är så himla skönt, sitter med mjukisbrallor och Robins tjocktröja i hans soffa och bara myser, de är ju söndag idag och då får man faktiskt se ut lite hur man vill och de ska jag göra idag. Kanske tar en dusch lite senare men då åkte mjukisarna på efter och upp med håret i en toffs, så superskönt! Imorrn är de måndag och jag är ledig imorrn igen för de är studiedag så då drar jag och Bengan med tåget 12.09 till stan för att hon ska handla lite sen åker vi hem till mig och då ska hon klippa mig och jag ska sätta i hennes löshår på henne, fun! Men nej nu ska jag sitta och titta på massa repriser från veckan, missade ju GA ! :o nej hejsvejs.
Puss

6/3- 10

Hejhej, igår va jag som sagt i jakan med Bengan. Vi tåg 20 i 3 tåget och när vi kom fram så gick vi och kollade lite på hm där jag köpte puder och sen kollade vi lite överallt men de är ju inte kul att kolla när man är fattig och bara blir frestad? Jag hittade även en "skinnjacka" som jag vill ha och den kostade bara 399 kr, lite nice ! Köpte även ett naglack på kicks, skitsnyggt likadant som Bengt har. Vid 4 så gick vi till sandra som färgade Bengans hår och de blev skitasnyggt, biatch! Vi tog nog halv 6 tåget tbx till bålsta och då fick jag ta bussen hem själv. När jag kom hem lekte jag med lillebror och sen kollade vi på film, Horton. Vid 8 kanske så kom Robin och hämtade mig och vi gjorde inte ett piss på kvällen, planen va att åka till Körv men så blev de inte för hon skulle sova och sen höra av sig men så blev de icke. Vi kollade på Gone baby gone som gick på tv och jag gillar den filmen faktiskt, sen kollade vi på Nattbuss 807 och sen gick vi till sängs. Just nu sitter jag här och ska nu gå och fixa mitt ansikte lite för att kanske hinna lite centa och kolla om jag kan köpa nått.

Sånt naglack har jag *bilden är snodd från bäste vän*

Puss


5/3- 10

Hejhej, just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå för kl 14.05 går min buss mot station. Jag vaknade iallafall vid 12 och nu sitter jag här och ahr dushcat, sminkat mig, fönat håret och plattat håret och den här dagen ska jag leka med min bäste vän igen :). Hon ska färga håret hos sin kusin Sandra som är frisör i jakan så då drar vi dit och jag ska handla puder så de är supernice ! Vädert ser jätte skönt ut, solen skiner så hoppas på en mysdag. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vara med mitt hjärta såklart, som vanligt! Måste nog även hem idag och hämta lite mer kläder i think, eller aa om vi ska sova hos mitt hjärta inatt igen. Igår kollde jag och Robin på en film som jag inte minns vad den heter men den va inte särskillt bra ändå. Nej nu ska jag pussa lite på älskling innan jag börjar gå mot bussen.
Puss

4/3- 10

Hejhej, igår kollade jag och Robin på luftslottet som sprängdes och jag tyckte faktiskt att den va riktigt bra den bästa utav dom och män som hatar kvinnor va nog sämst. När filmen vaslut spelade Robin lite xbox och jag spelade bubble town på datorn, de äger!  Vid kanske 2 så satte vi på The naked mile och Robin fick ju såklart inte ens se halva filmen eftersom de är nakna/halvnakna tjejer i hela jävla fittfilmen, som vanligt då. Vi gick och la oss runt fyra och jag va inte ens trött men de va Robin som somnade jättesnabbt medans jag låg vaken och lyssnade på hans andetag. Idag gick vi upp vid två och jag har varit vaken till och från sen 9. Ikväll så har pappa bjusit Amanda, Räkan och Robin på middag så ska dit vid 5 halv sex nån gång, nej nu ska jag spela lite bubble town och sen hoppa in i duschen.
http://www.shockwave.com/gamelanding/bubbletown.jsp
Puss

3/2- 10

Hejhej, igår lekte jag som sagt med Bengan och de va mkt trevligt. Vi åkte till centa och köpte hårfärg till henne en avfärgning och en rödbrun? Iallafall så va avfärgningen nån jävla mirakelgrej för hennes hår blev ljusare än va mitt är nu liksom och aa jag har kanske blekt de 5 ggr. När vi kom hem käkade vi köttbullar och makaroner och vi kom då på att vi kanske skulle ta och åka scoter på kvällen vilket vi gjorde...så jävla mobbade som vi är. Mötte Robin och Tobbe vid gransäter och stylade lite med att vi är så grymma vilket dom också verkade tycka för dom ville inte tävla. Dh hade även premiär igår vilket va asakul så vi tittade på de och coger town? vet inte hur de stavas men de va faktiskt bra, vid 11 satte vi på en sommar med Göran men Bengan låg och smygsov så vi gick upp och lade oss. Imorse vaknade vi vid elva och  tänkte att vi hade all tid i världen på oss att göra oss i orning och så så vi började färga Bengans hår som fick ett hemskt resultat och sen va kl huksfluks kvart över ett så vi åkte till centa och köpte pan pizza ist för att käka lunh buffe...suck!  När vi kom hem käkade vi och sen satt vi och byggde lego och Bengt kanske åkte hem vid 4-5 nån gång. Just iu sitter jag hemma hos min älskling och nu ska jag mysa med honom som satan!
Puss

2/3- 10

Hejhej, idag har jag och Robin som sagt 8 månader och för tillfället ser de inte ut som vi kommer tillbringa den tillsammans. Robin sitter och spelar tv-spel med Tobbe just nu och jag ska snart hem och duscha, göra mig iordning och troligtvis vänta på att Bengan tittar in. Robin kommer troligtvis spela tv-spel och dricka öl ikväll och då betyder de att då blir de Bengt&Josef night enligt planerna, känns bara konstigt att vi inte kommer umgås på våran 8 månadersdag. Men då får jag iallafall tillbringa min "speciella dag" men min allra bästa vän iallafall och de kommer bli riktigt mysigt faktiskt att vara med henne, skräckis kanske ? Nej nu ska jag spela lite bubbel town på datorn och hoppas på att vi ska åka snart.

