Tisdag, nu blire långhelg och studentfirande!

Idag har de varit en bra dag faktiskt, började med att åka till skolan och göra en svingrygg som jag har gjort men typdligen inte (va ju liksom med på prover?) Men de gick bra och nu har jag ju fått öva en extra gång ist för att sova! Efter lunch när de va klipp-prov så kom Sandra (körv) och klippte sig och räddade mig! Är så kär i hennes hår och de blev jättefint. När jag kom till bålsta åkte jag hem till Malin där även Amanda va.
Nu har jag suttit ute på balkongen och druckit en cider i denna härliga värme, myspys! Imorrn blire även party eftersom de vankas studentfirande hos Marre så länge som håller igång sen kanske en sväng till Sweppe på poolparty...don't know! Får sällskap imorrn bitti av Amanda och Bengt som staplar in vid 9 tiden för att sen gå och kolla när alla studenterna rusar ut för att inte återvända, härlig känsla dedär! Bara ett år kvar nu, man blir ju super taggad!

Måndag,helgen va bäst och nu blire långledigt!

Helgen va väldigt rolig! I fredags va jag hos pappa och åt och myste med lillebror, gick sen till Ida och tog nån cider.
I lördags så vart lägenheten städad och sen vankades de lite småparty, vi åkte och hämtade Tobbe, Limpan och Robin som skulle käka här och dricka! Tog även upp mina älsklingar Kila, Aztrix och läskiga Saga eftersom Marre och dom va på grönan så då tog jag gärna hundarna! Men när Amanda, Helena, Wille och Räkis skulle komma så fick dom tyvärr gå ner för att Disel skulle komma och jag orkade inte ha 4 hundar i våran lägenhet liksom. Efter ett tag så kom även Jessica och Nicklas förbi och lite efter de Sweppe och Jessica. vid tolv vart vi lite biffen sugna och drog dit och hade trevligt och sen hem mot oss. Amanda och jag kikade såklart igenom kyl, frys och allt och gjorde tillslut mackor, när vi hade ätit så drog alla inklusive baby som gick med Jessica och Nicklas till shell.
Vid 7 tiden på morgonen så skulle jag gå upp och kissa och Robin låg inte i sängen? Så går jag upp och hitter honom sittandes i soffan med datorn i knät och sover haha så söt! De va en kort sammanfattning om vad som hände denna helg.
Idag fick jag även veta varför jag har ig i hantverksteknik b (vilket jag har g i) de visade sig att jag inte gjort svinrygg och korsrullning vilket jag har gjort (cp skola som inte ens håller reda på de man gör, fan så arg jag blir) Men imorrn får jag göra OM de fast jag redan har gjort de, cpn,cpn,cpn! Menmen vad ska jag göra? Måste göra om de fast jag inte vill. Vid 12 tiden kommer även Körv och klipper sig i skolan och de blir trevlig de.

Fredag, ingen bio trotts allt!

Idag vaknade jag 5 över 10 och tyckte att de va konstigt att inte Bengt hade kommit innanför dörren men då visade de sig att jag hade fått sms och hon ville inte gå på bio pga vädret så ja, jag gick upp överlycklig och skulle fortsätta titta på min älskade serie OTH men kom då på att den va slut, vi tittade på sista avsnittet igår..fan! Men Robin sa idag när han kom hem att jag kan få säsong 3 när han får skattepengarna och ja, de tackar man väll inte nej till? Bara de att den kommer ju ta slut samma vecka. Anyway så ska jag snart gå och göra mig i ordning lite, känner att en dusch skulle sitta susen så man blir lite piggare och så. Ikväll ska vi äta middag hos pappa och Robin och pappa ska fixa massa grejer med huset, riva en vägg (?) och dra nya rör och allt va de nu är, hoppas lillebror kommer idag också då, saknar honom! Imorrn blir de min sista jobba och de känns inte så speciellt kul om jag ska vara ärlig menmne på kvällen vette fan vad som händer faktiskt nått kul i hope, på söndag blir de kanske att åka till kvarnkojan (alla som bor i bålsta vet va de är) för Moa ska ha sitt kalas där och sen blir de även middag hos mamma eftersom de är mors dag och jag vill gärna träffa mina små skitungar lite mer!

