29/9- 09

Hejhej, har inte så mkt att säga idag heller...Fick sluta halv 12 idag iallafall och de va superskönt!
Ska förhoppningsvis träffa älsklingen min idag men vet inte han har ingen kompis och jag har inga pengar så kan inte ringa men får se om han ringer sen som jag bad honom. Sova med honom blir de troligtvid inte tyvärr, hemskt! 


 
De känns lite knas, varför vet jag inte...bara lita knas.
Hoppas att de fixar sig för igår kändes de som mitt hjärta gick av på mitten när vi pratade om en viss sak.
Forever and ever är vad jag hoppas på så håller tummarna.
I miss u allready.
Puss


28/9- 09

Hejhej, idag är de måndag och jag har varit helt flippad hela dagen...Skrattat och skrattat åt allt. Kunde inte sova inatt vet inte varför men kan inte sova utan min lilla Robbob brevid mig typ, de är läskigt, obehgligt och allmänt skrämmande! Hade även prov idag och de gick åt H-E-L-V-E-T-E! Har inte hänt så mkt mer idag, sitter hemma hos pluppisen min nu och ska väll snart...sova? är ju trotts allt svintrött. De vart ett litet onödigt inlägg nu eftersom jag inte har något att säga så...hejsvejs.
Puss

27/9- 09

Hejhej, tråkig lördag kväll...Kommer inte gå till korven för att jag inte har någon ork, Amanda, Jasse och Hanna sitter och kolla på film men där kände man sig inte så välkommen och älskling är hemma hos Kurt. Så jag har en skitrolig kväll sitter liksom och gör bilder...


Jag kan fortfarande inte förstå hur de kunde
bli vi två, du och jag?! De är sjukt hur just
jag fick dig, den där lite finare pojken..
Du är något speciellt och jag hatar studerna
utan dig, förstå de!
I love you, Robin!
Puss


27/9- 09

Hejhej, gårdagen va trevlig men slutade rätt så tidigt för min del..
Jag gick från Kurt strax efter 1 och då vandrade jag mot centa som kom min plupp och hämtade mig där så åkte vi hem och sov. Idag vaknade jag runt 12 nån gång men gick upp strax efter de och kollade på tv med bebisen min bland annat top model, svenska hollywod fruar och nått mer. Efter nån timme så bestämde vi oss för att gå ut och då fick jag skjuts hem och sen har jag duschat, gjort mig iordning, käkat och träffat bebisen igen men just nu är han hos Kurt. Skulle egentligen vela dra dit men fick nån allergi grej igår så jag kan fortfarande inte andas ordentligt.



Nu ringde korve också så ska nog dra dit ett tag, mysmys. Nån som vill nått ? slå en pling.
Puss

25/9- 09

hejhej sitter hemma hos Kurt och Marre och har trevlans!
Så nu ska jag passsa på att skriva kärlek till dom !!!
Marre är  sötast på jorden och mitt lilla hjärta och Kurt och hon är gulligaste paret på jorden.
Maritza är en av dom bästa vänner jag haft igenom tiderna, så jävla underbar och desamma mer Kurt...de trodde man inte i 8an. MARRE OCH KUUUURT ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! GRATTIS TILL TRE ÅR BEBISAR !!!


bästaste <3
Puss


25/9- 09

Hejhej, nu va de ett tag sen igen.
Anyway så har de inte hänt mkt alls på senaste tiden, varit med älskling och varit i skolan.
Idag är de äntligen fredag och vi hade tydligen sovmorgon till 11 så man fick sitta i skolan ett tag innan man började med eng. Fyffan vad jag hatar engelska de är sjukt! vi hade "besök"  av en från Australien som va utbytesstudent och jag fattade inte ett ord av vad han sa. Lunchrast som va skitlång sen matte och på matten fick jag veta att jag tydligen hade fått vg på mitt matteprov, skillz. Ikväll ska jag åka till mor min och ska leka med Bengt, WIHO! Vi ska ha supertrevlans. Ska även försöka prata med Greven och Pussempa i helgen och få allt löst mellan oss för de funkar inte längre, visst jag har också gjort fel men ja...
Nej nu bjussar jag på min gamla älsklinglåt och en låt som ger väldigt mkt minnen från förra helgen hos Robins bror.

 

Puss.