Jag och Bengt, så snygga !

Puss


2/3- 10

Hejhej, imorse vaknade jag vid kvart i tio av att Bengan messade mig men gick inte upp först kvart över men då fick jag veta att hon inte hade fått in sina pengar på kortet så de blev inget med att luncha, så jag gick tbx till sängen och kramade min älskling och somnade om. Vaknade sedan upp igen vid 2? och då gjorde vi inte så mkt jag duschade och gjorde mig i ordning och Robin också efter ett tag sen åkte vi hem till mig och väntade på att vi skulle åka på bio i kista tsm med pappa, Amanda och Räkan (fast A&R åkte i en annan bil lite senare). Vi åkte kanske vid 20 i 5 för att vi skulle hämta biljetterna senast kvart övet 5, vi hann ! Vi gick och käkade och då kom Amanda och Räkan dit också, trevlans ! shutter island va iallafall rätt så bra faktiskt förutom att jag blev lite förvirrad i slutet men bra va den, pappa va även så söt och bjöd alla, gullpappa! Vi kom hem till bålsta vid tio kanske och då skulle jag packa nya kläder tills imorrn (sover hos Robin inatt igen) men fick då ett damputbrott eftersom jag inte har några kläder och dom få som jag har så va dom "snyggaste" i smuttsen och jag kan inte tvätta för vi har ingen tvättmaskin för tillfället så de är Nina som tvättar och den tvätten vi fick igår va ju bara trosor och en tröja ? smått irriteraden, anyway så fick jag damp och pappa och Robin satt och mobbade mig, dryga. Vid 20 i 11 så va vi iallafall påväg till Robin och nu sitter vi här och väntar på att en film ska bli klar, han splear och jag sitter här.  Tack iallafall pappa för att du är så söt och de va en trevlig kväll faktiskt, borde vi göra oftare.

Imorrn (eller idag kl är över 12) tänkte jag och Bengan ha en Bengt&josef night alltså mysa,titta film och snacka skit och sen på onsdag käka lunch på lucky house och troligtvis åka till stan men vet inte hur de blir nu eftersom jag och Robin har 8 månader idag. Då kanske vi ska mysa eller nått sånt men vet inte riktgit säkert men isf blire Bengt&Josef night på onsdag, mysigt och de kommer bli riktigt kul faktiskt! Nej nu tänkte jag faktiskt ringa till min käre vän Bengt och snacka lite skit och sen kolla på film och mysa med baby hoppas jag, Puss.

1/3- 10

Hejhej, dehär kommer bli ett riktigt onödigt skit inlägg! Sitter och har skittråkigt när Robin och Tobbe spelar tv-spel och de verkar som vi aldrig ska gå och lägga oss så jag kommer typ nu lägga mig här i soffan och hoppas på att vi ska sova snart. Imorrn ska jag som sagt upp tidigt eftersom jag ska käka lunch med min allra bäste vän, myyysigt! Nej usch och fy jag kommer typ aldrig komma upp heller eftersom kl är fan 3 snart och jag kommer aldrig få sova...eller jo jag får ju men törs ju inte sova själv, buhu! Imorrn kväll blir de även bio tsm med Älskling, Pappa, Amanda och Räkan och vi ska se shutter island.

1/3- 10

Hejhej, nu är kl 00.06 och jag har så otroligt tråkigt!
Kvällen har varit mysigt, ätit middag och så hemma hos Robin, har även kollat på Wallander med Robin och han mamma, mysiigt ! Just nu sitter Robin och Tobbe och spelar tv spel och de suger min kuk för jag har inget att göra och vill sova för att jag ska upp tidigt imorrn och ta 11 bussen mot centa där jag ska möta bästaste vännen Bengt och vi ska lunch på lucky house. Men grejen är den att jag inte vågar gå och lägga mig själv för så är jag mörkrädd men kommer väll få göra de om ett tag och somna med lampan tänd...sucks!
Har funderat lite och Robin kanske vill vara utan mig ibland fast han inte vågar säga de, som nu tillexempel...just nu kanske han skulle vela sitta här med Tobbe helt själv, spela tv-spel och dricka öl och att jag ska vara hemma hos mig eller nått? Tanken slår mig ofta eftersom jag knappt existerar oftast när han är med sina vänner och han vet att jag har extremt tråkigt men verkar inte bry sig de minsta. Jag känner så att jag kommer inte lämna Robin innan jag åker till Thailand om jag inte måste eftersom jag måste vara borta från honom i 16 dagar, it sucks! Men får väll prata med honom inatt och se vad vi ska göra åt saken, om jag ska vara hemma imorrn kväll eller vad jag nu ska göra. Hade jag veta om dehär tidigare så hade jag kanske låtit honom vara med Tobbe så kunde jag dragit hem eller lekt med en vän...aja, nu är de som de är och jag kommer få sitta vid datorn eller gå och lägga mig själv, inget av dom är särskillt roliga.


Hittade en bild från 2006, fyfan va lockigt hår jag hade då!


RSS 2.0