31/10- 10

Hejhejhallå, förlåt för sämst uppdatering på hela jorden men dehär är de som har hänt mig i helgen.
Fredag: I fredags så va de först skola och sen mötte jag och Bengt, Amanda i jakan centrum och shoppade lite, jag fick med mig en ny halsduk, en klänning ich strumpbyxor med mig hem. När vi kom till bålsta så gick jag hem till "farbror" eftersom jag och älskling har lånat hans lägenhet i helgen medan han va borta, de va jättesnällt! Vid 6 så gick jag hem till Malin som bjöd på supergod kycklinggryta, nån asgod efterrätt och så fick jag ett superfint kort och 250 kr i födelsedagspresent, Ida, Amanda och Sten va även där och de va mysigt, Sten hade med sig en varsin flaska vin till mig och Amanda som vi fick i födelsedagspresent av Kimpa, så snällt!
Vid 11 så gick Amanda, Ida och jag ner till biffen och härjade, de va kul älskling och några va där, de va dock roligare på min födelsedag när vi va där men aa. När biffen stängde så gick jag och Robin hem till Pepsi då.
Lördag: De första vi gjorde när vi vaknde va att gå och köpa pizza på biffen och hon som jobbade där skratta lite när vi kom in och sa "är ni redan uppe" haha dom är fanimej astrevliga där?! Vi tog med oss pizzorna och gick hem till pepsi och käka samtidigt som vi kollade tv. Vi badade och fixade oss lite och sen gick vi till centa och köpte frallor, curryröra, godis, läsk och popcorn och sen åkte vi hem till Robin och käkade middag.
När vi kom tbx till Pepsi så kollade vi på två filmer och svullade, en skräckis typ nya freddie krouger? vet inte hur de stavas och sen nån komedi och sen så gick vi faktiskt och la oss.
Söndag: Idag har vi inte gjort ett piss förutom att legat i soffan och myst, helt underbart skönt har de varit, visst vi gjorde inte ett piss igår men på söndagar är man alltid seg spelar ingen roll och de bästa är att jag har lov nu den här veckan också så skönt! Nu sitter vi hemma hos Robin och ska snart äta sen hem till mig och sova!
Kan en helg bli mer lyckad? en mysdag och en partykväll, jo klart den hade varit bättre om båda mina andra halvor va med, Robin va med men icke Bengt my love! Men de ska tas igen! Imorrn ska jag och Bengt även till stan och köpa en hallooweendräckt till Robin och sen ska jag kanske köpa skor, eller aa jag får pengar av Robin isf så ska jag köpa min gula convers som jag ska få av honom som vi aldrig hittar men dom finns på ett ställe i stan, säger inte vart för då går väll den där jävla wannabe'n som läser detta och köper dom.
Nej nu ska jag äta snart hoppas jag, de luktar asgott! Uppdatering imorrn då, tjingtjong.

28/10- 10

hejhej, ligger nu hemma i sängen och är jättetrött faktiskt!
Pratade med Robin för ett tag sen och han är påväg hem och då ska vi hem till honom för att han ska ta en snabbdusch sen blir de att åka iväg och shoppa lite, hoppas på att jag hittar lite grejer då! Hoppas även på att jag får mina convers som jag ska få i födelsedagspresent av bebi, hoppas gula finns nu!! Är supergla, tänkte även kolla om de finns ett par fina stövlar som man kan ha när man är ute eller nått eftersom jag inte har några varma skor som passar till "finkläder" tex julbordet, krogen och Bengts födelsedag...men vi får se! Nej hejdå!


28/10- 10

Hejhej, igår hade vi "pappa-klippning" och jag klippte som sagt mammas man med andra ord min låtsas pappa. De gick väll bra, Christel sa att de va jättefint och Robin sa att jag va duktig, Stefan sa att de va bra men de kändes inte riktigt bra. Anyway när vi va klara så åkte jag med Robin och så åkte vi hem till mamma för att fika eftersom Agnes fyllde 5, hon tyckte om klänningen jag köpte och de är ju bra för jag tyckte den va urgullig! Vi va inte där länge alls eftersom vi inte hade ätit middag eller så, så vi drog efter kanske en halvtimme och käkade på luckt house, fy så gott. När vi kom hem va de GA och KAT som gällde och sen läggdags, va så fruktasvärt trött!
Idag blir de vällingby eller nått liknande med älskling och shoppa lite.

27/10- 10

Hejhej, förlåt för fruktansvärt dålig uppdatering!
Igår va jag i skolan och de va väll sådär, vi hade kundpass men som tur va så hade jag ingen kund men då betyder de att jag kommer få de nästa gång. När jag kom till bålsta så åkte jag hem till Robin och somnade efter att ha pratat med morbror, till middag så blev de ciderkyckling, mumsmumsmums!
Idag har vi "pappa-dag" och då kommer min låtsas pappa som jag ska klippa och de får vi hoppas går asbra, men vi måste skynda oss för idag fyller lillasyster faktiskt 5 år, lillplutten. Nej nu ska jag gå och möta Amanda så ska vi gå till centa och sen möta Bengt, hejsvejs!
Btw, Grattis Nellie sötnos till din underbara dotter 26/10!

25/10- 10

Kan inte rå fört men älskar låten.


25/10- 10

Hejhej, har verkligen inte haft tid i helgen!
I fredags så va de ju middag här hemma hos pappa och de va jättetrevligt, Alla drog jättetidigt och va tråkiga utom Greven, Sebbe, Bengt, Tobbe, Kicki och Älskling såklart! Vi hade de jättetrevligt iallafall, jag fick sång kl tolv och sen gick vi till shell och vi gick iallafall och la oss vid kvart över 2 eller så.
I lördags när vi vakna så ringde Amanda och skrek på mig för att jag inte va hos mamma men när jag gick upp kom jag på att jag va tvungen att städa och då gjorde jag de men eftersom jag har varit et hatobjekt denna helg (varför vet jag inte) Så har pappa sagt till Amanda att jag inte har gjort ett piss och han har sagt att Amanda va så duktig och blablabla medans jag bara har fått skit, usch! Anyway så åkte iallafall Bengt hem mellan 1-2 eftersom hon inte fick följa med till mamma. Jag och Älskling hämtade upp Johan och Martin på station 10 i 6 och de va så himla kul att se Johan eftersom de är fan snart 3 år sen vi sågs. Vi käkade och drack lite hos mor min ovh vid 11 kom Marre med co och jag blev jättegla och sen fortsatte vi ner till biffen och fyfan va kul jag hade de där, de va så jävla kul! Men vid 1 så gick Johan för att han skulle med tåget så de va lite tråkigt tycker jag, men vi har bestämt för att ses inom en snar framtid faktiskt och de är extra kul när han och Robin kom så himla bra överrens, jättkul! Vi kom iallafall hem halv 6 och somnade som så bebisar direkt. Igår så hade vi gäster sen så käkade jag och älskling på Lucky house och de va sååå jävla gott nu tänkte jag iallafall säga vad jag fått.
Om jag inte minns helt fel, så är de såhär.
Marre&Robbin - jättefina skor, im in love!
Älskling - Parfym och sen får jag converse idag eller senare i veckan.
Mamma,stefan&mormor(ulla?) - Körkortslektioner och 500 kr.
Johan - sprit.
Magnus&Cicci - nån grej som jag inte riktigt vet vad de är, fattar inte! men de är en mascara och två saker till.
Henke&louise med familj - 500 kr.
Pappa - 1500 kr och 1000 kr på gina.
Farfar - 500 kr.
Farmor - 500 kr.
Janne&ullis med familj - 500 kr.
Robins familj - 800 kr på gina och 600 kr på hm.
Nina - 500 kr på deutchman

Så idag får Robin lön så vi åker iväg idag och handlar lite, supermys!
Nej nu ska jag duscha, Hejsvejs.

