Sjuk och jävlig.

Igår va jag i skolan med feber och halsont, kände redan på tåget till skolan att jag mådde illa men jag mår illa väldigt ofta så tänkte inte mer på de. Jag fick skjuts av Malin från bro och då åkte Amanda och jag hem till henne sen gick jag hem. När jag kom hem gjorde jag lasange och sen kastade jag mig på soffan och kände mig allt sämre och sämre, somnade på soffan och när jag vaknade så mådde jag ännuännu sämre fyfan! När de va dags för att gå och lägga sig sprang jag in på toan och spydde, onice! Idag är jag alltså inte i skolan och min hals gör fan äckligt ont, har inte ätit sen middagen igår som jag spydde upp så är hungrig men blir illamående av mat just nu...Nej hejdå


många inlägg idag.

Känner mig allmänt deppig just nu och tycker extremt synd om mig själv som ligger på soffan helt själv och har en pojkvän som ALLTID är trött så jag får ofta sitta vaken själv. Har även haft en hostattack så jag fick så ont i halsen så jag släppte iväg några tårar om jag ska vara ärlig. Har inget att göra känner mig uttråkad men fan inte trött? Ingen som är vaken och kan vara mitt röksällskap och de är tråkiigt. Nej nu ska jag gå och tycka synd om mig själv och lägga mig i sängen då.

Räkis somnade för ovanlighetens skulle så jag stylade med min makeup-artist konst!

Juhas gris som han hade på 30årsfesten, smakade aldrig på den...satt ist och funderade på om jag skulle bli veggo

Min bebis sover så sött!
De är mysigt när ha kommer och myser och sover med mig också!

Klicka på bilderna för att få dom större, god natt!




dör på denna låt, så bra!

Hade helt glömt bort den här låten så såg jag att de stod whiskey nån stanns och då kom jag på den här underbara låten, videon börjar ett tag innan låten men man måste verkligen se hela! Får ont i hjärtat av den här låten!!


Han har faktiskt några bra låtar!


känner förkylningen sprida sig.

Idag va de måndag en helt ok dag faktiskt, de har gått fort och inga speciellt överansträngda lektioner. Kom till bålsta vid halv 4 och mötte då upp Micha och lite senare Amanda, Micha följde med hem för lite skitsnack och klippning och gud så söt hon blev (men de är hon ju alltid). De vart klippa iallafall 3 cm, klippa upp en del och göra hellugg..vart avis när vi va klara så jag vill raka av mig håret så jag får lika fint som henne. Strax efter fem så kände jag att magen ville ha mat så då ställde Robin sig och gjorde köttfärs och jag skar grönsakerna så blev de tacos till middag. Efter maten så ställde jag mig och diska och lite sånt skit sen gick jag till vivo och träffade Amanda, fick även med mig Kattmat, cigg och vanilj te hem så när jag kom hem och in i värmen så satte jag på vattenkokarn, gjorde de och kurade ner mig i soffan med en kopp te. Nu ska jag titta på tv och mysa med älskling och hoppas att jag inte blir sjuk, har fått hosta och kill i halsen vilket alltid tyder på att jag får ont i halsen inom veckans slut...usch och fy! vill inte bli sjuk till fredag då jag hoppas på att få hämta mina små älsklingssystrar i skolan. Jaja herrå

söndag, imorrn börjar skolan igen.

Helgen har varit smetfull med trevligheter va som sagt hos Räkan och Amanda i fredags och de va supertrevligt fick även smaka på Amandas tårta som va supergod! Vi kom hem vid 2 tiden och då satt Robin och spelade medans jag sov på soffan sen gick vi och la oss vi 4 tiden.
I lördags gick jag upp vid 11, gick till vivo för vi hade inget jävla balsam sen va de bara att kuta in i duschen och klä på sig. Malin kom och hämtade mig vid 1 tiden då åkte vi hem till henne för att göra oss i ordning och Malin blev så himla söt. Vi åkte ut till skokloster vid 3 tiden och hjälpte Juha med de sista in för kvällen bravader. Kvällen va supertrevlig men jag har inga bilder för tillfället eftersom jag inte äger en funderande kamera så måste vänta tills någon lägger upp bilder. Har inte mkt alls att säga än att imorrn är de skola och de ska bli jobbigt för just nu känner jag för att gå och dö är helt slut uschuschusch!

Födelsedagsbarnet Juha fast för drygt två år sen.

