Bra på att blogga...

Ja som ni alla har märkt så har jag inte varit speciellt bra på att blogga sen jag flyttade hem till pappa igen och anledningen till varför är att jag aldrig sitter vid datorn typ och jag pallar inte blogga från telefonen men ja.
De har inte hänt så mkt alls på senaste tiden, fått nytt datum till studentskivan och haft nått fel på magen så har varit på akuten två ggr, de är väll de? Idag har jag varit ledig så gick och mötte Malin, lille Challe och Alex som va ute på promenad och så gick vi till centrum och sen hem till Malin där jag gosade med lille plutten, han är så sjukligt söt! Just nu är jag hemma hos mamma och jag ska äta middag och så här idag sen vet jag inte vad som händer riktigt.



på den här tiden va man fin i håret.

vad är dehär för jävla skit?

Ja vad är dehär för skit? Nu verkar de som alla kompisar som jag och Robin har, har valt en sida och de är Robins? Ursäkta? Jag är den som har känt nästan alla dom längst och ändå så vänder sig alla till Robin pga en sak! Asså Jag och Robin gjorde slut för typ 2 månader sen och allt jag gör är att vara dum i huvet, get a life! Jag blir sjukt besviken på många som jag faktsikt trodde skulle vara neutrala i alla denna drama men så va de icke.
De jag kan säga är att hur sårad du än känner dig nu så har jag inte ens sårat dig hälften så mkt som du har sårat mig i ett och ett halft år!

klart mitt syfte inte va att såra dig, verkligen inte! Jag vill inte såra dig, jag vill inte att du ska va ledsen och jag vill verkligen inte att vi ska vara ovänner. Men nu är de som de är och jag kan inte spola tbx tiden och göra de ogjort, jag vill inte ens göra de ogjort!

Ikväll blir de iallafall att pimlpa vin med Jessica och Alexandra vad jag vet just nu, är sjukt taggad efter en jävligt värdelös fredag. Sen blir de ofc biffen idag, va ju ett tag sen man va där!

 


nytt år!

Ja nu är de ett nytt år och jag firade nyår med massa härlig människor och självklart med Jessica! de va riktigt trevligt och nu är de ett nytt år som jag hoppas blir ett superår! Imorrn ska jag och Bengt åka till kista och shoppa lite, ska bli mysigt saknar ju henne! Orkar inte skriva mer nu sa...

RSS 2.0