onsdag, Matheo-dag!

Hejsansvejsan, igår gick jag till centrum tsm med Amanda vid 11 tiden för att möta Jessica och Fläskiga Buddha! Vi satte oss med en varsin cola på en gräsplätt och snackade skit i ca 2 timmar innan vi gick hem till mig (Amanda gick till Korven) Vi gick bara hem till mig för att lämna lite skit och ta en varsin macka sen gick vi och mötte Amanda och Korven. Vi gick och badade med hundarna och de va inget för mig, de va mygg och äckliga kryp och man blev blöt och luktade hund menmen. Bjöd Amanda och Räkan på middag igår och de va trevligt, vi pimplade lite vin och käkade. Robin kom hem vid 9 tiden och då kollade vi på film och tokdäcka i sängen strax efter 12.
Idag vaknade jag innan 7 av att jag svettats ihjäl, gick upp strax efter 7 för att inte dö, hur fan kan de vara så jävla varmt? Vill gärna ha en ac. Snart kommer nog Amanda hit och då ska vi gå till pappa för att spendera dagen med lillebror. Nej nu ska jag ringa Amanda så hejsevejs!

Lillebror för lite mer än ett år sen.

 


Fint väder!

Har inte orkat blogga nått under helgen, i fredags så va vi som sagt hemma hos Korven som fyllde år. Vid 10 tiden så gick jag och Jessica och mötte Robin och Nicklas för att hämta cigg och då kände vi båda oss typ bakis? Så när vi kom tbx så satt vi där med huvudvärk, hungriga och helt aptrött. Vi kom hem till mig vid 1 tiden och däckade på soffan i väntan på att Nicklas och Robin skulle komma hem vilket dom gjorde ett tag senare. Vi somnade alla sen i väntan på deras taxi som kom efter kl 5, usch så sent!

På lördagen så kom Nicklas hit och vi gick och käkade pizza och vid 8 tiden så kom även Robbin, Micha, Marre, Kurt och Korven vi satt och pimplade vin och sen drog vi till Biffen (inte Kurt och Marre). Hade askul på biffen som vanligt de va ju nån jävla grej där så de va rätt mkt folk.

Igår så va vi hemma hos pappa kl två och vi somnade inte först 9 på morgonen så ingen sömn. Matheo fyllde ju år i fredags så vi va där igår för att fira honom, av mig, Robin, Amanda och Räkan så fick han en kattunge och ni skulle sätt hans min, så jävla söt!

Idag har jag varit hos mormor och ätit lunch och nu är jag trött på att blogga, hejdå.

att allt går åt helvete!

Allt går åt helvete med mitt hår så funderar starkt på att skita i allt och bli svarthårig igen!
Jag ville vara lite finare i håret än orange i skallen idag men köpte inte den askblonda som jag hade sist utan tog en som hette ljus askblond och de gick åt fanders! Just nu är jag typ brun/grön i skallen och måste se ut såhär tills ja...100 år? Blir arg som bara den, tack som fan fittfärger.

Före, fast lite med orange!

Jävligt dålig bild men orkar fan inte, de är grönt nu!!!! och mkt mörkare..

 


Tattoo

Så nu har jag varit och tattuerat mig och jag är supernöjd, tack Nickepicke!


Är jättenöjd men den ser lite mongo ut på bilden + att jag är lite svullen så ja, men den är superfin irl!

Onsdag.

Idag är de onsdag och jag har ingen ork att göra ett piss, skulle inte vela ha nått hellre nu än OTH säsong 3! Fick sms av Jessica som har lånat min fösrta och andra box och hon sitter och tittar på de nu, avis! Idag när Robin kommer hem och när Nicklas är hemma så blir de ju då min tattuering, nicbajs! Ska kanske förbi pappa ett tag idag också saknar båda pappa och lillebror ju, va aslänge sen. Har inte mkt alls att säga så jag får ligga här hemma och vara ledsen för att jag inte kan titta på oth.