 


Fredag, superskönt!

Idag va de en kortis i skolan mellan 10-11 när jag kom till bålsta gick jag och mötte Amanda så gick vi och hämtade lillebror på dagis som blev superglad och de såg ut som att han skulle börja grina när han såg oss så sprang han och kramade mig, alltid lika kul...funtar på att hämta dom andra glinen nästa vecka.
När vi kom hem till pappa så vart de lunch och att färga mitt hår och de blev lite bättre iallafall. Nu sitter jag här hemma hos mig och Robin, eller snarare ligger slängd på soffan helt halvdöd och lyssnar på när Robin pratar med Kent och Agneta. När dom drar så ska vi käka sen drar jag hem till mamma för att färga hennes hår sen till Amanda och räkan.



Torsdag, jävligt lång dag!

Idag har de varit en riktigt lååång dag fast den har gått sjukt fort.
Vaknade och gick upp kl 7 tog bussen till station kvart i 8, tåger tio över 8 och sen började den första lektionen kl 9.
Sista lektionen va kundpass och då bjöds de på egen hårvård och jag fick äntligen mitt hår klipp en bit. Tog halv 6 tåget hem och träffade Amanda och Räkis i centrum och fick skjuts hem och de va superskönt. När jag kom hem vart jag super trött och kl va ca halv 7 men inte kunde jag sova inte för en timme senare traskade Amanda och Räkis in för att bli färgad och klippt. Räkis provade på en ny frisyr har dock ingen förebild men tänkte visa efter, han vart supernöjd och typ kär i sig själv, han ville inte medge de men de märktes klart och tydligt när han stod och beundrade sig själv i spegeln eller fönstret hela tiden. Anyway så tänkte jag bara lägga upp bilderna för sen blir de att typ soooova.

 


skolaskolaskola

Ja just nu känns de som att de enda jag gör är att gå i skolan och att helgerna bara blåser iväg. Idag i skolan så har vi iallafall fått ett projektarbete och då är de Jag, Sofia och Bengt i en grupp och de vi ska göra orkar jag inte skriva men alla grupper har fått göra en blogg så lärarna kan läsa de men är ni också intresserade? gå då in på bloggen och läs, de kommer inte vara uppdateringar varje dag men nån gång ibland när vi har gjort nått nytt på projektet.
http://jesprojekt.devote.se/

I helgen så är de fullt upp, räkis fyller år på fredag och Juha på lördag (eller aa imorrn men ska firas på lördag) så de blir kul! Hoppas på att Nicklas har tid på fredag att fylla i min tattoo och göra bokstäverna så han kan göra de innan man drar hem till Amanda och Räkan ett tag.  Nej nu orkar jag inte skriva mer, herrå.


YES!

http://www.direktpress.se/enahabotidningen/Artiklar/Artiklar/Balstabo-domd-till-fangelse/


lycklig för er mina sötnosar!

De va brevet jag fick i fredags vid halv 12 tiden och gjorde mig tårögd!

 


söndag, imorrn är skola igen.

Igår va de håbofestdag och jag och Amanda fick skjuts av Räkan vid 10 då vi gick till fridrottsplan för att kolla på när Moa, Agnes och lillebror sprang godisjoggen som dock började kl 11. När godisjoggen va klar så gick Amanda och jag till Marres jobb och snackade skit, och gud va Marre är söt och hennes bebismage...så avis man kan bli! När kl närmade sig halv 2 eller nått så gick vi hem till mig men Amanda drog lika fort och åkte hem till mamma medans jag la mig och sov pga 3 timmars sömn mellan 6-9. När jag vaknade va de bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att åka hem till mamma för kräftskiva. Jag äter inte kräftor så för mig och Amanda va de typ bröd och en liten pajbit (för mig iallafall för pajen va inte god). Kvällen va trevlig och Jessica och Nicklas kom förbi men Jessica drog på party medans vi gick hem till oss för dom skulle dricka öl och jag hade som vanligt huvudvärk.
Somnade vid 6 och Robin kom och la sig vid 7 och Nicklas sov på soffan, nu sitter jag och tittar när dom är töntar och sitter och spelar men ska snart bege mig mot sovrummet och kolla på Tarzan Robin råkade nämligen ladda ner tarzan 2 i fredags så nu blir de ettan!


Vill skrika av glädje för er två!

