kommentarer

Anonym om why?:
Vadå mycket bättre????? Glöm inte att man är två i ett förhållande. Kallar man sin pojkvän för hora eller vem är horan riktad till? idiot och liknande.
IP: 83.178.192.121
27 April, 10:31
Anonym om why?:
Och vad är det för fel på Robin?????????
Man är väl två i ett förhållande?

Kommentar ett: Vad menar du med "vadå mycket bättre?" Nej jag vet väll att man är två i ett förhållande jag är ju inte dum i huvet direkt. Jag har inte kallat honom för hora utan en tjej som jag tycker är en hora, gratishora. Jag kallade honom idiot, de gjorde jag och de står jag för. Han va en idiot så då kan jag säga att han va en idiot och de tycker nog han också. Påstå inte att du aldrig sagt idiot till din pojk/flickvän för de kommer nog ingen tro på.

Kommentar två: Vad de är för fel på Robin? Jo inget större fel på honom förutom att han har gjort lite dumma saker som ingen har med att göra. Jag säger bara såhär om han har gjort fel så har jag rätt till att vara arg, ledsen och besviken och både tycka och säga att han är en idiot och de har ingen nått att säga till om, som om han aldrig har sagt att jag är en idiot? oj liksom vilket dumt ord att säga att nån är en idiot, nej de är ingenting. Jävla mongo.

Är man grym så är man.

Nu har jag handlat en present till pappa, inget speciellt direkt menmen. När vi kom hem så ställde jag mig och gjorde potatisgratäng som jag aldrig trodde att jag skulle lyckas med (jag är en usel kock) men den blev kalasgod och jag blev i chock nästan. Robin sa också att den va "asgod". Har inget mer att säga hej.

söta jävel, lite nykär!

Dålig bild, men dehär låg på sängen när jag kom hem! Fy va söt kan ju inte vara arg på han längre.

 


why?

Jag förstår inte varför man ska säga en sak och göra en annan, jag fårstår verkligen inte varför man blir annorlunda när man dricker. Jag förstår verkligen inte hur man kan behandla en annan människa så, vad har jag gjort för att förtjäna att bli behandlad så. Jag tror de värsta och har hittat massa konstiga grejer som du inte lykas ljuga om, får jag veta att de är sant så blir jag riktigt jävla ledsen..räcker jag inte till? vill du inte vara med mig? jag va dum nog att tro på dina ord.



Jävla skit.

Igår började min dag bra, började med att städa lite innan Madde,Tilde och Agneta kom för bi på en fika och de va kul med öite sällskap eftersom robin ca på elmia (?). När dom åkte hemså gick jag ner till Marre och stack vin med Robbin och Ida sen va ju även Marre och Kurt med. På kvällen kon Amanda och Saga hit och åt middag och drack lite vin, eller ja inte saga då men. Marre och Kurt tittade förbi lite senare också och sen kom Robin. Ida tittade förbi en snackis också och när alla hade gått hem så kollade jag på remember me medans Robin va på Richards. Och efter de gick allt bara nerför...att vissa människor kan vara sp vidriga de kan jag inte första, hora. Och hur vissa kan ljuga så mkt...de gör ont. Idiot, allvarligt kommer aldrig mer lita på dig.

Fredag, Mattias födelsedag!

Igår blev de att måla, men inte fick man hjälpa till inte utan pappa gjorde allt själv och de gick undan. När han hade målat allt de vita två gånger så gick vi och åt på vinan och käka. Just nu sitter jag hos M&M och har käkat lunch och snart bjuds de på en fet jävla chokladtårta som Madde har bakat och jag lovar er...de är farligt att smaka när hon har bakat för då äter man tills man spyr. När vi har fikat och så, så ska vi hem igen för nu håller pappa på att måla dom två sista väggarna så ska jag leka med öillebror.

Tidsfördriv.