Torsdag, sista praktikdagen för denna termin!

Idag va de sista praktikdagen för denna tremin men som tur som jag har så är jag välkommen under sommaren också! Idag började jag dagen med att rulla permanent, ett moment som jag har missat så nu har jag tagit kort påt för att skicka till min lärare men så oteknisk och korkad som jag är så fattar jag inte riktigt hur de ska gå, men blev vän med henne på fejjan så får väll lägga upp dom i hennes logg om hon accepterar. På eftermiddagen så exprimenterade jag lite med Bengts hår och de va ju inte direkt nått megaseriöst. Vid 3 tiden tittade Robbin förbi in och ville få håret slingat och klipp och de gick jätte bra, färgen som hans slingor har nu skulle jag vilja ha och sen klarade jag av att klippa sax över kam helt själv (stolt)! Kom hem väldigt sent också för när jag va klart så va de bara att ta ut permanentspolarna och diska skålar och så, kom hem ca halv 7 och är nu helt död. Robin ska åka till sina föräldrar men jag tror att jag blir hemma faktiskt. Anyway så slevar jag lite bilder från dagen och på min nya klänning.
På dom två sista här så leker Bengt prinsessa hahahah

sminkad.

Imorse hade  vi smink och då skulle Bengt sminka mig "galet" och fixa min frilla, skulle typ se ut som om man gick på catwalk och ja...frillan blev helt sick! De va inte som Bengan ville ha de eftersom läraren tog över och gjorde en hel del, psyko! Tänkte sleva dom bilder som togs men så blev de ju inte, kan inte ta bilderna från Bengts face? jag får väll vänta och hoppas på att hon lägger upp dom på sin blogg så jag kan sno dom via den väga.
När jag kom hem så kollade jag på såklart på oth tills jag däckade, fyfan va trött jag va! Har sovit i några timmar nu sen gick jag upp och väckte Robin som låg däckad på soffan. Ingen orkar laga mat idag så Robin sitter nu och äter en såndär färdigpizza och jag funderar på att göra varma mackor. Nej nu ska jag klä på mig och gå ner och möta Amanda snart och sen blire plastikturisterna, Dh och Ct!

Länge sen.

De va länge sen jag slevade in ett inlägg men känner att jag har ingenting att komma med vill även att min kamera ska börja fungera lite bättre så bloggen skulle bli kanske lite roligare eftersom jag kommer med massa värdelös uttråkande text hela tiden eller några få apdåliga mobilbilder! Anyway så slingade jag håret lite i torsdags men de blev inte så stor skillnad faktiskt, framhävde bara de oranga lite mer. I helgen så har de varit lite sisådär, min fredag sög och spenderades i min ensamhet framför Oth medans Robin va hos alex men eftersom jag skulle jobba på lördagen så kändes de inte speciellt frestande att gå dit ifall att de skulle bli sen, vilket de blev iallafall eftersom jag somnade ca 5 på morgonen...Ja jag har väldigt svårt att somna själv nu efter två år med nån brevid mig + att jag är fruktansvärt mörkrädd sen jag såg the grudge så ja, gick iallafall upp och jobbade kl 8 va på jobbet 9 och kom hem strax efter tre så jag däckade på soffan ett tag. När jag vaknade va de bara att hoppa in i duschen eftersom Mois fyllde 7 år så vi skulle dit och fira henne, hon fick ett halsband och en byxdress köpte även ett halsband åt Agnes (min andra lillasyster) eftersom jag får skuldkänslor annars! De bjöds på tacos och trevligt sällskap och vid 12 tiden gick vi jag, Amanda, Räkis, Robin och morbror Simon vi skulle checka läget på en "festival" som va nere i centrum men de stängde så alla gick och då passade jag och babe på att dra till biffen ett tag och när vi skulle gå kom gullNadja fram och va lite arg och ledsen och när berättade om psykfallet vart jag fan arg...kan hon ge sig nån gång? tydligen inte. Träffade även min gamla tränare där som satt och sa hur besviken han va på mig och vilken talang jag hade "bland dom bästa i laget och verkligen ett av top 3 bästa skott" (skryta lite kan man väll göra?) Träffade även en barndomskompis (?) aa vi har känt varann i många år iallafall och vi pratade om allt typ medans vi gick till shell, jag och Robin kom hem vid 5 tiden tror jag och då va man rätt trött om jag ska vara ärlig. Gick upp kl 3 dagen där på och kollade på oth innan jag höll på och svälta ihjäl så väckte Robin. De är typ min helg och de va halvbra!
Idag va de skola som vanligt och de gick bra hade permanentprov och fick VG så jag vart jäkligt glad! Fick sluta tidigare så mötte upp Greven i bålsta och samt Mamma-Bengt som skulle jobba så jag, Bengt och Greven gick upp och kollade läget på lindex sen in på ica och handlade lunch till mig och Greven, pasta med skinksås. Bengt gick ner och pratade med mor sin medans hon väntade på bussen och jag och Greven cyklade hem och gjorde i ordning mackisa och pastasås och städade lite, tack för hjälpen Grevis! När maten va klar slängde vi oss framför tvn och kollade på oth. De är typ så min dag har sätt ut och den va underbar tycker jag, hade inte skadat med lite bättre väder menmen. Just nu sitter nörden och spelar och vi ska snart slänga igång en rulle.
Saknar även min kära vän Jempis (Jennifer) och hoppas på att träffa henne nån dag fram över, de va de jag ville säga så herrå!

