Torsdagen den sista, imorrn är de första april och vi flyttar!

Hejsansvejsan, den här veckan har de inte hänt mkt alls tänkte bara säga att imorrn flyttar vi och nu drar jag till praktiken herrå!


Måndag, både bra och dålig dag!

Hejhej, Idag i skolan så fick jag ett sms av Robin där de stod att Jennies lekland har brunnit upp så jag greps lite av panik och messade direkt till Jennie och fick då veta att de va sant och att någon har anlagt branden inatt...fyfan vilka idioter de finns måste jag säga! Man blir ju lack och för de andra så måste jag söka nytt tillfälligt jobb tills jag kan börja jobba hos Jennie igen vilket suger för de kommer inte vara ett enda jobb som kommer vara så kul som de va där tror jag, kommer ju superbra överrens med dom och de är kul där så dagarna känns jättesnabbt. Anyway så åkte jag hem och duschade när jag kom hem sen åkte Amanda och jag hem till mamma och nu sitter jag här och väntar på att orka röra på min feta röv och gå hem...kansk snor ett smakprov av mammas goda mat, de va ju ett tag sen faktiskt. Nej nu ska jag kolla runt lite och sen dega i soffa eller nått, herrå!


fötterna värker!

Hejsansvejsan, imorse gick jag upp kl 8 och gjorde mig i ordning sen skjutsade gulliga hjärtegullet mig till jobbet och då va de bara att börja ta fram och fixa och sen kl 10 började dom två första kalasen och efter de så har de bara rullat på! Ikväll vet jag inte alls vad som händer faktiskt, Robin ska till bror sin så vet inte vad jag ska hitta på faktiskt orkar egentligen inte hitta på nått men vill göra de! Imorrn jobbar jag igen men får lite sovmorgon för jag börjar kl 10 men när jag slutar vet jag faktiskt inte, men dagarna går ju så fruktansvärt snabbt så de gör inget. På måndag är de en lung dag i skolan och på torsdagen så har jag två kunder sen på fredag är jag ledig och då blir de att flytta in i lägenheten.



Jag älskar verkligen att vakna av att du pussar mig på axeln och håller om mig.
Jag älskar verkligen att somna in i dina underbara armar.
Du är min bästa, min kärlek och jag vill alltid ha dig vid mig sida.




Fredag.

Hejsan, nu är jag hemma från skolan och de va en riktigt onödig dag måste jag säga! Kom till skolan och väntade i 35 min utanför simhallen med Annica, Zimone, Niven, Bengt och Lusen och Mats (idrottsläraren) kom aldrig så gick vi ner till idrottshallen och då va han där? Anyway så fick vi ingen frånvaro eftersom vi skulle ha gymmat men han kom aldrig. Nu väntar jag på att baby ska komma hem så vi kan åka till ikea hoppas jag. Herrå!

Fullt upp idag!

Hejsansvejsan, idag är de torsdag och som alla andra torsdagar så har jag varit på praktik och dagen började med att Nadja kom och gjorde mer slingor och de blev superfint! När jag va klar med henne så vart de en timmes lunch och sen kom Linda förbi och jag tyckte att hon också blev superfin i håret (hoppas bara hon också tycker de). Nu är jag hemma och är helt slut, har ont i fötter och ben! Imorrn är de fredag och då står de idrott på schemat och då ska jag göra dubbelpass på gymmet så jag är ledig nästa fredag, så imorrn ska jag köra slut på mig själv! Imorrn blir de troligtvis ikea på eftermiddagen, men nu har jag inget mer att säga herrå!

 


Bläää

Hej igen, när jag kom hem från skolan så somnade jag ett tag och just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan laga pasta med skinksås smaskens! Ikväll kanske vi åker till Madde och Mattias också för i helgen kommer jag verkligen inte orka, kommer däckad direkt typ när jag kommer från jobbet. Nej har inte mycket alls att säga så hejdå.

tisdag

Hejsansvejsna, idag är de tisdag och vi har nu formgivning där vi ska skriva rapport men jag är klar så vet inte vad jag sak hitta på, mår även väldigt illa usch! Imorrn är de onsdag och studiedag så jag är ledig, pratade med Jennie och dom behöver ingen hjälp imorrn så de blir inget jobb då heller men ska jobba hela helgen! Vad händer imorrn då är frågan eftersom man är ledig och inte ska jobba menmen de återstår att se. Har inte mkt alls att säga, men igår va Kent (Robins pappa) och hämtade soffan och fåtöljen så dom står nu hemma hos Robin och dom blev fina ihop och de va verkligen två kap måste jag säga! Robin pratade även med Göran (Marres pappa som hjälpte oss med lägenhete) igår och vi kanske får komma in i lägenheten nån dag tidigare så vi kan måla innan den 1 april och de skulle va superskönt för annars kommer jag få ont i huvet i guess! Nej nu har jag inget mer att säga för tillfället så herrå!