Nu fick jag post sent en fredagskväll och tänkte vafan får jag post nu för? så jag gick och kollade och blev så jääävla överlycklig och va tvungen att ringa till denna person och skrika lite av glädje, mer än så kan jag inte säga just nu utan de kommer imorrn när alla är medvetna om de. De va de jag ville säga pussoch hej och vad jag inte kommer kunna sova inatt.

fredagsmys med syster.

Nu har Robin gett sig av och åkt till Nicklas så nu sitte jag här hemma själv och har laddat upp med en stod skål godis, en påse grill chips och cola de enda som saknas nu är Amanda. Vi ska ha filmmys och kolla på ringarna i notre dam och tarzan samtidigt som vi äter oss feta. hoppas de blir lite svalare i lägenheten så vi kan tända ljus också (haha låter som vi ska ha sex typ) men älskar att ha tända ljus.


Syster.

Fredagsmys!

dagens.




Fredag.

Idag är de fredag och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra antar att Robin ska dricka öl med hans nya flickvän Nicklas och då hoppas jag att dom inte är här, eller rättare sagt jag ska försöka bestämma de. Jag får väll tillbringa min kväll i min ensamhet eller så, jag ska nämligen  upp tidigt imorrn för jag har lovat Moa och Agnes att jag ska kolla när dom springer godisjoggen och för er som inte vet va de är så får barn upp till 10 eller nått sånt springa en liten jogg och sen får dom godis. De är med andra ord håbo festdag imorrn och då kommer de vara massa karuseller och sånt skoj för barnen och så finns de öltält och sånt skit också. Nej nu blire duschen hejsvejs!

hahahahaha



old.

Jag har så jävla tråkigt Robin har sovit sen typ kl 7 och de verkar inte som att han har nån plan att gå upp nå mer för den här dagen så jag har spenderat kvällen i min ensamhet med lilla Alfons brevid mig i soffan. Har iallafall kollat runt på Grevens blogg och hittade en oerhört gammal bild.


Bilden består utav Mig själv, Amanda, Louise, Empa och Greven...haha gissa vem fan jag är liksom.

Torsdag, onödig dag!

Idag är de torsdag och den har sugit lika mkt som dagen igår. Idag fick vi leka lekar typ (?) och prata med skolsyster. Jag gick även till rektorn för att kolal busskortet eftersom vi kanske inte kommer hem på vissa torsdagar speciellt i vinter och då har dom sagt att vi ska få remsor...Ja de är ju smart eftersom vi inte kan åka med remsor på bussarna i bålsta. Rektorn sa inte så mkt men hon är verkligen otrevlig och de är hon varje gång man pratar med henne idag sa hon "ni ska inte få nått fritidskort om de är de du tror" alltså plussa på våra kort så man kan åka kvällar och helger.
Imorrn blir de att åka med pappa-Micke och Bengt till uppsala hihihi. Herrå!

dagen är nu avklarad!

I skolan så gjorde vi inte mkt alls, fick typ tågkort och schema. Jag och några andra tjejer i klassen hittade en liten kaninunge som blev misshandlad av en fågel så vi tog med kaninstackarn in och bakbenen va nog brutna och den va helt stel så fröken åkte till vetrinären med den.
Efter skolan så åkte jag hem till Malin, somnade en lite stund sen va de dags att göra "lunch" när Malin va påväg hem och vi käkade lunch vid 3 tiden så är inte alls hungrig nu så de blir nog "middag" om nån timme för min del. Robin kom och hämtade mig hos Malin vid 7 eller nått och då åkte vi till willys och kom nyss hem.

en kommentar:
OJ! Normal gubbe...eller inte! Hoppas han får det han förtjänar och att du blir bättre i magen =( Och när jag ändå är i farten...Jag vet att skolan suger, men passa på å njuuuuut, sen börjar det riktiga livet med jobb och skit...Då kan du börja klaga igen hahaha ;-) Och jag tycker ff att du är grymt snygg, sluta upp med att tycka att du är fet och ful, det är du verkligen INTE! Go girl!

// Från hon som inte var lebb men tyckte du var snygg ;-)
IP: 193.150.209.77

Ja magen har blivit bättre har inte haft kramper på ett tag nu faktiskt. tycker ändå att de ska bli kul att börja jobba för då får jag förhoppningsvis klippa och hålla på med hår hela dagarna men jag vet att de kommer bli lite jobbigt för dagarna blir längre och så men ändå :). 
Tack så mkt va söt du är, massor med kramar på dig!! :D

Nej nu ska jag kolla på family guy och sen filmen som går på 6an, familj påväg eller nått sånt hette den.