Fördriva tiden medans mongot spelar.

Vad gjorde du kl 08 imorse: låg och sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: kollade lite bloggar.

Det sista du sa högt: Jag har jätteont i magen.

Det senaste någon sa till dig: vill du spela med mig?

Vad har du druckit idag: ramlösa, vatten och såklart oboy.

Vad var det senaste du åt: tacos

Vad var det senaste du köpte: mjölk

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit tror jag

Vad är det för väder hos dig nu: blrjar bli mörkt och lite mulet.

Godaste glassmaken: choklad såklart.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja


Sover du tungt: ja de tror jag, när jag sover bra iallafall.

Drömmer du mardrömmar: Ja hahah men dom är ju egentligen inte läskiga?

Trivs du med ditt jobb: Nej förfan, vill tbx till Jennie :(

Favoritklädsel: Leggins med en slapp tröja så inte fettet syns och såklart converse.

Favoritlåt just nu: Alla håkans typ.

Vad ser du om du tittar till höger: slutet på soffan och en vägg.

Vad gör dig glad just nu: Sommarväder och om jag inte skulle ha sån jäävla mensvärk.

Vad ska du göra härnäst: kolla på film och käka min jävla chokladkaka (lovar er att under mina mensveckor går jag nog upp minst 10 kg)

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

Humör just nu: Arg och ledsen (pga av min lingonvecka, då får man vara deppig och känna sig fet och ful utan att nån kan säga nått!)

Favoritgodis: CHOKLAD, CHOKLAD OCH ÅTER CHOKLAD!

Kläder just nu: tröja och mjukis shorts

Sommarplaner: sveg, grönan och skansen?

Hur många kuddar sover du med: 1 sen vi flytta :(

Spelar du något instrument: nope

Morgon eller nattmänniska: Natt, de finns ju inget värre än att gå upp när man inte vill.


Vad är viktigast för dig: vänner, familj och såklart min kärlek!

Är du kittlig: Ja

Snarkar du: ibland

Stjärntecken: vågen

Äckligaste insekten: jadu spindel? nej jag vet inte alla äckliga småkryp är läskiga.

Längtar du mest efter just nu: Chokladen i köket, vill ha den i min mun nu!


Ja så kul va de, men vad gör man? Robin spelar sitt jävla skitspel så jag har inte mkt att göra. Jag är arg, ledsen och deppig för tillfället också. Har sån grym jävla mensvärk och jag blir alltid deppig under mensen, jag känner mig fet och borde inte äta chokladen men jag måste ha den i min mun annars blir jag arg...fan.
De är inte lätt när de är svårt.


