30/5- 10

Hejhej, gårkvällen va riktigt trevlig!
Åkte som sagt hem till Madde och Mattias och käkade och hade de trevlig, fick även äta världen godaste tårta! vi hade supertrevligt Vi kom hem kanske vid halv 3 på natten och somnade på momangen, idag har vi inte gjort ett piss...vaknade vid 2 utav att pappa kom hem efter en helg i falun. Just nu sitter jag hemma hos mamma och ska äta middag här, kinamat! De är ju trots allt mors dag, så grattis på mors dag mamma.

Jag vet inte vad jag ska tro, vad har jag gjort för fel? är de mitt fel eller är de bara min vanliga otur?


såhär ful är jag i håret nu, fortfarande oranga toppar men på onsdag då jääävlar!


29/5- 10

Hejhej, igår hade jag som sagt en härlig kväll men morgonen va inte lika härlig...Vaknade vid 7 utav att mogoparet Amanda och Räkan står och bankar på mitt fönster? varför vet jag inte när jag tittade på dom stod dom bara och asgarva. Gick iallafall upp vid 10 med Bengt och käka frulle sen kom älskling upp runt 12 då gick vi ner och kollade på tv sen åkte Robin till Mattias och jag och Bengt låg och sov i soffan där ner i kanske en timme, sen åkte hon hem och Robin kom. Efter de har vi duschat och gjort oss i ordning och nu väntar vi på att Kent och Agneta ska hämta oss så ska vi åka till Madde och Mattias. Har även hunnit suttit vid datorn och de är nått cp som tror att jag går på vad som helst.
Jag har fått kommentarer där de står att jag är full och skabbig, passar inte i någon hårfärg, har små bröst och att Robin och jag borde göra slut för att han passar bättre med en annan tjej med namn Anna?! OKEJ....1. jag bryr mig inte om din åsikt om hur jag ser ut 2.min bröst kanske inte är så stora men han bryr sig inte om dom, för honom är dom perfekta! 3. Robin och jag passar så bra man kan göra. Har även fått gb inlägg där de står att Robin va otrogen förra fredagen mot mig, helt jävla fullt komplett omöjligt eftersom vi va hemma hos min mamma hela kvällen tsm, han gick aldrig någonstanns utan mig förutom på toan så suck on that bitch. Du kommer inte kunna skilja oss åt med dina mongokommentarer för jag är inte så lättlurad, ge bara upp han är min och de kommer han alltid vara. LOVE HIM!

28/5- 10

Hejhej, kvällen blir inte som planerad...Har iallafall ätit grillat tsm med älskling och nu är även my bff här och Tobbe, sitter inne på toan med Bengt som duschar medans Robin och Tobbe sitter ute och snackar skit.
Bengt ska även sova över här inatt men åker hem imorrn troligtvis på förmiddagen för att då får hon sjukts hem och vi ska ju som sagt iväg till Madde och Mattias imorrn. Men den här kvällen ser ut att bli bra eftersom jag får spendera den med mina absoluta två favoriter.

+ = bästabästa!

28/5- 10

Hejhej, jag har precis städat, duschar och gjort mig i ordning och nu väntar jag på att älskling ska komma hit och vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Ikväll ska vi iallafall grilla och ha de mys (om vädret tillåter) annars blire att steka köttet. Längtar till ONSDAG ifall jag får mina pengar så kommer jag bli överlycklig för då dår jag långt och fint hår på onsdag, då blir jag fin på min och Robins 11 månadersdag sen blir jag fin på Robins student....klackisar (Sofias) Skinnklänning (Idas) ja jag har inga egna finkläder eller skor så jag måste tatta utav folk, pinsamt men sån är jag.
tjingeling.

28/5- 10

Hejhej, idag är jag ledig men fick inte sova för de, vaknade när älskling gick upp och precis när jag skulle somna om så pussar han mig hejdå *inget att bli sur på* Men sen nästa gång som jag håller på att somna om så ringer amanda och väcker mig så jag har inte sovit sen runt 9...kul. Idag tänkte jag och älskling grilla men vet inte hur de blir med den saknen eftersom vädret är piss, idag åker även papz bort så hoppad han inte glömmer att handla eller ger mig pengar till mat idag. Imorrn blir de troligtvis att åka till Madde och Mattias och fira att Madde har gått ut "skolan". Nej nu tänkte jag bjuda på lite bilder från Thailand men orkar inte alla...de är över 200 så...de kanske kommer bilder lite då och då och sen finns de på fejjan.



Klicka på bilderna för att se dom större!

26/5- 10

Hejhej, de har inte hänt så mkt under gårdagen.
Gjorde typ svinrygg hela dagen (frisyr) så de..sög med andra ord + att de va bajsväder! Fick iallafall sluta tidigare som vanligt på tisdagar och älskling kom och hämtade mig på station i bålsta vid 5 i 4 kanske, så härligt! Vi åkte hem till mig och han duschade och sen somnade vi i sängen helt utmattade efter en lång jobbig dag enda tills Matheo kom och väckte oss och sa att de va mat. Efter maten kom farfar hit och jag och Robin åkte hem till honom en snabbis och sen hem hit igen och tittade på DH och CT, och jag har en fråga....HUR FAN KAN DOM GÖRA SÅHÄR, DH KAN INTE SLUTA SÅGÄR OCH NU FÅR MAN VÄNTA TILL EFTER  SOMMAREN?! fan alltså. Nej usch, sen gick vi iallafall upp och lade oss vid 11 och somnade riktigt tidigit för en gångs skull. Imorse vaknade jag av att älskling gick upp och ja de va väll inte så kul förutom att jag fick mer täcke, innan han gick så pussade han mig hejdå och jag somnade om. Imorse gick jag faktiskt upp och duscha, föna, platta håret och sminkade mig...jag som alltid duschar på kvällarna så idag känner jag mig fresh. Med de gick snabbare än vad jag tänkt mig, gick på 40 min så jag har suttit och inte gjort någonting ett tag nu, suck! Idag blir de iallafall um för att beställa nya p-piller eftersom de är stängt under sommaren, käka lunch i bcfj med my bff, åka till skolan och ha engelska och matte sen åka hem och städa mitt rum tror jag...om inte jag och Bengt blir kvar och tittar på "modevisningen" som treorna har. Nej nu ska jag läsa bloggar och gå till bussen.

