Thailand

Nu sitter jag i thailand och fattar inget av dehar tangentbordet, kanske slevar upp bilder nan gang annars ar jag bara inne pa fejjan till jag kommer hem i think, kommer hem 12 maj.
Pa sondag har jag och mitt hjarta 10 mander och jag saknar honom mer an vad jag har saknat nagon i hela mitt liv, love!

25/4- 10

Hejhej, idag har jag varit vaken sen kl 9 och legat och pussat på hela Robin och kramat honom, 16-17 dagar och jag kommer inte kunna pussa på honom...fyfan. Nej nu ska vi göra oss i ordning sen åka till pappa och sedan mot arlanda.

När du läser dehär älskling är jag antingen på flygplanet eller flygplatsen men du ska veta att jag älskar dig mest av allt Robin. <333

25/4- 10

Godagens! Igår kväll kollade vi som sagt klaert på filmen, jag älskar den! Huvudpersonen är så jävla söt och ungen, jag dööör! Anyway så gick vi och lade oss vid halv 4 men somnade kanske inte först 4. Idag gick vi upp vid 2 och nu sitter älsklingen min och spelar NHL (igen) och jag sitter här, vi ska snart gå och duscha sen åker vi till mamma och ska skjutsa henne för hon ska på klassfest. Ikväll vet jag inte vad som händer mysa iallafall, blir säkert att kolla på ishockey dif - hv71, ska även hälsa på mina kusiner, morbror och Louise senare idag eftersom dom är här och hälsar på, så trevligt. Nej nu ska jag se till så vi kan gå och duscha så jag slipper känna mig som ett skabbarn.

Imorrn blire Thailand, fyfan va skönt men fyfan va ångestfullt.

Puss

23/4- 10

Hejhej, efter att jag hade ätit jordgubbar och så med min käre mormor så skjutsade hon hem mig till mamma där jag va ett tag, hittad min bikiniöverdel som har varit bort och jag tror att jag kan ha den nu, den har varit förliten men mina bröst har krymt så nu får jag nog på mig den. Hittade även en annan bikini som jag fick av syster förra året eller va de nu va, så de är super nu har jag en direkt när vi kommer till thailand då slipper man springa och köpa en bikini de första man gör efter 12 timmars flyg. När jag hade varit hos mami ett tag så gick jag hem till Körv där även syster va, dom satt och drack lite vin och skulle fortsätta hem till Ida men de ville inte jag så då kom älsklingen min och hämtade mig. Just nu sitter han och spelar NHL och jag sitter här och vi ska snart titta på en film som heter Precious, vi kollade på den igår men efter kanske 30 min eller nått så slutade ljudet funka? Den va ju sjukt bra de lilla man såg så vi va tvugna att se klart den, film värd att se iallafall! Nej nu har jag inte så mkt mer att säga än fyfan vad jag älskar Robin har är världens bästa och jag börjar få ångest över att lämna honom i över två veckor nu.
Puss

23/4- 10

Hejhej, idag har de varit en halvbra dag.
Började med att jag fick skjuts av Agneta till centa och då träffade jag Malin och de va så trevligt minns inte när jag träffade henne sis, men hon började sen och då kom Bengt, vi käkade lunch och åkte sen mot skolan. Idag har vi bara haft datakunskap, så jävla tråkigt. När vi kom till bålsta så köpte Bengt och jag en varsin glass, twister! Vi tänkte köpa piggelin för de va allt Bengt hade...13 kr och jag 0 men då träffade vi min kära mormor som gav oss 7 kr. Sen åkte vi hem till mig men då gick Bengt direkt för Micke (hennes pappa) va vi shell så hon åkte med honom, Robin åkte också hem så jag har sovit. Just nu sitter jag iallafall hos mormor och har käkat middag och ska nu gå ner för att äta jordgubbar (Y)!

Jag hatar att bråka med dig älskling, de vet du!