22/10- 10

Hejhej, kom nyss ut ur duschen och jag och Bengt ska snart göra oss i ordning, supernie! De är nu en timme kvar tills folk börjar traska in så de är kul så måste fixa mig!
Är även jättegla för jag kanske får min present av Robin idag för att jag inte ska vara arg och ledsen och kännas som min dag är förstörd pga en grej och då sa han "du kanske får min present ikväll, då kanske du blir glad?" så söööt. Nej nu ska vi fixa oss, Bengt måste fixa mina naglar också, tjingtjng!


22/10- 10

Hejhej, nu sitter jag hemma hos Robin och ska snart gå till bussen!
Idag är de äntligen fredag men dock inte vilken fredag som helt, de är en dag som jag ska firas på och imorrn är de min födelsedag jag är så glaglalga! Igår gick vi iallafall och la oss tidigt, direkt efter PH och vi somnade nog båda två jättesnabbt. Idag vill jag ju såklart att vi bara ska få sluta och de är de som är jobbigt, vill ju bara hem och fixa. Nej nu ska jag gitta till bussen snart, tjingtjong.

Du är de finaste jag vet och du är underbar!
Jag vet inte riktigt vad som har hänt men vi har inte bråkat på 3 veckor, de är så skönt!
Robin har varit hur gullig som helst mot mig, säger hur fin jag är, hur mkt han älskar mig och ja massa sånt!
De är perfa, i love you!

 


21/10- 10

Hejhej, nu är jag hemma hos pappa igen!
Vi käkde sen gick jag ut med Disel i ca 40 min mins, träffade även älskling och Tobbe en snabbis sen fortsatte promenaden! När jag kom hem pratade jag med min jälskling Bengt och ja de de ska jälskling inte älskling...anyway så ringde jag till Robin sen och sa att de va så kallt och grejer då skjutsade han mig till pappa tihi, sötnos! Nu ligger jag här och väntar på att tiden ska gå så de blir fredag och lördag nån gång, de be blir nog inte så mkt sova för min del den här helgen upp tidigt på lördag och åka till mamma och firas, söndag antagligen upp ganska tidigt för då kommer vi firas här...ÄR SÅ IVRIG VILL FYLLA ÅR NU!! Speciellt så vill jag öppna pakat, speciellt från Robin..vill se vad han har hittat på, imorrn blir de nog inga presenter *buhu* Eller jo av Greven tror jag faktiskt *asgla* Nej nu vill jag att Robin ska komma så vi kan åka till honom och sova så de blir fredag nån gång, HAHAH jag är som ett litet barn, men de får man vara när man fyller myndig!

Tände ljus för några veckor sen och ja..

 


21/10- 10

Hejhej, sitter hemma hos mamma nu och kom precis hem från praktiken, ska även äta här och de är första gången på riktigt länge (som de inte har varit nått speciellt), praktiken va bra och Bengan har klippt mig. Orkar inte skriva så mkt så tänkte bara svara på denna kommentar som jag fick idag.

Anonym om 21/10- 10:
Varför bor ni inte tillsammans? (du och Amanda)

Svar på denna fråga varför någon nu undrar de, vi bor inte tsm för att jag har bott hem hos vår pappa i 3 år och Amanda har bott hemma hos mamma och just nu bor hon hemma hos sin pojkvän och jag har inga planer alls på att flytta in till dom faktiskt, och så är de vem de nu va som undrade.

Nej nu ska jag äta, tjingelijng!

21/10- 10

Nu ska jag strax rulla till praktiken faktiskt, och ska även klippa mig idag där Bengt praktiserar och de är även Bengt som ska få klippa mig så de är asnice + att hon får övning! De ska bli så jävla skönt att klippa av sig du fula slitna topparna men på köpte på de så får jag kortare hår och fetare ansikte.

Dagens skittråkiga och fula klädsel.

Och mitt superroliga ansikte, wiho!
2 dar kvar!

 


21/10- 10

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering men som sagt så hade jag en bomb i skallen igår.
Vi gjorde inte så mkt igår, åkte hem till pappa när Robin hade kommit hem och duschat och då lekte jag lite med lillebror och väntade på maten, potatisgratäng och kött..mmmm.
Idag gick jag upp 5 min kanske efter att älskling hade åkt och jag va inte ens trött typ? kl är snart 8 och jag ska gå till praktiken om ca 45 min, usch för vädret! Efter praktiken ska jag hem till mamma och fixa lite medans Robin tydligen ska kolla efter nått mer till mig...fyfan va kul!! Jag fyller år om 2 dagar, de är så nice! Är smått irriterad över imorrn när vi har middag här och Amanda kan inte acceptera att jag vill komma hem och göra mig i ordning innan hon drar hit sina vänner, visst jag tar med mig två hem på en gång men dom har sätt hur jag ser ut osminkad och ja jag vill kunna koppla av innan de kommer massor hit, men som vanligt så tycker hon att jag är ego och dum i huvet och jag får all skit och måste låta de rinna ut i sanden så hon får som hon vill för annars kommer hon inte, barnunge! Igår tex så skällde hon ut mig och jag va egofitta och dum i huvet för att jag inte kunde komma till mamma för att städa när jag hade migrän och inte va i skolan då kunde jag ju lika gärna gå till skolan, right? Jag kunde ju förfan knappt sitta och speciellt inte gå, mådde ju illa utav huvet och de gick över vid halv 3-3 typ, så ja..men de verkar vara skit samma nu eftersom hon inte tänker komma ändå längre säger hon, jävla fittunge alltså! Pappa har varit och beställt mat för 2000 kr och hon tänker inte ens komma, jävla ego alltså...så kommer hon ringa till pappa och säga massa saker så kommer jag få skiten av alla som vanligt för de är alltid mitt fel och mig de är fel på utav mig och henne, så har de alltid varit och kommer alltid vara! De kokar i hela min kropp och nu har hon förstört både min dag och min födelsedagsmiddag för att jag komme ha sån ångest för pappa. Amanada slänger säkert en elak kommentar här snart de är jag säker på och säga att så är de inte alls de eller nått liknande...usch. nej nu ska jag äta frukost.
Hejsvejs.

