31/1- 10

Hejhej, imorse vaknade jag upp brevid min älskling och de va riktigt mysigt!
När vi vaknade så åkte vi hem till pappa och hämtade lite saker så jag kunde duscha och så hemma hos honom, riktigt skönt va de. När jag hade duschat och gjort mig i ordning så kom mamma, Stefan, Amanda, Moa och Agnes och hämtade mig och då hade dom precis varit och hämtat hundvalpen (jag fick intefölja med och hämta den) så...Den är supersöt och jag är förälskad i den. Anyway så igår så satt jag och älskling bara och kolla på film, minns inte vad den heter men den verkade bra men va så jävla trött så jag somnade, nu slevar jag lite bilder ifrån helgen.

     

1. Räkan med en sminkning från Amanda och Malin (dock så va jag inte kvar där då men han är så jävla ful så den måste upp)
2. Räkan 12 år på biffen men mina glasögon.
3. Helena, Amanda och jag.
4. Helena, Jonas och Anders?
Ja de va en lyckad helg iallafall.



Förlåt när jag inte tror på dig.
Förlåt när jag blir arg.
Förlåt för allt fel som jag har gjort.
Jag älskar dig och jag hoppas att de förblir du och jag!

There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It don't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home
Feel like home


30/1- 10

Hejhej, nu sitter jag hemma hos mamma och har nyss käkat middag. Mitt experiment med håret går åt helvete och jag är orangehårig...eller aa nu vet jag inte för sitter med hårfärg i nu och hoppas på att de inte ska bli för mörk och inte förljust.
Sen ska jag hem till älskling och mysa i hope, om några timmar kommer även mamma och stefan hem och imorrn ska vi hämta hunden, men nu orkar jag inte skriva mer.



såhär ser mitt fula hår ut, eller aa de va.
Puss


28/1- 10

Hejhej, jag har så fruktansvärt tråkigt ! Robin vägrar ju svara och jag vill inte sitta själv hatar de...har suttit själv i 4 timmar nu och börjar fan få ångest. Jag måste klura ut hur jag ska göra för att få min ångest att försvinna så fort jag är själv och att inte sakna Robin två sekunder efter att jag har lämnat honom, damn svårt.
Iallafall så ska jag fira Steffie imorrn så får se hur trevlans de blir med min fina klänning som jag ska ha på mig. Jag såg en bild och jag ångrar typ redan att jag färgade mitt hår, jag passar bäst i svart hår.
Klicka på bilden för att se den större.



Jag satt och tittade på gammla inlägg från i somras och så hittade jag dehär och jag kommer ihåg hur lycklig jag va då, jag hade äntligen hittat en pojk som faktiskt verkade tycka om mig och ja de verkar han ju fortfarande göra nu efter snart 7 månader...Jag kommer alltid älska honom, fyfan va han är bäst ! Såhär såg iallafall inlägget ut :


 

Jag vill bara säga till dig att du betyder mer för mig en vad någon annan har gjort och jag är glad att jag fick jordens finaste pojke. Varje minut som jag inte är med dig så saknar jag dig, varje gång jag tittar in i dina ögon så känner jag fjärilarna i magen. Robin du är min och jag vill aldrig vara utan dig, jag behöver dig !
Tänker varje gång som jag tittar på dig, hur kunde jag få dig på fall? du som är så fin, den finaste. <3
Josefine<3Robin, Bästaste ! <33

 

Jag kommer ihåg hur pinsamt jag tyckte de va när jag såg att han satt där och kollade in min blogg, Puss.


28/1- 10

Hejhej, nu har jag nyss blekt håret en gång till, vart ljusare så blir troligtvis ljusbrun idag *happyface*.
Just nu så har jag iallafall gjort varma mackor och ska snart käka plus att jag väntar på älskling så inte svarar när jag ringer för att han troligtvis sover men tycker de är dags att vakna nu.




Vill även dricka en sånhär härlighet, men har tyvärr ingen sprutgrädde.