Onsdag, plugga hemifrån.

Denna dag har mest bestått utav att börja titta på min första box av oth (one tree hill) och de är värdsbäst! Vi skulle plugga hemma idag vilket jag inte har orkat tagit tag i än eftersom jag är fast i oth nu. Imorrn är de praktik igen och på eftermiddagen kommer Micha för att klippa sig lite. Idag ska vi äta middag hos pappa och jag ska laga mate, fun! De blir iallafall taco. Jag orkar inte skriva mer men lägger upp en bild på min nya hårfärg som jag har sagt ett tag nu.

spöregn!

Idag vart de ingen skola heller, vaknade av att jag hade ont i hela magen ner till låren så jag har spytt och grinat av smärta...inte nice! Fick även sms av min lärare som vi har imorrn och vi får jobba hemifrån och de är perfekt om jag ska ha såhär ont i magen för då slipper jag gå upp, göra mig i ordning och gå till skolan med magkramper. Hoppas iallafall att de försvinner så jag kan gå till praktiken på torsdag, då ska jag klippa Micha sen vette fan...tänkte slinga håret men fick inte min lön idag så får väll den nästa vecka. I helgen händer nog inte ett piss, de blir iallafall att gå på bio tror jag, vi skulle gjorde i i söndags men jag orkade inte så ja.
Jag låg inne i sovrummet och lästen min svenskabok och så började de smattra som satan då kollade jag ut och de va ju väsrta jävla spöregnet, så mysigt! Hade lägenheten varit klinis ren, mörk och tända ljus så hade jag inte klagat så jag får väll hoppas på regn ikväll. Hoppas även på lite mer sol under dagtid så våra jordgubbsplantor kan få lite solljus på sig och växa sig stora och fina (oj vilken kärringmening). Nej nu har jag inget att säga så tjingen.

Ska jag vara ärlig så saknar jag mitt lååånga svart fina underbara hår...Men nej jag ska inte ta tbx de...inte än.

 


Måndag

Tänkte berätta lite om helgen.
I fredags så fyllde Robin år och då kom Tobbe hit för att käka och dricka lite, efter maten kände jag bara hur ögonen inte orkade hålla sig uppe så jag gick och skulle vila och somnade kl nio men gick inte upp först kl 11 dagen efter. I lördags så va de ju så att hela Robins familj skulle komma och fika och även pappa, lillebror, nina och matheo och dom kom runt två sen drog alla vid 5-6 typ. Jag cyklade till centa för att möta Bengt vi 7-8 kanske och då stannade vi till på biffen och tog en varsin drink innan vi drog hem till mig där de va partyparty. Alla ville gå på richards utom jag och Bengt i think så jag och Bengt drog till min favo biffen hahaha. När vi kom hem så ja jag minns inte men de vart att sova sent, typ halv 5 tror jag. Igår när jag vaknade och skulle gå ut och väcka bengt så låg inte hon i soffan som hon gjorde när vi gick och la oss, nej då såg jag på min mobil att hon inte ville väcka oss men hade åkt iväg min sina päron nu. Jag hade en jätterolig lördag och de va så länge sen jag va med bengt så de måste göras om och jag kände att jag har saknat henne lite faktiskt. Idag blev de ingen skola för jag inte kunde somna igår, har hostat och haft ont i hela kroppen inatt...why? Jag hostar knappt nu och jag har bara lite ont i ryggen. Aja nej nu ska jag plocka undan lite herrå.


uppsättning

Tänkte bara lägga upp några bilder på en av uppsättningarna jag gjorde igår.







väldigt dåliga bilder och inte alls nån uppsättning som jag gjorde noga...

20 år.

Grattis på 20 årsdagen, din dag!
Älskar dig hjärtis och hoppas du får en underbar födelsedag!

 


Torsdag, långhelg för min del!