23/9- 09

Hejhej, nu har jag inte skrivit på ett tag igen.
Kom iallafall nyss hem till älsklingen min och vi ska snart kolla på en film som jag inte minns vad den heter.
I lördags hade jag iallafall skitkul, va faktiskt inte så pinsamt som jag trodde. Riktigt trevlig kväll, lite singstar och så vart de där med riktigt trevliga människor! Kom hem runt 6 vilket är sjukt sen eller väldigt tidigt...beror ju hur man ser på de anyway så somnade jag direkt när jag la huvet på kudden i min lilla bebis famn.
Finns inte så mkt mer att ta upp tror jag, skolan går iallafall bra och snart får jag svaret på matteprovet.
Nej nu blire film, puss.

19/9- 09

Hejhej, nu har jag vaknat och duschat, fixat mig lite och de enda jag har kvar att göra innan jag är klar är föna och platta håret.
Lite nervöst börjar de bli inför middagen och träffa hela hans familj, jag måste skärpa mig kan inte vara såhär blyg.
Vi kommer antagligen vara där tills sent ikväll sen blir de hem och sova. Hoppas jag inte gör bort mig!
Anyway så har jag tänkt att jag måste verkligen fixa min dator för att jag ska kunna lägga upp nya intressanta bilder på bloggen, typ bilder som troligtvis kommer komma ikväll och sen har jag massa skojigheter från skolan där jag och began har busat lite.
Nej nu måste jag faktiskt fixa de sista så allt är klart.


Måste även tillägga nått om min farbror Henrik även kallas Pepsi.
Har ju inte skrivit något om honom tror jag så ja han tycker att han ska va med så de är klart han ska!
Han är ju trots allt min farbor, så ja...vad ska man skriva om honom, han sa att de skulle stå nått snällt...?
Allt han gör är ju snällt så ja han är en snäll person.
Puss

18/9-09

Hejhej, har inte varit så speciellt uppdaterad på sista tiden som vanligt och när jag väl har uppdaterat så har jag inte direkt skrivit nått speviellt...mest skit bara.
Kan ju säga att jag har haft prov i matte igår...gick nog åt helvete. Har inte gjort så mkt i skolan om jag ska vara ärlig.
Har mest varit med älskling såklart, vi har inte heller gjort speciellt mkt chillat lite bara. Igår va första natten som jag sova utan honom på hur länge som helst, fyfan va konstigt de kändes! ALDRIG MER, men så kommer de ju klart att vara lite då och då de vet jag ju men ändå de va så jobbigt...kände verkligen att de va nått som saknades.
Haha kan ju säga också att de hände faktiskt en rolig sak i skolan också, jag stod i kön i matsalen så stod de en kille framför mig och han stod där med sin bricka sen började han ta mat, så la han på maten och sen upptäckte han att han hade glömt tallriken hahahaha. Han tittade lite blygt mot mig och flina och tog en tallrik och la maten där och fyfan va jag garva!
Imorrn blir de även så att jag ska till Mattias, Robins bror och äta middag och så...ska även träffa hans andra bror som jag aldrig har träffat, lite pinsamt. Är så jävla blyg. Ska även försöka ta lite bilder, speciellt på dom gulliga ungarna som han har, fy så söta! Nej nu ska jag mysa lite med min prins sen blir de nog sova tidigt.
Puss

16/9- 09

Hejhej, Somnade igår innan ens halva filmen hade gått va så sjukt trött.
Idag va de skola som vanligt, riktigt seg dag! Efter skolan va de bara att åka hem, kolla på ga hoppa i duschen sen gå ut och leka med hjärtat och sweppe. Vi gjorde inte så mkt åkte runt lite sen åkte vi till hallen för att jag skulle prata med min gamla tränare som ringde mig för nån dag sen och ville att jag skulle börja spela bandy igen...så på måndag gäller de! Har saknat innebandyn så mkt faktiskt så ska bli skönt att komma tbx.
Just nu ligger jag hemma hos pluppen min och kollar på nått skit på tv men sen är de csi!!!



Helt ärligt så är du de bästa som hänt mig!
Jag älskar att smeka på din hud så du ryser.
Jag älskar att höra dina andetag.
Jag älskar att hålla din hand.
Jag älskar att ligga i dina armar.
Jag älskar att se på dig när du sover.
Jag älskar dig helt enkelt.