28/1- 10

Hejhej, idag började jag i skolan redan halv nio och jag va riktigt trött när jag vaknade och ville inte gå till skolan på grund av min groteska hårfärg (har börjat med experiment ljusbrun) så jag är rödhårig och de är skitfult (bild kommer). När vi kom till skolan så hade vi engelska och de förstörde hela min dag, hon säger att jag aldrig är i skolan....då tycker jag att de är konstigt att jag alltid är i skolan och att jag alltid är på engelskan. Jag frågade även om hjälp för att jag fattade inte ett av dom orden som jag skulle förklara för Bengan då fick hon typ damp och säger att jag ska kunna dom orden...jag har fortfarande dysleksi och har väldigt svårt med engelska. Anyway så fick vi lunch sen och de va skitäckligt, soppa som vanlig och efter de hade vi idrott, fotboll. Sen hade ju då alla datorkunskap men inte jag så jag satt och gjorde svenska för att försöka gå tidigare som hon sa att jag skulle fått och de fick jag men ville inte åka tåg hem och älskling va redan hemma då så fick sitta kvar och göra ingenting. Nu sitter jag här hemma helt ensam medans pappsen är påväg till konserten han ska på idag och Robin ligger hemma och sover och jag ska väll snart fortsätta med mitt experiment.


Ursäkta grymt ful bild.

Puss


27/1- 10

Hejhej, nu sitter jag hemma hos mormor och har nyss varit ute och skottat.
Dagen började iallafall såhär: Jag vaknade flera gånger av att syster ringde och de va riktigt jobbigt men gick upp vid 9, gjorde mig iordning, satte mig vid datorn och gick till bussen. På bussen träffade man Limpan och såklart Bengt, mkt trevligt. När vi kom till centrum så gick vi upp till lille Tapio som skulle köpa kakor, godis och negerbollar [måste sälja inom bandyn] och de va riktigt bra så nu har jag fått allt sålt på en dag! När vi hade varit där ett tag så gick vi ner till centrum så Malin kunde ta ut pengar till mig för hennes kakköp. Vi satte oss i bcjf och käkade pan pizza och efter ett tag kom ju Greven, hon fick välja vad hon ville i cafét och då tog hon en negerboll och en festis. 11.10 så satt jag och min käre vän på tåget påväg mot skolan och de va riktigt skönt för vi höll på att frysa ihjäl. Våran första lektion va engelska och jag hatar de fattar ingenting! Agneta fick damp på mig och Bengan för att vi satt och asgarva. När engelskan va slut hade vi lite rast och sen matte som bara är 65 min, jaho ! Tåget va inte försenat *lycka* så kom till bålsta vid 20 över 3 och då kom älsklingen min och hämtade mig och körde hem mig men tråkigt nog så åkte han verkligen hem på en gång också, suck ! Jag hann inte vara hemma speciellt länge innan mormor kom och hämtade mig så har jag sålt kakor/godis till henne, käkat här och hjälpt henne att skotta, gud så jag är duktig ! Nu sitter jag och väntar på att Farbror Pepsi ska hämta upp mig och syster här så ska vi hem och hämta lite saker, ner till centrum och köpa hårfär [idag börjar min förändring...kommer vara orange]  och hämta upp Bengan sen ska vi hem till Räkan och spela lite supermario/kolla på sommaren med Göran eller nått liknande medans Bengan färgar mitt hår. Sen kommer nog mitt hjärta och hämtar mig, i hope så vi kan åka hem...Imorrn börjar man halv 9 och har en otroligt lång dag...om jag inte får jobba in svenskan eftersom jag har en jätte håltimme och ingen annan, fun ! Nej nu orkar jag inte skriva så mkt mer så...Puss

27/1- 10

Hejhej, hann inte skriva igår eftersom jag tränade *dukitgajag*, hann hem sen typ till träning direkt.
Anyway så har jag lite bråttom nu för snart kommer bussen snart så måste skynda, tänkte bara säga ett stort grattis till Greven  och Steffie.


25/1- 10

Tidsfördriv.
JAG ÄR:

Blyg: Ja oftast.
Smart: ja de tycker jag, hyffsat.
Långsam: nej.
Tålmodig: Nej.
Stressad: ja.
Öppen: Japp!
Ärlig: Ja
Positiv: oftast.
Rolig: klart.
Ansvarsfull: ja.
Söt: nej.