22/4- 10

Hejhej, idag så har jag varit vaken från ca kl 7 och jag hade sovmorgon till halv 1 men skulle dock ta tio bussen och åka och gymma! Men anuway så kom de nån till oss kl 8 och han smälde i dörrarna och va fanimeg inte tyst och så pratade han med pappa i tele och sa "jag tog en timmes sovmorgon och har varit jättetyst så din dotter kune sova" MY ASS! Jag tog iallafall tio bussen och då åkte jag och Bengt och gymmade, så jävla härligt! De vart inte lika länge som vi hade planerat, sprang/gick snabbt i 20 min en intervall, fyfan sen gjorde vi nått annat och så har vi gjort 100 situps, trot eller ej men de är sant!
Just nu sitter iallafall vi och har datakunskap, suger! Sen har vi svenska och då vet jag inte vad vi ska göra, få tbx våra noveller i hope, om jag inte har fått ig.  Slutar vid halv 4, jobbigt!
På söndag blir de troligtvis Thailand i 17 dagar? kommer iallafall hem 12 maj då och Älskling fyller år 13:de. Går de inga flyg på söndag så åker vi inte över huvud taget, de skulle bli lite surt.


Jag måste sluta kolla på bilder på mig själv när jag va svarthårig för de är fanimej för snyggt!
Puss


21/4- 10

Hejhej, idag har de varit en superdag!
Började med att luncha i bcjf med min allra bäste vän Bengt såklart och sen drog vi till skolan men kom dock försen eftersom de går ersättningsbussar (som tydligen bara går en gång i timmen nu) så vi missade precis tåget i kungsängen. När vi kom till skolan så hade vi engelska och de sög som vanligt, usch! Efter engelskan så hade vi matte och de sög ännu mer, men fick frukt sen iallafall och så slutade vi halv 3. Vi tog kvart över tåget till kungsägen och satt sen och väntade på ersättningsbussarna men tågen började sedan att gå igen så de vart tåg iallafall, skönt. När vi kom till bålsta åkte jag och Bengt hem till mig, gjorde toast och snackade skit, klippte mig och åkte sen till centa och tbx igen, då käkade vi potatisbullar, bacon och lingonsylt med min käre far. Efter maten ringer Räkot till mig och frågar om jag har lust att titta förbi honom och klippa honom så då tänkte jag och Bengt gå dit men de fick ja inte av min älsklingspöjk som körde oss?! så jävla söt (Robin kom också till Räkan sen). Klippningen vart faktiskt rätt bra tror jag, han vart nöjd iallafall, han ville ha kort på sidorna och de fick han! Vid 10 kom Bengts pappa Micke och hämtade henne och då passade jag och bebis på att åka hem, så nu har vi tittat på ishockey med pappa och de va inte kul, pappa vart glad för att djurgården vann iallafall! Just nu sitter dom nere och tittar på en skitfilm och då passade jag på att sleva in ett inlägg. Btw så har vi sovmorgon till halv 1 imorrn men jag och Bengt tar 10.09 tåget mot skolan redan och så ska vi gå och gymma och bli smala och fina till sommarn (ironi, de kommer aldrig gå...Bengt är för de första redan en pinne). Nej nu ska jag kolla lite bloggar sen dör batteriet, hejsvejs!
Puss

20/4- 10

Hejhej, orkar inte skriva nått om den här dagen för den sög min röv ändå hade som sagt Heidi hela jävla dagen, "jag rullar ca 4 permanent om dagen, ett helt huvud tar ca 15 min och blablabla" de är fan ingen som bryr sig heller! Imorrn blire iallafall lunch i bcjf med Bengt, så supernice och efter skolan ska hon klippa mig, härligt!
Nej jag tänke egentligen bara lägga upp en bild på mitt hår när jag hade långt, svart och allmänt snyggt och de får mig till en riktigt tankeställare...vafan har jag gjort med mitt hår varför lr jag de inte va så?! Nej men snyggt va de.

Puss


19/4- 10

Bilden säger allt!
Du är mitt livs kärlek, så kommer de alltid vara!
Den bästa platsen är i dina armar, då blir jag lugn och mår alltid bra.
Jag älskar dig Robin.