Hur gammal är du om fem år? ska fylla 24
. Vem var den sista du träffade? Ja pappa och Ragge om inte Robin räknas som jag är med nu.
. Hur lång är du? 1.68
. Vilken var den senaste film du sett? hundtricket
. Vem ringde du senast? papi
. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Du får ringa och kolla för jag vet inte 0171 . . . .
. Var är dagens planer? Slänga mig i soffan och förhoppningsvis mys med bebi
. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
. Vilken ögonfärg har du? ljusblå
. När vaknade du idag? typ halv 10?
. Vilken plats föredrar du minst? no idea
. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vågar inte tänka så långt.
. Vad skrämde dig som barn? Spöken och monster XD
. Vem fick dig att skratta senast? Papi?
. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
. Sover du med eller utan kläder på dig? utan, hatar att sova med kläder.
. Hur många kuddar har du i sängen? just nu bara två tyvärr.
. Har du någon gång spytt på fyllan? haha ja
. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor.
. Är du social? japp
. Vilken är din favoritglass? Twister eller mjukglass?
. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, operera mig osv
. Tycker du om Kinamat? ohja, bästa!
. Tycker du om kaffe? nope
. Sover du på någon särskild sida? ligger på vänstra sidan
. Kan du spela poker? Nej.
. Tycker du om att mysa? ÄLSKAR.
. Är du en beroendemänniska? va?
. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
. Vill du ha barn? Klart jag vill
. Kan du några andra språk än svenska? nope, kan knappt engelska förfan.
. Har du någonsin åkt ambulans? nej
. Föredrar du havet eller en pool? poolen, är livrädd för hajar.
. Vad var det senaste du stoppade i munnen? cider
. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aning
. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? inte jag men mamma har tror jag.
. Flirtar du mycket? Nej, eller jo med tjejer.
. Vart togs din profilbild för din blogg? i  itt rum
. Vilken var den senaste bok du läste? vene, men just nu håller jag på och läser sahra
. Läser du dagstidningen? nope
. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ingen aning.


Fyfan va jag älskar håkis!

Dagen började med att käka frulle och sen kom Robin hem vid typ 12, när vi hade duschat och gjort oss i ordning så så åkte vi till ikea och handlade lite skit sen när vi kom hem så släppte Robin av mig på Marres jobb för då skulle jag hämta nycklarna. När jag hade varit ute med mina små gullälsklingar så gick jag till Marre och lämnade nycklarna och höll henne sällskap ett tag, fick en påse lösviktste som va asgott och en rosa kopp som tack för hjälpen...söt! Just nu sitter vi och pappa har målat hela lägenheten två gånger på ca 2 och en halv timme, snabbapappsen! Har även suttit och lyssnat på min älskade favvo håkis, han är fan bäst! Åh im in love!



Cykla!

Imorse så skulle jag, Ida och Marre gå en långpromenad igen men jag har inte sovit alls inatt typ så hade ingen ork! Har legat och tänkte inatt, tänkt på allt och ingenting. Men imorse somnade jag i typ 40 min innan jag kl 9 gick upp och fixade mig lite innan jag drog iväg till Amanda för att gå ut med Disel och sen cyklade jag hem till mamma, första gången jag cyklar på typ två år, riktigt skoj. Nu sitter jag hemma hos mamma men ska dra om ett litet tag för att gå ut med Kila och Aztrix och sen hem till Amanda och gå ut med Disel...fyfan va jag inte har någon ork egentligen att gå ut med någon hund, jag vill lägga mig och sov men de har jag inte tid med. Ikväll ska vi ju även äta hos Madde och Mattias och då blir de även så att jag ska klippa Elias, ska även åka till färgaffärn och kolla vilka färger vi vill ha. Nej nu ska jag mysa med Greta innan jag åker.


Söta unge!





motionerat, förta gången 2011!