Puss

15/9- 09

Hejhej, har inte kunnat skriva på ett tag nu igen pga samma problem...ingen dator.
Inte hänt så mkt faktiskt haft en myshelg med bebis såklart, riktigt skönt med en lång helg! Just nu ligger jag i sängen med mitt hjärta och kollar på Allt flyter, hittills verkar den rätt så bra faktiskt. Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt...troligtvis åka till Robins bror och träffa någa fler i hans familj, måste bara våga!
Pappa har även chockat mig lite för att igår va vi och käkade på sibylla sen ville jag att Robin skulle hämta mig men han hade ingen bensin så då åkte han till statiol och mötte mig och papz där och pappa tankade hans bil? OFTA säger jag bara, men han är ju för snäll! Nej nu ska jag kolla på film tsm med min favorit pojk på hela vida världen.

Drömprinsen!
släpp aldrig min hand, de gör så ont.
Du är min kärlek.

Puss


11/9- 09

Hejhej, Nu är kl halv två och jag vaknade för ett litet tag sen. Så just nu sitter jag och väntar på att min plupp ska komma hem så jag slipper ligga här och göra ingenting. De vart ingen träning igår så vi skulle ta de idag men de blir nog inte så pga att jag har väldigt ont i huvet.
Snart ska jag väll ringa till Bengan eller nått som jag sa att jag skulle. Vad som händer idag vet jag icke faktiskt, ska kanske följa med och hälsa på Robins bror om jag vågar annars har jag inga planer.
Jag har även hittat en blogg som jag tycker är otroligt bra, 15 årig tjej, tvillingmamma! Otroligt bra blogg om jag ska vara ärlig och jag är otroligt avundsjuk eftersom hon har två små bebisar och hon verkar leva ett lyckligt liv. I ett av inläggen stod de såhär :
Jag tänker på saker som gör mig otroligt ledsen. Jag vill inte tänka på det eller prata om det. Jag väljer att skriva det för att minnas. Jag ville aldrig bli en ung mamma. Jag ville inte ha barn vid 15 års ålder. Jag ville inte. Jag ville inte sluta skolan. Jag ville inte ha barn innan jag var 26 år. Varför behöll jag då mina barn? Egentligen? Jag kände ett ansvar skölja över mig. Jag ville ta det ansvaret samtidigt som jag såg mina drömmar försvinna längre bort. Dom finns kvar. Jag kommer lyckas nå mina drömmar, mina mål. Det är inget snack om saken... men allt blir så mycket jobbigare för mig. Jag kommer sitta där och gråta och tycka synd om mig för en liten sekund. Man får vara egoistisk en sekund. Jag vet vilket ansvar jag har tagit på mig och jag hoppas att andra unga tjejer vet vad dom gör. Det är ett stort ansvar. Barn är gulliga för det mesta men inte alltid. Självklart ångrar jag aldrig att jag behöll mina barn. Jag vill nu! Jag älskar mina barn redan fast dom bara ligger där inne och snurrar runt xD. Jag är så glad. Min älskade Hampus ska bli pappa åt mina barn och han kommer vara den bästa pappan för dom små. Våra barn. Jag hoppas ni inte tror att det jag skriver nu kommer påverka något. Jag är jätte lycklig. Jag tar ingenting för givet och det är jag glad för. Jag är beredd på att sitta där och tycka synd om mig, gråta tills mina ögon är röda och snyfta som en barnunge. Jag är beredd oavsett om Hampus kommer trösta mig eller inte. Beredd på att vara ensam. Ingen kan någonsin trycka ner mig för det. Jag ska fan få sitta där och snyfta ett litet tag. Jag kommer inte vara en dålig mamma för det. Jag är så himla lycklig. Men det är inte lätt.

Bloggen är läsvärld så läs den om ni tyckte den verkade lite intresant för de tycker jag och kommer läsa den dagligen! http://ellamarie.blogg.se
Puss

10/9- 09

Ändrade planer, sover hos mitt hjärta ändå!
Nu ska jag packa lite snabbt så jag har kläder imorrn så har inte tid me dehär, godnatt allihopa!




Puss

10/9- 09

Vill bara visa upp min fina pojk, så dehär inlägget är även tillägnat åt honom.






I was born to tell you I love you 
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

forever and ever ?