20/10- 10

Hejhej, är hemma idag igen pga att jag vaknade med migrän! Jag tänkte att jag skulle gå ändå men då blev de värre och jag trodde att huvet skulle sprängas och så gick jag och spydda pga huvudvärken. Riktigt sur att vara hemma, vill till skolan! Jag har ingen att prata med, kan inte sova, huvet värker och ja oj vilket Roligt liv...i skolan har man nån att prata med och man är sysselsatt hela dagen, aldrig med hemma! Jaja jag ska sluta klaga.
Igår va Robin som sagt och handlade, han har köpt nått men jag vet inte vad och jag är nyfiken så jag dör, men nu är de bara 3 dagar kvar, Men nej nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och äta nått är så himla hungrig! Hejsvejs.

Jag älskar verkligen denna, är kär!
Jag vet att jag har lagt ut bilden förut.

 


19/10- 10

Hejhej, nu har jag städat klart mitt rum fyfan va skönt!
Har även hunnit laga lite mat med papsen och ska käka strax, men tänkte bara lägga upp före och efter bild på rummet mitt.

Otroligt tjusigt, eller inte.

 


19/10- 10

Hej igen, nu är jag hemma igen.
Vi åkte som sagt till Moas skola och fika och ja de va väll inte så kul egentligen menmen, sen skjutsade min kära mor hem mig till Robin som är så dum och låser dörren när ingen är hemma och han står i duschen, fick vänta i en kvart tills han öppnade. Han skjutsade iallafall hem mig direkt för han ska iväg med Tobbe och jag får inte följa med för han ska införskaffa sig en eller flera presenter till mig*glader*. Så nu sitter jag här och ska fanimej städa mitt rum nu, ska ta före och efterblid tror jag...usch de är äckligt. Vill iallafall bara veta vad jag ska få i present, fick en kommentar också han min present är nu handlad typ vid 12 idag...vem skrev den och vad är de? JAG ÄR NYFIKEN, hatar de...är alltid helt happy när jag vet att jag får paket, de är de bästa som finns typ *skämtåsido*. Nej nu blir de att kolla vad de bjussas på för mat sen städa, är ju faktiskt kalas på fredag *happyface*. Kan även bjussa på bilder på älsklins Disel, blev dock ingen till promenad och inga bilder typ men dom här blev de.


(klicka på bilderna för att få dom större)

19/10- 10

Hejhej, sitter hemma hos mamma nu och kom in från en promenad med Disel och Amanda för en stund sen och de va skönt förutom dehär pissvädret vi har just nu.
Har för tillfället dundrande huvudvärk så de värker och dunkar, ajajaj! Runt 2 tiden så ska jag följa med dom ner till Moas skola och göra nått, trevlans! Men innan dess blir de nog en promenad till och då ka kameran med eftersom jag kom på efter halva promenaden att jag har den i väskan. Nej huvet dunkar så ska kolla om de finns huvudvärkstabletter nu hejsvejs.

19/10- 10

Hejhejhallå, nej jag är inte i skolan är hemma hos Robin!
Igår åkte jag som sagt hem till mamma efter maten och klippte Moa och Agnes luggar (?) och fick då 50 kr till hårfärg, nice! När jag va klar kom Robin och hämtade mig hos mami och då åkte vi till ica och köpte hårfärg och lite godis *tjockisar*, när vi kom hem till Robin så färgade jag håret och sen kollade vi på tv. PH va igår och de kom in två nya tjejer, ena tjejen visade brösten typ redan när hon hade sin "presentation" och den andra tjejen klädde av sig naken redan i första avsnittet hon va med? Hur fan kan man bete sig så? De är bara så fruktansvärt pinsamt, nu verkar 9/10 tjejer som är med i sånna program sjunka lika lågt, är de en trend att visa upp sin kropp helt naken nu eller? Nej jag blir bara arg.
Imorse så försov jag mig lite, vet dock inte varför...ringde till Bengt som också försovit sig och jag vart arg så stannar hemma idag, lika bra de! Pratade med min kära mor nyss och hon kommer snart och plockar upp mig så jag kan få följa med till preem och käka frukost eller nått, vill inte vara här för då kommer jag somna och usch nej är jag ändå uppe så.
Jag pratade även med Victor nyss typ (på fejjan) och han är en gammal vän som jag inte pratat med alls sen nästan två år tbx eller nått, de kändes skönt faktiskt förutom att han hade slarvat bort min telefon eller nått, men de gör väll inte så mkt...ville mest ha hem den för att den va fin. Nej nu ska jag fixa de sista och dra hejsvejs.

18/10- 10

Hejhejhallå! Nu är jag hem kommen från skolan för ett väldigt bra tag sen.
På frisörlektionen fick vi färga dockorna, blev inte så mkt med den färgen jag valde dock menmen kul va de! När vi hade håltimme så skulle jag och Bengt göra muntligt prov så vi behövde itne gå på den vid 2 men eftersom jag inte kunde provet så fick jag och Bengt sluta och göra provet nästa måndag, härligt! Um va stängt som vanligt men allt fixade sig, träffade på mami och Amanda i centrum så åkte med dom hem till mormor och fikade! Nu är jag hemma hos Robin och ska vila lite tills maten är klar sen tänkte jag åka hem till mamma och klippa luggen på Agnes som ska ha skolfoto imorrn så de blir super, vad som mer händer har jag ingen aning om faktiskt är så sjukt trött idag. Nej nu har jag inte så mkt mer att säga än att ge Madde ett STORT grattis som har fått jobb nu, riktigt kul faktiskt, hoppas de blir super! Så nu har jag sagt de jag har velat säga så hejdå.


18/10- 10

Godmorgon allesammans!
Just nu sitter jag och ska äta frukost, inte så ofta när jag ska till skolan inte...blir till och med finfrulle, minibaguett och oboy! Ska ta med mig lite varm oboy i en "termosmugg"? pga kylan så de blir superduper. Idag blire frisör sen håltimme som vanligt, fyfan va tråkigt!! Ser förjävlig ut idag också, orkade inte gå upp och duscha så låg kvar i sängen ett tag till så har inte duschat, inte borstat eller plattat håret så i stort sätt har jag bara fixar fejjan och de blev ju bra. Nej nu ska jag äta frulle och sen fixa de sista, hejsvejs!

18/10- 10

Nej innan läggdags så måste jag bara säga att OLLE ÄR BÄST, dog lite i fredags när jag tittade på idol...han är för bra alltså och han valde en utav mina favosar faktiskt! Låten är så härlig, man blir liksom glad och så sjunger han den.