Måndag, usch!

Ja man kan ju inte säga att jag har sovit ut i helgen så just nu är jag riktigt jäkla trött och vill bara gå och lägga mig i sängen igen, men de kan jag inte...måste till skolan! Igår va vi som sagt och kollade på en soffa och den va jättefin och passade med fåtöljen vi tittade på dagen innan så, ja asnice! Idag efter skolan så har jag ingen aning om vad som händer, hem och börja städa i ordning mitt rum kanske. Nej nu ska jag äta upp min macka sen dra till bussen, tjarre!

Jobb, check!

Hejsan, kom hem för kanske 20 min sen och dagen har gått superbra! När jag skulle gå sa Jennie "Jag är jättenöjd med dig Josefine" då sa jag "får jag komma tbx då eller?" då sa hon "ja men självklart, vi skriver avtal nästa gång du kommer" Ja typ så på ett ungefär! Men nu ska jag åka och kolla på soffa herrå!

Dag 25, Min favorithögtid.

Ja nu är de äntligen den sista punkten på listan och de blev inte en varje dag i 25 dagar utan jag började med den och la av hela tiden. Menmen min favorithögtid är såklart julen! Julen i sig är riktigt mysig fast man hatar tomten och snön och allt va de nu är så är julen riktigt mysig, de är liksom en tradition så de kan inte bli tråkigt!

 


Ibland blir man glad av vissa kommentarer!

Hejsansvejsan, igår va jag som sagt och jobbade på Jennies lekland och de gick verkligen superduperbra! Sitter nu och äter frukost och ska snart bege mig dit idag igen, hoppas jag får jobbet så jag har några pass i veckan! De bästa är ju att de va ju inte tråkigt heller utan de va rätt kul och inte sådär så man ville dra där ifrån jag började 9 och fick gå hem 5 och de kändes liksom som om jag hade varit där i bara nån timme inte 8 timmar liksom, plus i kanten! Och dom andra i personalen va ju riktigt trevliga och de va verkligen itne svårt att prata med dom.
Igår när vi hade käkat middag och så, så åkte vi och tittade på en fåtölj typ i almunge och den va superskön verkligen, man kunde dra bak stolen så man fick fotstöd och skit, så den ska hämtas imorrn i think och vi fick betala 1000 kr för den...eh världens jävla kap! Asskön och den såg helt sprittsprångande ny ut.

när jag kom hem så såg jag en kommentar som jag blev jätteglad för, så sött!
Är "Hanna" norrläning måntro? Ska du bo hos HAN? Honom heter det på riktig svenska kan jag förtydliga. Sen när jag ändå är inne och kommenterar så vill jag bara säga att du är så jävla snygg Jossan! Hur f*n kan du tycka att du är fet och ful??? Och nä, jag är inte kille, heller inte lesbisk =)Bara avundsjuk =) Lycka till i nya läggan och på Jennies lekland! / Anonym

Den blir man ju glad på och tack får jag väll ta och säga, supersöt brutta men då är såklart frågan...vem är de? De kommer jag sitta och funera på länge. Men nej nu måste jag kila.


Dag 24, Mitt favoritprogram och varför.

Hm, jo de är ju många Oc, one three hill, dh och ga är dom jag kommer på nu! Ja varför vet jag inte riktigt dom innehåller kärlek och massa braiga grejer jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ja dom är helt enkelt bäst!


omg, rolig kommentar.

Så du ska bo hos han och han betalar allt? tattarhora.

Nej Hanna, vi ska flytta in dit tsm och ajg ska hjälpa till att betala så mkt som jag bara kan! Hoppas ju att jag blir anställd där jag ska provjobba idag så jag får in ännu mer pengar och kan hjälpa till ännu mer, sådeså! Tattarhoran får du fortsätta leta efter.

Just nu sitter jag iallafall och äter frukost och ska snart åka till Jennies lekland oh börjar faktiskt bli lite nervös! Hoppas att de går superbra så jag kan leka med barn iallafall typ varannan helg och på lov osv. Jag älskar ju verkligen barn så de kan ju inte bli bättre, kan ju liksom inte ha kvälls och helgjobb med dagis de är ju omöjlig. Nej nu ska jag fixa de sista, tjingen!

 



tidsfördriv.

10 VAD

1. Vad har du på dig just nu? underkläder, skidställsbyxer (sitter sm slappa mjukisar) och Robins tjocktröja.

2. Vad är klockan hos dig just nu? 20.38

3. Vad får dig att skratta? roliga saker.

4. Vad gör du när du har tråkigt? sover, hittar på nått eller ja...nått?

5. Vad är ditt livs bästa minne? Jag vet faktiskt inte, när jag fick alla mina syskon kanske?

6. Vad ska du göra idag? Inte mkt, sova snart i guess.

7.  Vad tycker du om? umgås med vänner och så.

8. Vad är det bästa som hänt dig? Jag tror faktiskt att de är Robin, ja tycker nästan att dehär är samma fråga som när jag svarade om mina syskon men aja.

