30/11- 09

Hejhej, just nu sitter jag och tittar på oth repris från igår...så spännande ! Och dehär har hänt i helgen.
Fredag: Började såklart med skolan kvar över tio med engelska, tråkigt men vi kollade på film så de va rätt chill och sedan vart de lunch. På lunchrasten så fick jag även gå till Cleas och kolla min dysleksi och de visade sig att jag har blivit bättre och är nästan normal vilket jag är rätt stolt över, vi bestämde även hur jag ska göra på prov och sånt och jag bestämde själv att jag ska stanna kvar varannan vecka efter skolan för att gå till janne och plugga lite. Efter lunchrasten hade vi matte och de va så tråkigt och jag va trött och hade ont i huvet, fyfan värsta lektionen någonsin, sen tog matten slut hallelujha !
När vi hade slutat så trippar jag, Bengt och Paulo till bussen och tar den till tåget eftersom vi är så lata. Vi fick vänta i en kvart och då tog vi tåget till kungsängen men sen fortsatte jag och bengt till bålsta.
När jag kom hem så gjorde jag inte ett piss, väntade på älskling som kom strax efter fyra och duschade lite. När han va klar så åkte vi och mötte hans pappa som tankade bilen sen så åkte vi hem till Tony och Ankan för vi skulle skjutsa dom till kryssning. Sen åkte vi till willys och handlade lite smått och gott till kvällen för att sen åka hem till mig och äta lite, mums ! När vi hade käkat åkte vi nästan på en gång hem till mitt hjärta och kollade på idol och svullade lite, vi somnade även rätt tidigt.
Lördag: Vaknade vid 10 halv 11 men vi låg och drog oss ett tag och gick sedan upp och käkade frulle, duschade och gjorde oss i ordning och sedan fick jag skjuts till Körv och då klippte jag henne, vart lite kort men annars vart hon nöjd.  När jag va klar kom bebisen och hämtade mig och så åkte vi och hämtade Tony och Ankan och sedan fick jag skjuts hem för att käka lite och sedan gick vi till Tony och Ankan igen.

Just nu sitter jag och bölar till oth, pinsamt! Men fyfan va jag älskar deo ch dehär avsnittet va otroligt bra.
Nej nu måste jag lägga bort datorn och bortsta tänderna för snart kommer bussen !





Varje sekund som jag inte är med dig så saknar jag dig.
Varje gång jag tittar i dina ögon så känner jag att jag verkligen är den lyckligaste och att jag fick den bästa.
Förlåt för att jag är så otorligt svarsjuk och jag vet att vi tjaffsar om de väldigt ofta men de är för att jag verkligen inte vill förlora dig, du är de bästaste !
"svartsjuka är rädslan för att förlora någon" och jag tänker inte förlora dig.

Puss

28/11- 09

Hejhej, just nu är jag hemma hos bebisen min som står i duschen och sen är de min tur !
Igår satt han och jag hemma hos honom och kollade på idol och hade de myspys och hans föräldrar va inte ens hemma så då kunde vi ligga i soffan och titta, mysmys! Vi åkte även och skjutsade Ankan och Tony till därifrån där kryssningsbåtar går, och vi ska troligtvis hämta dom idag också. När vi åker ut så ska jag hem till Korven och klippa henne, hon får skylla sig själv om hon blir flintis *flirt*. Imorrn är de träning igen, kulkulkul !
Nej nu orkar jag inte skriva nått mer och jag har inte ens nått att säga så.
Älskar Robbob <3
Puss

26/11- 09

Hejhej, just nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli varm vilket den är väldigt snart.
Bussen går och ca en halvtimme och jag känner att jag verkligen inte orkar skolan idag, har prov men kan de inte...kommer få ca 20 mins lunch eller nått för jag måste ha prov, varför inte bara på måndag?
På måndag är de så att vi kommer få sovmorgon till 20 över 12 för att sen har vi studiedag från 18.30 - 20.00 men frågan är då hur kommer vi hem? tågkorten går ut kl 7 så vi kan inte ta varken tåg eller buss.
Aja nu ska jag platta håret, puss.