 


18/10- 10

Hejhejhallå, har inte orkat eller kunnat uppdatera idag eller nått mer igår.
Igår så åkte vi iallafall runt lite i bilen, skjutsade Tobbe, Leo och Philip till Rasmus och sen hämtade vi upp Ankan och Tony på stationen och skjutsade hem dom till skogen. När vi kom hem så tittade vi på tv, repriser från PH och sen south park filmen och jag somnade såklart.
Idag smög jag upp vid tio efter att ha legat vaken i minst en timme och inte hittat mobilen som låg precis under kudden...Robin kom upp 10 min efter mig (så bra va jag på att smyga). Vi käkade lite frulle och chillade ett tag tills vi åkte ut på utflykt, letade efter en speciell plats som han pratade om förut men visste inte hur man körde dit med bil, men vi hittade! När vi kom hem tittade vi på tv och käkade middag och under middagen sitter lillebror och säga att han tycker om mig såhär lite så höll han fingrarna hur tätt som helst men han tyckte om alla andra med armlängder...pappa skjutsade hem Nina, Robin spelade på mobilen och jag byggde lego med lillebror som ändrade sig och då va jag bäst. När papi kom hem åkte vi hem till Robin en snabbis och har kollat på en film, nu ligger jag här med datorn och har fått skrattanfall, hittade bilder på mig och syster när vi va små...ingen vacker syn men tänkte bjussa lite på dom ändå. (har tagit kort med kameran på dom)
Vi är tvillingar så kanske lite svårt att skilja på oss, men har frågat pappa vem som är vem så nu vet jag.

Amanda&Jag

Amanda&Jag

Jag&Amanda

Söta barn va? hell no, hoppas min unge inte liknar mig fan.
Godnatt.

 


16/10- 10

Hejhej, igår kväll hade jag fredagsmys med Kent, Agnta och Robin, vi tittade på idol och sen på en film som inte va speciellt bra och vi gick och la oss 12.
Idag vaknade vi kl 10 av att pappa ringde sen kunde vi inte somna om men låg kvar i sängen en timme tills vi bestämde oss för att gå upp och äta frukost, till frulle blev de kinamat. Nu har vi kollat på den andra filmen vi hyrde igår, den va väll inte bra och inte dålig, gick att titta på. Jag ska snart gå och duscha sen vet jag inte vad vi ska hitta på de är ju jätte mysigt väder ute, rätt kallt men ändå sol. Nu är de prick en vecka kvar till jag fyller år och jag längtar som tuusan. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga så avslutar här och hoppar in i duschen, hare!


15/10- 10

Postat av:

Vad brukar din kille säga när du tycker att du är tjock osv?

2010-10-15 @ 09:28:57

Den här kommentaren fick jag i mitt arga inlägg och tänkte att jag ska svara på de fall de är fler som tror de.
Nej min Robin har aldrig sagt att jag är fet utan han säger bara att jag ska lägga ner med alla oroligheter över min kropp osv, han säger alltid att han tycker att jag har den finaste kroppen han sätt och att dom tjejerna är bara tillgjorda och inte fina alls så...Ja visst är de uppmuntrande men jag vet inte om jag ska tro på de, visst han tycker säkert att min kropp är jättefin och sådär annars hade han väll inte varit tsm med mig men att jag har den finaste han sätt har jag lite svårt att tro på men att han ens säger de gör mig glad! Han försöker alltid få mig glad när jag är ledsen för att jag inte har nått att ha på mig för att jag ser för fet ut, han har sina favoriter och de är dom jag hatar mest för jag tycker att fläsket framhävs menmen, jag är glad att jag har honom som säger sånna söta saker till mig. Så svaret är ett stort NEJ, de har han aldrig sagt.

Anyway så slutade vi ju tidigt idag och de va skönt, jag och Bengt åkte till bålsta och gick till um för att Bengt ska beställa nya p-piller men tror ni inte tamejfan att dom har börjat med att ha stängt på fredagar nu...kul. Men vi hann med bussen som åkte mot mig där vi gick av, käkade lite och sen har vi kollat på tv och somnade som vanligt. När Johan kom och hämtade henne så ringde Robin efter ett tag och nu är jag här hos honom. Hans mamma är så otroligt söt så de finns inte för de första hon sa till mig va "vad har du tittat på för film? " och "du har ju en jättefin kropp nu ska du inte vara sådär lägg av, den är jättefin", ja hon ska alltid säga hur söt jag är och så...riktigt gulligt så ett stort plus i kanten för världens bästa "svärmor"! Nej nu ska jag nog gå och  duscha känner mig inte alls fresh faktiskt.
Fick en kommentar igår tror jag att de va om att jag ska lägga upp fler bilder på mig själv, men har inte hunnit idag och de är väll roligare om bilderna inte bara är på mig varje dag så ska försöka ta med mig kameran lite mer och ta lite kreaktiva och roliga bilder, sånt gillar vi!
Hejsvejs.

15/10- 10

Nu måste jag ha tidsfördriv, sitter och äter nästan världens godaste frukot, morotsbröd och oboy de enda som sakna s är coco pops! Sitter iallafall och väntar på att bussen ska gå så jag kan åka till skolan och hem igen, vad som händer ikväll vet jag inte alls faktiskt. Är inte på humör alls idag men de kommer säkert när jag träffar Bengt, då kan man inte vara på dåligt humör länge för man blir så glad utav henne. Om prick en vecka blir de förhoppningsvis vårrullar och massa mys här hemma hos pappa med vännerna och sen på lördagen blir de middag hos mamma och....KROGEN!
Pratade även med mami för ett tag sen och hon ska åka till enköping eller uppsala kommer inte ihåg vilken och kanske blir kvar där, hoppashoppashoppas inte! Jag börjar faktiskt bli lite orolig för henne som åker in och ut från sjukhuset och har fel med de och de. jaja nu ska jag till skolan.

15/10- 10

igår så kollade vi på en film dom första 3 minuterna typ så va de en helnaken tjej med i filmjäveln, skit kul va? Sen resten av filmen så va de ju halvnakna/nakna tjejer hela filmen (de jag såg, gick upp och kollade på ph i 30 min) de ökar verkligen mitt och andras självförtroende en hel del...verkligen! Dom är allihopa smala som fan och har fanimej inte en enda valk när dom sitter ner medans jag har 10 traktordäck till valkar. Tjejerna är alltid skitsnygga också medans killarna är apfula? som för nån vecka sen så kollade jag på en film och i den så va dom på stranden och tjejerna gick topless medans killarna hade tröja och byxor.
Man känner verkligen pressen att följa idealet när nästan alla tjejer ser ut så i filmern, de är skitjobbigt! Jag har så fruktansvärt dåligt självförtroende men att kolla på film verkar inte göra de bättre heller, men jag borde inte behöva sluta kolla på folm bara för de? kan dom bara sluta filma nakna jävla tjejer ist. Igår va jag så förbannad och ledsen för att de känns som jag är för fet, för små bröst, för kort hår och allt va de nu är så jag började faktiskt grina av ilska, inse de nu alla jävla idioter som säger "sådär ska man se ut", "hon va fett snygg" och allt va de nu är...många tjejer mår fanimej sämre!

