28/2- 10

Jag bara måste se filmen, allt för min syster!
Så nu tänkte jag sleva upp trailern på den, måstemåstemåste se !


28/2- 10

Hejhej, idag är de söndag och imorrn är de skola...skulle jag kunna sagt men nej jag har ju lov nu.
Anyway ska kanske berätta lite vad jag har gjort i helgen, i fredags va jag som sagt i Kungsängen för att fira kusinvitamin och min älskling följde även med. När vi kom hem så kollade vi på kniven i hjärtat som faktiskt va hyffsat bra och nu slipper jag höra Robins tjat om dom. Kniven i hjärtat är en serie som endast är i 4 avsnitt (alla är en timme långt) som gick på etta för några år sen tror jag, hade aldrig hört talas om de innan Robin började tjata. Efter att vi hade kollat på två avsnitt och käkat två påsar pop corn så gick vi och lade oss. I lördags vaknade jag vid halv tio av att Robins mamma Agneta väckte oss för att Robin skulle till vällingby och hjälpa sin bror och hans flickvän att flytta, men Robin vaknade inte först vid tio då vi gick upp och åkte iväg. När jag kom hem lekte jag lite med lillebror, byggde lego och nått annat som jag inte vet vad de heter men man har en "bana" och sen en lite kula som man ska åka med igenom banan utan att den ska trilla i hålen. Vid 11 ? så kom Stefan och hämtade mig och så plockade vi upp Mandy på vägen sen åkte vi hem till mamma och va hundvakt åt min älsklingsgullhund, Disel. Vi slinga även mitt hår men de syns inte ett piss om jag ska vara ärlig, blev bara ännu mer orange..fyfan jag kommer aldrig bli blond. När dom kom hem igen så fick vi skjuts ner utav Stefan ner till hallen  för att titta på en innebandy match och de va Vangen - Arlanda och de blev väll typ 11-2 ? 12-2 ? till vangen, Fast vi åkte ner dit mest av allt för att träffa Malin. Efter matchen kom pappa och hämtade oss och så käkade vi och lite sådär sen somnade jag i väntan på att Robin skulle ringa vilket han aldrig gjorde utan han messade och sa att han va påväg, då blev jag glad men han va inte på bästa humör, en riktigt liten surpella pga att han va så hungrig. Under kvällen gjorde vi inte ett piss förutom att kolla på baksmällan som gick på tv, och jag tycker fan att den är bra ! Imorse så vaknade vi vid 11 kanske men gick inte upp först halv 12, lite senare så satt jag och käkade frulle med Agneta och Robin satt i soffa och spelade, spelnörd. Just nu sitter vi i soffan, han sitter och spelar och har smaskat som tusan på en risifrutti och jag sitter här vid dator och har läst Amirs blogg och kunde fan inte sluta skratta åt ett inlägg, man kan ju sägga att Kissie blev bra ägd. (Läs nedan så kommer ni få ett gott skratt).

Hon ställde en fråga, antar att hon vill ha ett svar?

- NEJ vi kommer inte kunna bli vänner igen!

Du står för sjuka saker som jag inte vill stödja. Du mobbar folk på nätet och du beter dig som att du vore världskänd. Du är en diva av högsta klass och du är det oproffsigaste jag vart med om. Jobb? Även om jag inte haft en blogg hade jag ångrat en vänskap med dig. Att du ens kan blanda in våra bloggar visar hur högt du svävar ovan molnen.

Mobba Blondinbella för hennes hy när du själv ser ut som pizza i ansiktet? Kränka min övervikt när du själv redigerar bort hälften av dina lår? Skriva skit om fattiga när du inte ens kan betala din mobilräkning? Förnedra “smutsiga förorter” när hela ditt hem luktar offentlig toa?

Jag är trött på detta, att gå i din skugga och få ta skit för allt idiotiskt du skriver. Du har otroliga en miljon läsare varje vecka. Vill du inte ta vara på det?

Ändra din attityd, bli älskad, bygg upp en karriär och behandla folk så som du själv vill bli behandlad… Sen kan vi disskutera en vänskap.

Puss


26/2- 10

Hejhej, sitter hemma hos älskling nu väntar på att vi ska åka och han står i duschen så jag tänkte göra en lista som tidsfördriv.