25/11- 09

Hejhej, just nu så sitter jag oh lyssnar på musik och ska snart göra mig i ordning för att gå till bussen. Igår vart de ju träning som sagt och de gick ju sådär, de känns att man inte har spelat på ett riktigt tag, första intrycket på "tjejerna" va fjortisjävlar men dom va faktiskt trevliga. vi gjorde typ en enda övning och sen "match" och de va lite dåligt för förut så gjorde vi iallafall 3-4 innan vi hade "match", och under "matchen" fick jag vara center? ursäkta mig men jag har sämst kondition och jag hatar att vara center men de fattar fan ingen av dom tränarna jag har haft...jo Stefan.
Älskling kom iallafall och hämtade mig och Greven för henne skulle vi köra hem och sen åkte vi och hämtade firmabilen sen blidde de hem och duscha och äta för min del. De känns iallafall riktigt bra att ja har tränat för idag har jag träningsvärk, shit pommes frites! På söndag blir de träning igen och tydligen på torsdag då är de fys men nejtack jag har plugg och skulle aldrig palla en fys! Nej nu måste jag kirra mig för nu äre bara en halvtimme kvar!
Puss

24/11- 09

Texten är så sann, jag älskar verkligen dig Robin !






och idag blire min första innebandyträning på ca 1 och ett halv år, ska bli riktigt kul och de blir tsm med Greven, ännu roligare..Puss på de !


24/11- 09

Hejhej, nu blir de tidsfördriv här va:


ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?
- 20?
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? - 2, men nu är den riktigtriktiga !
Vad tycker du om kärlek? - just nu är den underbar.
När kramade du någon sist? - nån gång idag.
Saknar du någon speciell person? - varje dag, men de verkar bli bättring på de!
Har du svårt för att bli kär? - ja
När kysste/hånglade du med någon sist? - imorse
Ångrar du det? - nej verkligen inte, saknar de.
Är du singel? - nej, verkligen inte !
När fick du senast en komplimang? - hm...idag i think ?
Har du hånglat med någon av samma kön? - japz, i have!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - nepp
Playat? - kanske
Hånglat med nån riktigt ful - ja tyvärr
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ah på skoj isf!
Gjort något riktigt dumt? -  ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja, de finns mkt att ångra !
Varit nykter på nyårsafton? - ja?
Åkt ambulans? - no
Gjort nåt olagligt? -  ja, tyvärr.
Blivit polisanmäld? - ja.
Fått din mamma att gråta? - japp
Slagit ner någon? - nä (A)
Skämts över dina föräldrar? - haha oja!
tSkämts över dig själv? - ah, faktiskt.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja, senast idag.
Tar du droger? - nej
Dricker du? -  some times
Vilka kläder sover du i? - trosor
Vad hatar du verkligen? - fjortisar, emos och idioter.
Varit kär? - ja, är de nu!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - yes, once!
Är du ensam nu? - japp , eftersom bengan lämnade mig nyss.
Vill du gifta dig? - kanske de, får se vad som händer.
Vill du ha barn? - japp 10000000 st

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag och älsklingen min.
Såg dig gråta? -  Robin.
Fick dig att gråta? - Robin.
Du delade en cigg med? - Paulo
Du gick på bio med?- Paulo och körv
Skällde på dig? - Pappa?

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
- av skratt ja.
Kramat någon? - aa
Pussat någon? - aa
Köpt någonting? - aa en muffinsman
Sjungit? - yes every day



Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you.
Tell you I set you apart.


24/11- 09

Hejhej, igår va de resursdag och då försökte jag mig på 4 prov men tror inte att jag klarade ett enda...surt!
Anyway nu sitter jag och väntar på att Bengan ska säga till att jag ska gå ut till bussen, sen blire skola ! Frisör och sv är de idag och så slutar man vid 20 i två och så ska jag hem till mamma och kolla om jag hittar mina bandysaker som jag måste ha vid kvart i 6 idag, kuul! New moon va iallafall superbra, bland de bästa jag sätt...förutom slutet jag vill inte vänta ett år till tills nästa film. I söndags kom älskling hem och när jag träffade honom så pussade jag ihjäl honom, och de har jag gjort nästan hela tiden nu sen han kom hem. Från de att Robin kom hem så har jag verkligen upptäckt hur mkt jag älskar den där människan, jag kan sitta och titta på honom hela dagarna, när han tittar in i mina ögon så känner jag verkligen fjärliarna och jag tycker verkligen att han är underbar och vill inte vara utan honom en dag till!
Nej nu ska jag äta hälsofil och kalaspuffar!
Puss