Hon är en såkallad plus size model vilket är fel., hon borde vara en helt vanlig modell...de är såhär man ska se ut! Kolla bara på henne hon är ju sjukt snygg och fan inte spinkig, måste tänka glada tankar och jag ser faktiskt hellre ut sådär en som en pinne för hon är sjukt vacker och vann top modell och är en av dom första "stora" modelerna.

Hejdå

 



14/10- 10

Hejhej, idag på praktiken så va de rätt kul faktiskt!
De började med att de kom in en tjej/tant? dam kanske man säger i 40 års åldern eller nått, hur trevlig som helst va hon! Jag fick hjälpa till att färga hennes hår och de va de bästa som jag har gjort på den där praktikplatsen och jag brukar alltid vara blyg men idag va jag inte de? Den där Eva som hon hette va iallafall urgullig och sa att jag skulle ringa henne om jag behövde en modell till skolan och grejer, gulligt. Men eftersom jag inte mådde så bra så fick jag sluta efter lunch för dom tyckte att då kanske jag blir kry och mår bra till helgen? Lisa måste ha slagit sig eller nått..Så Bengt och jag gick hem till mig och käkade lunch där bebisen va för han va sjuk, vi käkade lunch och se skjutsade vi Bengt till praktiken och åkte till ica. När pappa kom hem så åkte vi till banken för att hämta mitt legg men då säger tanten att vi får hem en lapp om att den har kommit okej, och sen säger hon att de tar typ 3 veckor fast när vi va där förra veckan så sa hon att jag skulle få de innan min födelsedag så senast nästa tisdag men nejnej nu kommer vi få betala 400-500 kr ändå? KÄRRINGJÄVEL! Så säger hon att bara för att jag inte skrev Josefine Hallgren Holmqvist (de fick inte plast) så kanske de måste göras om...men förra veckan när jag skrev och sa "de får inte plats" så svarade hon "nej men de gör inget", hon måste vara helt pantad i skallen. Imorrn är de iallafall en asnice dag, vi kommer slut till lunch för vi får kompledigt från förra veckan när vi va borta hela dagen, asklasnice! Skulle dock vela ha de nästa vecka ist så man kan hinna hem och ta en powernap innan alla kommer och man ska fixa och dona in för middagen, Bengt följer ju även med mig hem direkt efter skolan då! Nej nu ska jag kolla på film tills PH börjar så hejsvejs!


14/10- 10

9 dagar kvar!

Hejhej, sitter just nu och väntar på att jag ska gå till praktiken...riktigt roligt va? Men jag mår inte bra alls idag, har skitont i huvet känns som de kommer sprängas och sen mår jag lite illa också, men ska gå dit till lunch idag iallafall så jag verkar lite engaskerad (vet fan inte hur de stavas), ska ju även luncha med Bengt de kanske blir så att vi går hem till mig och äter här, jag bjussar ju...gjorde en jättematlåda så hon också kunde få eftersom jag vet att hon aldrig orkar ta med sig. Måste även till banken idag och kolla om mitt legg har kommit, man kan ju fanimej hoppas!
Nej nu har jag inte tid med dehär, hejsvejs.

Känns som de va år och dar sen, men de är typ en och en halv månad sen?

 


13/10- 10

Hejhej, just nu sitter jag och äter min kaslergryta helt i ensamheten...Robin vägrar gå upp och säger att han inte vill ha och pappa sitter nere och kollar på film, då kommer jag få titta på alla mina program själv idag då...suck och fucking stön! De va iallafall skitkul och stå och laga mat i en timme själv och sen sitta och äta den själv, men jag ska inte klaga för jag får god mat till matlåda imorrn! Pappa kom hem med en ny deo till mig också, precis vad jag är i behov av faktiskt så de är super!
Nu har jag ätit mig proppmätt och jag kan fan inte stoppa in en bit till utan att sprängas tror jag, ut och gå och skippa ga kanske? De låter frestande men nja vene...sitter bara och fördröjer tiden för att hoppas på att Robin ska vakna, hatar att sitta själv och inte prata för då kommer jag bli så jävla pratglad när jag får nån att prata med och de blir oftst Bengan..stackare! Nej nu ska jag ringa till syster min, tjoflöjt!

Jag som blondii, saknar lite faktiskt men nej..

 


13/10- 10

Hejhej, nu har jag kommit hem från skolan för ca en timme sedan.
Dagen va sådär, Mats lektion är inte rolig alls eftersom han bara säger samma saker om och om igen så "körkortsteori" så fan heller att de är för han pratar om knarkarKurt och fyllePhilip och allt va de nu är, saker som inte ens har med de att göra. På frlsör gjorde vi som sagt gråhårsfärgning, de va kul tills Sofia gick där ifrån och ringde mig så gick jag ut till henne och hon och hennes mamma stod och grät och hon berättade att Elvis (deras katt) hade dött så när jag stod där och kramade sofia så fick jag ont i hjärtat för dom och började tänka på Hebbe, han är gammal och dör säkert snart och jag minns inte ens när träffade honom sist.

Just nu ligger bebisen min och sover här brevid, nästan på mig..uuh gnisslar tänder gör han också. Jag väntar mest på att pappa ska komma hem så jag kan göra kaslergryta, va assugen på de för att de är så gott! Då får jag god matlåda imorrn också, mums...har tyvärr praktik imorrn så de suger stort denna vecka. Kan även meddela er att de är 10 dagar kvar tills jag fyller år!

Tycker du om kasler, laga då detta.
Kasler
Lök
Paprika
Grädde
cremefresh
Kryddor.

13/10- 10

Hejhej, orkade inte skriva nå mer när jag kom hem va helt slut.
När jag kom hem så färgade jag Amandas utväxt sen kom Robin och hämtade oss och så skjutsade vi hem Amanda sen åkte vi hem till Robin och kollade på tv i vardagsrummet tills båda blev helt jävla dödströtta så då bäddade vi sängen och la oss där och somnade med hans armar runt mig, kan de bli bättre? Vi blev väckta av Kent som sa att de va matdags, tacos...mmm! När vi hade ätit så åkte vi till centa för att jag skulle köpa frallor, Robin handlade även tuggummi och nått, han betalade även mina frallor? söt, jag hade ju liksom en tia som jag fick av pappa och de räcker ju. När vi kom hem va de bara att slänga sig i duchen för att inte missa DH, hann precis klart! Så igår va de DH, couger town och PH, så nice! Idag är de även GA och Kungarna från tylösand och såklart PH.
Anyway så sitter jag och väntar på att Bengt ska komma med bussen så jag kan hoppa på den så vi kan käka lunch i bcjf som varje onsdag, mysiigt! Börjar ju 12 och sen på frisörlektionen så har fröken med sig en "kund" som vi ska göra gråhårsfärgning på, de blir kul. Slutar dock 16.40 idag så är inte hemma först typ 20 i 6, så jävla jobbigt. Nej nu orkar jag inte skriva mer och har inte tagit några nya bilder på nått så hejsvejs.