19/4- 10

Hejhej, igår kväll så kollade jag, pappa och älskling på film, minns inte vad den hette men de va en action film så den passade inte mig så bra om man säger så. Vi gick och lade oss direkt efter och kl va ändå inte så mkt då, vi som brukar somna väldigt sent!

Imorse vaknade jag av att Bengt ringde och väckte mig och sa att hon va vid ekilla så då va de bara att traska upp, jag fixade mig och sen käkade vi frulle som vanligt på måndagar. Vi fick som sagt skjuts av Robin till skolan, så mysigt att åka med honom...mkt enklare! (eftersom de har gått ersättningsbussar till och från kungsängen till bålsta i över en vecka nu). Skoldagen började iallafall med frisör med Johanna vi hade "läxförhör" i lika längder, alltså så klippte vi, de gick väll sådär, bättre än sist tror jag faktiskt. Andra lektionen va också frisör med Johanna pga att Christel va sjuk och då letade vi och klippte ut bilder på "romantisk"- "femenin"- "klassisk" och "trendiga" frisyrer, halvtråkigt tills jag började leta i julia tidiningarna efter "finn 5 fel" och lite annat kul. Sista lektionen va såklart matte...fick två tal gjorda och jag kan ju säga att de va ju inte kul över huvudtaget, hatar matte och hatar hästen, usch!
När vi va påväg att gå från skolan så kom Johanna som är min mentor och visade min närvarolapp och den har blvit betyligt mkt bättre, dom senaste 4-5 veckorna har jag inte varit borta nått inte ens kommit försent, men innan de så va jag ju sjuk så på lappen stod de 6%. Jag har haft mkt frånvaro sen januari pga att jag har varit så fruktansvärt sjuk och haft migrän och så men nu har jag glasögon och blivit frisk så nu är de super med närvarno kan man ju säga! har gått från 28 % frånvaro till 6%. Anyway, tåget gick såklart inte längre än kungsängen och Bengt hoppade av i bro så de sög, hatar ersättningsbussar för att dom är trånga, sega, jobbiga och allmänt äckliga, Robin kom iallafall och hämtade mig på station så åkte vi hem hit och jag somnade på hans bröst ett tag, så härligt! Bästa platsen på hela vida världen är fan i Robins armar med huvudet på hans bröst.
Käkade iallafall ingen middag eftersom de va köttfärssås med spagetti, pappa, Ragge och Robin har drygat sig och varit asjobbiga för att jag va på dåligt humör, usch. När Robin hade käkat så åkte vi hem till honom och hämtade saker och duschade, myspys och för tillfället så sitter dom tre nere i biorummet och kollar på ishockey eller solsidan och jag sitter uppe hlt ensam i mitt rum och skriver ett fruktansvärt tråkigt inlägg.
Puss

18/4- 10

Hejhej, igår så käkade vi hemma hos mig, grillat med potatissallad och sen fanns de nån annan potatis också...tråkigt nog glömde vi bort majskolvar, fyfan så tråkigt! Efter att vi hade käkat så åkte vi hem till Tobias och där va Tobbe, Kicki, Emil, jag och Älskling, dom drack lite och jag tittade på och snackade skit. Vi kom väll hem runt halv 2 tiden och då tittade vi lite på tv och sen gick vi och la oss. Imorse gick vi upp vid halv 1 och har myst lite i soffan och kollat på tv, jag har duschat och sen åkte vi hem till mig för att vi skulle grilla majskolvar men pappa hade vridit av gasen åt fel håll igår när han skulle stänga av den så den va tyvärr slut så vi fick steka dom, de blev hyffsat gott!
Just nu sitter jag hemma hos Robin och tittar på svenska hollywood fruar tsm med Agneta, trevlans! Vi ska äta här och de kommer väll vara gott som vanligt. Imorrn kommer min kära älklingsvän, Bengt hem till mig på morgonen och äter frulle sen åkte vi med mitt hjärta till skolan. Ikväll blire kanske ballar av stål eller nått sen blir de nog en film.