JAG HAR:

Svikit en kompis: ja, tyvärr.
Förlorat en bästa vän: Ja
Sagt att jag älskar en kompis: Ja
Pussat en av samma kön: Ja, senast idag.
Slagit en kompis: haha ja.
En kompis som vet allt: ja, min bästaste vän, Bengt !
Berättat hemligheter: om mig själv ja.
Blivit sårad: lite för många gånger kanske.
Haft stadigt förhållande: Jag har nu och så kommer de förbli!
Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet.
Gett någon ditt hjärta: Ja, han har de n och föralltid...Robin.
Sagt att jag älskar någon och menat det:
Ja klart?
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej
Varit otrogen: Nej, aldrig !
Opererat mig: nej.
Cyklat omkull: Haha ja varje jävla år.
Sjungit i duschen: ja när jag är ensam eller på party humör.
Hoppat bungyjump: Nej
Fobi för något: Ja för många saker.
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: ja.
Sagt att jag hatar någon: Ja

FAVORIT:

Låt just nu: vet faktiskt inte...
Pryl: mina nya brillz, nu kommer jag inte ligga med migrän långre !
Film: Fnns många.
Bok: Malin + Rasmus = sant.
Lärare i skolan: Johanna! Sötaste
Plats: i Robins armar.
Frukt: Jordgubbar/annanas.
Dricka: Coca cola, oboy och lite mer.
Ha på mig: Jeans och en slapp tröja.
Snacks: Choklad eller Richardchips.

LIVET:

Svart eller vitt: både och.
Skriva eller tala: Både och
Öl eller cider: Öl
Nagelbitare: Ja tyvärr.
Mobil eller ipod: Mobil.
Snygg eller charmig: båda?
Lösgodis eller choklad: Lösgodis och Choklad !
Frukt eller grönsaker: Både och.
Film eller serie: Film och oth
Festa eller softa: Beror på
Sommar eller vinter: Sommar!
Fredag eller lördag: Fredag
Ljus eller lampa: Ljus
Kärlek eller vänskap?: Båda är helt underbara!

Nej nu har jag kollar på PH och ska snart gå och ta av mig sminket och sätta på mig en ansiktsmask efter de blir de mysa med älskling och sovdags, puss och godnatt.

25/1- 10

Hejhej, idag är de måndag och de känns väll sisådär.
Dagen började med att jag gick upp vid 07.55 som en zombi eftersom jag somnade vid halv 4 inatt, men iallafall så sprang jag inte på toan och kissade och då knackade lille Bengt på, mktmkt trevlans ! Jag gjorde mig lite i ordning medans hon tittade på och jag gick och väckte Robin lite då och då och till slut kom han upp. Vi åkte vid kanske halv 9 mot kalmis/skolan och kom fram i bra tid och Robin kom faktiskt i tid. Vi började med att ha  frisörlektion med Johanna där jag skulle rulla klart curlerna och de är så jävla tråkigt och jag suuuuger på de, lektionen sög med andra ord. När kl va ca 12 så går Paulina, Sofia, Bengt och jag och undrar vad de kan vara för mat idag eftersom vi va vrålhungriga tills vi kom till matsalen typ...fiskbullar i currysås ?! Vem äter sånt ? usch så de fick bli ris med lite sås, mm mättande. Efter lunchen så skulle vi ha frisörlektion med Christel och ha betygssamtal med Christer och Johanna så vi fick med andra ord jobba rätt självständigt men permanent, de är mitt svagaste inom frisör tror jag, hatar de så fick väll till kanske 15 st på 2 timmar ? Anyway på betygssamtalet fick jag veta att jag bara har G i frisör ? Jag har VG och MVG på alla prov och shit...mkt skumt tycker jag men aja. Irriterad som jag va efter betygssamtalet så kom iallafall Janne in och sa "Linnea är hemma med sjukt barn så ni ska ha mig i matten idag" JAHO tänkte man då, gud vilken lugn och skön lektion. Satt typ och spelade på telefonen och fick sluta tidigare. När jag kom till bålsta så följde favoritbästaste bästisen Bengt med mig till synsam där jag hämtade mina glasögon, nice ! Fyfan vad jag inte passar i glasögon [bild kommer senare ikväll i hope för de går inte att ladda in på den här cpdatorn]. Vi tog 5 bussen hem och då va jag riktigt trött men satte mig och läste lite och provade mina nya brills som faktiskt är riktigt snygga, synd bara att man inte passar i dom! Jag har riktigt tråkigt nu, pappa har åkt och Robin är hemma hos sig...I hate this ! Jag borde verkligen få en hund eftersom jag ofta känner mig eller är väldigt ensam så kan man ju tycka att en alldeles egen hund skulle vara perfa, på tal om hundar så hämtar mamma hunden på söndag...men vill ändå ha en egen eftersom jag aldrig är där. Nej nu har jag inte tid med dehär måste försöka stressa Robin lite innan jag börjar känna mig deppig.
Puss

