31/7- 09

Hejhej, ville bara berätta att Bengan kom in på frisör, GRATTIS HJÄRTAT ! så med andra ord kommer jag gå i hennes klass i 3 år, de kommer bli dom bästa åren i mina skolår.
Nej nu ska jag dra.


Mitt nyafärgade hår.


Dagens klädsel, ser lite tråkig ut men bilden är tagen med en kass mobil.
Puss

31/7- 09

Hejhej, som sagt så har jag varit med bengan idag, en av mina bästa vänner faktiskt.
Hon är underbar, så söt ! Anyway så har vi inte gjort så mkt varit lite i skolan, centa, tågan mest snackat och chillat.
Ikväll blir de att gå till Tony eller Filip/Frankel vem de nu va av dom som skulle ha "fest" ikväll. Ska iallafall vara med älskling och han ska nog sova här....hoppas jag.
Ska snart platta håret och käka sen vet jag inte riktigt när jag drar hemifrån och om jag träffar Robin innan allt "börjar".
Har ni inget att göra? Nej då tittar ni in Bengans supersöta blogg, den finns lite längre ner på vänster sida av min blogg.

Puss


31/7- 09

Hejhej, igår såg jag på bio med Amanda, Jesper och Robin. Vi kollade på Baksmällan och den va superbra, skratta som fan.
Idag har jag färgat håret,  äntligen! Träffade även bengan så nu sitter vi i bibblan i skolan och har tagit lite fula bilder.









 



 



 



Puss.


30/7- 09

Hejhej, Vaknade nyss hemma hos älskling och han är inte hemma för han är på körskola.
Sitter och tittar på nickelodeon på nått bajsprogram och väntar på att jag ska ringa Robin strax och se när han kommer.
Filmerna igår va iallafall superbra, jag visste att I taket lyser stjärnorna skulle vara bra och jag trodde att valkyria skulle suga men den va faktiskt riktigt bra, två sevärda filmen. Ska även till stan idag igen tror jag med Älskling och Sweppe kanske Körven Amanda och Phille ? Åker in efter 4 för att Sweppepeppe jobbad såklart. Sen ska jag till pappa och hoppas på att Mandy kan färga mitt hår. Nej nu ska jag gå och duscha sen prova mitt nya smink.
Puss

29/7- 09

Hejhej, kom nyss hem från stan och köpte tyvärr ingen tröja för allt stängde tydligen..bajs.
Har handlat chips och dip och hyrt film med älskling, i taket lyser stjärnorna och valkyria ?
ska kolla film nu, puss.

29/7- 09

Hejhej, Igår kollade Tobbe, Adam, Kicki, Amanda, Robin och jag på the grudge 3...fyfan va läskig den va asså, bajsade typ ner mig. Idag har jag och Robin städat lite och nu står han i duschen och sen ska vi drajva till stan tsm med Amanda, Korven, Phille och kanske Tobbe.
Jag börjar få ont i halsen igen, riktigt ont asså ! Imorrn kommer även Robins föräldrar hem igen rätt tråkigt men ändå rätt skönt och då ska jag hem till papz igen.
Nej nu har jag inte tid med dehär, höres ikväll eller nått.
puss

28/7- 09

hejhej, jag har inget bättre för mig så jag skriver ett litet skitinlägg just nu.
Ska nog sova kvar hos Robin inatt igen, myspys ! Just nu sitter jag Amanda och Emilia och väntar på Jesper, Robin och Tobbe så vi kan hitta på nått. Jag är småtrött och skitseg, men de funkar ändå nu när Robin är ensam hemma så är de superchill! Känns så skönt att bara vara utan att tänka på vad hans föräldrar ska tycka och tänka om mig, nice ! ;D



Imorrn blir de nog även stan med Korven, Bengan och kanske Robin och Phille, nya jeans, tröja, hårfärg, puder och maskara ska införskaffas !
puss

28/7- 09



Jag vill bara säga till dig att du betyder mer för mig en vad någon annan har gjort och jag är glad att jag fick jordens finaste pojke. Varje minut som jag inte är med dig så saknar jag dig, varje gång jag tittar in i dina ögon så känner jag fjärilarna i magen. Robin du är min och jag vill aldrig vara utan dig, jag behöver dig !
Tänker varje gång som jag tittar på dig, hur kunde jag få dig på fall? du som är så fin, den finaste. <3
Josefine<3Robin, Bästaste ! <33

27/7- 09

hejhej, ny bloggdesign, tack idaslidasbyggfan !
fick ett mess av ida idag att hon kunde fixa min design och såhär fin blev den, tack snygga jävel
ni kan även spana in hennes blogg, downloadus.blogg.se, riktigsnygg flicka !
tack, puss.

26/7-09

Hejhej, Igår kom jag äntligen hem från strömsund och de va en dag tidigare en beräknad tid, superskönt !
Vi kom hem runt halv 8-8 och då va de bara att springa in i duschen och tvätta kläder för att skynda mig ut till Robin som jag faktiskt har saknat chockande mkt på bara 3 dagar.
Vi satt och chillade lite vi pia sen drog vi hem och kollade på film, seven pounds SJUKT BRA , ni måste se !
Idag har vi inte gjort så värst mkt jag har träffat bebis korven som kom hem inatt från turkiet och sen varit i jakan med tobbe och robin. Ni är dom ute och åker inlines och handlar mat och jag sitter här hemma helt själv, tråkigt ! men dom kommer nog snart. bjussar även på en bild på min super fina pojke!

Saknar även mina Älskade små sötnosar, Chriseter och Maritza. <3



24/7-09

Hejhej, känner mig sjukt skabbig efter en natt på dehär vandrarhemmet, usch.
Vaknade mitt i natten av att jag höll på att kissa på mig så springer jag på toan så är ena toan upptagen och de kommer ut en från toan som jag gick in på...de luktade bajs !
Vi har käkat frukort och duschat, amanda, saga och jag har tvättat duschen och de vart svart vatten...SKABBIGT !
nu ska vi på bgravning, nås på telen.
puss.

23/7-09

hejhej.
Idag har Maritza och Christer åkt till spanien och blir bort i två hela veckor,  känn er saknade !
Idag åkte även jag med familj och släkt till strömsund pga att gammelmormor har gått bort så de blir begravning imorrn och sen packa hennes saker och så, hoppas vi blir klara så vi kan åka hem på lördag för jag vill hem till älsklingen min och vi "firar" även 3 veckor tsm idag. Fick även ett par jätte söta tygskor av mami idag och hoppas på ett par jeans för 149 kr, supersnygga !
Btw så bor vi på ett vandrarhem och de är bland de skabbigaste jag har gjort, fyfan. De luktar kiss, de är gemensamma duschar och toaletter asskabbiga ! så jag kanske duscha med en fet hårig gubbe imorrn, skoja !
Marre ska även fixa designen på den här bloggen sen blir den min nya dagliga användning. nu ska jag nog ringa baby sen sova, puss.

14/7

Hej och välkommen till min nya blogg.
ska försöka göra den här bloggen lite snyggare och lite bättre, nån som har lust att hjälpa med design ? de skulle vara jättesnällt eftersom jag fattar nada. ni får fortfarande spana in min gamla blogg mer en gärna
j0sefin3.blogg.se 
men nu har jag inte tid med dehär för nu ska jag försöka fixa till bloggen lite.
puss

jag och älskling.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0