Just nu hade jag legat och sovit i Thailand tror jag eftersom kl är mitt i natten, jag hade varit där i en dag och kanske fått litelitelite färg? nej de tror jag inte men jag hade varit utmattad efter att åkt flygplan i ca 12 timmar och sen packa upp på hotellet och bada och sola, ha hårinpackning i solen...ja de hade nog hänt en massa redan! Hade självklart redan börjat sakna min älskling som satan när jag skulle sova, i guess! Se de är det enda som är bra med att vara hemma, jag får vara med den männsikan som kan få mig att le och den människan som nästan gör mitt liv, Robin!
Puss

17/4- 10

Hejhej, orkade inte skriva igår.
Igår vakande jag upp hemma hos Robin vid 11 tiden och han va i skolan, jag va ledig! Han kom iallafall hem vid 12 och då gick jag och duschade och sen åkte vi till bibblan så jag kunde låna en bok och de blev eskort. När vi hade lånat klart boken så mötte vi Tobbe och så köpte vi glass och hade de mysigt i solen, som inte varade så länge till så då skjutsade vi hem Tobbe och sen åkte jag och mitt hjärta hem till mig för att packa.
Vi åt middag hemma hos Robin, kött och pommes så gott! När vi hade käkat så åkte vi och sa hej till Bengt och Kimpi som va i bålsta och sen åkte vi hem till mamma en snabbis. När vi kom hem så kollade vi på en film som hette närkontakt tror jag, så jävla läskig film den är baserad på verkligheten och man får se lite av de som är inspelat på riktigt, så vill man se nått riktigt läskigt så man får ståpäls upp till huvet så kolla på den.
Just nu skulle jag egentligen suttit på arlanda och väntat på att åka till Thailand, men nej på grund av modernarut så kommer vi inte iväg först tidigast nästa söndag, så jävla surt så hoppas bara på att man kommer hem till 13 maj för då fyller älskling år, nej nu ska jag göra nått annat tills de finns nått att göra.
Puss

15/4- 10

Hejhej, kunde inte skriva igår för de va nått fel på internet.
Anyway så va jag i skolan och efter skolan åkte jag hem för att städa, men somnade. När jag vaknade städade jag rummet cleanis rent och öven toan, dammsög även hela övervåningen, så skönt! Vi käkade wook och sen åkte jag hem till Robin, vi kollade på Mean girls och den har jag fanimej velat se länge, den va sämre än vad jag mindes men jaja. Vi somnade väll runt 2.
Idag gick jag nästan hela vägen till centrum i morgonsolen, härligt! Bengt och jag tog 10.10 tåget in mot skolan och vi satt i simhallen och väntade på att idrotten skulle börja. 11.10 så satte vi igång med att byta om sen gymmade vi satan. sprang/gick på rullband i ca en timme cyklade lite och gjorde ca 50 situps, är vi duktiga eller?!
Efter idrotten hade vi håltimme men fick jobba in svenskan så slutade mkt tidigare, tågen gick inte så älskling va så söt och kom och hämtade oss i kungsängen för att vi inte fick plats på ersättningsbussen. Nu sitter vi hemma hos älskling och väntar på mat sen blir de nog duscha och mysa ikväll, måste även förbi Räkot och Syster min för att hämta min väska ifall de blir att åka till Thailand på lördag. Alla flyg är inställda så vet inte om de blir någon Thailandsresa, man får inte ens pengarna tbx, läs på expressen!
Puss