Denna dag har varit superbra, de är ju praktikdag så de kan väll inte vara så dåligt? Dagen började med att klippa och färga Agnetas hår och de gick bra och sen blev de lunch men orkade inte laga till nått så de blev en liten ananasbit och en kaka...nyttigt. Efter lunch så började jag göra uppsättningar och sen fick jag färga Lisas mormor och hon va bara för söt, när hon va klar så fortsatte jag med uppsättningar (inte min starka sida) tänkte ladda upp bild på ena men jag har ingen orka att resa mig upp och hämta sladden just nu. Precis innan jag skulle sluta så frågade Kicki om jag kunde tvätta hennes hår lite snabbt och jomen visst, hon ska nog även slinga mitt hår nästa vecka, hoppas. Pratade även med Lisa idag om jag är välkommen tbx efter sommarn och jomen visst va jag de så har en plats nästa år också!
När jag kom hem så kom pappa och lillebror som nyss åkte och nu återstår de att laga mat, men idag får Robin göra de för jag är dötrött!

Har även fruktansvärt ont i armen och Lisa sa att de va musklerna och att jag måste stretch, jodutack bara de hjälper för ont gör de.


vädret vänder!

Idag känner jag verkligen sommaren, har gått med klänning utan leggins och de va härligt! När jag kom hem så tog jag en promenad med Amanda och Korven och de va härligt. Nu sitter jag här medans pappa och Robin är på balkongen och slipar bordet, pappsen fick även äta lite mat här så får han med sig en matlåda också. Imorrn är de praktik och då kommer agneta för att fixa håret och sen är de äntligen fredag och så blir mitt hjärta 20 år, på lördagen ska ha nförhoppningsvis firas men han är ju lite irriterad på att de ska vara dåligt väder för vi tänkte ju balkonghänga lite menmen, när ska värmen komma för att stanna? De är liksom sommarlov om bara någon vecka, 5 veckor på fredag och de är liksom kallt till och från? Skit också.


Gult, en av dom finaste färgerna!

Bilden är snodd från Jennifer (http://lastnightstrash.devote.se/)

Jag älskar gult och de har jag gjort i många år så när jag såg denna bikini på reklam för ca två veckor sedan så vart jag kär, den fanns inte på hm's hemsida och då blev jag ledsen i ögat, fanns inte heller i kista på hm men så idag så hittade jag den, min kärlek! Varit med om nån billigiare bikini i sverige utan rea? Nope.

 


Nu, möta Greven!



Håkan <3

Lördagar suger.

Är de bara jag som tycker att lördagar suger? Fyfan va jag hatar lördagar. Imorse vart de ju jobbet som vanligt och jag trodde de skulle vara en helt vanlig dag men nejnej inte de inte jag fick gå ut och plocka skräp i två timmar, ingen har nämnt att de ingår i jobbet? Sen fick jag jobba vanligt igen så lite bättre blev de. Nu ligger jag i rummet och har dötråkigt, Robin har ju bjudit hit två vänner och jag har ingen större lust att umgås med 3 killar som bara skiter i vad man säger...har med andra ord ingen syl i vädret. Tobbe fyller ju år idag så de är honom dom ska fira och jag får en klump i magen bara jag tänker på de, vill verkligen inte att Robin ska gå ut på krogen. Jag hoppas på att Greven kommer och håller mig sällskap så jag slipper vara själv när dom drar + att de va super länge sen jag träffade henne så vill leka med henne.

 


Fredag, 5 veckor kvar till sommarlov!

Idag har jag varit hos tandläkaren och de gick bra, ska äntligen få laga mitt "hål" som dom har sagt att dom ska gör ai 3 år, va jätteglad för att jag trodde att jag hade en ny tandläkare men nejnej hon va bara tillfällig så jag får tbx min slaktare till tandläkare sen. Ikväll ska vi till pappa och äta mat och de blir trevligt, imorrn blire jobb. Imorrn fyller även Tobbe år så då är säkert Robin inte hemma när jag kommer............kul.


Dear John...