Dagen började med att gå upp halv åtta för att solen lös in i rummet så chillade jag lite och halv nio blev de en timmes powerwalk med idis och de va så himla skönt, vädret och allt känner mig mkt piggare idag! När ida och jag skilldes åt så va de för att jag skulle hem till Amanda och gå ut med Disel. När jag kom hem efter sammanlagt 1 timme och 40 mins prommenad så hoppade jag in i duschen, har plattathåret och tagit mascara och lite ögonbrynspenna (inte så snyggt med svart hår och vita ögonbryn) men har inget puder eller nått, sattsa på att få färg? ja! När de va klart så gick jag ner till filmakuten för att tanka på mobilen men nej dom hade tydligen inte öppet? Så fick springa till vivo men dom hade ju inte comviq kompis 195 så kunde inte tanka på mobilen då heller, sug! Nu har jg varit ute med Kila och Aztrix och gått hem till mamma! Ska vid 3-4 tiden hem till Amanda och gå ut med Disel igen och sen hem till Marre för att gåt ut med Kila och Aztrix igen, snacka om motion idag! Ska även hem till Kent och Agneta idag och äta middag.


Härlig dag, älskar solen!

Idag gick jag upp vid tio och började städa lägenheten innan jag begav mig hem till Amanda för att gå ut med Disel i den härliga solen. När jag hade varit ute med Disel så begav jag mig hem till Nadja som behövde klippa sig och JA de behövde hon verkligen, de tog typ dubbel så lång tid som de brukar ta bara för att hennes jävla hår va som ett gågelbo när man försökte få ut de. Anyway så när vi va klara satte vi oss ute i solen och chillade, riktigt härligt! Vid 4 kom Robin och hämtade mig eftersom jag är för lat för att gå.  Precis när jag kom innanför dörren så ringde ida och frågade om jag ville komma förbi så gick över dit en sväng innan de va dags att gå hem för att sen ta sig till pappa på en härlig middag. Nu sitter vi bara i soffan och jag är helt slut faktiskt, man är ju inte van med värme så de tär lite på en. Imorrn blir de upp tidigt, har satt kl på halv åtta för att gå upp vid åtta för då ska jag och Ida ut på promenix, awesom!




Söndag.

Igår när Robin och Tobbe hade lämnat mig här hemma själv för att gå och spela fotboll så gick jag ner till Marre som ringde ocg frågade om jag ville komma dit. Jag hade jättetrevligt och de va Jag, Marre, Robbin, Ida, Kurt och babe, vi drack lite och snackade skit! Vi gick hem runt tvåtiden då vi va väldigt trötta. Idag har vi inte gjort ett piss och imorrn planerar jag att inte göra nått speciellt alls, ska chilla hela dagen eftersom vi har påsklov!



Fyfan för att vara trött när man inte vill vara de?

Nu har jag kommit hem från jobbet, duschat och sen skulle jag göra mig iordning men tappade orken totalt! Dagen har varit sjukt tråkigt och långt, Amanda va inte speciellt kry så hon drog hem vi halv 11 så då vart dagen bara ännu sämre.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ingenting för min del i guess Robin sitter med Tobbe nu så jag känner att jag vill gå och lägga mig eller nått för jag existerar ju nästa inte nu, vill gå ut och göra nått kanske? Nej usch va jobbigt att gå, vill ha min cykel nu då kunde jag cyklat till pappsen och hälsat på ifall dom är hemma.



Lördag, jobbdag!

Igår ikväll så gick jag ner till Marre och Kurt, Kurt gick upp till Robin medans jag och Marre drack några glad vin och snackade om livet, en riktigt mysig kväll med andra ord! Nu sitter jag här i soffan dödstrött och vill verkligen inte åka och jobba, men denna vecka är de inget speciellt ikväll så jag ska ta mig en lång p-nap när jag kommer hem. Nej nu måste jag kila, herrå!


Fredag, lov!