13/4- 10

Hejhej, idag har de varit en halvbra dag asså!
Dagen började med att jag gick upp kl 7 och vid 07.20 kom Bengt hit och vid halv åkte vi med Robin till skolan så mysigt...Emil och Tobbe åkte med också. Första lektionen så hade vi frisör med Christel i ca 3 timmar och vi slingade våra dockor, min blev asful eftersom jag lät min värka så pass länge för att jag ville ha typ gula slingor så han och jag kunde vara ett par, jag lyckades! Anyway så fick vi lunch men ingen av oss käkade lunch för de va firre så vi satt mest i solen och stekte. Efter rasten så hade vi frisör med Johanna och då klippte vi och jag gav upp när de va kanske 40 min kvar för de gick åt helvete, helt seriöst! vi fick iallafall sluta tidigare idag så vi hann med ett tidigare tåg så super, när jag kom till bålstra så tog Bengt bussen och min buss gick 10 över och då kom Greven och skulle ta  samma buss som mig, åkte alltså hem till Robin. När jag kom till Robin så somnade jag typ och han och Kenth åkte och bytte till sommardäck medans jag sov, vi käkade middag där...Lasange, så jävla gott! De kan inte finnas nån som gör så god lasange som Agneta asså, mumsmumsmums! Imorrn blir de lunch i bcjf eller kanske i solen? med Bengt, härligt. Nej nu börjar dh snart så ska gå in till Rummet. Puss

12/4- 10

Hejhej, idag har de varit en bra dag!
Dagen började med att Bengt kom hit och käkade frulle med mig, mkt trevligt tycker jag. När vi hade ätit klart och så, så åkte vi bil med Robin till skolan, ännu ett stort + på en bra morgon. I skolan började dagen med en frisör lektion med Johanna och då klippte vi lika längder, fun! Vi fick lunch kl 12 och då bjöd skolan på kyckling med curry med mackarnoner och de va faktiskt hur jävla gott som helst! När lunchen va slut så hade vi frisör med Christel och då klippte vi klart klippningen på herrarna som vi började på innan påsk, de gick väll hyffsat bra. Sen i slutet av dagen så kom de värsta...mattematik, fyfan fick 2 tal gjorda och inge mer, hatar matte! Anyway så slutade vi iallafall 15.45 och då gick jag och Bengt till tåget som va några minuter försent och sen när vi va typ i bro så stod vi stilla länge innan vi kom fram till brostation, vi hann inte med bussen så vi gick ner till centa och köpte choklad och myste i solen. Vid 5 kom Robin och hämtade mig på station och Bengt tog bussen hem. När vi kom hem så somnade jag på älsklingens bröst och de va så mysigt, när jag vakna har vi käkat, åkte hem till Robin och duschat och nu sitter vi här och de kan möjligtvis bli en film idag, skräckis! Minns inte vad den heter men de handlar om ett par föräldrar som filmar in sina barn och dom blir bara konstigare och konstigare, sen vet jag inte mer haha. Kan iallafall hoppas på att de blir strålande sol imorrn igen så man kan mysa i solen på rasterna, och de blir att bila till skolan imorrn igen och äta middag hemma hos baby! Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen kolla om de blir någon film, Puss.

11/4- 10

Hejhej, har inte haft någon ork alls att skriva i helgen om jag ska vara helt ärlig.
I fredags så va vi iallafall hemma hos Räkan och de slutade med att alla låg och sov medans jag och Helena satt och snacka om allt och ingenting? inne i köket, mkt trevligt! Robin och jag kom väll hem till honom vid 4 nån gång tror jag, Kenth kom och hämtade oss så snäll! I lördags så gick Robin upp tidigare än mig och vid 3 kom han in med oboy till mig och pussade mig och sa att de va dags att gå upp, så jävla söt! Vi 5 så åkte jag och Robin hem hit till pappa och åkte tsm med pappa, Nina och Matheo hem till farfar som fyllde år...63? Anyway så va vi där till 9 nån gång sen åkte vi hem och tittade på fotboll som itne alls va roligt att titta på efter de så kollade jag och Robin på tv och somnade rätt tidigt. Imorse vaknade jag vid 10 men gick inte upp förs vid 12, va så seg i kroppen. Jag och älskling käkade iallafall frulle, äggmackor! sen åkte vi och tankade bilen (pappa va så snäll och gav Robin lite bensin) sen åkte vi hem till älskling och hämtade lite saker. När vi kom hem sa pappa att jag skulle åka till go west och kolla om jag hittade nått så skulle jag ringa så kom han dit, vilket vi gjorde så idag har jag fått en supersöt tröja, ett linne, ett par leggins och ett par jeans leggins, tack världens bästa pappa! När vi kom hem så gick jag och Robin på promenix med lillebror och sen har vi inte gjort så mkt mer idag, varit ute iallafall ! Om minde än en vecka är jag i thailand nu, så superskönt men ändå inte! 