24/1- 10

Hejhej, har inte så mkt att säga förutom att jag vaknade hemma hos Robin och fick skjuts hem vid 2 för då skulle han till sin bror och nu är kl 21.24 och han är fortfarande inte påväg hem, SUCK ! Vi tjaffsar lite nu men de blir nog bra snart. Tänkte ju kolla på film och så men nej de blir inte så ska nog gå och lägga mig så får han komma när han kommer (hoppas att han kommer).

Jag hatar att vara ensam de är de värsta som finns, de skrämmer mig som fan.



Berätta 7 sanningar om dig själv.

1. Robin är de bästa som har hänt mig.

2. Jag tycker om att gå i skolan på måndagar och tisdagar.

3. Jag är fruktansvärt svartsjuk.

4. Jag har väldigt svårt att lita på folk.

5. Jag ska hårdbanta till sommaren.

6. Jag har gått ner 9 kilo sen jag började träna igen.

7. Jag skäms över mitt utseende, kroppen, ansiktet, håret, händerna, fötterna med andra ord allt.

Bara för att fördriva tiden.


23/1- 10

Hejhej, igår kunde jag tyvärr inte skriva.
Igår så följde jag med bäste vän till tandläkaren där dom hade gjorde fel sist så hon va tvungen att borra och så igår, haha vilka jävla miner hon gjorde. När vi va klara där gjorde vi inte så mkt träffade Marre och Robin sen tog Bengt bussen hem och jag och bebis åkte hem till mig då satt han vid datorn och jag typ sov. Vid 5 så åkte mig älsklingsunge hem för att käka och jag somnade i kanske 40 min tills pappa ringde och väckte mig och eftersom han är så seg fick jag vänta kanske 30 min till innan nån kom hem. Vi käkade fläskfile och pommes och jag käkade som en idiot. När vi hade käkt väntade jag på att Robin skulle komma hit men han va hemma hos sin bror och fixade lite så jag fick ha jättetråkigt tills han kom och hämtade mig och vi åkte runt lite med Helena och Amanda, sen hem.  Somnade inte så sen heller och de va skönt ! Nej nu har jag skrivit jättedålig för jag har jättebråttom ska köra Robins pappa till station. Btw ikväll ska jag äta här med Robin och Agneta, mysigt !
Puss

21/1- 10

Hejhej, nu är jag hemma från skolan fyfan vilken lättnad !
Började vid halv 9 idag men försov mig till 07.10 ist för 06.30 så jag missade bussen och tåget som jag egentligen skulle ta så kom tio min för sent, not that good. Men dagen började med ett hatämne, engelska och Bengan och jag skulle göra en "resa" till Canada, toronto och i vår berättelse eller vad man nu ska kalla de så ska vi adoptera en apbebis som ska heta Kurtchak. Efter engelskan så hade vi rast i 40 min sen lunch och vid tio över elva började idrotten som jag va halft med på eftersom jag fortfarande har ont i huvet från igår och migräntabletterna är slut. Efter idrotten va de datakunskap som jag inte har så jag pratade med Elin (svenskaläraren) och frågade om jag fick jobba hemma för att jag inte orkar sitta ensam i typ två timmar och sen ha svenska nu när jag har så pass ont i huvet och de fick jag, supertack ! Så vid halv två kom jag hem och då hade min älskling fått sluta tidigare så han va här då vart de kramkalas i två min sen kom syster hit och gjorde lite mat med mig så nu är hon här och hälsar på igen och jag väntar på att jag ska kunna hoppa in i dushcen men Robin måste fixa varmvattnet för jag vågar inte gå ner själv och vattnet är kallt nu. Nej nu ska jag inte skriva mer, kanske blir en uppdatering till lite senare ikväll, hoppas även på att sova hemma hos älsklingen inatt. Puss