21/11- 09

Hejhej, är nyvaken och sitter här  med ett glas oboy, mums !
igår kväll så gick jag förbi Sussi och Björn, mest för att träffa farbror, vi satt och pratade lite sen tog vi taxi till centa för där skulle jag möta  Korven, Beschan, Alve, Alvik. Ida, Phille, Macke, Amanda och Jimmy, de va trevlans faktiskt, riktigt roliga människor. Vi va i bowlinghallen ett tag när alla bowlade utom jag, Alvik va skönast haha han kastade ju förfan upp klotet i taket och på andra planer och sen hade han minst påöng också, söt! Efter de drog vi vidare till Jimmy där vi mest satt och snacka och skratta åt bröderna mupp. Efter ett tag så gick vi till shell och då bestämde jag mig för att gå hem, lika bra de när jag bor där!
Pratade även med älskling igår, saknar honom så mkt fast de bara har gått en dag...de va hemskt att gå och lägga sig helt själv, miss u my heart !
Idag blir de ju bio med Körv, new moon men även med en söt liten flicka till som messade mig nyss typ så nu har jag beställt biljett till paulo ! *glad*  Aja nu måste jag kila, Puss.

I miss u like hell baby, come home !


20/11- 09

Hejhej, just nu sitter jag och kollar på biobiljetter på new moon imorgon i jakobsberg, hoppas de blir av!
I skolan idag så har jag haft de riktigt jobbigt, engelskan gick åt helvete och hon fattar inte att jag inte vill läsa högt men sen tvingar hon mig, bitch! Efter engelskan hade vi en och en halv timmes rast sen matte och jag hatar matte och speciellt läraren, men Bengt och Paulo gjorde dagen lite bättre en vad den skulle vart.
Nu sitter jag hemma och undrar vad som ska hända ikväll, troligtvis vara med Korven eller så. Älskling är iallafall snart i Hassela och de känns jobbigt, kommer oroa mig hela helgen för att de inte ska hända något. Miss him allready! SAKNARSAKNARSAKNARSAKNAR DIG REDAN ! Mitt hjärta vad jobbigt det kommer bli utan dig den här helgen. Men nu fick jag en glad nyhet och de är att imorrn blire bio med älskade körv, New moon. <3
Aja nu ska jag gå till vivo och handla lite, puss.

19/11- 09

Så sant som de är sagt vännen, du är bättre än bäst !


19/11- 09

Hejhej, idag va de skolan igen och de har väll varit sådär.
Började med svenskan som flöt igenom, riktigt skönt och sedan vart de lunchrast...Pastasallad idag igen och den smakade runk. Efter lunchen va de idrott och jag hade tänkt vara med men har mått riktigt jävla dåligt hela dagen, så jag fick titta på och de gjorde även Paulina och Bengt. Efter att ha suttit inne i simhallen i lite mer än en timme så gick vi mot skolan och chillade i väntan på att matten skulle börja, riktigt långtråkigt! Men hade iallafall mina söta små sötisar till vänner där, Bengt och Paulo. Vi hade matte och de sög fattade nada men blev klar med uppgifterna och gick tio minuter tidigare tsm med Bengan för att hinna till tåget som gick 14.28 mot stan där Korven satt på tåget och väntade. När vi kom in till stan går vi in på hm där Korven hittade lite smått och gott och då ringer pappa till mig och skriker om att jag har skolkat 30 min från lektionen och att min lärare har ringt flera gånger till mig ? Ja vi skolkade i tio min och nej hon hade inte ringt mig en endaste gång, men de trodde han inte på. Då skickade jag mess till linnea och bad henne ringa mig vilket hon också gjorde. Jag frågade henne varför hon håller på som hon gör, ger mig mer frånvaro en vad jag har och nu är de kliniskt bevisat eftersom hon säger 30 min ist för 10 ? och varför hon säger att jag inte svarar när hon inte ens har ringt, hon erkände att hon inte hade ringt och så men hon säger fortfarande 30 min och de kan man fråga hela klassen om att vi inte gjorde, äckel ! Sen säger hon att jag och Bengt ska komma till skolan och prata med henne imorrn bitti eller stanna efter skolan, då är hon störd eftersom vi har matte imorgon och de är ingen plikt att gå i skolan, jävla idiot !
Anyway så fortsatte vi leta saker till Körv och ja hon slog på stort och köpte två jätte fina par skor, idiot jag tänker sno dom ! Sen gick vi till max och hon är så söt och bjuder mig och Bengt på mat? jävligt puckat men sött !
När vi va påväg mot tåget sprang vi och gubben som skulle stämpla va så seg så precis när dörrarna stängs kom Korven upp och då missade vi tåget och fick vänta i en halvtimme till, men de va inte så farligt ! När tåget väl kom så flummade vi som fan på tåget och nu har jag precis kommit hem, mysdag med mina bästa kan man ju säga ! <3
Och nu är de så att Robin ringde och sa till mig att han ska till Hassela tsm med Tony och Anki så då tänkte jag bara "aha kul helg jag kommer ha, fanfanfan" och nu håller han på att tjata om att jag ska följa med och att han ska bjuda för att jag inte har några pengar...Söt pojkvän man kan ha men nejnej aldrig att han ska få betala för mig i en hel jävla helg, nejtack jag är en tattare men inte så mkt ! Aja nu ska jag vänta på att min pöjk ska komma hit så jag kan få kramas lite innan han troligtvis åker till Hassela utan mig *sad*
Puss