Ja juste, jag fick hårinpackning och schampoo av Agneta (Robins mamma) som hon tyckte att jag skulle ha i Thailand, speciellt hårinpackningen tyckte hon att jag skulle ha när jag ligger vid stranden typ så mitt hår blir friskt igen, tack så super mkt söta du!
Nej nu ska jag laga mat, kyckling med ris och curry och sen blire nog lite vårrullar till de för vi hade inte så mkt kyckling.
Puss

9/4- 10

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos Robin och äter en macka och dricker oboy, helt ensam alla sover. Jag ska snart gå till busssen mot centa där jag ska möta Bengt, kolla efter min halsduk, skriva ut en lapp och Bengt ska handla nått sen bär de av mot mig. När vi kommer hem blire klippa Bengt med kökssaxen, right?! Nej kanske inte men hon vill. Efter de har jag ingen aning om vad som händer och ikväll har jag verkligen ingen aning, vad finns de och göra liksom....nothing! nej nu måste jag käka upp de sista på mackan och börja rulla.
Puss

8/4- 10

Hejhej, på dagen har vi inte gjort så mkt alls ålte förbi Robins mormor en snabbis och sa hej och lämnade Agnetas telefon som hon hade glömt hemma sen åkte vi hem till mig och åt. När vi satt och åt kom Robin på att vi kunde åka till hans bror och städa ur bilen lite vilket vi gjorde, så nu är den fresh igen! Nu kl 9 börjar ju filmen supersugen som vi ska titta på, minns inte den riktigt men jag minna att jag inte tyckte den va lika bra som jag trodde utan sämre, men att kolla på den en gång till skadar inte. imorrn ska jag gå upp vid 10 kanske, ska iallafall ta 11 bussen mot centa och möta min käre vän Bengt, vi ska kolla om bcjf's cafe har öppet för då ska vi kolla om dom har kvar min halsduk och efter de ska vi hem till mig och snacka skit och jag ska klippa Bengt lite, trevligt! När Bengt har åkte hem har jag inte den blekaste  vad som händer, finns inte direkt mkt att göra här i bålsta om man säger så. Nej nu ska jag kolla fb och läsa lite bloggar snabbt innan filmen, Puss.

8/4- 10

Hejhej, kl är halv 3 och jag vaknade för ca 20 min sen! Ja lite sorgligt är de för vi gick och la oss rätt tidigt men vaknad vid 7 tiden och va vakne till kanske halv 9 för att dom som bor över Robin satt och typ hamrade i golvet och skrpade så de gick inte att sova, fyfan va irriterande! Anyway så kollade vi på en film igår som va så fruktansvärt dålig så vi bytte till alpha dog och efter de gick vi och lade oss. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, vi ska äta hemma hos mig iallafall sen har jag ingen aning.
Snart är jag i solen och badar, fy så härligt!  umgås sådär riktigt mkt med syster som förr i tiden de ska bli härligt!
Nej nu ska jag gå och duscha och fixa till mig lite. Puss