9. Vad är det sämsta du gjort? Ljugit och behandlat folk illa.

10. Vad ångrar du? de?

 

9 HUR

1. Hur mår du? asbra.

2. Hur tänker du göra med framtiden? Jag vill bli en framgångsrik frisör med ett fast och stabilt förhållande med mins två barn!

3. Hur går det i skolan? Skitbra.

4. Hur går det med kärleken? om jag säger såhär så kan de väll inte bli mkt bättre?

5. Hur bra känner du din pojkvän/flickvän (om du inte har, ta din bästa vän) hur bra som helst

6. Hur mycket gillar du pizza? ibland är de asgott annars så äre blää

7. Hur mycket skit kan du ta? de beror på vem och vad de är om.

8. Hur gör du för att impa? jag impar aldrig på folk

9. Hur less är du på denna listan nu? sådär...

 

8 VILL

1. Vill du kunna flyga? ja faktiskt.

2. Vill du vara singel/gift i framtiden? gift, iallafall sambo.

3. Vill du kunna arabiska? haha nejtack.

4. Vill du kunna sova i 50 timmar? nej

5. Vill du kunna få allt du ber om? ja, vem vill inte?

6. Vill du helst bo i Kiruna eller Malmö? vene, malmö?

7. Vill du ha hundar när du blir äldre? Jag vet inte.

8. Vill du känna Michael Jackson? Nej.

 

7  ANTINGEN ELLER

 

1. Hund eller katt? båda

2. Öl eller cider? hm, båda

3. Ipod eller Ipad? ipod

4. Samsung eller HTC? ingen aning, haft en samsung från 70-talet men aldrig ägt en htc

5. Pizza eller kebab? pizza

6. Galen utekväll eller mysig hemmakväll? lite varierande såklart!

7. Facebook eller Bilddagboken? facebook

 

6 JA ELLER NEJ

 

1. Har du varit full? ja

2. Har du saknat någon som du inte borde? ja

3. Har du blivit våldtagen? nä.

4. Har du tyckt om Markoolio? ja !

5. Tycker du att du är snygg? nej

6. Äger du en rottweiler? nej

 

5 ÄGT

 

1. Har du ägt en barbie? massor

2. Har du ägt en bil? nej

3. Har du ägt en mikrofon? tror jag inte.

4. Har du ägt en kompis? japp, comviq hette han.

5. Har du ägt 50.000 kr? nej

 

4 FINASTE

1. Finaste killen? baby såklart!

2. Finaste tjejen? Ja vene faktiskt...

3. Finaste kändisen? kat von de

4. Finaste filmen? titanic

 

3 KÄNNER

1. Känner du dig stolt över någon? hm, nej jag vene.

2. Känner du en fotbollsspelare? haha ja

3. Känner du dig själv? ja

 

2 VILL DU HA

1. Vill du ha barn? ohja.

2. Vill du ha ett rikt liv med sjukdomar eller ett normalt liv med bästa partnern? normalt liv

 

1. SISTA FRÅGAN

1. Har du ljugit på någon av ovanstående frågor? nej

 


Dag 23, En låt som får mig att gråta.

De är ju en självklarhet!


 


lite mer i detalj.

Ja jag har ju inte skrivit något bra inlägg, fattar ju typ inte vad jag har skrivit dom två senaste inläggen så nu kommer de. Jo de är så att i söndags så va jag och Robin hemma hos Marre och Christer och står ute och röker när hennes pappa går ut på balkongen och säger "Karin, har du nån kompis som vill ha lägenhet? de är lite brottom för de är redan första april" och då tänkte Robin att ja de kanske man skulle ta men han ändrade sig och tänkte att de va alldeles för dyrt för då räknade han med 12000 i månaden och då tog vi den inte och då vart de bestämt att Marre skulle försöka fixa den åt Amanda och Räkan men dom skulle inte få den utan de va jag och Robin eller nån annan. Igår sitter vi hos Marre och då bestämde vi att efter att vi hade käkat så skulle vi iallafall titta på lägenheten och då gjorde vi de och den va verkligen fin! Tvättmaskin, torktummlare och diskmaskin ingick så de va helt perfekt så vi åkte hem till Robin och diskuterade och bestämde oss sen för att ta den. Så den 1 april så flyttar jag och Robin till de mysigaste området (enligt mig) i bålsta, en tvåa, vårat! Så idag åkte vi till ikea och kollade lite, vi har ju allt till sovrummet, köksbord/stolar (som vi får eller får låna?) vardagsrumsbord och ett skåp så ska Robin åka och kolla på soffa imorrn. På ikea hittade vi även 6 stora tallrikar,  6 små och 6 djupa i en brun färg som jag har sagt att jag vill ha så de är alltså 18 tallrikar sammanlagt som är jättefina för 249 kr, så jävla bra! Längtar som bara den och som plus i kanten så åkte vi förbi Jennies leklnad som är rätt nyöppnat i bålsta och kollade om dom behövde extrajobbare och se på fan, ska dit och provjobba imorrn så hoppashoppashoppas på att jag får de jobbet så vi får in några extraslantar! De är väll typ de som har hänt nu denna veckan, är ledig på onsdag också och de är asskönt faktiskt då kan jag packa lite och städa mitt rum.