Random
Brukar du komma i tid:
Ja.
Vad hade du i din mun senast: oboy.
När mår du bra: När jag är med dom bästa och självklart Robin...och de skulle sitta fint med lite solsken också !
När blev du fotad senast: hm...vene.
Hur känner du dig nu: trött och glad.
Kan du laga mat: Nej, inte så speciellt.
Vad pluggar du: frisör.
Vad tycker du om fötter: Äckliga
Är du smart: Kanske lite
Vad har du på dig: leggins, kjol och tröja.
Är du aktiv i skolan: japp.
Vad saknar du: sommarn!
När och varför grät du senast: nu i veckan för Robin skrämde mig.
Var det pinsamt att svara på det: nej.
Hade du en bra kväll igår: jadå.
Din favoritdryck på morgonen: OBOY
Vad ska du göra i sommar: vet inte.
Är du nöjd med ditt liv: Yes.
Vad vill du jobba som: Frisör.
Har du tråkigt just nu: Nja, sådär.
Vad gör livet värt att leva: Alla underbara vänner och min underbara pojkvän!
Vad i livet ångrar du: Rätt mkt.
Är du musikalisk: Vill jag inte påstå haha
Vad lyssnar du på för musik: ungefär allt.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej hahaha.
Är du bortskämd: Nej, verkligen inte !
Är du trött: Ja.
Vad gör du imorgon: ingen aning faktiskt.

Din/ditt första
Operation: Har inte haft nån.
Piercing: Öronen
Bästa vän: Greven.
Pris:
fotboll.
Sport du utövade: balett
Husdjur: Katt
Semester: Italien.
Konsert: vene
Kärlek: Victor löfstrand.

Din favorit/dina favoriter
Filmer: Taken, Titanic och Rädda willy.
Tv-program: Dh, Ga och Oth.
Musik: Många.
Drycker: Oboy.
Kroppsdel (på motsatt kön): Armar, hals eller mage.
Sport: Innebandy
Plagg: vene riktigt, dom som jag inte ser så fet ut i.
Skola: Hts
Bok: Malin + Rasmus = sant.

Just nu
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Göra klart den här listan och åka till kungsängen snart.
Lyssnar du på: Inget
Väntar du : Att kl ska gå.
Tittar du på: Dataskärmen.

Vad du föredrar på det motsatta könet
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller kyssar: Både och.
Kortare eller längre: Längre helst.
Snygg mage eller snygga armar: Både och.
Busig eller lydig: Lite av båda kanske?

Puss

26/2- 10

Hejhej, just nu sitter jag på datakunskapen som dom har och gör ingenting eftersom jag inte har nått att göra och dom har prov...fun! Idag blir de iallafall kungsängen vid kl 6 för att fira min kusin Christopher som faktiskt fyller 20 idag, grattis! Efter att vi har varit där vet jag inte vad som händer om jag ska vara ärlig, Robin ska kanske följa med oss dit annars kommer han dricka och då kommer jag ha aptråkigt ikväll...om jag inte får 50 kr och så kan syster min göra slingor i mitt hår, de hade varit nice ! Nej nu har jag inte så mkt mer att säga för tillfället förutom att om ca 3 timmar har jag lov !


Idag är ingen vanlig dag för idag är Christophers födelsedag, hurrahurra för Christopher idag !
Puss


25/2- 10



Jag vill hålla dig nära, ha dig här hos mig och höra orden jag älskar dig.


25/2- 10

Hejhej, idag är de torsdag och de är superskönt! Jag har inte kunnat skriva nått på hela veckan för att jag har ingen dator och Robin har typ spelat så jag får typ inte sitta och när jag har kunnat sitta så har jag inte orkat. De har inte hänt så mkt alls den här veckan förut om att igår va jag hos doktor i enköping och älsklingen min va så snäll och följde med mig dit. Knät kändes bra och starkt men vi kan inte utesluta att jag inte har en spricka kvar i meniskeln, men operera behöber jag inte...iallafall inte för tillfället men måste börja träna lungt och så. Just nu sitter jag på engelskan helt själv för älsklingssofia, Bengna och Paulo är inte i skolan så de sög, men som tur är så har vi en jättetidig dag idag. Imorse vaknade jag av att pappa och hans vänner satt och pratade i köket vid 6 imorse sen satt dom och kollade på hockey, kul. Imorrn får jag mitt studiebidrag och då jävlar ska syster få slinga mitt hår om jag inte fixar lite pengar idag, finns ju faktiskt folk som är skyldig mig pengar. Igår hjälpte jag pappa att skotta altanen, fyfan va jobbigt de va men vi körde en tävling och jag vann så då fick jag 100 kr så då köpte jag mig en kompis som skulle dö imorrn annars, så skönt. Imorrn är de sista dagen i skolan innan lovet, fyfan va skönt och sen ska jag till kungsängen för då fyller kusinvitamin Christopher 20 år ! Nej nu ska jag väll jobba lite engleska innan fröken blir puppasur.
Puss