7/6- 10

Hejhej, har inte kunna skriva på ett tag för att Robins dator har inte haft nått internet så trodde den va trasig men de visade sig att man behövde bara starta om den. Den här veckan har vi inte gjort så mkt iallafall, i måndags så kom Robins mormor, farmor och nån annan tant hem till Robin och käkade mat och maten va supergod och hans mormor och farmor är så underbart söta! Igår kväll tittade vi på Avatar som i min förvåning va riktigt bra, filmtips säger jag bara! Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på eftersom solen inte lyser och de finns inget att göra. I veckan ska jag iallafall träffa Bengt nån dag och klippa den muppen, saknar henne!
Den här veckan har vi lov sen går jag i skolan nästa vecka och på lördagen åker jag till Thailand, så härligt! Men de finns några som jag verkligen kommer sakna under min resa. På lördag är de 7 dagar kvar, läääskigt! Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen plocka i de smutsiga i den och efter de ska jag diska, hatar de! Men ska göra pappsen lite glad.
Puss

4/4- 10

Hejhej, gårdagen va mysig!
Som sagt så åkte vi hem till Robins mormor och de va supermysigt + att solen sken som bara den! Vi käkade där och åkte därifrån redan vid halv 6 kanske, då åkte vi hem till Ulla där vi hade de mkt trevligt om jag får säga de själv! Vi va där ett litet tag men fortsatte sen hem till mamma där de inte alls va lika kul! Bråkade med låtsas farbror som va så fruktansvärt otrevlig och sa att jag hatade mina småsyskon och massa saker för att jag inte hämtade en filt utan fråga min kära mor om vi hade några då hon gick och hämtade en. Anyway så va jag allmänt irriterad på allt då som man i dom flesta fallen brukar bli så då började många att klaga på att jag va sur på Robin och då är de klart att han också trodde de så han drog och jag trodde helt seriöst att de skulle vara slutet på vårt förhållande, helt knäckt blev jag när han inte ringde upp så då ringde jag till min trogna vän Bengt och pratade. Efter minst 1 timmes letande så hittade jag och Robin varann då jag fick veta att han slängt sönder sin mobil, han sa iallafall att han älskade mig och nu är vi sams igen, underbart! Idag så vaknade vi och gick upp vid halv 12 och Robin sa "de är jätte soligt ute kom så går vi och hämtar bilen". Så vi tog en promenix i vädret som va superhärligt! Hur lång tid kan de ha tagit? kanske 1-2 timmar där nån stanns. När vi kom hem och hade mött Tobbe en snabbis så somnade jag i Robins säng och han skulle komma och väcka mig och säga att de va mat men självklart skulle han skrämma livet ur mig och då sa jag "men pappa" för att jag är van att säga så eftersom min far är expert på att komma och skrämma en när man sover. Nu sitter Robin iallafall och spelar och jag sitter här och tänker att om två veckor sitter jag i solen och steker med sis, pappa, lillebror, farbror och hans fru, så jävla härligt men så jävla jobbigt på samma sätt. Nej nu ska jag pussa på mitt hjärta för att jag är så glad att de fortfarande är vi!
Puss

3/4- 10

Hejhej, igår gjorde vi inte så mkt kollade på film och myste!
Idag gick vi upp vid halv 1 och då kände jag paniken eftersom jag skulle duscha, föna, platta håret och sminka mig och vi ska vara hos Robins mormor vid 2?! Men titta på mig här sitter jag och är klar sen ett tag tbx. Nej nu ska jag åka nås på mobilen. glad påsk! Puss

2/4- 10

Om 15 dagar sitter man på ett flygplan till Thailand och de känns superskönt att få komma iväg till värmen men samtidigt jävligt oroväckande för vad som händer när jag är borta!

2/4- 10

Hejhej, gårdagen hade blandade känslor och va både bra och dålig!
Bengan ringde mig och mådde inte alls bra och behövde min hjälp så efter att jag och Robin hade käkat så åkte vi till skokloster och hämtade Bengan sen började våran tripp mot Heby hem till Kim. När vi kom fram såg vi att Kim va hemma så jag och Bengan smög lite och jag kunde inte sluta skratta så vi skulle gå till framsidan igen och då kände jag nått mjukt under min fot och hörde piiiiiip....jag klev på en mus, fyyfan va äckligt! Anyway så åkte jag och Robin hem och Bengt gick och pratade med Kim. När vi kom hem så satt Robin vid datorn och jag somnade typ direkt, v i gick sen och lade oss på riktigt vid 1 tiden så superskönt!
Idag vaknade jag vid 10 och har varit vaken till och från tills Robin ville gå upp vid 2 tiden, just nu är Robin och handlar mat nån stanns medans jag sitter hemma hos honom. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, mysa hoppas jag eftersom de är den 2 idag.