Du och jag hjärtat, du och jag!

ändrade planer igen.

Hejsan nu har de blivit ändrade planer igen fast åt de bra hållet om man säger så!
Idag va de iallafall praktik som vanligt och jag har rullat permanent, städat och tvättat hår och lite så, fick långlunch och sluta tidigt idag. Imorrn är de fredag vilket betyder att de är prick två veckor kvar tills vi flyttar (de är den ändrade planen) Vi fick lägenheten iallafall och hade räknat fel på hur mkt allt skulle kosta så ja, snart är de min och Robins dock mest Robins. De va väll mest de jag ville säga, har lite ångest för pappa bara men hoppas han inte saknar mig allt för mkt.

Fan också

Hejsan! I måndags efter skolan så satt jag hemma hos marre och chillade i flera timmar, pappa kom och hämtade mig vid 6 typ och då lagade jag mat. Igår så hade vi inget kundpass för att Heidi va borta så vi slutade kl ett. Jag och Sofia tog halv två tåget in mot stan och Malin hoppade på i sumpan och sen hoppade lusen av i stockholm c medans vi åkte vidare för att gå på nån jäkla affär. Vi kollade i massa affärer och gick sen och käkade Kinamat innan vi tog tåget hem. Kom hem vid halv sju tror jag och då somnade jag ett tag innan dh och ct för att sen somna in igen. De har varit mkt prat om lägenhet nu på senaste och nu har jag och robin fått en, precis där jag vill bo men de är inte riktigt så att vi har råd men hade jag haft jobb nu så hade et varit lungt men nej så hoppas de dyker upp en ny där när jag har fått jobb....

Måndag, stressad och trött!

Hejhej, gick upp tio min för sent idag men är klar och min buss går om 12 min så ska snart gå iväg till bussen. Idag är de skolan och de börjar med att vi ska sitta i datasalen och typ dö för att vi ska skriva massa skit sen har vi Marcus och då kommer jag inte ihåg men efter de så slutar ju jag så ska väll klippa Robin k då eftersom han nu har tjatat i 2 veckor så de är väll dags, skulle gjort de igår men hann ju inte eftersom vi va på mediamarkt och sen va Robins bror samt flickvän här. Vad som händer mer idag har jag ingen aning om men herrå!


Måste bara säga att min plattång är nog den bästa som finns, har sovit med fläta och de finns de inga spår på idag...spikrakt! Wiho.

dåligt uppdatering.

Hejsansvejsan, har inte uppdaterat alls under helgen för jag hann inte sen har jag inte orkat!
Efter skolan i fredags så åkte jag som sagt hem till Nadja för att klippa henne och sen satt vi och pratade lite och jag bar lite på Levis och försökte få Smilla att gilla mig men nej de gick inte, vid 2-3 tiden så kom Robin och hämtade mig och då åkte vi hem till mig och hämtade saker sen hem till honom fort som tusan eftersom jag trodde att de va brådis. När vi kom till Robin fick jag träffa Agnetas kusin Jojjo som va en rolig prick, skrattade väldigt mkt så ja och när jag hade duschat och gjort mig i ordning så somnade jag en stund innan jag blev väckt och de va dags att åka till gull-Aina! Hemma hos Aina bjöds de på hemmagjort smörgåstårta (Madde som har gjort) och den va sjukt god, den där jäveln kan fan allt om mat hon hade även gjort prinsesstårta som såg väldigt köpt ut, så duktig är hon men jag är ju då inte förtjust i tårta utan äter mest sånna enkla jävlar med typ chokladpudding på eller Maddes sommartårta även kallad jossantårtan. Strax innan halv 9 så åkte vi till centrum för att köpa nått till Ida som fyllde 20 och jag har dålig fantasi så jag köpte mig bara en blomma till henne, jag va hemma hos Ida ett tag och eftersom Malin är en tjatfia så drack jag mig två glas vin där innan vi drog vidare på biffen (Jag, Malin, Ida och Linda Sten åkte och jobbade lite tidigar). På biffen hade vi de kul, Robin, Robbin, Marre, Nadja och Kurt kom dit sen så de va ytterst trevligt.
i lördags så kollade jag och baby bara på film och hade de myspys typ och idag har vi inte heller gjort mycket, varit och handlat filmer på Mediamarkt och svängt förbi Marre och Kurt en snabbis och nu har vi nyss tittat klart på solsidan och ska snart titta på draktränaren som baby köpte till mig idag, har inte sätt den så vet inte om den va värt att köpa menmen, gullis är han! Herrå.