12/10- 10

Hejhej, igår blev de PH som va sådär de första man fick se typ va en tjej som visade tuttara...otippat!
Vi gjorde inte mkt alls och somnade tidigt igår, riktigt skönt! Idag efter skolan måste jag ta mig i kragen och städa mitt rum för jag ska bädda rent och då känns de mkt bättre med ett städat rum.
Igår va jag med om en riktigt läskig sak, jag och Robin va ute och åkte lite så när vi kom typ vid mig så ser vi ett vildsvin som va stort som ett hus och sen sprang den över vägen så vi höll på att köra på den...lite svårt att förklara hur vi klarade oss ifrån de men vad ska man säga, en skicklig pv? *blink* Jag höll iallafall på att börja grina medans Robin satt och asgarva, usch och fy.

Usch och fy nu går jag till bussen.

 


11/10- 10

Hejhejhallå, nu sitter jag hemma hos Robin och har inget att göra eftersom han står i duschen.
Idag blev de en kort dag i skolan och fy så skönt säger jag bara,började halv 9 och dagen började med att en fågel bajsade i huvet på mig, fy så vidrigt! Hade ju som tur va frisör så jag kunde tvätta de med schampoo 3 ggr och sen balsam. Den lektionen så kom de någon från wella och snackade lite om färger och så, riktigt trött blev man men de va ju den enda lektionen vi hade idag eftersom vi inte hade naturkunskap så de va skönt. När jag kom hem så sov jag såklart och nu sitter jag hos bebi.
Nej nu har jag inget mer att säga så hejsvejs.

10/10- 10

Hejhej, nu har jag suttit och tittat på lite kläder jag vill ha och jag letar som en gris efter nått jag kan köpa tills jag ska på julbord med bebi, vill ju inte klä upp mig för mkt (kan ändå inte gå med klackar så finklänning och converse?) och inte för lite för då kommer jag lätt bli fulast och skabbigast på hela stället. Har hittat massor med kläder men de är ju synd att man inte har just den kroppen som dom kläderna passar till, smal med stora fasta bröst...så kommer jag här med mina russinbröst och fläskkropp, inte speviellt kul när de kommer till kläder för de som är så snyggt så man dör kan jag inte sätta på mig utan att se ut som en korv...Hittada iallafall en klänning från hm som jag kanske skulle kunna sätta på mig, måste provas först och se om den är värd 200 kr och såklart vänta på pengarna..

 


10/10- 10

Hejhej, igår gjorde vi inget speciellt alls, käkade middag hemma hos papi, åkte till willys och köpte godis och åkte hem till Robin och kollade på PS, i love you som gick på tv..så jävla braaa! När den filmen va slut så åkte vi ut ett tag och träffade Tobbe och Kicki och bestämde oss sen för att åka till shell för att handla choklad eftersom de typ inte fanns nån i lösgodisform på willys. På shell träffade vi på Alve, Lilleman, Robin och William så vi skjutsade hem dom till Robin och haha dom är för Roliga dom, eller aa alla utom William som jag inte känner för 5 öre. När vi kom hem så tittade vi på en film som inte va så bra så vi sov ist, idag har vi inte heller gjort ett piss bara degar.

Igår pratade jag med min kära kusin Johan som är så söt, han har tagit ledigt den 23 för att komma hem till oss och fira min och systers födelsedag vilket kommer bli riktigt kul! Träffar ju honom nästan aldrig och de är mer än 2 år sen sist, Robin har inte ens träffat honom och vet inte hur han ser ut ens så de blir kul, saknar honom så mkt! Nej nu ska jag ta oboy för jag ser att Robin gjorde de och jag vet inte varför men varje gång han gör de så måste jag också? Tvångstanke eller nått...eller bara beroende av oboy.


9/10- 10

fick en kommentar som jag tyckte va lite rolig.

hon som kommer få din pojkvän. om 8/10- 10:
Du är bara sååå jävla äcklig fattar du de? Du verkar inte inse att din pojkvän inte vill ha dig, han är ju med mig hela tiden, varje dag och snackar skit om dig...fråga va honom va mysigt vi hade igår efter han hade slutat jobba...


Jadu lilla gumman, om han nu är med dig hela tiden hur fan ska han då kunna vara med mig nästan hela tiden från de att han slutar till de att han börjar jobba igen och så är de nästan varje dag så jag kan inte göra annat än att skratta åt dig. Skulle han störa sig så mkt på mig och tycka att jag är äcklig så skulle han nog inte vara kvar så du är lite dum, och vad han gjorde efter jobbet igår? jo han åkte och lämnade firmabilen på firman och sen fick han skjuts hem till mig av sin pappa, när han va hemma hos mig så duschade han och lite så sen kom han och hämtade mig på stationen så, håll bara din min stängd...de kommer inte gå att få mig att tro på sånt här bullshit eftersom Robin inte skulle kunna vara otrogen pga att vi är så mkt, och de verkar ju då som de är mig han vill ha.

9/10- 10

Hejhej, vaknade för ett litet tag sen så de blev en riktig sovmorgon kan man ju säga, fy så skönt!
Igår va jag hemma hos syster ett tag medans Robin va hos Tony, vi kollade lite på idolslutet och de sög att Sassa åkte ut, hon är ju grym! Va där i ungefär två timmar sen kom Robin och hämtade mig så åkte vi hem till honom och tittade på tv och käkade choklad (mums, finns inget bättre när man har lingonveckan).
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, snart blir de iallafall duschen för min del, fixa mig och städa i ordning lite i Robins rum skulle jag tro. De är redan lördag och de är sinnessjukt tycker jag för de va måndag nyss? De betyder att imorrn är de söndag och sen börjar skolan igen...suck. Men nu är de också prick 2 veckor kvar tills jag fyller år, JAHOO!

På söndag blir de nog att klippa Aina (Robins mormor).

 


8/10- 10

Hejhejhallå, idag har vi varit på handels inne i stan med klassen och de har väll varit sådär, lite tröttsamt bara att sitta och lyssna på nån från kl 9 på morgonen till halv 3 på eftermiddagen...man kom på sig själv lite då och då att man tänkte på annat. Men jag höll igång eftersom dom bjöd på varm choklad ur en maskin så jag tog kopp efter kopp innan maten för att hålla mig vaken och de stannade på 5 koppar, mums! Kom iallafall till bålsta och väntade med Bengt ett tag innan hennes pappa kom och innan Robin kom och hämtade mig, när vi kom hem så stupade jag i sängen och däckade nästan direkt...superskönt! Vaknade och fick damp på Bengan som bombade mig med sms, FUCK YOU BENGT! men somnade om illa kvickt efter att ha stängt av både ljud och vibb. Just nu sitter jag hemma hos Robin och väntar på mat, fyfan va gott de kommer bli säger jag bara. Har inte så mkt mer att säga nu så säger såhär...hejdå!