20/2- 10

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos Robin och myser. Idag har vi inte gjort så mkt, skjutsade Räkan mellan bro och bålsta för att hämta sin bil där den har stått i nån dag sen kom vi hem och jag duschade och gjorde mig iordning. Efter de har vi typ kollat på tv och åkt till donken med Kicki och Tobbe, trött som fan vart jag. Fick även ett sms med min söta lilla Amanda som frågade om jag ville komma dit och de ska jag även göra ikväll tsm med Korven, Robin ska hem till Räkan så vet inte när jag kommer få se honom ikväll. Jag har även blivit riktigt förkyld, har ont i halsen och snoret bara rinner, inte kul alls! Nej nu ska jag mysa med älskling innan vi skiljs åt om nån timme.

Den här lördagskvällen ska spenderas med dom här sötisarna ! <3

Puss


19/2- 10

Hejhej, just nu sitter jag hemma hos min lille plupp.
Idag på svenskan va jag jätte duktig och gjorde en urusel redovisning, har aldrig skämts eller varit så nervös i hela mitt liv typ, men jag gjorde de iallafall så jag måste ju minst få g - ? Anyway så efter skolan så gick vi till tåget som va ca 25-30 min försenta och de va riktigt jävla drygt, när vi kom till bålsta följde min bäste vän med mig hem och vi gjode varm choklad, mums ! Hon åkte hem vid 5 kanske och då gick jag och läste 10 sidor i en bok som vi har läxa i, bara 20 sidor kvar, sen somnade jag i kanske 20 min sen ringde syster och väckte mig så mötte jag henne så kom hon hem till pappa sen kom älskling och hämtade oss. Nu sitter jag här i Robins rum och hans bror och Maria är här, trevlans men jag ska typ gå och duscha nu och sen kanske till och med våga vara lite social? Ja jag är jätteblyg av mig i sånna här tillfällen, lite konstigt med tanke på att jag och Robin faktiskt snart har varit tsm i 8 månader?  jaja nån gång kommer jag nog över de. Fick även veta att dom två (Christopher och Maria) ska flytta till Barcilona, då jävlar ska jag spara pengar så ska dom få besök!


Yes, i do love you,
So hold my hand and never let me go!

Puss

 


19/2- 10

Hejhej, just nu sitter jag på datakunskapen och väntar på att den ska sluta för de är så jävla tråkigt att bara sitta här längts ner i datasalen helt själv. Imorse vaknade jag utav att Robin va vaken ovanligt tidigt för att vara honom, han pussade mig hejdå och gick. Ikväll vet jag inte vad som händer, inte ett piss i guess. Vet inte riktigt när vi slutar i skolan idag, ska redovisa och jag vill verkligen inte de är så fruktansvärt läskigt. Robin ska även ringa mig snart i hope för han ringde för ett tag sen men kunde ju tyvärr inte svara så de sög. Tyckte även att Paulina blev riktigt snygg i håret när hon klippte sig *vill ha tbx min den frillan* så när min lugg växer ut lite mer så ska Sofia få klippa för hon va riktigt duktig!
Puss

18/2- 10

Hejhej, orkade verkligen inte skriva igår.
Imorse vaknade jag vid kvart i 7 och han inte duscha så med andra ord känner jag mig fruktansvärt skabbig. Kom i tid till skolan iallafall och började med engelskan som gick rätt bra idag faktiskt, sen blev de rast och vi gjorde inte ett piss först 11.10 då idrotten började, men jag gick nästan lika kvickt och mötte Sofia vid tunneln och så tbx igen. Just nu sitter jag på datakunskapen (ett ämne som jag inte ens har men min klass har) och pluggar lite, så duktig är jag ! Vi slutar och ca 10 min och då ska jag får skjuts av älskling till tågan i Bålsta och även Bengt så de blir skönt, men vill ändå att Bebisen ska följa med mig hem vilket han inte ska, fråga mig inte varför. Idag händer de nog ingenting och inte i helgen heller, suck ! Hade planen att vara barnvakt åt lillebror imorrn men nu ska jag tydligen inte de. Hoppas på att inte Robin ska ut och klubba eller nått imorrn för då blir jag orolig. Nej nu har jag inte så mkt mer att säga än gud vad jag längtar till 10 april då jag och älskling ska passa Malin och Marcus lägenhet i en vecka, myspys ! Och smålängtar även lite till Thailand fast jag vet hur jobbigt de kommer bli att vara ifrån Robin och vännerna så pass länge, men de blir härligt! Nej nu måste jag sluta och fortsätta pluggapluggaplugga, Puss.