Dag 22, Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

När jag tittar på mig själv i spegeln så får jag ren ångest för hur fan jag ser ut. Jag är fet och är fan inte vacker nån stanns, ibland kan de hända att jag får ett utbrott och står och skriker och slår i saker bara för att de inte är som jag vill att de ska vara. Men grejen är  att jag orkar inte gå på nån jävla diet, kan man inte bara äta som man vill utan att vara en tjockis? Men nejnej de går inte. Men ibland kan de faktiskt hända att jag kan tänka "nu ser jag rätt bra ut" men de är när man är nyfixad och de inte är som de brukar vara.


Anyway så sitter jag nu och har nytt tagit mig en macka och ett glas oboy och nu väntar jag bara på bussen som kommer om ca 15-20 min. I skolan så ska vi ju bara ha idrott och sen slutar vi och då ska jag som sagt hem till Nadja för att toppa henne lite och leka med mina gullugnar. Nu har även pappa åkt iväg igen och han kommer hem på söndag, eller jag vet faktiskt inte om dom har åkte för de står massa bilar på våran garageuppfart men jag har ingen aning om vart dom är...stylar lite med sina fula skortar i bålsta? haha. Nej nu ska jag vällfixa de sista och pussa lite på Robin innan jag åker ifrån honom.

Tjarrå!

 


Dag 21, En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


 


Så jag såg ut idag.

Såhär såg jag ut idag, och nu kom Robin hem så är superglad!

 


Ullis-gullis.

Jag tog då denna bild pga att min ena handledare slutade så hon inte hann se resultatet i tort hår, så jag skulle skicka ett mms om jag ville och de gjorde jag!

 


fy idag är jag trött, men nödj med dagen!

Hejsansvejsan, idag vad de som sagt praktikdag och jag hade två kunder. De började med att Nadja kom på morgonen och då började vi slinga men hon hade ju tydligen varit röd för ett tag sen så då blev slingorna otroligt oranga så vi lät slingorna sitta i rätt länge och sen gjorde vi en nyansering så de tog bort de oranga och de blev så himla fint! Nadja va suuupernödj och jag tyckte att de vart jättebra själv så. När de va klart så gick vi på lunch hem till Amanda och sen gick vi tbx direkt efter till salongen och då kom Ullis. Ja Ullis ville ju också ha slingor och då fick vi göra en nyansering på dom också men de gick rätt så fort eftersom hon inte va så orange, de blev också superfint jag har en bild på mobilen som jag kan visa sen för jag orkar inte hämta sladden nu. När vi slutade så kom Agneta och hämtade mig så åkte vi hem till Aina och klippte henne och de gick fort sen vart de snabba puckar hem till Robin för att Agneta skulle laga mat.
Efter maten åkte vi hem till mig men gjorde ett stopp på vivo för att jag va så himla sugen på choklad (ovanligt). Nu har iallafall Robin åkt och jobbat och pappa håller på att packa och massa skit eftersom han åker imorrn så jag sitter här uppe i mitt rum i min ensamhet och tittar på Step brothers som tv6 bjuder på idag.
Imorrn är de äntligen fredag och de ska bli superskönt, har skola en timme som vanligt sen drar jag direkt hem till Nadja för att toppa henne (hann inte de idag) och leka med gullungarna Smilla och Levis. Har inte så mkt mer att säga nu men lägger upp bilden på Ullis hår lite senare. Tjingen!

Dag 20, Min favorit film.

Ja jag har ju rätt många, alla twiglight filmer tex! Men min absoluta favorit måste nog ändå vara Titanic, älskar filmen fast jag sätt den en miljard gånger, gråter lika mkt varje gång...åååh fyfan vad jag älskar den! Nu vill jag se den också,kul. Nej men jag säger nog Titanic, den måste ju stå högst?


Såg nu att de fanns en två, har hört talas om de men har aldrig riktigt trott på de men den finns faktiskt? Fyfan de förstör ju allt? Dom trodde säkert att de va en skitbra ide bara för de gick så bra på första men tror nog inte de...men man måste ju titta? nu måste jag se den också.

Uppdate, kollade på trailern så kan erkänns DEN VERKAR JU JÄTTESPÄNNANDE! Måstemåstemåste se den.




fullspäckad dag!