Nu är de så att de är fredag vilket även betyder att nu har jag äntligen fått lov, nu kommer jag inte tbx först tisdagen den 26 och de är superskönt! Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, fredagsmys i hope, imorrn är de ju faktiskt upp och jobba igen och de ser jag inte fram emot speciellt mkt. Imorrn vet jag inte heller vad som händer, men de blir lungt hoppas jag de hade varit skönt! Nej nu börjar oc så tjingen!


Usch, halsont!

Hejhej, idag va de praktik men nej såklart så blir jag sjuk! Robin har varit hemma två dagar denna vecka pga halsont osv så idag åkte han och jobbade och då va de min tur att få ont i halsen, tråkigt som satan! Jag som skulle hem till mamma idag för att mys lite med Greta igen och sen följa med Moa på öppet hus i skolan men nu känner jag att de är nog inte så bra ifall Moa får ont i halsen så ja. Imorse åt jag iallafall frulle och sen efter ett tag så kom Malin, Nadja och Ida hit och drack lite kaffe, meningen va att Malin ville se lägenheten så då bjöd jag även på lite kaffe. När dom gick så gick jag hem till Amanda för att gå ut med Disel i vanlig ordning dom två senaste veckorna sen gick jag hem till Marre och chillade lite och nu har jag och Robin nyss varit på vivo och köpt lite skit (choklad) *tummenupp* skulle handla mjölk men de blev lite annat också! Snart ska jag börja med maten ska bara vänta på att ugnen ska bli klar. Ikväll ska vi mysa och titta på nån jävla film som går på tv som Robin MÅSTE se...

Nu undrar ni säkert hur jag kan ha gjort massa saker fast jag inte gick till praktiken eftersom jag va sjuk och eftersom ingen ska börja klaga och säga att jag skolkar och allt vad alla kommer på. Jag smsade Lisa och sa att jag skulle komma lite senare eftersom de kan vara så att man har ont i halsen bara på morgonen så då tänkte jag att om jag tar god tid på mig och äter frukost och skit så kanske de går över men då svarade Lisa att jag kan vara hemma och krya på mig ist, så de är så de är!

härliga dag.

Idag hade vi som sagt bara samhällskunskap och vi började inte riktigt med nått nytt eftersom vi har lov nästa vecka *tummenupp* så vi kollade på en dokumentär om nån maffia från 80-90 talet från colombia, inte nått som intresserar mig speciellt mkt om jag ska vara ärlig menmen. När lektionen va sluta så gick jag till tåget där jag träffade Malin och de va trevligt med lite tågsällskap och så, när vi landade i bålsta så tog jag faktiskt bussen hem till mor min och gosade lite med Greta och även med mina andra två systrar som är lite äldre! Stefan skulle åka nånstanns vid 5 tiden så då åkte jag ner med honom till vivo för att möta Robin men eftersom han inte va där så gick jag förbi Marres jobb för att snacka lite skit och då tittade även Ida förbi, Robin ville inte vänta så han gick och handlade själv och när jag kom hem vid 6 så va de bara börja laga mat, idag blev de wook! När vi hade ätit så va jag tvungen att lägga mig i soffan och då plockade Robin (kors i taket) undan min tallrik och då tittade även pappsen, Nina, lillebror och Liam förbi. Vi fikade och pratade lite skit, fick även en liten present..en resväska med lite tjaffs i, ska försöka komma på allt nu även fast de va många grejer han köpte för att han tycker att de va kul; handdukar, kökshanddukar, 3 pack med tamponger - pappa tycker att jag använer väldigt mkt tamponger, 3 pack med toapapper - han brukar säga att jag tar en rulle och torkar mig, 3 deos - han va chockad varje gång jag ville ha en ny deo för att "dom tog slut snabbt" men de gjorde dom inte, diskhandskar - bara för att jag hatar att få vatten på händerna för då måste jag ta salva på en gång sen,  ett ljus som ändrar färg när man tänder de (asballt!!!), saxar, vanliga ljus, disktabletter och nu till de allra allra bästa...två paker oboy, ett grönt cola glas och en gul bebissked (använde alltid de när jag drack oboy hemma) jo juste fick även en isgrej med hjärtformar. Tror nog att de va allt, pappsen kallar de för "jossans överlevnadspaket"! Tack så jättemkt Nina, pappsen, Liam och Matheo haha. Imorrn vankas de praktik och sen ska jag hem till mamma en snabbis innan jag vänder tbx ner till Moas skola med Stefan och Moa för att följa med på öppet hus, Moisen ville de så då kan jag följa med. Nej nu tänkte jag slänga upp lite bilder på Greta sen chilla röven av mig.