18/11- 09


 
We could be, over and over
We could be, forever.


18/11- 09

Hejhej, idag är jag ju ledig och de är superskönt!
Vaknade för ungefär 40 min sedan och nu sitter jag här, men ska dock in i duschen snart. Om några timmar sitter jag i skolan och ska ha utvecklingssamtal, hatar sånt ! Sen efter de ska jag försöka få ett par skor av pappa eftersom jag går runt med jordens fulaste skor...Men måste skynda mig hem eftersom älskling ska komma och hämta lite saker innan han åker hem och han kommer runt 4 halv 5. Imorrn ska jag även till stan med korven som ska handla lite och jag ska försöka fixa till mig 50 kr så jag kan köpa en piercing. Aja jag har inte så mkt mer att säga för tillfället så jag bjussar på en bild, "love" är till Robin min älskling.


Puss.


17/11- 09

Hejhej nu är skolan avklarad och jag gjorde även klart engelskan så då är jag med andra ord leedig imorrn, förutom utvecklingssamtalet då. Jag vill se filmfilmfilm, new moon och Paranormal activity förutom att jag kommer skita i brallan dock. Bjussar på den trailer också då.

Puss.


17/11- 09

Hejhej kl är 10 i 7 och jag börjar skolan 20 över tolv men Robin åkte nyss och jag vågar nog inte somna om, not the same thing. Igår va de skola igen, började med frisörlekion nr ett och då skulle vi klippa en gradering, gick väll sådär.
Sen fick vi lunchrast och då passade jag och Bengan på att gå till coop och köpa kakor eftersom de va våran tur att ta med fika på klasstiden, drygt! Vi letade och letade flera gånger om i den där jävla affären och de enda vi hittade va pepparkakor och dom kakorna vi köpte, skitaffär. Anyway så började vi gå tbx till skolan och sen vart de prov som gick åt helvete, och nu kommer dagens pinsamhet...när jag skulle gå ut från rummet när jag va klar så skulle jag lyfta på jackan och där hade jag lagt kakorna så alla kakor bara flög i hela rummet typ, då blev de golvkakor! Men då vart jag och Paulina superglada för så kunde vi tjyväta när ingen såg. Vi fortsatter med att rulla curler iallafall och Bengt åkte hem, mktmkt tråkigt.
På klasstiden fick vi en rundvisning i dom nya lokalerna och så och de va faktiskt riktigt fint där inne, och idag ska vi börja vara där, hallelujah !

Måste även säga att jag har jordens sötaste pojkvän och såhär kommenterade han i min blogg i söndags :
Baby, jag är ledsen över att du fick massor med helt skumma känslor och att du vart så ledsen. Allt det har vi pratat om nu, och de jag sa till dig kan du tro på med hela ditt liv. Jag? Av alla, aldrig i livet sån är inte jag. Jag har älskat dig från den första riktiga tiden vi haft tillsammans tills nu, och kärleken växer bara mer och mer. Kommer aldrig lämna dig, vi två har blivit till EN.
Så förlåt för tårar du fällt för mig, allt ska få ett slut. JAG LOVAR DIG, Jag älskar dig Josefine! <3



Nej nu måste jag bjussa på,

Twilight : New Moon - Official Trailer

Jag tror jag dör, MÅSTE SE MÅSTE SE MÅSTE SE !