Saknar mitt svarta långa hår...nån som vill köpa löshår till mig ?!


17/2- 10

Många tror att jag har linser, men nej de har jag inte detta är min riktiga ögonfärg.

OM DIG
1. Namn - Josefine
2. Bor - Bålsta.
3. Syskon - 4 sr
4. Ålder - 17
5. Född - 1992 10 oktober.
6. Ögonfärg -  blåa.
7. Längd - typ 168
8. Sko storlek - 39
9. Höger eller vänsterhänt - Höger.
10. Stjärntecken - vågen.
11. Hårfärg - Brun.

DAGENS..
1. Låt - Erik - higher.
2. Saknad - Kusinvitaminerna !
3. Kläder - underkläder, strumpbyxor, linne och Robin tjocktröja för tillfället.
4. TVPogram - Simpsons.

SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - Nej.
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - _hahhaaha ingen stanns.
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej verkligen inte !!!!!
4. Du ger mycket komplimanger till andra - ja faktiskt.
5. Är du nöjd med ditt förnamn - ja, det är jag nog, haha.
6. Du tycker att du själv är smart - Alltid!
7. Vad är det sämsta hos dig - Att jag är fruktansvärt svartsjuk (förlåt Robin)
8. Vad är det bästa hos dig -  Att jag är riktigt rolig !
9. Har du bra självförtroende -  nej verkligen inte.
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - typ max 30 min för att jag har ingen dator.
11. Du tycker om att vara med TJEJER - Jadå.
12. Känner du dina grannar - ja.
13. Svär du ofta - inte lika ofta längre.
14. Gillar du skolan -Halft
15. Har du någon gång skolkat - det har hänt.
16. Spelar du något instrument - nej.
17. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - innebnady, fotboll, fridrott, balette.
20. Har du några tatueringar - nej, men typ nästa vecka i hope.

21. Hur ofta tittar du dig i spegeln om dagen - när jag sminkar mig och bortsar tänderna typ.
22. Tycker du om djur - yes

Har inge ork att skriva nått vettigt så de blev en lista, puss.


16/2- 10

Hejhej, idag är de tisdag och dagen har varit riktigt lyckad om ni frgar mig!
Började med att vakna upp brevid älskling, inte så jättejätte trött och gjorde mig i ordning och efter ett tag kom Bengan och vi åkte till skolan tsm med älsklingen min och hans två vänner Emil och Tobias. Vår första lektion va frisör med Christel d vi gjorde slingor i våran herrdocka, riktigt skojjigt och de blev väll ett bra resultat till slut ändå. På lunchrasten åkte jag och Bengan till centrum och köpte oss lite fika som vi skulle ha på klasstiden då vi skulle jobba lite matte, de gick superbra! Vi tog 1 tåget hem pga att vi inte skulle ha någon lektion med Johanna utan fick gå ut och söka praktit ist som visade sig gå jätte bra för mig. Jag har fått praktikplats på Hårrutan ca 5-10 min ifrån mig, Jenny heter hon som kommer vara min handledare och de kommer även praktisera en tjej till där som heter Rebecka, mktmkt trevligt kommer de bli för dom va supersöta! Jenny sa även att "du kanske jobbar över nån dag eller jobba på helgen nån gång då måste jag få betalt! När allt va klappat och klart så gick vi hem till mig och gjorde oss en pizza som vi delade på och sedan somnade vi i ca 20 min och Bengt tog halv 5 bussen hem, helt enkelt en lyckad dag med bäste vän! Just nu sitter jag och väntar på att Robin ska ringa eller nått och säga att han är på g, vill ju pussa på honom nu ! Ikväll ska vi troligtvis kolla på The house bunny, den sägs vara jätterolig så får hoppas på de, inte för mkt nakna flickor bara för då kommer Robin missa halva filmen. Nej nu har jag inte så mkt mer att säga än att jag är sjukt glad och lättad över min praktik och nästan längtar lite tills dom veckorna börjar. Puss