Trött på vädret

Just nu är jag riktigt jävla less på de här vädret? De är ju inte kul att de regnar typ 24 timmar om dygnet.
Idag när jag mötte Jessica så följde jag med henne till Nadja och drack skitgod varm choklad medans dom drack äckligt kaffe och helt plötsligt va jag ju tvungen att gå för att Robin skulle plocka upp mig för vi skulle ju vaccinera Alfons. De gick fort och smärtfritt och Alfons njöt typ? Han är efterbliven min plutt. När vi kom hem så skulle Robin duscha bilket gjorde mig glad för då visste jag att de va sovdags för mig i soffan, så jag tog med mig Alfons, satte på tvn och slänge mig i soffan och vi somnade båda två rätt omgående, så skönt! Usch för att gå upp kl 7 när man har sommarlov och de är pissväder. Nu sitter Robin och spelar och jag har ingenting att göra så ska nog gå och läsa min bok.
Imorrn blir de även tattueringsdags för min del! Nicklas är så snäll och ska göra min syskontattuering och han vill ha en öl fört, helt bäst?! För han är duktig. Sen i aug/sept ska en annan Niklas tattuera mig och de längtar jag till, måste ju ha den innan 9 sept då jag ska kolla på håkan (de är en håkan text jag ska göra). Tackåhej.

Hundvakt!

Idag gick jag upp ca 10 över 7 och slänge mig framför tvn tills Jessica ringde, trodde aldrig att hon skulle vara vaken så tidigt men hon hade varit upp sen 6 typ. Vid 8 gick jag och mötte Amanda så tog vi en promenad bort mot centrum och sen hem till Malin för att lämna Disel och kissa Ärtan sen gick vi mot tågan för att möta upp Jessica eftersom jag ska ha Buddha ett tag medans hon åker till skolan en snabbis fram och tbx så jag fick ha honom. Hon ringde nyss är och redan påväg hem faaaaan! Nu ska jag snart börja gå och möta henne sen ska jag följa med en liten stund till Nadja sen drar jag hem till Malin och håller Amanda sällskap.

Lilla Buddha som sover och Alfons när han sov igår.

 


Lista.

Har grymt tråkigt när Robin spelar, hur kul är de att titta på de liksom? så jag får fördriva tiden med en lista.

ÄRLIGHET:

ditt äldsta hångel?
född 88
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
vad tycker du om kärlek? Helt underbart men de kan även göra en väldigt ledsen (tur att jag har de så bra och är happyface då)
när kramade du någon sist? idag
kramade du någon speciell person? Robin
har du svårt för att bli kär? Nja sådär.
när kysste/hånglade du med någon sist? kysste Robin idag.
när fick du senast en komplimang? Vet faktikst inte.

HAR DU NÅGONSIN:

varit medvetslös?
Nej tror inte de.

playat? haha kanske
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja om tjejer räknas? hahahaha
gjort något riktigt dumt? jadå, listan är lång.
gjort något du verkligen ångrar? ja, för ofta.
varit nykter på nyårsafton? ja?
åkt ambulans? nej
gjort nåt olagligt? ja
blivit polisanmäld? ja
fått din mamma att gråta? ja
slagit ner någon? kanske de kanske haha
skämts över dina föräldrar? ja, men egentligen vad är de att skämmas över?
skämts över dig själv? många gånger.
sagt jag älskar dig och menat det? ja, senast igår.
tagit droger? nej skulle aldrig fall mig in.
rökt? ja

druckit? ja

RANDOM


vilka kläder sover du i?
trosor.
vad hatar du verkligen? falska förhoppningar, lögner och svek.
varit kär? ja.
har du varit kär i någon du inte haft chans på? nej
är du ensam nu? nej, är med Robin och Alfons
vill du gifta dig? vet faktiskt inte
vill du ha barn? om jag vill? Vill ha ett helt fotbollslag.

SENASTE PERSONEN SOM:


såg dig gråta? Robin i guess.
fick dig att gråta? en film kanske eller nått?

du delade en cigg med? Amanda eller Jessica skulle jag tippa på
du gick på bio med? Robin

skällde på dig?
Robin? ingen aning faktiskt.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

gråtit?
nej
kramat någon? ja
pussat någon? ja
köpt någonting? nope
sjungit? jadå
saknat någon? ja

De va väldigt intressant va? eller inte.

Måste även be folk sluta klaga på att jag är tsm med Robin och tro på massa konstig skit tex så fick jag höra i helgen att Robin slår mig? Vilket verkligen inte stämmer så sluta gör allt för att får bort mig från Robin för de kommer inte ske på ett bra tag så.


Ingen kompis..