10/9- 09

Hejhej, nu har jag skrivit två jävla långa inlägg som jag har råkat radera mkt irriterande!
Anyway så gjorde jag inte så mkt igår, va i skolan sen på kvällen va jag med min älskling. Vi träffade
Marre och Christer sen åkte vi hem och kollade på tv sen somnade vi rätt tidigt. Imorse när jag vaknade
så ville jag verkligen inte gå upp när min plupp låg brevid mig och bara sov och sov.
Men till slut kom jag trotts allt till skolan och då började en mkt seg dag, Men fick veta två bra nyheter
och de är att vi är lediga imorrn och på måndag, SUPERSKÖNT! Ikväll vet jag inte vad som
händer, ska troligtvis träna med Korven. Imorrn på dagen blir de troligtvis så att jag åker till skokloster
och lekter med Bengan, sen vet jag inte vad som händer under helgen.
Btw så får jag inte heller sova med min plupp idag och fråga mig inte varför, men han ville tydligen inte
idag. Men jag tänkte i vilket fall bjussa på en låt som jag personligen tycker är mkt bra!


Katy Perry - Thinking of you.


 

Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay

Puss


8/9- 09

Hejhej, idag är de tisdag och den här dagen har varit riktigt sjukt seg !
Började med att jag gick upp 10 i 7 duschade, klädde på mig, sminkade mig lite och va helt klar vid 10 över 7  och då försökte jag väcka min älskade pojk som vägrade gå upp. När han väl gick upp så segade han inte lite så vi missade tåget, då va de bara att ta nästa och då kom jag med andra ord ca 10 min försent. Vi har färgat ögonbryn och fransar på varann idag, jag va med Anna och de va riktigt skoj faktiskt! fint blev de också, tacksi!
Efter lunch så va de sv och ma kvar, usch och fy! Svenskan gick åt helvete och jag kommer fan inte orka jobba mig till nått riktigt bra betyd i varken sv eller eng. Matten gick faktiskt riktigt bra. kunde allt vi gick igenom idag och jag vart nästan klar med allt...och de hade jag nog blivit om de inte hade hänt en liten olycka så jag slapp åka hem tidigare en vad jag skulle, men jag har tagit hem de sista lilla häftet och ska göra klart de lite senare idag.
Ska kanske sova hos min älskling idag men är inte riktigt 100 på de eftersom jag har sovmorgon och hans mamma är hemma, då blir de lite pinsamt eftersom jag är så jätteblyg men ska försöka med de va!
Ska kanske färga systers hår idag också den lilla fittan ska bli brunhårig och jag vill att hon ska vara blond.



Alla vet nog vem jag syftar på och de är såklart mitt hjärta, Robin !

Jag vill höra ditt hjärta slå, jag vill aldrig att du ska gå!
Puss

7/9- 09

Hejhej, just nu ligger jag i sängen med älskling brevid mig.
Har inte hänt så mkt alls på senaste tiden, i helgen har jag bara chillat på grillen och typ kollat på film och såklart vart med mitt hjärta! Idag va de såklart skola igen då, klippt lite till har vi gjort och de gick ju åt helvete...Missade lite av sista lektionen för att jag skulle till um och de gick superbra ! Kom hem och la mig och vilade lite sen åkte jag till ikea med fader och syster, de jag fick va ett till täcke och en superskön kudde, massa doftljus och ett "fat" där jag ska ställa dom på. Nej nu ska jag kolla på film, The killing room tsm med älsklingen min sen blir de sova har trotts allt skola imorrn.
Puss

5/9- 09

Hejhej, jag har fortfarande ingen dator så kan inte vara så aktiv här på bloggen.
Sitter iallafall hos min älskling nu och ska snart åka hem för att han ska på bröllop.
De har inte hänt så mkt på den här tiden som jag inte har skrivit, de går superbra i skolan och de är superkul med frisörlektionerna! Vi har börjat klippa och nästa gång ska vi färga varandras ögonbryn och fransar (om man vill). Papi har även varit och jobbat i Danmark den här veckan tisdag-fredag så då har de varit jag, Amanada, Bengan och älskling som har varit där mest.
Älsklingen min och jag hade även 2 månader i onsdags, känns som vi har varit tsm i evigheter, love it !
Han har även klarat körkortet, grattis hjärtat! Finns nog inte så mkt mer att säga, men ska försöka hålla mig uppdaterad på bloggen så mkt som möjligt och så ska jag försöka laga min dator så fort som möjligt!
Puss

RSS 2.0