20/1- 10

Hejhej, idag efter skolan så följde min bäste vän Bengt med hem till mig.
Robin åkte och hämtade Amanda så när han ändå va på g kom han och hämtade mig på stationen, när vi kom hem så gjorde vi ingenting satt och pratade och drack varm oboy med sprutgrädd (som tyvärr tog slut). Vid kvart i 6 skjutsade min älsklingsunge Robin mig och Bengan till centrum för att jag skulle göra ett syntest som gick väldigt bra och nu vet jag att mina ögon är extremt spända och krampar så jag behöver verkligen glasögon så nu är dom beställda och klara, hurra äntligen ! Next week, here i come med brillz ! Anyway så satt Bengt och tog kort/filma på mig när jag satt med skitfula glasögon på mig när jag gjorde syntestet så dom bilderna kommer säkert upp på hennes blogg snart. När vi va klara med synundersökningen så kom älsklingponken och hämtade oss så åkte vi till vivo och pantade burkar med maskinen för just burkarna funkade inte och så stod de en påse med lite burkar i så jag tog den så åkte vi till centrum där jag träffade farbror Pepsi. De måste ha varit nått fel på masiken för vi pantade 21 burkar och de blev 6,5 ? SUCK. När vi kom hem hade systeryster gjort mat, tänt ljus och dukat och de va lite småmysigt tycker jag för då slapp jag göra maten som jag ofta gör för att lille pappa jobbar sent eller nått. Efter maten har vi inte gjort så mkt, Bengan åkte hem vi kanske halv 10 och jag och älsklingen åkte hem till honom en snabbis sen tbx hit. Hans mamma är så söt hon sa att jag va snygg och massa grejer, hon har även börjat läsa lite i bloggen, en till besökare !  Nej nu är de läggdags snart och pluppungen ska sitta vid datorn.


Jag älskar den här människan.
Vad som än händer så känns de som att du kommer vara där för mig.
Hur ska jag klara mig i thailand utan dig i 16 dagar ?
Inte få somna med armarna runt dig eller dina armar runt mig.
Inte få pussa på dig tills du vaknar.
Inte få höra din röst ?!
Jag kommer knappt klara de så förbered dig på ett stort pusskalas sen den 3 maj.

I LOVE YOU, Robin !

Puss


20/1- 10

Nu va de världens mupp som skrev till mig, vem fan frågar nått sånt till en okänd person ? De har hon verkligen inte nått alls att göra med, HAHAHAHAH vilken mupp !

Puss


20/1- 10


Hejhej, sitter i skolan och har engelska och jag har bestämt mig för att färga håret ljusbrunt sen när jag kommer hem från thailand vill jag bli blond. Såhär vill jag att de ska vara när jag har ljusbrunt (eller ljusare) på nån utav bilderna.





Vet dock inte om jag kommer passa i ljust hår..
Puss


19/1- 10

Hejhej, imorse va jag så fruktansvärt trött så orkade knappt gå upp, sov 35 min längre än vad jag skulle .
Åkte med älskling till skolan i bilen och självklart Bengt också. Vi kom till skolan i perfekt tid och hade frisör med Christel som va typ sur idag?! Lunchen va riktigt äcklig, fiskgratäng och potatis blää! Hade riktigt ont i huvet och vart helt yr och mådde illa, så jag pratade med fröken och så åkte jag hem vid halv 2 med älsklingponken min. När vi kom hem somnade vi och när jag vaknade tänkte jag "va skönt min huvudvärk har försvunnit" Men när jag satte mig upp så kände jag hur de dunkade, fy hatar migrän. Robin åkte hem och käkade och pappsen och jag åt lite sen åkte vi till centrum och kollade glasögon, så imorrn kl 18.00 ska jag åkte tbx dit och göra ett syntest och så får jag mina glasögon om en vecka, jippi ! *bild kommer* Nu sitter jag här med älskling och imorrn blir de sovmorgon och luncha med Bengt såklart i bcjf, mums ! Min älskade vän har även startat upp sin blogg, checka in den, http://www.emmmuy.blogspot.com/ Nej nu måste jag kolla på PH, skriver lite mer imorrn då.
Puss

16/1- 10

Lite nya bilder på klänningen eftersom den förra va fruktansvärt dålig, dom här är dock inte heller så bra men batterierna på kameran dog.

Jag har även märkt nu att jag har gått ner ca 10 kg, har på mig ett par jeans som idag som har blivit större än vad dom va innan och de känns riktigt superbra !