Idag har de varit praktik och de hr varit bra som vanligt. Dagen började med att mamma, Amanda och Gretis kom hit för att dricka kaffe/te innan de bar av mot praktiken för att färga mammas hår och OJ vilken skillnad säger jag bara...hon hade ju inte färgat håret på ett halvår typ så de blev skillnad kan man säga. När de blev lunch gick jag hem ett tag för att äta lunch och de blev en kiwi eftersom jag inte orkade fixa till något. Efter lunchen kom Ullisgullis och Robin för att fixa till sig lite, ullis fick utväxten färgat och toppad sen va de Robins tur och då ville jag bara ge upp och dö typ, sax över kam är ju inte direkt min starka sida menmen jag har tur som har släktingar och vänner som låter mig öva så tack kusinvitamin <3. När jag kom hem så fixade jag till mat från igår sen gick jag ner och hyrde två filmer och en av dom va dear John som jag tittade på direkt när jag kom hem eftersom Robin inte ville se den...Jag dog lite på den här filmen när jag såg den, sjukt jävla bra! Så har legat och grinat nu i 100 år och varit lite smått arg på vissa delar av filmen.

Imorrn är de tandläkarn som gäller, inte så jävla kul om jag ska vara ärlig!  nej nu slänger jag ut Dear John trailer så ni alla kan springa och hyra den så ni inte går miste om de.



ny hårfärg!

Imorse kom Amanda hit och gjorde mig sällskap innan vi gick hem till Malin för att passa hennes lilla valp ett tag, fyfan vilken liten söt skit! När jag kom hem från skolan så mötte jag Amanda och Körv, fick med mig Disel hem för att Amanda skulle till stallet och sen kom hon till mig för att färga mitt hår. De blev en avfärgning och sen en brun färg, jag tycker att de ser ut som pippi men de tycker inte hon så, men snart börjar jag förhoppningsvis med slingandet så jag blir ljus till sommarn! Robin kom nästan nyss innanför dörrn och nu har jag äntligen sällskap igen, de känns som jag bara har stått i köket idag! De blev köttbullar och mackaroner och kasslergryta och imorrn är Robins sista kväll och sen är han ledig på fredag, eiho! Jag har iallafall tyvärr ingen bild på håret men kan sleva upp en imorrn om jag orkar så tudiluhu.

Pissväder.

Vad fan hände med dedär superfina sommarvädret? De försvann lika fort som de kom iallafall. Imorse tog jag faktiskt min cykel och cyklade till station ist för att tag bussen, jag har nog världens skönaste bästaste cykle den är helt bäst! I skolan så sminkade vi på fösta lektionen och jag märkte verkligen idag att jag är inte alls interesserad av att sminka folk så de är nog inget jag kommer vidarutbilda mig med. På eftermiddagen så fick vi klippa och så, de är verkligen skillnad på hur många vi är på tisdagseftermiddagarna nu när vi har bytt lärare, de är fan skönt!
När jag kom till bålsta så va de inte alls kul att ta cykeln i regenet och cykla hem ist för att sätta sig på bussen i värmen.
Idag har jag även varit världens bästa flickvän och lagat två maträtter så Robin får två matlåder imorrn eftersom han jobbar dag och kväll denna vecka. Nej nu är de nog ingen som vill läsa om mitt "värdelösa och tråkiga liv, min blogg suger ju eftersom jag inte kan stava" Tjarre.

 


Fyfan för måndagar.

Hejhej, idag är jag riktigt trött och jag vill ha en liten längre helg men de får man icke.
Har inte skrivit på ett tag nu och de är för att jag verkligen inte har orkat helt enkelt. Menmen i helgen har de inte hänt så speciellt mkt faktiskt, i lördags på valborg så jobbade jag på dagen och på kvällen va jag hemma hos mor min och firade valborg. Senare på kvällen (12 kanske) så gick jag hem till Johan (?) och träffade Greven, träffade även Mt vilket va sjukt roligt, jag märkte hur mkt jag har saknat honom och de va mkt! Vi lekte varje dag förut, Ja fy de va kul hoppas han börjar jobba med oss nu på lördagar då också, då hade dagarna blivit mkt roligare. För dom som inte vet så är Mt som ingen annan och han är alltid rolig. 

Anyway så ska jag göra mig i ordning nu, ta farväl av mitt hjärta och om en halvtimme cykla mot tåget.

RSS 2.0