De va ju skola som vanligt i typ 40 min sen slutade vi och tog då 1 tåget till bålsta där jag mötte upp Amanda och Malin så tog vid bussen hem till Fia där ingen va hemma men Malin hade nycklarna. När Fia och dom äckligt söta ungarna kom hem så chillade vi lite innan vi började med att göra slingor på Malin och direkt efter så Klippte jag Fia och när de va klart va de Malins tur. När allt va klart passade jag på att ta den lilla bebisen och gosa med honom och Alicia har varit en riktigt skitunge idag, så söta ungar! Efter ett tag så fick vi skjuts hem av Micke (Fias pojkvän) då jag följde med Malin hem för att fortsätta slinga för att blekningen inte räckte när jag hade satt i dom slingorna så kunde jag inte vänta på att få se resultatet utan blev upphämtad av baby. Fick 150 kr av Fia och de passade perfa nu när jag har mens och har varit så godissugen så jag nästan blivit arg så åkte förbi ica en snabbis och köpte en fet godispåse, smarrit! När vi kom äntligen kom hem så kom Amanda och Räkan och åt middag med mig och då åkte Robin iväg för att jobba så tråkigt. Nu har vi tittat på film och dom två ligger och sover men de känns skönt att veta att jag har två st i rummet brevid mig och inte att jag är helt ensam + att jag fick sällskap från halv 8 till halv 11 iallafall! Imorrn blire som sagt också en fullspäckad dag och när jag väl slutar så kommer jag då direkt åka hem till Aina för att klippa henne som fyller 91 år på fredag. Nej har inte så mkt mer att säga så herrå!

 


inte så speciellt trött?

Nej de är faktiskt sant, jag är inte speciellt trött fast jag somnade typ halv 4 och gick upp 20 över 8 fy va skönt! Har iallafall duschat och gjort mig i ordning nu och ska faktiskt ta en promenix till centrum med Amanda eftersom de är så fint väder. Som sagt så ska jag klippa och färga idag efter skolan, hoppas jag inte däckar i färgburken eller nått då haha. Nej men nu ska jag och skulle egentligen bara sleva två bilder på hur jag ser ut idag.

 

Och dagen outfit, herrå!

 


ojoj, ska upp snart.

Ja snart ska jag faktiskt upp vid 8-9 ska jag gå upp och de kommer vara riktigt jobbigt, kommer vara sjukt trött och sen efter skolan kan jag inte åka hem och sova menmne de är smällar man får ta. De går inte att sms så de är väll nått fel på comviq som vanligt då och de är jobbigt för jag vill svara på Robins sms men kan inte. Men ska iallafall försöka sova nu typ, kanske ska ta en macka eller nått först för jag är lite hungrig så. Aja, natti!


Svårare än jag trodde.

De går verkligen inte att sova, eller ja nu ska jag inte överdriva har faktiskt inte försökt än men är liksom inte trött! Sitter och chittchattar lite på fejjan och väntar på att tiden ska gå, har druckit typ 4 oboyglas så är pissenödig också men vågar fan knappt gå på toan för fan och alla sover så kan inte ringa och prata med nån heller och de suger faktiskt. Känns faktiskt som att jag måste försöka sova snart eftersom de är ju faktiskt skola imorrn men börjar ju ändå sent men kommer ju liksom vakna när baby kommer hem sen måste jag ju ändå upp tidigt pga att de inte går bussa + att jag ska duscha och skit...fan.

Bjussar väll på en bild till då.

 


Dag 19, En bild på det jag köpte senast.

Hemskt men sant så va de faktiskt den där supergoda godisen jag bara va tvungen att köpa efter skolan...


There it is, hade hellre visat upp en fin tröja eller nått men icke sa nicke!

uttråkad!

Nu finns de verkligen inget att göra, inget att titta på och ingen att prata med! Usch vad tråkigt jag har, ska försöka bli trött snart så jag kan somna men just nu känns de som att de blir en svår kamp att komma till drömmarnas värld! Slängde på min mjukisarna för ett litet tag sen och en slapp t-shirt (fast den har jag haft på mig hela dagen) så de är superskönt faktiskt, känner mig som en liten slappis då. Kom på nu att jag har ju den där listan så den kan jag fortsätta på nu..igen.

Så himla skönt.

Rädd och övergiven!