Puss


16/1- 10

Hejhej, just nu sitter jag hemma helt ensam eftersom älskling åkte nyss och pappa är påväg hem från sveg nu.
Igår kväll så badade jag och Robin som sagt men de blev helt knas, vi ville ha bubblor så vi tog i as mkt tvål för de kom typ inga bubblor sen när vi satte på bubbelbadet så jävlar skummade de typ över så jag tog två hinkar och försökte lägga bubblorna i hinkarna och de gick bra så vi satte på bubbelbadet igen men då kom de lika mkt bubblor tbx så vi gick typ upp direkt och kollade på tv. När filmen va slut så åkte vi ut och sa hej lite snabbt till Tobbe och Kicki sen åkte vi vidare till Räkan och va där i typ två timmar sen åkte vi hem käkade, kolla på tv och sen gick vi och la oss.
Idag vaknade vi vid tolv och har inte gjort något alls, jag har städat lite i köket, duschat och suttit vid datorn och just nu är Robin och fixar nått med bilen jag hoppas de går snabbt så han kan komma hem igen. Imorrn har jag sovmorgon så de är nicenice och Bengt kommer hit och äter frulle tror jag.
Anway så sitter jag och tittar på X-effect nu och de är världens luder med, tänk om Robin hade varit med där, jag hade fanimej bli mördare om han hade varit otrogen, förstår inte hur vissa människor tänker faktiskt. Aja nu har jag inte så mkt mer att säga så jag har bara en fråga kvar, ska jag köpa klänningen på bilden nedan ?

Puss



15/1- 10

Hejhej, igår va vi som sagt hemma hos lille Räkan.
Räkan kom och hämtade oss vid halv 11, vi plockade upp Helena på vägen och sen åkte vi hem till Räkan och han o jag satt och spelade super mario, jag ägde ! Efter ett tag kom min älskade lille Körv dit och då blev jag glad och lite efter de kom Anne, Juha, Tedd och Mika också. Jag hade väll en halvtråkig kväll kan man ju säga, satt mest och pratade med bebisen Körv medans alla andra satt och drack inne i köket? Lite då och då kom Robin in och pussade lite på mig och till slut kom han och satte sig där och pratade och pratade och Korven satt och skratta åt honom. Vid kanske halv 2 - 2 så bestämde vi oss för att gå hem så vi (Emil, Körv, Älskling och jag) gick till vivo för att där skulle Tobbe plocka upp alla utom Körv för hon skulle möta Emilia, men Tobbe va så seg så vi träffade också gullungen Emilia. Efter kanske 15 min om inte mer kom Tobbelobbe och hämtade oss, körde hem mig och älsklingen till gransäter och efter de gick vi in åt lite och gick och lade oss, superskönt ! Imorse vaknade vi halv 2 typ och då käkade vi frulle, han tog vitlöksbröd och jag tog små baguetter som man värmer i ugnen, fyfan va smarrit de va. Resten utav dagen så har vi typ kollat på tv och myst lite och vid 6 ska vi hem till honom och käka kött och pommes, mums fillibabba ! Efter vi har käkat ska vi åka hem hit och bada sen vet jag verkligen inte vad som händer ikväll i värsta blir de att kolla på Scary movie 2 som går på tv.
Nej nu ska jag göra mig lite i ordning så att jag är klar när vi ska åka.
Puss

14/1- 10

ÄLSKAR LÅTEN!

Puss


14/1- 10

Hejhej, ursäkta mig att jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera men har nästan ingen ork när jag kommer hem efter skolan och så. iallafall så har de inte hänt så mkt sen jag skrev sist, varit i skolan, lekt med Bengt en dag efter skolan, varit hemma hos Räkan och spelat super mario (skitkul) och självklart varit med Älskling !
Idag började vi kvart över tio så de va rätt skönt men eftersom Bengts buss gick lite tidigare så tog jag också den och de gjorde även Mandy så åkte vi till centa och satte oss inne i bcjf. Vid halv tio typ så träffade man även sötnosarna Matiza, Robbin och Micha en snabbis innan vi va tvungna att gå i full fart upp till tåget. När vi kom till jakan köpte jag min nya grej, varm choklad som är äckligt god plus att man blir varm utav den. Vi började med engelska och jag och Bengt fick ingentin gjort så de sög men efter de så vart de lunch då drog vi till BK och va lite i jakan centrum innan vi va tvungna att åka tbx till skolan för att ha supertråkig Matte. Genomgången va superlätt och Linnea måste slaigt sig i huvet för efter genomgången gav hos oss ett papper och så sa hon "Nu tänker jag vara så snäll eftersom det är fredag så när ni är klara med pappret så ska nu lämna in de till mig sen kan ni gå hem" hon som liksom aldrig brukar vara så snäll?! hahaha och juste Bengan va så skön igår, vi hade rast från matte och när vi kom upp för att börja igen så stor Linnea och pratade med Johanna (favoritfröken) och då säger Bengan "åh favoritfröken är och hälsar på" typ och Linnea fick typ damp och bah "mobbing finns PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT !....åh Jossan min favoritelev" så stod hon och klappa mig på kinden och grejer, mensfitta. Iallafall så kom Robin och hämtade mig i kungsängen idag och så åkte vi hem hit och kollade lite på tv, jag somnade och sen åkte vi hem till honom och käkade middag, tacos! Efter maten ringde farmor och pratade lite, mkt trevligt och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och väntar på att Robin och Emil ska komma hem hit och om ca en timme ska vi dra vidare till muppRäkan och se vad som händer.