14/2- 10

Hejhej, idag är de alla hjärtansdag och även Elins fördelsedag, grattis !
Har inte kunnat skriva i helgen för att Robin har suttit vid datorn och sen har vi typ tittat på film. Har ingen skrivlust idag för att allt har gått fel för mig hela jävla dagen. Vaknade jättesent men dock brevid älskling så de blir ett +, när jag kom hem så har jag haft jätte tråkigt och suttit helt själv, jag hade även glömt plattången hemm hos Robin så mitt hår ser förjävligt ut fast att jag har plattat de nu men ändå. När Robin kom så målade jag naglarna och de vart naglack på hela händerna så fick damp, vart så arg så jag började grina för vi hade ingen naglacksborttagning kvar så de sög sen gick jag in i fläkten och har ont i knät igen! Men pappa köpte naglackborttagning till mig så min dag blev lite räddad + att Robin gillade sin alla hjärtansdagspresent som jag har köpt till honom, ett läderarmband ! Nej nu ska vi ta en titt på Titanic, YEEES ! Puss

11/2- 10

Hejhej, ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen har inte skrivit nått som har hänt sen i måndags.
Så får väll från tisdags, I tisdags vaknade jag upp med älsklingen min och fick skjuts till skolan utav honom men dock utan Bengan för att hennes buss kom inte. Skoldagen började med frisör med Christel och vi rulla permanen, suug ! Och sen fick vi lunch och då köpte jag och Begnan en varsinn macka vid kiosken vid tågan, supergott och så köpte jag en läsk som jag aldrig har sätt förut, kalle sprätt men smak av kiwi..SUPERGOD! Sen va de klasstid och sen frisör med Johanna där vi klippte, de gick väll bra förutom att jag satt ju på en vanlig stol (pga mitt knä) och fick hår öööverallt. När jag kom hem så åkte jag hem en snabbis och sen ner till hallen och pratade med mina tränare som inte tror på mig särskillt mkt, skönt!
Vid halv 7 eller nått så gick jag hem till Nina där pappa va och vi satt och fikade eftersom Nina fyllde år, grattis !
Efter ett tag kom Robin och hämtade mig och vi gjorde inte så mkt kollade på The ugly true som jag tyckte va rätt bra medans pappsen och Robin tyckte att den va väldigt dålig. I onsdags vaknade jag och va supertrött men gick upp och duscha och så, min hårfön har ju som sagt pajjat så fick se ut som en munk i håret hela dagen. När jag kom hem somnade jag i ca 2 timmar, va helt utmattad och sen kom Älsklingen och vi kollade på en sugig film minns inte vad den hette, sen gick vi och lade oss. Imorse vaknade jag lite för sent så försov mig men de va väll lika bra de eftersom bussarna inte gick som dom skulle, när vi kom hit så hade vi idrott och jag kan ju inte vara med och idag va de ju innebandy, i will play ! Nu sitter min klass och har datakunskap och jag sitter i deras klassrum och gör ingenting, sen är de svenska och sen är dagen äntligen slut!
Imorrn blire förhoppningsvid middag på Lucky House tsm med min närmsta vänner vi ska fira alla hjärtans dag då alltis, mkt mysigt men alla måste fixa pengar först. 
Mitt knä känns iallafall mkt bättre, kan gå nu förutom att jag fortfarande inte kan sträcka ut benet helt och de som va trasigt i knät va menisken, har fått en tid om två veckor på en tisdag vid halv 2 tror jag så ska ringa och ändra tiden för att jag inte vill missa mer frisörlektioner nu.
Imorrn är de även 12 feb och de betyder att min älsklingfavorit Camilla fyller år.



Puss


9/2- 10

Orkar inte skriva om min dag så de får bli en lista ist.

Om dig
Namn: Josefine
Född: 23 oktober 1992
Bor: Bålsta
Smeknamn: Josef, jossan, josefine, älskling, berta, bertcarina och baby.
Familj: Mamma&pappa, tvillingsystrar en lillebror och två småsystrar.
Skola: HTS-gymnasiet

Har du under denna månad:
Saknat någon: Hm, ja de har jag säkert.
Ångrat något: de har jag säkert.
Ljugit: Vet inte
Svikit någon: Nej
Känt dig sämst: Japp, every day.
Gråtit: Ja
Skrattat: ja
Varit sjuk: Ja
Varit utomlands: Nope
Pussat någon: Ja några min sen ;D
Träffat någon som du chattat med på datorn: Nej

KÄNSLOR
Gråter du ofta: ja faktiskt
Skrattar du ofta: japp, väldigt ofta.
Hur känner du dig just nu: sämst och väldigt ont i benet.
Hur har du mått den senaste tiden: Bra faktiskt, förutom ångesten !
Har du funderat på självmord: ja de har väll alla men de går över lika snabbt.