Den här bilden är ca 2 år gammal de va sommarlovet mellan iv och 1an i frisör då hade jag rätt långt hår och de va svart, vill ha ingen!

 


en fråga såhär på morgonkvisten.

Nu ska jag snart börja rulla mor skolan men tänkte att jag kan väll svara på en fråga dårå.

Varför rättegång?
Jo för att i januari så va de en man i 40 årsåldern som klappade till mig och lite sådär så jag har varit hos doktorn och kollat magen för mina kramper jag har haft efter den dagen och så fick jag fläskläpp och sådär. Därför va vi på rättegång.




Imorrn börjar verkligheten och mitt sista sommarlov är avklarat!

Igår va de måndag och de va inte kul, började med att Amanda kom hit och väckte mig redan strax efter 7 tiden för att då skulle de duschas, fixas och käka frulle. Vi 9 tiden så va vi klara och uttråkade så vi gick till centrum för att Amanda skulle till tandläkarn (kl 10) så vi va ju där långt innan men har man inget att göra så. När hon va klar hos käftis så gick vi hem till Malin för att gå ut med Ärtan sen hem till Amanda för att gå ut med Disel. Vid 12 tiden kom mamma och plockade upp mig så åkte vi till uppsala och gick på rättegång, de va fruktansvärt läskigt och fy va pinsamt att prata inför en grupp som jag inte ens känner liksom. Men jag hoppas att de gick bra fast mina vittnen inte sa sanningen eller va speciellt trovärdiga (En av dom är psykopat typ och angav sig själv och sin kompis som vitten och mitt vitte Bengt fick inte gå på förhör ens en gång så hade gärna tackat nej till att psykot och hennes kompis kom). Rättegången började halv 2 och vi kom hem ca halv 6, fyfan va drygt va helt död.

Idag mötte jag Amanda utanför vivo för att köpa mjölk och frallor till frukost så gick vi hem till mig. När frukosten va avklarad så fick jag en jäkla hjälp att röja upp allt från minsta damkorn till en klädhög. Amanda är verkligen bra att städa, hon tar kaklet och alltihopa så de va skönt, fick tillochmed toan skrubbad och lägenheten skurad medans jag stod i duschen. När städningen va klar kom lilla Ullis hit för att klippa håret och de vart verkligen fint, klippte 5 cm och de såg friskare ut och när jag plattade de så vart de superfint. När Ullis bestämde sig för att ge sig av så gjorde vi också de, hem mot Malin för att gå ut med Ärtan. Mamma ringde när vi va påväg dit och frågade om vi ville följa med till doktorn med Agnes och sen kolla väskor och sånt till deras skolstart imorrn så de gjorde vi, en mamma och syster dag vart de. När vi äntligen kom hem igen så vart de att kolla lite på tv sen laga middag, kyckling, currysås och ris (Amanda favoritmat när jag lagar mat) så hon fick också mat när jag såg att de räckte (Klart jag hade bjudit på middag om jag visste att hon ville äta här så tog bara fram två kycklingfiler, men skär som i massa småbitar så de räckte). Amanda åkte hem för ett litet tag sen och jag sitter nu och ska kolla på tv och dricka te medans Robin och Tobbe ska nörda sig och dricka kaffe.

Imorrn är de onsdagen den 17de, skolstart och mitt allra sista år börjar. De ska bli skönt att komma igång men ändå inte, sköt att de är sista året i skolan men lite skrämande menmen nån gång händer de ju alla så. Ska bli riktigt kul att träffa alla imorrn och speciellt Bengt som jag inte har träffat på hela sommarn (har inte träffat nån men jag och bengt brukar ses varje dag). Efter skolan ska jag hem till Malin med Amanda och vi ska laga lunch tills Malin kommer hem.
Nu blev de ett jättelångt inlägg så orkar inte skriva mer herrå.

 


säg som de är ist!

Kan du säga som de är ist för att bara ignorera allt?
Allt va underbart när de bara va vi i ett annat land, va de för att de bara va mig du hade där? Från de att vi kom hem så är de samma gamla visa, jag känner mig värdelös och de känns som du bara vill bli av med mig. Från den dagen vi kom hem så har du varit arg på mig varje dag helt utan anledning? Vill du inte ha med mig att göra, säg de då för i helvete för jag vet fan inte hur mkt mer jag orkar. Vill inte plågas varje dag bara för att du säger fel saker och jag vet vad du tycker och tänker, men du vet inget om hur jag känner för du vill inte lyssna.



