Hemma igen, lever och bilder kommer!

Har inte tid riktigt exakt just nu, ska springa hem till amanda och gå ut med Disel sen ska jag förhoppningsvis träffa Bengt ett tag och de va ju typ 200 år sen?


Charmig bild? hahah nej men Alfons vart göllig!

Saknat honom och de kanske märks? :p

Du gör mitt liv! <3

 


inatt då jävlar

Förlåt för dålig uppdatering under hela sommaren men man måste ju njuta nu när de är sol mest hela tiden + att jag har haft fullt upp med att packa, tvätta städa och kolla så jag glömt nått, tagit sakerna och Alfons till Kent (Robins pappa) och sovit här sen i söndags. Och varför? Jo för imorrn åker vi till turkiet och blir  borta en vecka, hörs! Herrå.

Champange

Nu ska jag och Robin dricka champange med nerhackade jordgubbar, gott? De återstår att se.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men alla är party vilket jag verkligen inte är, trött som ett svin.




Robin kom även hem med en jättefin blomma till mig, why? Jo bara för att jag är så bäst. Den här blomman ska fanimej inte dö som alla mina andra har gjort.

fan

vad är de för fel på mig? varför kan du inte älska mig som jag älskar dig?

Fan ta dig My...

Tack vare my så tycker jag om ännu en veronica maggio låt..


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Torsdag, känner mig äckligdag.

Igår kom My hit vi 12 tiden och vi satt på balken och chillade och snackade skit sen kom väll lillebror vid 1 tiden och han är nu gluten (stackare) så Nina hade köpt lunch till honom men eftersom de inte fanns nått på vivo så fick han glutenflingor för de va de enda som fanns, pepparkakor och sen nån muffinsmix som man bara skulle blanda i vatten också gluten. Men Lillebror tyckte de va gott med flingor iallafall. Vi gjorde inte så mkt Matheo tittade på draktränaren, vi bakade muffins, han spelade lego star wars och sen satt han ute med oss ett tag jo juste han lekte lite med Alfons också. Pappa och Nina kom för att häma lillebror vid 6 tiden kanske? Amanda och My åkte hem vid 7 tiden och då kom Robin hem efter att ha varit och handlat, Kent kom hit för att äta. Robin lagade fisk till sig själv och Kent medans jag gjorde kyckling...frågan är bara när Robin ska laga mat till mig, de har ju aldrig hänt. Va riktigt svinit trött igår efter maten och så, somnade kanske kl 10  i soffan sen gick jag och la mig i sovrummet vid halv 12 och däcka på en gång. Vaknade idag vid halv 10 så jag har verkligen sovit ut, fast va vaken mellan 5 och 6 så.

Idag ska jag inte göra ett PISS faktiskt, duscha och så om ett tag så jag inte känner mig så äcklig. Nej nu ska jag ringa ett av mina vardagliga samtal till Jessica.


en vecka

Om en vecka så är vi påväg till turkiet nu, hur nice är inte de då?
Igår va vi som sagt hemma hos pappa och käkade middag och så och då ringde jag till Nina och frågade om jag fick ha lillebror idag vilket jag fick så hon kommer om nån timme med min lilla bebis så jag kan vara med honom, ska få tallrikar och lite skit av Nina som ska flytta hem till pappa igen och inte kan ha kvar allt.
vid ett halv två kommer även Greven hit och leker med oss, ytters trevligt!

Natten till igår så drömde jag att jag hade en bebis i magen och den pluppade ut och de blev en tjej, Molly! Och inatt drömde jag att hon fanns, hon va jättesööööt och jag va såklart världens bästa mamma, Robin fanns också med men han jobbade mest men när han kom hem så ville han vara med sin dotter...om livet ändå kunde vara så härligt?

 


Hatar denna dag!