7/10- 10

Hejhej, nu har jag nyss gjort mig i ordning och ätit fruktost, en fralla och en liten safari yoghurt. Just ni sitter jag och kollar på klockan som bara tickar och tiackar och väntar på att gå till praktiken och sen blire till banken och fixa legg, äntligen! GA igår va superbra men eftersom jag har missat de med skottdramat så är jag jävligt besviken på mig själv, efter GA så va de iallafall kungarna av tylösand och fyfan va Nemo vill visa upp sin äckliga k*k helt ärligt?! tycker de är så fruktansvärt pinsamt men de är ju såklart de som gör de kul.
Btw så har jag knappt kunnat sova inatt heller så är inte speciellt glad, har haft/har mensvärkar till och från hela tiden och de är fanimej inte skönt iallafall, usch!

Nu kommer de lite tråkiga bilder från igår, typ 3 st.

(klicka på bilderna för att få dom större)

1. Bengt.
2. Bea.
3. Bea och Anna.
4. Sofia, bästa bilden man fick till....

6/10- 10

Hejhej, idag va vi som sagt på museet och de va inte speciellt kul speciellt inte på klimat sidan? Helt ärligt så fanns de inget att se alls, bara jävla massa text..de va ju så att man inte fick ta kort där, men de gjorde jag ändå några st men har nyss suttit och tittat på dom och fy så tråkiga.
Anyway så kom jag hem till 5 över 4 och har nu sovit i ca 2 timmar tills lillebror kom och väckte mig, är lite smått irriterad också för att vi ska äta äckelmat, ville ha mjölkmackaroner men dde blir vanlig och köttbullar...mm. (har mens det är därför jag blir irriterad på sånt här småskit, jag erkänner) men gott va? NEJ. Imorrn är de äckelpraktik också, har riktig jävla ångest helt allvarlig, de är som en klump i halsen/magen...så kul har jag där. Imorrn ska jag även fixa legg, tog kort idag och dom va inte vackra. Nej nu ska jag kissa och hoppas på att maten är klar och på att Robin kommer snart (ifall han vill handla nått och att jag ska följa med) för jag ska sitta bänkad framför GA och grina, tror att de är ett sånt avsnitt! AAA DÖR,  kan de bara börja exakt nu?! Jaja nu ska jag inte verka som ett damp barn, hejsvejs.

6/10- 10

Olle Hedberg - Talking about a revolution





6/10- 10

Hejhej, igår blev de en tidig dag och jag hade sovmorgon idag ändå så va/är jag tröttare när jag gick upp och nu...konstigt. Idag blire som sagt naturhistoriska och kameran följer med så får se om de kommer upp några bilder sen, tänkte iallafall bara slänga ett kort inlägg och lägga upp bild på Bengts hår och sådär.

Så fiiint, vill också!

facelook!

 


5/10- 10

Hejhej, jag åkte som sagt och mötte Bengt och vi kollade runt lite i affärer såklart och sen köpte vi även hårfärg till henne, röd färg! Vi åkte hem till mig käkade en varsin panpizza sen började färgningen och resultatet blev sjukt fint tycker jag men orkar inte hämta kameran så bilden läggs upp imorrn.
Imorrn ska vi på museum med skolan, de blir väll kul skönt iallafall att slippa den senaste skoldagen vi har så de är nice. Dagen börjar ju med lunch tsm med Bengt i bcjf såklart och sen direkt till museumet, har egentligen skolfoto men de är ju inte obligatoriskt så nejtack. Har iallafall suttit och tittat på Dh och Couger town, äntligen har de börjat igen...så jag har längtat och ÄNTLIGEN SÅ! Robin ligger dock och sover och de är inte lika kul men han är ju trött så då får han sova, grattis han somnade innan tio idag. Nej nu ska jag göra mig i ordning för sängen om ett tag så hörs imorrn.

5/10- 10

Hejhej, nu ska jag gå och möta Bengt så tänkte bara slänga in en bild på hur mitt hår blev igår och hur jag ser ut idag...kul va?

 

vet inte riktigt vad jag tycker om håret, vill ha de helsvart igen skulle jag tro.

 


5/10- 10

Hejhej, idag är jag inte i skolan pga mensvärk och lite annat skit.
Ska kanske möta upp Bengt om nån timme i centrum för att ta mina pengar, får se om jag orkar. Ikväll händer de inte så mkt skulle jag tro förutom dh kl 21.00 och couger town kl 21.55 så de blir SUUUPER! längtar som tusan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer? ska gå och käka nått nu och göra mig i ordning, slevar en bild eller nått sen.

4/10- 10

Hejhejhallå, idag började dagen inte alls bra kan man ju säga!
Jag gick till bussen ca 7 över och va där 12 över för att jag trodde att den gick 07.15 men de visade sig att den gick 07.20 så de va lite onödigt, de kom några fler som skulle med bussen men tror ni att den kom? Nej så fick vänta till nästa buss så kom 10 min försent men messade till Christel så de va inte så farligt. På lektionen så gjorde Bea och Bengt magmaslingor på mig röda. Magmaslingor är en slags färg som bleker och färgar in på en gång så man slipper bleka och sen färga tex rött, superbra. Vet inte hur resultatet på dom eftersom jag inte såg för Bengt och bea va inte speciellt bra med att hålla spegeln rätt så vene, vissa sa att de va skitfint medans andra sa att de va fult, ska försöka ta kort på de imorrn bitti och kanske slevar upp en bild på morgonen om jag hinner. Upptäckte även att mitt hår inte är svart längre utan mörkbrunt typ och de stör mig som satan i gatan.
Anyway så hade vi såklart håltimme i mer än 2 timmar och då drog jag, Bengt och Karro till Tasteys och käkade, dom tog sallad mendans jag tog en macka, de va supergott! Nu har jag inte så mkt mer att säga faktiskt så slevar upp min nya favvolåt som Bengan har gått och trallat på i några veckor nu. (lägg märke till hur söt Björne är)


 


3/10- 10

Hejhej, nu sitter jag nyduschad och färdigfixad i soffan hemma hos Robin, har även nyss ätit en ostmacka och nu ska Robin käka frulle sen ska vi till marknaden eller vad man ska säga att de är och de blir mysigt! Sen blire kanske kista eller nått mysigt, ska försöka övertala honom till en bio för de va 200 år sen och vi har aldrig varit på bio sjävla, bara han och jag pga att Robin hatar att titta på bio så de är lite tråkigt för jag älskar bio! Förut va jag på bio nästan varje vecka, så fort de kom en bra film som jag ville se så åkte jag och kollade...Har iallafall sovit som en stock inatt till jag vaknade kallsvettig halv 7 pga att jag drömde en mardröm om att jag fastnade i en hiss och kom inte ut (får panik om jag sitter fast och inte kommer bort) så de va lebbigt!
imorrn är de skola igen vilket innebär att Bengt kommer hem, WIHO! och sen prov på tisdag, museum på onsdag, praktik på torsdag och stan och göra nått skit på fredag, fullspeckad och lite annorlunda skolvecka, de klagar man inte på! Nej nu ska jag borsta tänderna och lite så, så vi kan åka sen.
Pusshej