ÖVRIGT
Har du några hemligheter för dina föräldrar: Tror inte det
Blir du lätt förälskad: Nja, det beror på. i robbob blev jag !
Tror du på ett föralltid: Jodå
Är du förälskad just nu: OM JAG ÄR
Om ja, vem: ÄLSKLINGEN ROBIN ! <33
Vilken sorts killar gillar du: oftast tatuerade/piercade men de vart en helt klar vändning när jag blev förälskad i Robin och nu är de bara han och ingen annan !
Har du blivit sårad av kärleken: Ja.
Har du blivit lycklig av kärleken: Ja eftersom jag är superlycklig nu !
Ska en kille vara söt eller het: Spelar ingen roll, robin är både och så ;D
Ska en kille vara lång eller kort: bara han är längre än mig så.
Ska en kille vara blond eller brunett: Spelar ingen roll faktiskt
Får du många killar: Nej, fick en och de va den bästaste !

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller blondin: just nu ljusbrun men vill ha svart !
Ögon färg: Blåa
Långt eller kort hår: Kort och extremt slitet.
Snygg eller ful: Fulaste jag sätt.
Nöjd över dej och ditt utseende: nej aldrig, hatar att titta på mig själv !
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker: nej.
Har någon sagt att du borde bli modell: hm kanske.
Har du långa naglar: nej, biter på dom !
Har du några piercingar? Ja, medusa.
Sminkar du dig: Oftast
Varför, är du inte vacker utan?:För jag har otroligt skabbig och fet hy, och ser ut som ett lik.

Puss

8/2- 10

Hejhej, orkar inte skriva så mkt så blir ett kort inlägg vad jag har gjort i helgen.
Fredag: Började med att jag inte kunde ta mig till skolan för att de inte gick några tåg så åkte hem till min älskling och myste lite och efter ett tag så åkte vi hem till hans bror för att vara barnvakt till hans dotter, Tilde (supersöt) men så blev inte fallet för vi följde med dom till västerås. Vid 5-6 kom jag hem och gjorde mig i ordning sen drog jag och älskling hem till Räkan och firade att Lenita har flyttat tbx till svergie, superkul att träffa min lilla fluffpingla ! Riktigt mysig kväll.
Lördag: Vaknade såklart med älskling brevid mig och de va myspys, vi gjorde i princis ingenting  under varken kvällen eller dagen, kollade på trubbel i paradiset och jag tyckte den va superbra men de tyckte inte bebisen min så han somnade.
Söndag: Vaknade såklart med älskling och då va de bara att gå upp för att åka hem till mig och hämta innebandy saker för att jag skulle på match. Eftersom jag knappt har varit på träning på senaste tidens så fick jag vara en reserv och de va skönt. Men nån gång under tiden så gjorde jag illa knät nått fruktanvärt och när jag tog av mig knäskyddet så gjorde de ännu ondare! Jag kunde knappt gå och ingen trodde mig. Under kvällen så kollade vi på Sherlock holms, den va inte så jävla bra om jag ska vara ärlig.
Måndag: Idag vaknade jag av att Bengt ringde mig och ville springa ut ur rummet så att älskling inte skulle vakna men jag hade så jävla ont i knät så trillade ihop på golvet och ropade "Robin hjälp jag kan inte gå jag dör" men då kollade han upp lite och sa "men eh ge dig du överdriver bara du kan gå. Vi åkte till skolan och jag hade mkt problem med benet och Bengt har varit min assistent och vid elva gick jag till sjuksyster som sa att jag skulle åka till akuten och rönka så fort som möjligt. Så jag tog 1 tåget hem och åkte till enköping tsm med mamma och de visade sig att jag hade problem (minns inte vad de hette) Men ska gå med kryckor och åka tbx dit om 2 veckor och då får jag veta om jag ska operera eller inte! Nej nu ska jag dricka cola och göra till mig lite så att Robin ska tycka synd om mig !
Puss