Idag har jag en sån där dag där jag känner mig fet, ful, äcklig och helt totalt jävla värdelös och misslyckad.
Jag vill inte att nån ska se mig idag, inte ens Robin vilket är lite svårt! Vill bara ligga här hemma i min ensamhet och inte göra ett skit vilket också är lite svårt eftersom vi ska till pappsen idag och jag har lovat lillebror att vi ska leka och att vi ska ta med oss Alfons så Matheos kattunge (Alfons syster) kan leka med Alfons sen ska vi även käka där. Fet och ful går inte att göra nått åt eftersom ajg inte har orken att gå ut och springa och ta tag i allt för att gå ner i vikt så får fan skylla mig själv vilket jag aldrig vill erkänna. Jag känner mig helt värdelös och misslyckad just nu varför vet jag inte men jag gör de, fattar inte varför Robin kan vara tsm med mig ibland för ibland är jag ett riktigt psykfall som säger att allt är hans fel att jag är fet och har damp för ingenting så jag får helt enkelt vara tacksam för att han stannar hos mig.

Kan säga såhär iallafall att jag har nyss pratat med Jessica i telefon i 40 min och allt känns lite bättre även fast vi inte pratade om nått speciellt men hon får mig faktiskt att må bra, riktigt glad över att vi lärde känna varann och de känns som vi har känns varann i flera år och inte bara typ 2 månader? Anyway så ska jag titta på twilight...igen.

9 dagar kvar.

Förlåt för att uppdateringen har blivit lidande sen jag fick sommarlov, även fast jag bara är hemma och inte gör ett skit ibland så orkar jag inte uppdatera.
I fredags tog jag och Robin med oss Alfons och åkte till M&M för att äta middag och ha de trevligt. I lördags så åkte vi hem till Christoffer och Maria för att Christoffer fyllde år, fikade lite och sen åkte vi hem. Jag gick till Ida där även Micha och Robbin va medans Robin satt hemma och spelade och drack öl med Nicklas. Efter ett tag gick jag och mötte Jessica så följde hon med till Ida, men vid 12 tiden så skulle dom gå till biffen så jag och Jessica gick hem till mig ist, satt på balkongen, käkade choklad och snackade skit som vanligt.

Igår kom kusinvitamin hit tsm med sin kompis Max för att Robin (min kusin, många som heter Robin...) skulle klippa sig lite, de gick bra hoppas jag hahaha. Just nu sitter jag och väntar på att vivo ska öppna så jag kan möta Amanda och köpa lite blekning så Amanda kan slinga mitt hår och sen ska vi kolla på New moon och Eclips. Har inte tid med dehär ska börja gå.

bilder.






Lite bilder från när jag va hos mamma igår, Greta, Moa och Agnes världens sötaste småsystrar!


Dagen outfit


Nu ska jag gå och handla mjölk innan Nadja kommer ifall hon vill ha lite kaffe!

dålig uppdate.

Jag har varit riktigt dålig p åatt uppdatera bloggen sen jag fick sommarlov och de är för att jag inte har nått att skriva om typ och jag orkar inte. Sen jag skrev sist så har de väll inte hänt så mkt, har varit ute och gått med Amanda, blivit sjuk och tittat på twilight, varit och hälsat på mamma och småsystrarna. Idag så kommer Nadja hit kl 9 för att klippa sig och resten av dagen så ska jag troligtvis leka med Greven.

Vill att de ska bli den 20de nununununu, längtar som bara den.



turkiet bokat och klart.

Igår slutade de med att vi kollade på Dear john och den är ju så bra!
Idag har vi inte gjort ett piss utan bara legat i soffan typ Robin har även bokat en resa till turkiet för oss två i en vecka vi åker den 20de och kommer hem den 27! Längtar som bara den men kommer sakna ihjäl min lilla fis Alfons, usch och fy! Men vi åker iallafall till side i Turkiet och de kommer bli våran första utlandsreda tsm och de kommer bli så mysigt. Har inte mkt mer att säga men skickar en länk så ni som vill kan se hotellet.

http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/turkiet/side/accomodations/pages/sidecorollahotel.aspx?hBookingBtn=true

2 år med hjärtis.

Idag är de den 2 juli 2011 och de betyder att de är två år sen som de verkligen blev vi och se på fan de är fortfarande vi! Vi skulle ha en mysdag och sådär så vi gick ut och åt, satt på en uteservering jättemysigt men sen när vi kom hem så skulle Robin spela så jag gick in i sovrummet och läste min bok men somnade och då kommer han in och lägger sig. Nu är kl kvart i 11 och han vill inte gå upp så då får jag sitta själv idag igen, suger.

 


RSS 2.0