Hejsansvejsan! Idag har de varit en riktigt jobbig dag i skolan eftersom jag har varit så fruktansvärt trött som man är alla tisdagar. Dagen började med formgivning och eftersom vi är klara med alla frisyrer ska vi skriver nu en rapport om alla frisyrer och jag hann faktiskt nästan klart men de jobbiga med de är att vi har 4 lektioner till och man måste komma på dom iallafall sen fick vi iallafall lunch, soppa *blä*. När lunchen va slut så serverades de svenska på schemat och de va inte alls kul, somnade och fick inget gjort hade huvudverk och grov mensverk så de va inte kul men när lektionen va slut kom Lusen på att hon hade en karta alvedon i väskan så de gick över sen under kundpasset. På kundpasset så va de inte kul men den gick snabbare än vanligt, våran svenskalärare va där och slingade håret och de va samma som fick slinga henne och hur många gånger Bea och Anna än säger "men dom andra får ju inte göra nått de är alltid vi" så säger kärringen "nej ni ska göra de här" så jävla dumt, hade även en kund som skulle ha inpackning, färga ögonbrynen och fransarna och de fick mitt hjärtegull Anneli göra. Jag, Lusen och Bengt rullade permanen (moutin brown) så de fick iallafall lektionen att gå och de är så jäkla enkelt faktiskt och man blir hyfsat nöjd! När jag kom till bålsta tog jag bussen hem till Robin och han låg och sov när jag kom hem så jag kröp ner brevid honom och vilade ögonen jag me och de va superskönt. När vi hade ätit middag och så, så åkte vi hem till mig där jag myste ner mig i Robins bröst och somnade innan han sklle åka iväg för att jobba och han åkte ifrån mig halv 9 och pappa dissar mig för första gången och åker hem till Nina och sover så är ensam hemma en hel natt tills kanske kl 5 när Robin kommer, ensam...jag och grudgepojken (min största rädsla), har även försökt väcka lilla Chucky (hamstern) så jag får nån form av sällskap men han kollar bara med trötta ögon på mig och myser ner sig i bomullen igen.
Snart ska jag kolla på Couger town sen vette fan vad jag ska göra, känner mig invalido eller nått eftersom jag inte har nån att prata med och de suger. Anyway så blir de bara en snabbis till skolan för dom har delat in klassen i två grupper så första gruppen där jag är med så ska vi börja 5 över halv 12 (tio min tidigare än vanligt) och sluta 20 över typ sen ska jag vänta på Malin i jakan när hon har kommit drar vi iväg till bålsta och hem mot Fia för då ska både Malin och Fia klippas och färgas så jag kommer komma hem sent men de gör verkligen ingenting för pappa ska på konsert och Robin jobbar natt igen så ju senare desto bättre.Nej nu har jag inte mkt alls att skriva för tillfället så de kommer väll upp några värdelösa tråkiga inlägg senare under natten eller så.

Detta va de jag rullade idag.

Såhär såg jag ut idag och i bakgrunden så ser ni mitt otroligt finstädade rum.

 


Trevlig dag!

Hejhej igen! Efter att ha varit ute med Disel så gick Amanda och jag en sväng förbi Marre och den svängen blev lite längre än väntat men de va yttersttrevlugt! Kom hem halv 6 kanske och då kollade jag på tvtills pappa kom hem då käkade vi pizza och sen ringde gullNadja och sa att hon skulle försöka fixa barnvakt nu till torsdag så jag kan klippa och färga hennes hår. Just nu sitter Robin och pappa och kollar på film som va så dålig så ska hänga tvätten sen fortsätta titta på nallar av stål.

Måndag, skoldagen avklarad!

Hejsansvejsan, nu har jag slutat och kommit hem! Dagen började med att jag vaknade typ kvart i fem av att Robin inte fattar att de är hans alarm som ringer först efter typ 100 år så har varit vaken till och från, från kl 5 typ sen kom Amanda in i mitt rum kvart över 6 och då va de väll bara att gå upp då, men de braiga med de va att jag hann faktiskt med att äta frulle och gjorde mig i ordning i lugn och ro! När vi kom till skolan så har vi gjort rakpermanent och de va inte så speciellt kul men de funkade väll och efter de så hade vi samhällskunskap och sen va ju dagen avklarad och då gick vi till jakan en snabbis. Tåget va försenat i ca 10 min och sen när vi är mellan kallhäll och bålsta så säger kärringen i högtalarna "i kungsängen så vänder vi och åker tillbaka" och aa att den inte skulle fortsätta mot bålsta så alla går av tåget och sen ser vi hur de börjar åka till bålsta iallafall och då frågade en kille i biljettluckan och då sa hon "nej de skulle till bålsta och de kommer inga ersättningsbussar så ni får ta nästa".  Han blev arg och gick och då gick jag och frågade och man fattade inte va muppen menad men sa iallafall att vi skulle ta nästa tåg så allvraligt vad är de för fel på dom? Tågen är alltid försenade och dom kan fan inte säga att tåget inte ska gå när de sen gör de. Anyway så sitter jag faktiskt hemma hos mamma nu och ska gå ut en promenix med lilla disel för mamma va tvungen att åka in till sjukan så vem vet kanske får en liten lillasyster lite tidigare, hoppashoppas! Har hittat tt par jättegulliga små bebisskor med jordgubbar på som jag funderar att köpa som välkommen-till-världen-gullunge present! Aja nu ska jag ut med hunden. Tjarre!