5/2- 10

Hejhej, igår gjorde jag inte så mkt, fikade och så hemma hos gullmormor och lekte med Disel och vid halv 6 eller så, så åkte vi hem till mamma för att amanda skulle hämta saker och sedan kom älskling och hämtade oss och körde oss till Räkan medans han själv åkte till sin bror. Jag och Amanda gjorde inte så mkt, pratade och kollade på tv sen vid 7 kom Räkan hem och sen kom Tedd efter ett tag och då skulle dom åka nån stanns så Amanda och jag åkte med dom ner till vivo så handlade hon chips, choklad, disktrasor, diskborstar och toapapper till Räkan. Vid 10 eller så så kom Räkan och Tedd tbx sen kom älsklingen min och hämtade mig så åkte vi hem till honom en snabbis och hämtade saker och sen tvingade Räkan oss att komma upp dit igen för att han ville träffa Robin. Vet inte riktigt när vi kom hem, vid 11 kanske och då kollade vi på PH som jag hade spelat inte och sen gick vi i stort sätt och lade oss. Just nu sitter jag här och väntar på att jag ska åka till skolan och de kommer suuuga! Ikväll blire party för att fira att Lenita har flyttat tbx till oss *happyface* de är verkligen härligt att hon äntligen kom tbx, henne har man ju saknat massor !

Juste igår på lunchrasten så åkte jag, Paulina, Sofia och Bengan till centrum och Bengna och jag provade en klänning som vi tyckte såg jätte söta ut men när vi satte på oss dom så euw, eller Begnans va rätt så söt.

Jag och bäste vän och en riktigt kass mobilkamera!

Puss


4/2- 10

Hejhej, just nu sitter jag i skolan och har engelska och de suger...fattar nada.
Igår kom Robin hem och jag va superglad men är lite besviken och vet inte riktigt vad jag ska tro om en sak, känns oroligt. Idag fyller även mormor år så ska fika hos henne, grattis gullmormor! Dehär va även ett mktmkt tråkigt och onödigt inlägg för jag har rast nu så ska chila, tjingeling.
Puss

3/2- 10

Hejhej, nu sitter jag och göra mig i ordning och bussen kommer om ca 30 min då blire luncha i bcjf och kolla om pappa har satt in mina pengar och så ska vi kolla om de kostar nått att laga Robin armband som gick sönder en-två veckor efter att han fick de. Idag kommer även Älskling hem och de känns som han har varit borta i evigheter och jag längtar tills han ringer och säger "jag är påväg till bålsta nu!" juste om jag har fått in mina pengar ska Bengan och jag kolla efter alla hjärtansdagpresenter till Kimpi och Robin,  vi vet redan va vi ska köpa om de inte kostar en förmögenhet.
Nej nu måste jag göra mig i ordning så jag är klar, Puss.


3/2- 10

Halloj, kl är 2, jag är snortrött och kan inte sova för att jag har sån ångest jag har fått för mig en sak nu så måste prata med Robin så fort som möjligt innan jag får panik...men kan inte ringa.

41 saker en tjej vill ha men kommer aldrig att be om

1. Rör hennes midja
2. prata med henne.
3. Dela hemligheter med henne.
4. Ge henne din jacka.
5. Kyss henne långsamt.
6. Krama henne.
7. Håll om henne.
8. Skratta med henne.
9. Bjud med henne någonstans.
10. va med henne och dina vänner.

Forsätt läs!

11. Le med henne.
12. Ta bilder med henne.
13. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. säg att du älskar henne mer
14. När hennes vänner säger att vi älskar henne mer än du, förneka det. slå tillbaka och krama henne hårt. det gör henne att känna sig älskad.

Funderar du på någon?

15.
Lek med hennes hår. ändå om hon tillbringade 382745623 timmar på det.
16. Kyss henne oväntat.
17. Krama henne bakifrån runt midjan.
18. Berätta för henne hur vacker hon är.
19. Berätta för henne hur du känner för henne.

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det.

20. Öppna dörrar för henne, gå henne till hennes bil, det får henne att känna skyddade, plus det skadar aldrig att agera som en gentleman.
21. Berätta för henne att hon är ditt allt - bara om du menar det.
22. Om det verkar som om det är något fel, frågar henne om hon förnekar något är fel, betyder det att hon inte vill prata om,så är det bara att krama henne
23. Få henne att känna sig älskad.
24. kyss henne framför andra tjejer
25. ljug aldrig för henne .
26. va aldrig otrogen mot henne!
27. smsa eller ring henne på morgonen och tala om för henne har en bra dag på jobbet (eller) skolan, och hur mycket du saknar henne.
28. vara där för henne när hon behöver dig, och även när hon inte behöver dig så hon vet att du alltid finns där för henne.
29. Håll henne nära så att hon kan hålla dig också.
30. När ni är ensam håll henne nära och kyss henne .
31. Kyss henne på kinden, (det kommer att ge henne en vink om att du vill kyssa henne) .
32. lägg armen om henne och hon kommer automatisk lägga huvudet på axeln och sedan luta sig in och luta hakan upp och kyssa dig lätt 
33. säg aldrig att du kommer lämna henne inte ens på skämt!
34. När människor dissar henne, stå upp för henne .
35. Titta djupt in i ögonen och säg att du älskar henne 
36. När ni går bredvid varandra ta tag i handen . 
37. När du kramar henne håll henne i dina armar så länge som möjligt
38. smsa eller ring henne på kvällen för att önska henne godnatt
39. Trösta henne när hon gråter och torka bort tårarna .
40. Ta henne till långa promenader på natten.
41. Alltid påminna henne hur mycket du älskar henne .