I can forgive and forget i just dont want you to forget that i forgave


Lördag.

Nu är de lördag och jag sitter i soffan och gör inte ett piss, Robin sover fortfarande och de finns inget på tv.
Igår hade vi en myskväll, vi tittade på film och de va på tiden eftersom vi har partat varje fredag och lördag sen sommarlovet började typ så de va skönt och vi ska göra desamma idag, de är jätteskönt men de känns lite surt för de är sista helgen innan skolan börjar. Har inte mkt att skriva så göra denna.

10 saker ni inte visste om mig!


  1. Jag är livrädd för fjärilar, kommer dom för nära så kan de komma en panikattack så tårarna sprutar.
  2. Jag hatar mitt utseende till 100%, kroppen och allt!
  3. jag längtar lite tills skolan börjar.
  4. jag är beroende av choklad..
  5. jag har spelat fotboll i 3 år när jag va liten, sämst i laget!
  6. jag har spelat innebandy och funderar på att börja nu igen för de är så jävla kul!
  7. jag har tittat på twilight-filmerna kanske 5 gånger denna sommar.
  8. jag älskar håkan hellström
  9. jag har jättesvårt för att bli brun
  10. jag har världens sämsta självförtroende!
De va lite svårt att komma på saker mot slutet menmen!

Fredag, barnvakt och förhoppningsvis är Nicklas hemma när vi kommer till kalims så jag kan få tattuera mig!

Godmorgon, är vaken med tuppen för 4 gången denna vecka, barnvakt för 3 dagen. Ska snart gå och möta Amanda så ska vi gå till pappa. Ikväll så blir de middag hos Robins pappa och då hoppas jag Nicklas är hemma så jag kan springa dit och fylla i min tattoo och även skriva "MAMG" under min nuvarnade tattoo (som står för Amanda) så "MAMG" betyder alltså Moa,Agnes,Matheo och Greta! I helgen blir de bara lungt och jag vill typ ta livet av mig för snart är de måndag, vill inte vill inte vill inte! Nej nu ska jag sätta igång en maskin tvätt innan jag går.

Min ögonsten!

 


Segt.

Tiden går så seeegt, väntar på att Amanda ska höra av sig så jag kan springa till Ida en snabbis sen gå hem till Malin för att klippa henne lite och kanske färga hennes hår. Jag får väll städa sålänge, vika tvätt iallafall. Bajstråkigt. Har myst med Alfons typ hela dagen och nu är han på lekhumör så...

Va lite brun efter turkiet.


Alfon älskar sin mamma mest!


Och såhär ser jag ut idag.

 


skitschema...

Asså nu är jag riktigt jävla arg och de känns som att jag ska hoppa av den här jävla skitskolan (vilket jag INTE ska för dom som inte fattar de). Vi har en timmes frisörlektion, kundpass till kl 6 och börjar 9 den dagen? helt sjukt som sa att då får vi sovmorgon...ja den va lång + att vi som inte bort 10 min från skolan kanske inte ens kommer hem eftersom busskortet går ut 7 och på vintrarna speceillt så är de typ 1 timmes förseningar och då hinner vi inte med bussen som går 7. Men värst av allt som gör mig så irriterad så att jag nästan åker och spränger skolan, vi ska ha praktik VARJE tisdag vilket vi inte har nu, vi har de inte en enda dag i veckan, är dom sköna eller? Vi kommer vara dom sämsta frisörerna som går ut nästa år eftersom vi inte får de n undervisning och de vi ska. Jag trodde vi gick frisör och inte typ handel?

Anyway så somnade jag på soffa typ kl 8 igår och vaknade vid nio typ, ringde Bengt och gick och la mig i sängen, både jag och Robin va helt slut så de va skönt. Vaknade vi fem och somnade om precis innan Robin gick upp vid typ halv 7 sen gick jag upp vid 10 så jag har verkligne sovi ut vilket jag verkligen behövde. Har ju sovit typ 3-4 timmar max varje natt dom senaste dagarna. Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag till Malin.



kan inte sova...