Lördag

Hejhej, idag har jag inte gjort mkt alls faktiskt duschat sen skjutsade Robin hem mig då inväntade jag Amanda och Räkan som jag ett tag senare gick och mötte och nu har vi fixat oss lite och käkat middag.
Idag blev de inte en inne-sittar-kväll utan sitter och dricker vin med A&R just nu och snart kommer nog även världens gulligare Nadja hit och sen får vi se när vi ska möta Marre och dom men de blir nog lite senare eftersom dom firar en Johanna som fyller 20 idag! Så nu ska jag gå upp och vara lite social innan jag börjar bli trött.


Såhär snygg är jag idag haha omg,och de vid halsen som ser ut som mitt hår är faktiskt skugga sådeså!


M&M

Hejsansvejsan, har precis fått i mig lite mat och de va tacos och de va fan gott! Just nu ska Robin duscha sen ska vi nog dra till M&M (Madde och Mattias) en liten stund, de va ju faktiskt ett tag sen man va där. Ska nog köpa med mig lite godis för de är jag supersugen på så de blir nog så. (man får svulla på loven). Har inte mkt alls att säga så ja herrå!

Jag måste verkligen fixa min älskade systemkamera eller köpa mig en ny de funkar fan inte...

 


dagens outfit.

Tänkte bara visa dagens outfit och de är min supersöta tröja som jag fick av Bengan.

 


Dag 18, Vad jag åt idag.

Ja en så länge har jag bara ätit en macka så de va väll inte så mkt att skriva.



Igår så hände de inte mkt alls, när jag och Robin kom hem till honom så kollade vi bara på tv och så men sen när vi skulle sova så fick Robin mess av Jocke som han åker med på morgonen och skrev att han hade migrän och inte skulle jobba imorrn (fredag), så idag har Robin varit hemma och vi tog en riktigt sovmorgon och de va superskönt, gick upp strax innan två och Robin ligger fortfarande kvar i sängen så nu har jag ätit frukost i min ensamhet och ska snart hoppa in i duschen.

 


Dag 17, en person jag vill byta liv med för en dag och varför.

Inte den blekaste aning nån rik jävel men vem? Har faktiskt ingen aning om vem så kan tyvärr inte svara korekt på denna fråga.



Nu sitter jag och har nyss ätit en macka men ska snart dra mig mot bussen för att möta upp Amanda och Bengt för att sen åka och kolla på Dumma mig @ my place! Efter de har jag ingen aning om vad som händer faktiskt så de är tråkigt för de är inte sommar så man kan gå ut och chilla. Imorrn är de fredag och de betyder att lovet snart är slut och då blir de att åka till skolan igen.

Före och efterbild med håret, ignorera mitt face på efterbilden men va tvungen att ta så lungt bort för att håret skulle syndas men allt kom inte med. Som ni ser så är de lite för tunt menmen...


Dag 16, vad jag har i min väska!

Jadu, vad har jag i min väska?
  • Smink.
  • halstabletter.
  • plånkan.
  • ansiktstvätt.
  • deo.
  • ansiktskräm.
  • handkräm.
  • oftast nått klädesplagg.
  • plattång (oftast).
  • tamponger.
  • och säkert massa skräp.
De är nog allt jag har, eller iallafall kommer på för tillfället.


lite besviken bara.

Hejhej har inte orkat blogg alls, varit helt död den här veckan så ni anar inte! Igår började vi att sätta in löshår på mig men blev inte klara för efter 50 slingor så blev de riktigt jobbigt och vi va trötta som svin så när vi hade satt i 69 slingor så la vi av och åkte hem ist. Idag så fortsatte vi och de gick snabbt och sen va de bara min tur att sätta i på Bengt tog 3 och en halv timme ungefär och vi satte i kanse 92 slingor på henne. Blev inte riktigt som jag ville, vill ha tjockare men vi ska försöka fixa till de lite genom att klippa upp de så de ser lite mer naturligt ut och så men jag tycker att Bengt blev riktigt jävla snygg hade jag varit singel och flata så skulle hon fått akta sig lite. Imorrn blir de att inte gå till praktiken skulle egentligen klippa/färga Nadja men de får jag ta nästa torsdag ist, lånade en sax av Lisa också och den va inte bra (en som hon inte använder) och den kändes konstig, saxnar min lilla sax *sadface*.
Vad händer i helgen är den stora frågan på mina läppra? och när fan ska de bli sommar? de kommer aldrig ske tror jag, så ice age 4 here we come! Nej nu har jag inget mer att säga, slevar bild imorrn för orkar inte ta nån så herrå!

RSS 2.0