Puss


14/11- 09

[X] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[  ] Människor använder dig inte för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[X] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[X] Du har inget självförtroende alls.
[  ] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga “fiender”.
[X] Du är en ganska snäll person.
______________________________

Under 18: du är inte lycklig..
Över 18: du är lycklig !
Över 20: du är världens lyckligaste

Yes i am !

14/11- 09

Hejhej, den där hemska känslan som jag hade är nu borta och allt är superbra!
Jag säger inte vad de direkt va men de handlade om Robin.

Gårdagen började med att vakna upp med min älskling och mysa lite sen gå ut och åka och dammsuga bilen och hämta mitt persentkort på kicks som låg hemma hos mamma, jag köpte lotion till håret och sen hårfärg. Vi åkte tillbaka till Robin och en stund senare kom pappa och hämtade mig, vi åkte till vivo och handlade potatisklyftor och beasås som jag skulle ha med mig till korven där Syster, Camilla, Körv och jag skulle ha tjejmiddag. Sedan åkte vi hem och jag gjorde mig iordning snabbt som tusa sen började jag gå mot mamma där jag skulle möta Amanda och Camilla. När vi hade mötts så gick vi ner mot centrum för att möta Körv sen gick vi hem till Körv och började laga maten, de vart supergott !
När maten är slut och allt är undanplockat så satt vi mest och pratade om allt och inget, tills Amanda och Camilla drog till Philip. Korven och jag satt kvar hemma hos henne tills vi bestämde oss för att också rulla ditåt, påvägen dit pratade vi om en och samma sak och de va riktigt skönt att prata ut med nån om de...killar! När vi kom fram så fick vi typ dra direkt så vi satte oss vid gästgivargården och jag pratade med Greven i telefon, superskönt ! Vi har bestämmt att vi ska prata ut och se vart de leder någon stanns, troligtvis imorrn. Korven, Emilia och Karro ville hem så då gick jag med dom för att jag skulle möta Robin och prata. Vi 4 satte oss vid ellensborgdagiset och pratade i kanske 45 min eller så, riktigt härligt och jag tycker även att Karro ska vara med lite oftare för hon är en riktigt söt tjej. När jag pratade med älskling så vart de massa skrik och tårar, mest från mitt håll då, men allt löste sig och de känns superskönt för jag vill inte vara utan honom. Vi kom hem till honom kanske vid 3 eller nått och då va han så gullig och gjorde macka och oboy till mig, pluppungen ! Idag har vi inte gjort nått alls typ, legat i sängen hela dagen sen åkt hem till mig så jag kunde duscha och så. Jag är även stolt över mig själv som har ätit hemma hos Robin nu igen, supergott va de! Nu står mitt hjärta inne i duschen och sen vet jag inte vad vi ska göra, kolla på film och mysa i hope ! Nej nu orkar jag inte skriva mer.
Puss

12/11- 09

Vad är de jag har gjort fel ?
Är dehär så som jag tror ?
Fuck, jag orkar inte..


11/11- 09

Bara för att de är en speciell person jag tänker på när jag hör låten, Robin!

Just cause I cant go on
Just cause I die when your gone.
Puss.

 