Imorrn ska jag vara barnvakt åt Matheo och ska alltså vara hos pappa ca kl 9 och jag kan inte sova! Kunde nu ist varit med Johan (min kusin) som bjöd med mig på en utekväll idag ist för att sitta ensam och kolla på skitprogram som går på tv. Nej nu ska jag kolla på tv och hoppas på att jag blir trött.

Att lille Alfons har varit så lite är svårt att tro.

 


måndag.

Idag är de måndag, Robins första jobbdag efter semestern..gud så konstigt att vara själv en hel dag igen!
Igår va de dop för lille plutten, de va trevligt. Idag har jag inte gjort ett piss, börjar bara få lite ångest...om en vecka är de rättegång och sen på onsdagen börjar skolan igen, vilket ska bli lite skönt iallafall (säger jag nu ja). Fick även veta förra veckan att Robin ska bort 8-10 sept, kul...fast då kan jag ha min tjejmiddag om jag inte ska kolla på håkan, vilket jag vill men är ju helt pank och kommer vara de då me. Nej nu har jag inte tid med detta ska laga kycklinggryta!

Vill tbx nu, då de va helt underbart och Robin faktiskt va kär i mig hahahah.

 


orkar inte

Jag orkar verkligen INTE ladda upp bilder och vara aktiv på bloggen när de är sommar. Bilder finns på facebook från turkiet och sen kanske de kommer upp nån här då och då men har ingen lust att ladda upp ett helt inlägg.
I helgen har de bjudits på massor med skoja, har varit hos min favvis Jessica och nicklas som bjöd på middag och i lördags så va vi hemma hos oss och då tittade även Jessica, Nicklas, Greven,Jesper, Micha, Robbin, Marrebus och Kurt förbi och hade supertrevligt.
I måndags va jag hos mor min tsm med Robin och vi käkade världens godaste mat och snackade skit, igår träffade jag syster och idag har jag varit hemma hos Jessica hela dagen vi har solat, badat och snackat en hel del skit. Nej nu blir de film med mitt hjärta.


snor en lista av Greven.

Namn: Josefine
Piercingar: Ja medusa!
Tatueringar: en och fler blire!
Längd: 168
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blond..eller aa gult typ
Fräknar: Nej
Motto: har inget
Kär? Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja ibland vill jag flytta hem till pappa igen.
Tycker du att du är attraktiv? nej verkligen inte.
Vilket schampo använder du? kommer inte ihåg vilket jag har nu men de varierar typ varje gång.
Vad är du rädd för? HAJAR!
Gillar du berg- och dalbanor? japp!

Senaste...
Filmen du hyrde? Hmm, kommer fan inte ihåg.
Filmen du köpte? ingen aning
Låten du hörde: Håkan hellström - man måste dö några gånger innan man kan leva.
Låten du laddade ner? vet inte hur man gör så haha ingen.
Personen du ringde? Jessica
Personen som ringde dig? Amanda
TV-program du såg? nått jävla dvärg-program går på mtv nu...suger.
Person du tänkte på? Nicklas, för jag vill att han ska tattuera mig NU!


Favorit...
Låt: ojojoj, de finns många
Sak att göra: umgås med dom jag älskar!
Sport: Innebandy!
Kläder: har inga, hatar alla mina kläder.
Film: titanic, haha fortfarande, och såklart alla twilight
Bil: "Robins saab"
Serie: OTH

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja, många gånger.
Gråtit över en flicka? Ja, vänner.
Ljugit för någon? ja de har väll alla?
Varit i slagsmål? kanske kanske inte
Blivit arresterad? Nope
Träffat någon från internet IRL? hahah ja min första kärlek typ hahah Joel sen såklart min älskling Nella!

Antal...
Gånger du varit kär? 2 gånger, men har bara älskat en.
Gånger ditt hjärta brustit? En gång då de verkligen va olidligt.
Hjärtan brustet på grund av dig? inget tror jag.
Killar du kysst? oj, ingen aning.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingen i guess?

Senaste...
Boken du läste? Twilight
Personen du fick e-mail av? oj har inte kollat min mail på ett bra tag.
Personen du fick brev av? Robins mormor
Personen du fick sms av? Amanda
Gången hela din familj åt middag tillsammans? ja de är väll typ 15 år sen eftersom mami och papi inte har bott tsm sen jag va typ 4?
Saken du köpte? jordnötsringar och choklad typ.



RSS 2.0