2/10- 10

hejhej, kom hem för ett litet tag sen efter att ha varit hemma hos Ulla för att fira Stefan (låtsas pappa) som fyller 40 fast dock på tisdag. De va trevligt där, vi åt supergod mat och pratade träffade även lilla bebisen Theo som bara är 3 veckor gammal och för dom som inte viste så älskar jag bebisar/barn och skulle kunna ha en egen fast jag vet att de inte blir så på ett tag, måste få klart min utbildning, jobb och lite så, så va lugn nu Agneta (hahahaha) Han va iallafall fruktansvärt söt och liten, blev helt förälskad i honom. Efter att vi hade varit där åkte jag och Robin runt lite och pratade om en sak som har missförståts (inte mellan oss två men aa) och jag hoppas faktiskt att de löser sig, klart jag vill träffa er, tycker ju om er super mkt men va mest arg och ledsen när jag skrev de andra för de va innan vi pratade M men vissa inlägg åker inte upp på bloggen direkt. Så förlåt för missförståndet, jag vill självklart träffa er eftersom jag tycker om er skarpt mkt och ni är hur söta och underbara som helst, men de kan vi ta sen du och jag M.
Anyway så sitter Robin såklart och spelar sitt nya spel på xboxet och då passar jag på att sleva ett inlägg innan jag tar av mig sminket och sen blir de nog att kolla på film eller tv.

Imorrn ska vi troligtvis till mickelsmes (vette fan hur de stavas) sen ska vi kanske åka till kista och titta lite på vad dom har att bjuda på, mestadels till Robin men jag kan ju hoppas att de är rea nån stanns så jag kan fynda med min sista 100-200 kr? Så de blir en mysig dag där vi faktiskt hittar på nått, att gå på en marknad med Robin trodde jag aldrig skulle ske men jag har tänkt på de och pratat med syster om de förut att de skulle vara mysigt att göra nått sånt och då pratade vi omjust denna marknad så de blir super! Tänkte även passa på att säga att de är prick 3 veckor kvar tills jag fyller vuxen...eller har jag sagt de? eh, en gång till isf gör ju inget. Nej nu ska jag ta av mig mitt äckliga smink (känner mig verkligen ofresh just nu, har fått så jävla mkt finnar på senaste? ONÖDIGT) så hejsvejs.

2/10- 10

Hejhej, tänkte bara meddela att om de är någon som är supersnäll och vill ge mig en väska eller iallafall köpa en födelsedagspresent så kan ni införskaffa nån utav dom här godingarna till mig.

Gina tricot, 299 kr.

H&m, 999 kr.

H&m, 249 kr.

Bara braka och välja!

 


2/10- 10

Hejhej, nu har jag duschat klätt på mig och fixat håret sminkningen blire precis innan jag drar.
Men jag har nått jag är lite nojig över, jag kan ju inte göra nått med mitt hår så nu har jag stått och fönat håret på ett väldigt konstigt sätt och plattat håret, med andra ord har jag mittbena nu (första gången sen jag gick i 5-6 säkert) Men jag tycker inte att de är fin men inte heller fult så vet inte om jag vågar gå ut så....

funkar de eller är de apfult?!

 


2/10- 10

Hejhej, igår efter skolan så gick jag hem och sov lite sen gick jag och mötte syster min så gick vi till vivo och handla lite sen drog vi hem till henne och jag gosade med min älskling Chili, vi började dricka lite vin sen kom Räkot och Martin och ännu lite senare kom Helena. Vi hade de trevligt tycker jag, de va kul att umgås med Amanda lite. När jag gick hem så kom Robin och hämtade mig och så åkte vi till shell och lite så sen så åkte vi hem, jag gick och la mig efter ett tag medans han satt och spelade. Just nu är han och leker med sin radiostyrda bil och jag sitter här och försöker få pappa att åka och köpa skor men de verkar inte ske. Ikväll blir de hem till Ulla och fira stefan som fyller 40 på måndag så de blir kul.


(klicka på bilderna för att få som större)
Orkar inte lägga upp fler bilder nu.

Känns som de är väldigt många som får fel intryck utav mig bara för att jag är orolig och massa skit...men de är inte sant, de va som att få ett slag i ansiktet bara sådär, trodde verkligen inte de. Jag tänker inte nämna nått om vem de är eller vad de handlar om, men de är så fel så fel så fel jag lovar! Känns som att jag aldrig mer vill träffa er igen pga de ni tror om mig, de kommer bara vara pinsamt att komma dit så tror ni att jag är ett jävla psykfall. Hur kunde just ni tro de om mig? ni som har träffat mig så många gånger, jag fattar verkligen inte varför. Jag får inte prata om de till nån av mina vänner och då måste jag få skriva vad jag vill på min blogg för att få ut de nån stanns men tydligen inte, fick bara psyko stämpeln i pannan...

1/10- 10

Hejhej, fruktansvärt dålig uppdatering igen nu måste jag skärpa mig!
Har inte hänt mkt alls sen sist, hade orientering igår och jag gick tsm med Annica, Niven, Angela, Zimone och Bengt och de gick bra (tack vare dom andra) förutom att vi missade den 3dje. När vi va klara så fick vi sluta då drog jag och Bengt till jakan centrum och käkade lunchbuffe och de  va supergott, gick inte utan rullade där ifrån. Vi kollade lite i affärer och jag köpte en födelsedagspresent till Amanda som hon har önskat sig, hon fick den dock igår för att hon visste att hon skulle få de och hon ville ha en på våran födelsedag, köpte även ett par leggins till mig själv och de va verkligen behövligt...lite tjockare nu när vintern kommer från gina för dom andra är hela paj.
När vi kom fram till bålsta så åkte vi hem till mig och fixade oss lite för att sen åkte till centa och ta legg, när vi kom fram så träffade vi Malin och då fick jag veta att mina älskade leggins hade kommit så jag sprang upp och hämtade dom, tack Malin! De visade sig att automaten där vi skulle ta kort va fucking felanmäld igår så för min del blev de inget pass, men Bengt gick till polisen och där kostar de 400 kr så jag tänker ekonomiskt! Nej nu ska jag faktiskt kila till bussen och sen mot skolan, suck...men de är äntligen fredag!

Måste bara säga att de kommer komma upp massor med bilder snart för älsklingspluttRobin har köpt nya laddningsbara batterier till min kamera, TACKTACKTACK ÄLSKLING!

RSS 2.0