Såhär trevlig ser jag ut idag.

Här är muppen man ska hem till då.

Och nu tänkte jag bjussa på en video som jag håller på att kissa på mig för varje gång, kom och tänka på den nu igen när jag läste älskade Körvs bilddagbok där hon har lagt upp länken.

 

 


12/1 - 10

Hejhej, nu sitter jag hemma efter en lång dag i skolan och jag har varit otroligt trött !
Skulle egentligen följa med Bengt till stan men de orkade jag inte, usch. Imorrn är de sovmorgon till kvart i 12 och de är riktigt skönt. nej nu orkar jag inte skriva mer, men de kanske kommer lite senare.


11/01- 10

Hejhej, har verkligen inte varit aktiv på bloggen sen innan nyår...har varit i Hassela och där blev jag supersjuk och har fortfarande inte blivit frisk. De började med att vi kom upp till Hassela dagen innan nyårsafton och de va mkt trevligt den kvällen tills vi gick och lade oss för så började jag må illa och spydde som en idiot hela natten och morgonen och sen under dagen fick jag ca 40 graders feber, midgrän, hostade och mådde riktigt illa så, så lyckad va min nyårsafton...Låg i en säng och sov brevid min älskling som ville vara med mig och låg och myste med mig ist, i love you ! Sen efter nyår så låg jag bara och sov och sov dag in och dag ut, natt in och natt ut och jag blev aldrig pigg heller. Den 2 januari åkte vi hem och jag mådde verkligen illa, hade även 6 månader då med mitt hjärta. När vi kom hem så la jag mig och vilade direkt och väntade på att älsklingen min skulle komma och hämta mig för att vi skulle sova hemma hos honom, de va mysigt och riktigt skönt att sova i en riktig säng ! Måndag och sov vi här hemma pga att jag va så pass sjuk och inte kunde röra mig typ, spydde lite till då och då....fyfan va jag har mått dåligt ! På Onsdag åkte vi till sveg, till och med min älskling följde med och då blev jag superduperglad ! Vi har inte gjort så mkt, tagit de lungt och haft de allmänt mysigt, hälsat på mina kusiner, fastrar och gulliga lilla farmor. Igår (söndag) så kom vi hem ifrån sveg, riktigt mysigt har jag haft de och jag är riktigt glad att Robin följde med mig till sveg, de trodde jag aldrig. Har iallafall fortfarande inte blivit riktigt frisk eftersom jag ser massa prickar framför ögonen, helt konstigt och jävligt irriterande! Idag va de första dagen i skolan för min del då och jag kan säga såhär, fyfan va kul de va att träffa min älskade bästastebästa vän Bengt och lilla gullpaulina också och de va väll halvkul med lektion...blev lite illamående och yr då och då annars va de bra, Riktigtriktigt jobbigt att gå upp imorse också när min älskling låg och sov där brevid mig och jag va tvungen att lämna honom.På lunchen gick vi till jakan ventrum och jag köpte en halsduk och en bh och vi käkade på BK, Efter skolan så åkte jag och Bengt till centa för att byta Robins armband som jag köpte till honom i julklapp för den va för stor och nu är den perfekt och han blev jättefin. Vi gick även upp på lindex och jag köpte tre par trosor och Bengt köpte en väska och Jeanleggins på go west.
Nej nu ska älsklingen min sitta och snart börjar Paradis hotel, LÄNGTAR !
Puss

RSS 2.0