2/4- 10 = 9 månader med älskling idag!


1/4- 10

Jag vet inte vad jag ska säger eller göra för att du ska må bättre, de finns nog ingenting som får de att bli bättre, men du ska iallafall veta att jag stöttar dig tamejfan i allt! Om de är sant de du nyss ringde och sa så vet jag fan inte vad jag ska ta mig till, få ett stor jävla utbrott !

Jag älskar dig och du är min allra bästa vän och jag går med dig genom vått och tort!


1/4- 10

Hejhej, dagen började med att gå upp redan halv 7! Då fixade jag mig och vid 20 över 7 så kom Bengt hit för vi åkte med älskling till skolan idag, myspys! När vi kom till skolan så va de 45 min tills vi började (Robin började 08.00 och vi 08.30) Så hann kom i tid och vi kom verkligen i tid, vi gjorde inte så mkt jag fixa de Bengts löshår. Första lektionen va engelska och Agneta va verkligen inte på glatt humör idag om man säger så, surkärring! När Engelskan va slut hade vi superlång rast så jag, Bengt och Paulo åkte till jakan och käkade på BK och kollade på lite kläder, dock så va de ingen som handlade! Vi började igen 11.10 och då hade vi idrott, så jävla tråkigt! Vi skulle hoppa hopprep och jag kan inte göra de särskillt länge för då jävlar gör de ont i knät, så chillade mest. När idrotten va slut så hade vi datakunskap och fröken va jätteledsen för att hennes papi har gått bort i helgen så hon höll på att börja gråta så tyckte så jävla synd om henne. På datakunskapen satt jag mest och läste en liten äcklig blogg, de är en tjej som skrivet massa saker om Kim (Bengan pv) hon är kär i honom sen ett r tbx och säger att han "måste våga" göra slut med Bengt typ och satsa på henne?! Ehm psyko, blev så jävla lack så jag ska komma med mattpiskan och ruska om ungen så hon får lite vett u huvet. När datakunskapen va slut så hade vi en liten rast sen sv och jag fick sitta och "leta ord" och korsord för att jag redan va klar med min uppsats, super! Några i klassen fick även sluta tidigare pga vi hade gjort klart uppsatsen så jag och Bengt slutade 40 min tidigare, skönt! Ett tåg tidigare. När vi kom till Bålsta kom älsklingen min och hämtade oss så åkte vi hem till mig och efter kanske 30-40 min kom Bengts pappa och hämtade henne. Så nu har jag sovit lite, skalat och rivit potatis och nu sitter jag här medans älsklinge min sover så sött där inne, nästan så man vill springa in och hoppa på honom och ha pusskalas!
Nej nu ska jag säga en hemsk sak som hände när vi gick från parkeringen till skolan....Mina hjärtstrumpbyxor som jag köpte igår, remember? jag skulle dra upp dom då sa de knak och under dagen har jag lyckats fått en stor maska från låret ner till foten och två st på vardera skinka...REST IN PEACE FÖRFAN! jag älskade dom, va så jävla överlycklig för dom va så nderbart fina så jag varnar er köp dom på AA ist för lindex om ni vill ha.

Så såg dom ut, helt underbara!


Jag kan inte säga annat än att jag älskar dig så fruktansvärt mkt, de gör så ont i mitt hjärta när jag vet att jag ska vara borta från dig i hela 16 dagar, gråta mig till söms?! ja, men ska försöka ha så roligt som möjligt och jag och syster får muntra upp varann för när manhar kul går tiden snabbt, i love you!

And i got everything that you have to live without!
Puss

RSS 2.0