11/11- 09

Hejhej, började dagen med att gå upp och duscha och göra mig iordning för att sedan tio i tio gå till bussen.
Mötte Bengan såklart på bussen och vi tog tåget till jakan och käkade på BK, när vi hade ätit klart gick vi kollade lite i affärer för att fördröja tiden tills vi skulle börja 11.45.
När vi väl började så va de engelska och de är de värsta ämnet i skolan för de är svårt och riktigt tråkigt! En liten rast sen började frisörlektion som va halvtråkig idag, skulle klippa diagonalt framåt typ som page, gick inte så bra...skitsvårt! Sen när jag vart klar med de så fick jag göra massa flätor och nu kan jag göra 2 fläta, 3 fläta, 3 fläta, 5 fläta, 7 fläta, inbakad och friskbensfläta, Fröken sa att mina flätor va superfina och då blidde jag glad för dom såg förjävliga ut.
Vi fick sluta lite tidigare så va hann faktiskt med 4 tåget som kom ca 10 min försent, Baby kom och hämtade mig vid station för att han skulle hämta kläder och så hemma hos mig. Nu har han åkt och jag sitter vid hans dator som han lämnade här (superglad) och väntar på att maten ska bli klar. Ska duscha ikväll också tror jag så slipper jag gå upp supertidigt imorrn för att kunna se ut som en normal människa.
Sen på fredag har man även studiedag så då blir de sova och chilla hela dagen, förhoppningsvis hemma hos mitt hjärtegull. Hoppas även att älskling sover här inatt igen, känna mkt bättre att somna med honom brevid mig och vakna upp och se hur söt han är när han vaknar.
Nej nu tänkte jag bjussa på en låt som jag älskar bara för att jag har tråkigt och inget mer att säga.

Håkan Hellström - Förhoppningar och regnbågar.


Puss


10/11- 09

Tidsfördriv med en lista (snodd av syster)
Dagens vill ha: Gamla tider.
Dagens klädsel: Underkläder, mjukisar, linne och tröja.
Dagens smink: Mascara och puder.
Dagens frisyr: Vågit.
Dagens händelse: Paulina köpte en kattunge ;D
Dagens låt: sum 41 with me.
Dagens planer: Sibylla och leka med baby.
Dagens saknad: en gammal vän.
Dagens dummaste: slog Paulina :(
Dagens sjuka: Skrattsjukan.
Dagens drog: Mat ?
Dagnes roligaste: Paulina "Ehm vem va den där jävla killen i matsalen?!"
Dagens favorit: Vakna med älskling och somna med älskling.
Dagens köp: snart byllanmat.
Dagens godis: nothing.
Dagens humör: Glatt.
Dagens mening: "ehj vem va de som kassta ? säg vem de fucking var"

Puss

10/11- 09

Halloj, nu tänkte jag ta modet till mig och försöka skriva massor av saker ist för två helt onödiga rader.
Kan börja med att skolan börjar gå bättre och jag har fått mina papper nu på att jag har dysleksi så nu kan lärarna köra upp nått i röven som tror att de bara är en undanflykt för mig för att få lättare prov. I övermorgon får jag även veta hur mitt matteprov gick, super hoppas jag på! På torsdag är de även simning på idrotten för min, Bengan och Paulinas del och då ska jag åka massamassa kana och jag ska ha skitkul, de va länge sen man kände sig som ett barn och längtar till simhallen.  Pappa är i jakan och gör nått för tillfället så jag har fått 100 kr och ska snart gå och äta sen hoppas jag på att mitt hjärta kommer.
Måste även säga att jag har städat mitt rum nu och dammsugit riktigt noga denna gång så de är skitfrescht! Vill även ha mina pengar så jag kan betala tbx mina skulder jag har till Kim och Bengan, sen måste jag färga håret och köpa skor. Såg nån jävla film som handlade om Hitler igår...den va Norsk och riktigt jävla urkass !
Måste även tillägga att Emelie är den bästa vän man kan önska sig, dont forget it baby ! <3

De gör ont varje sekund utan dig älskling !


10/11- 09

Hejhej, jag är verkligen sämst på att uppdatera men ska försöka bli bättre.
Skolan går väll bra fick veta igår att jag fick MVG på klipprovet, vart helt chockad fan. Idag är de tisdag och nästan en vecka kvar tills jag ska ha utvecklingssamtal,  hatar ! Mamma har även fixat så jag kommer få särhjälp nu tack godegud, igår började lärarna lyssna på att jag har dysleksi och sa "de har du aldrig sagt förut då måste du göra si och så" HALLÅ ?! jag har sagt de från första dagen...Aja nu måste jag kila till bussen så jag inte kommer försent.
Puss

6/11- 09

Hejhej, har inte varit så uppdaterad på senaste har varken, tid, ork eller dator.
Kan ju iallafall säga att allt är åt helvete nu och mer säger jag inte, säger iallafall ett stort tack till Bengan och Robin som får mig att verkligen orka dagarna. Skolan går sådär, måste skärpa mig!
Nu orkar jag inte skriva mer, puss.

RSS 2.0