Jag har ingen kompis (comviq kompis) för den dog igår så känner mig helt efterbliven som inte kan svara på sms eller höra av mig till någon. Fick sms av Marre idag och satt och svarade på de sen gick de ju inte att skicka och då kom jag på att den dog igår, men vi ska troligvis ses imorrn vilket vore kul eftersom de är 100 år sen känns de som! Fick även ett trevligt samtal från Bengt som jag inte pratat med så mkt den senaste veckan så vi pratade i 57 minuter och jag hoppas på att hon vill prata lite mer med mig idag och då får hon ringa hahah eller så gör jag de när Robin kommer hem. Idag har jag bara suttit i soffan, fick inget besök av mina systrar idag inte. Jessica ringde för ett tag sen och vi pratade massa skit bara och om vilka små alkisar vi håller på att bli, inte bra! Vi har även planerat fredagen att då ska vi käka tsm innan vi drar vidare till Körv som ska firas. Just nu håller jag på med städning efter helgens inte så stökiga helg men de va mkt disk som skulle väck och skräp! Ska även tvätta lite och byta sängkläder eftersom jag har varit sjuk och känner mig typ helt frisk nu så känns de inte fresht. Jaja tog bara en paus en snabbis men nu ska jag sätta fart igen.

Jag för på Moas födelsedag (21 maj)

 


Från helgen

Alfons och Buddha.

 


söndag och regn!

Igår så kom Robins bror Christoffer och hans flickvän Maria hit och åt middag och hade trevligt, jag och Maria drack även lite vin och snackade lite skit på balkongen ytterst trevligt! när dom åkte här ifrån så åkte Robin och hämtade Jessica, Nicklas och deras lilla hundvalp Buddha! Jag och Jessica pimplade lite vin och satt på balkongen som vi typ alltid gör medans Robin och Nicklas spelade som vanligt. Dom tog halv 2 bussen hem och då gick vi hem till mamma och umgicks lite och kom hem vid halv 7 och däckade på en gång, usch så trötta vi va! gick upp vid 20 i 4 idag vilket va jäkligt sent menmen. Idag är de spöregn ute vilket är väldigt mysigt på en söndag när man alltid är superseg vad man än gör. Just nu längtar jag till fregad då de är midsommar och Lillebror fyller 5 år och sen blir de party med Korven och fler eftersom hon också fyller år, wiho!


Hos mami

Just nu r jag hos mamma och har nyss klippt Moa och Agnes, tackohej!



medusa

'ja de jag gjorde igår va att pierca medusa för tredje gången, hoppas nu att den sitter kvar där till jag inte vill ha kvar den. Han som äger skiten måste fan lägga ner eller bli stämd snart så dum som han är aså. Han hade inga läkarstavar så jag fick en som va så fruktansvärt kort att läppen svullnade upp mer än vad den någonsin har gjort så de va bara åka och köpa en längre stav och åka tbx till honom för att byta och då säger han att de ser helt normalt ut (med den jättekorta stven) fast den typ är ingrodd i läppen på insidan. Anyway så bytta jag men den är fortfarande svullen, not pretty. Har även färgat håret för nån dag sen.


Min nya hårfärg.


Min snygga läpp.


Men de klär väll mig? HAHAHAHAHA FYFAN VA FUL


Hittade även Robin och Alfons som låg och mös i soffan.

 


Vad ska jag göra idag?

Idag är de torsdag och vad ska jag göra? Jo kl 1 ska jag vara på station och möta Jessica sen ska vi bege oss mot ett ställe där jag ska göra en sak, börjar bli lite nervös nu! Tänker inte säga nått utan berättar sen när de är gjort.
Jag är också jäkligt sjuk men de börjar ge med sig faktiskt, bra att de inte är jättefint väder då för jag hade inte kunnat gå till stranden. Blir anfådd på en gång.
Inatt vaknade jag av att de killades i ansiktet men då va de Alfons som hade klättrat upp i sängen och ville mysa med oss och när jag vaknade för att gå upp så låg han nere vid mina fötter, gullegris!



Katt-Tönt!

Ja de är sant jag kommer fan bli en katt-tönt! Idag har Alfons lekt modell för mig och jag har några söta bilder på min busgris! Han va jättesöt också när Robin låg och sov i soffan med Alfons brevid. Jag kommer ta bilder på honom heeeela tiden, inte bra! Jag klagar alltid på alla hund och katt nördar bah "nej inte nu igen" Typ när dom pratar om att han gjorde si och så blablabla, jag kommer bli likadan fast om en katt? Får ta med mig Alfons på promenad nån dag och låtsas att han är min vovve.