2/2- 10

Sitter här helt ensam och övergiven, fick även nyss ett mess av Robin som de stod "Älskar dig! <33333" på och jag blev superglad och kan inte sluta le samtidigt som jag känner mig fruktansvärt deppig och orolig. Kändes tråkigt och jobbigt att sitta och titta på PH själv, utan Robin så som de alltid har varit. Ensamheten jag har nu göra mig orolig att jag inte kommer kunna sova inatt så att jag inte kan gå till skolan imorrn, hur ska jag klara två veckor i Thailand utan Robin ? De vet jag verkligen inte, fruktansvärt jobbigt kommer de bli iallafall och när jag hör hans röst kommer jag nog börja grina, de kommer jag iallafall göra när jag kommer hem till Sverige igen. Men ensam kommer jag inte vara iallafall kommer ju ha massor med kvalitetstid med systeryster min! Nej nu ska jag ta och städa mitt rum så kanske jag inte tänker så mkt på vad Robin göra och de ser förjävligt ut! Btw nån som är sugen på att göra en ny designe till mig ?
Puss

2/2- 10

Hallåhallå, Nu har jag varit och tränat och de va riktigt skönt och jag ska vara med på match på söndag dock bara som reserv, men de är lika bra de. Imorrn blire skola från 11.45 - 14.35 riktigt skönt! Sen efter skolan så ska jag skynda mig hem och städa rummet och hoppas att tiden går snabbt eftersom Älskling kommer hem imorrn vid 8-9 kanske, saknar honom redan ! Sitter även och väntar på att PH ska börja och jag har sätt alla programmen tsm med min älskling men nope inte idag inte under finalen, it sucks ! men jag ska spela in de så ska vi kolla tsm sen, men jag kommer tjyvtitta idag redan. Efter träningen så ringde iallafall Robin och jag blev jätteglad han sa inte så mkt förutom att han inte ska göra nått dummt och "Jag älskar dig, jag saknar dig redan och PUSSPUSS !" fyfan va jobbigt och konstigt de känns de är en dag jag vet men ändå, nu förstår jag verkligen att han är de bästa och att jag aldrig kommer kunna överleva ett liv utan honom. Nej nu har jag inte så mkt mer att säga faktiskt så slevar en bild, eller jo tack Robin som har laddat ner Erik Grönvalls album till mig, i love it !

 


It's not enough to say that I miss you

2/2- 10

Hejhej, imorse vaknade jag med älskling brevid mig såklart och min mobil fuckade upp så kunde inte svara på mess eller när nån ringde? helt störd. Iallafall så vart de ju så att inte Bengt kunde åka med oss då till skolan så hon tog tåget och jag åkte med älskling. Började med frisör med Christel vi började klippa en ny klippning på "en herre" och de gick väll bra tror jag, hon sa inte så mkt med de gör hon ju aldrig till mig. Sen fick vi lunchrast, pannkakor och sylt *mumma* och sen beslutade jag mig för att åka hem för att jag inte mådde riktigt på toppen, har lite ont i halsen och de kliar lite och sen verkar mitt illamående komma tillbaka nu, fun ! Iallafall så har jag inte gjort så mkt när jag kom hem, väntade på att älskling skulle komma som jag hoppades på att han skulle göra, vilket han även gjorde och då sken jag upp som en sol. Nu sitter jag hemma hos honom och han står i duschen...
Jag kommer ha sån ångest inatt så de är sjukt, Robin ska på kryssning och jag kommer vara så orolig att nått ska hända eller att han ska göra nått dumt, men jag hoppas verkligen att han får roligt iallafall. Och idag är det ju den 2 feb 2010 vilket betyder att jag och Robin har varit tsm i 7 månader idag, mysmys en månad närmare ett år och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag, minut, sekund och andetag som jag tar YOU ARE THE BEST, MY BOY !

You are so beautiful !
Puss


RSS 2.0