So let me say that I love you
You're all that I've ever wanted
All that I've ever dreamed of to come
And yes, you did come
I want you so bad
Can you feel it too?
You know i'm so, i'm so in love with you
I want you, so much
I need you, so much
I need you, I need you, your touch


25/5- 10

Hejhej, kommer bara göra ett snabbt skitinlägg för jag måste till bussen så fort mobilen piper till!
Idag har vi iallafall frisörlektioner (bara) och den första är med Hedi, inte så kul! slutar jävligt sent idag också och jag som är skitatrött *sad*. Har även valt fel kläder idag (igen) va nattmössa på imorse också? tror fan de, usch. Ska iallafall sno med mig pappas risifrutti och äta på tåget, då kanske jag blir lite piggare. I helgen åker även pappa bort tråkigt nog så då ska jag och älsklingspälskling grilla här kanske två vänner också...men tro inte att de bli nån fest inte för de blire icke! Bara grilla och mysa. Mors dag är de även på söndag så då ska jag nog till min käre mor, trevlans. Nej nu ska jag springa till bussen tror jag, tjoflöjt.


23/5- 10

Hejhej, har inte ork eller tid att skriva så mkt nu för tiden, är i skolan och när jag kommer hem är jag mest med älskling eller Bengt + att de är sommar! Måste ju ta igen den tiden jag missat med mina två favvisar.
har iallafall inte gjort mkt alls under min tid här hemma, klippt Bengt, Moa och Agnes, Moa och Lahti har fyllt år, myst med Älskling och lekt med my bff! Hoppas på fint väder den här veckan också, men morgondagen ser inte så lovande ut när man tittar på vilket ruskigt väder de är nu, dock väldigt mysigt på en söndag men ändå! Saknar även mitt svarta hår som vanligt...men nu är mitt hår mest blont lite orange och grönt annars så, men orkar inte fixa nått mer med de så om två veckor sätter jag i löshår och hoppas på att de blir bra för jag vill inte gå och se för taskig ut längre! Nej nu ska jag ropa på mitt hjärtegull och pussa på honom.

Såhär ser jag ut i håret nu, ful jag vet.

Puss


20/5- 10

Hejhej, just nu sitter jag i skolan och har engelska men de är bara jag, Paulo och Bengt som är här och vi vet inte vad vi ska göra för fröken är icke här..kul. Vi har iallafall rast snart och då blir de ut i solen och glassa!
Efter skolan ska Bengt följa med mig hem och klippa mig lite och slinga mitt hår och jag ska även klippa henne och när hon åker hem så går jag till mor mig och klipper mina småsystrar Moa och Agnes, fun!
Vill även prata med älskling nu som har varit lite off i typ 3 dagar, börjar bli lite orolig här...han säger att de inte är nått så, hatar ändå känslan att de ska ta slut. Vill ringa honom nu men de får jag inte, i guess. Nej nu ska jag hitta på nått kul och sen glassa i solen.
Puss

17/5- 10

Älskar låten den är så jävla vacker!


17/5- 10

Hejhej, orkade aldrig uppdatera något stort alls och kommer inte göra de nu heller direkt.
Kom iallafall hem i onsdags och Thailand va väll hyffsat, inget jag inte sätt förut mest bara saknad efter min bff Bengt och min älskade underbara pojke, Robin sötnos! När jag kom hem så träffade jag Bengt som blev överlycklig för sina låga röda convers som jag har köpt till henne. Vid kanske 2 träffade jag Robin och de va så härligt, kunde inte sluta titta på honom eller ta på honom, han är så jävla bäst och han är min! Har iallafall inte gjort så mkt sen vi kom hem, Robin fyllde år i torsdags så han firades utav släkt och mig. I fredags va vi hemma hos Helena där jag, Bengt, Amanda, Helena och Räkan firade Robin de va trevligt... Korven tittade förbi en snabbis också. Sen har vi inte gjort så mkt mer, Käkade på max med Bengt och baby i lördags och idag va första dagen i skolan på 3 veckor, hatar Christel som verkligen hatar mig, äntligen är hennes hack-kyckling tbx! Nej fyfan jävla äckel. Nej nu ska jag mysa med älsklingsälskling.


thailand.

Hejhej, just nu sitter jag på Puttes kontor och har pratat med Bäste vän och mitt hjärta i kanaske 15 min vardera...man ringer ju gratis så de är super!
Har inte gjort mkt alls sen vi kom hit, messt chillat vid solen och så, inte särskillt kul alls för att jag ahr sån sjuk hemlängtan till Robin speciellt och även bäste vän. Imorrn blir de troligtvis åka båt hela dagen och de kommer suga kuk tror jag om inte jag och syster stannar på hotellet hela dagen och ökar brännan lite och är för oss själva. Nej om någon dag lägger upp några bilder för man sitter gratis vid datorn här också, saknar ialalfall mitt hjärta så de gör ont!

btw, 10 månader med hjärtat idag...älskar dig mer och mer för varje andetag jag tar.

RSS 2.0