Har legat och myst med Alfons, han har legat på mitt bröst och på magen och myst och nu ska jag gå och mysa med Robin! Natti.

Min lilla plutt, han ser jättestor ut men nejnej!
Min kamera är ju också trasig sen länge så bilderna blir ofta suddiga och den ställer inte in sig menmen.

 


Alfons.

Ja nu minns jag inte ens när jag skrev sist. I helgen Va de grillkväll och på lördagen så provade vi ett nytt ställe som heter Greken på hörnet de va rätt gott faktiskt.
Igår så va jag och Robin och köpte en kattunge, han är ubersöt och heter Alfons! Vi åkte även och köpte en kläsgrej till han som va rätt stor, leksaker, matskålar och allt typ. Han är jätteduktig och går på lådan, har varit jätte nojig nu men nu när jag gick upp imorse la jag in honom där men han ville inte sen e fter ett tag hörde jag hur han gick på lådan, gulleplutten!

Min lillep Plupp!

 


Lägenheten

Tänkte slänga upp lite bilder på lägenheten för dom som vill se och för att jag är grymt uttråkad!

Sovrummet:


Hallen:


Toan:


köket:



Vardagsrummet:



Balken:


Så, dagen har bestått utav att städa och tvätta och nu väntar jag på att ida ska komma hem så jag kan hämta min bunke och sen på att Robin ska komma så vi kan åka och handla lite.

Sommarlov imorrn!

Har verkligen ingen lust att blogga så mkt när solen skiner så jag passar på nu när de inte är speceillt fint väder!
I tisdags så gick Amanda, Korven, Jag och Diselfisel och badade och de va inte speceillt varmt faktiskt, men doppade mig upp till halsen iallafall. Igår satt vi här hos mig och chillade och dom hade med sig Disel och Blazie (hundarna) så de är hundhår överallt, måste städa! Idag va tanken att vi skulle bada men nej de går inte för de är knappt sol förfan, massa moln överallt.

Imorrn vankas de sommarlov, klippa Nadja och troligtvis Malin kansk Marcus och sen på kvällen blire grilla med Baby, Jesscia och Nicklas blir säkert en och annan piggelindrink, ska försöka ta lite kort på kvällen så jag har nått att lägga upp! Nej nu ska jag lyssna på musik och sätta mig i värmen (utan sol) och chilla.


Vi ses den 9 sep älsklingpälskling!

Härliga väder, fyfan för skola imorrn!

Ja de har varit fruktansvärt fint väder + ledighet så har inte velat lägga ner min energi på att blogga.
Men i onsdags så tog många av mina vänner studenten (grattis till er alla) och då vart de att gå till Marrebus studentmottagning, ytterst trevligt! Lite senare på kvällen va de mer party så tog med mig Körv och så åkte vill till sweppepeppe som också hade tagit studenten och där vare party! hade jättetrevligt faktiskt!
I torsdags så gjorde vi nog ingenting (?) I fredags va jag barnvakt åt lillebror.

I lördags så ringde Amanda mig och frågade om vi skulle hänga på västerängen och dricka lite och käka pizza så då satt vi där typ hela dagen Jag, Amanda, Räkan, Robin, Jessica och Niklas och de va jättetrevligt! När de började bli lite svalare ute så gick vi upp och satte oss hemma hos mig och babe och då tittade även Jennife, Dennis, Robbin och Nadja förbi!

Igår bjöd vi Robins föräldrar på mat, potatisgrantäng och grillad kycklingfile apgott! Och idag har vi varit nere på marknaden som har varit här, träffade Bengt och Lusen ett tag också sen gick jag och satte mig på västerängen med syster och räkan sen tittade några till förbi. De blev ett väldigt dåligt inlägg nu men har lite brådis för maten ska tsa bort från plattan nu typ...fan va jobbigt! Men kan säga att denna vackan va bara ett smakprov på vad som kommer hända i sommar och de va så härligt!

Pinpade Räkis lite medan han sov!

Levis, värdssöt unge! Vi har sparkat boll och myst på en filt, han bara måste älska Tant-Jossan nu

 


RSS 2.0