Mysungen själv, så jävla liten!

Hennes minifooot, åh! Denna bild är till dig lusen!

Vi hade jättemysigt, att ha en bebis på bröstet är fan nästan bland de mysigaste man kan göra! De är verkligen mysigt och avkopplande på nått sätt.

Här har vi Greta 2 dagar, bästa bilden som gick att få..hon ligger ju ner med huvet hela tiden så.


för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet!

 


Idag kommer pappa hit!

Hejhej, Nu har jag duschat, gjort mi i ordning och även ätit ett redig frulle! De blev yoghurt och flingor, en macka och en kopp te. Jag ska snart bege mig hem mot Amanda för att gå ut med Disel sen ska jag gå till stationen för att åka till skolan, har en lektion och de är samhällskunskap. När skolan är slut så hoppas jag på att jag kan komma till mamma och pussa lite på Greta, senare ikväll så kommer pappsen hit (troligtvis) om inte han har blivit magsjuk nu men de tror jag inte.


Lilla Greta!

Hejhej, idag va de skola som sagt och de va väll inte så speciellt kul men vi hade Lina våran nya lärare ist för sur-Heidi och de va mkt roligare så de är väll ett plus i kanten! Efter skolan så åkte jag till bro där Robin plockade upp mig så åkte vi till willys och handlade lite småtjaffs och  när vi kom hem så plockade vi undan lite sen spelade Robin medans jag lagade mat. När vi hade ätit klart så somnade jag på soffan och de va inte skönt sen när man vaknade av att Amanda ringer och eftersom jag har mens och va trött så gick jag och skrek lite sen började jag gå mot mamma för att hälsa på Greta. Fyfan va liten och söta hon va, hur kan hon ha legat i mammas mage igår? nu är hon ju liksom här, dedär med barn är bra sjukt egentligen när man tänker efter. Knulla lite sen kanske du har en lite bebis i magen, en människa som sen kommer ut och växer och lär sig saker...shit helt sick! Men anyway så va hon supersöt och en liten plutt! Fick inga kort där man ser henne riktigt för min mobilkamera suger + att de va mörkt och hon gosade ner sig i mamma så nej. Men bild kommer de så fort jag hittar sladden till mobilen så.


Kommentar

Såg nu att jag hade fått en kommentar

bortskämda unge! sök nytt jobb eller låt bli att jobba om du har sån ångest efter en dag!

De va nån anonym som skrev detta och är jag bortskämd för att jag inte tycker om ett jobb? Nej hade jag varit bortskämd så hade jag inte ens sökt jobb eller velat jobba då hade jag velat ha allt serverat på ett silverfat så tyst. Sök nytt jobb? Nej jag har ett jobb som brann ner så jag måste vänta tills dom bygger upp och de är klart om ca 6 månader så jag måste ha ett tillfälligt och nu har jag fått de! Jobbar varje lördag (endast) så ja, jag är med andra ord inte bortskämd bara för att jobbet sög, alla skulle tycka de...Stod och tejpade två tejpbitar på varje grej och på en pall skulle de vara 180 st alltså 360 tejpbitar på en pall och Amanda och jag gjorde 6 pallar så, hade du tyckt att de va kul? nope i dont think so.

Tisdag, träffa-Greta-dag!

Godmorgon, fyfan va trött jag är nu såhär på morgonkvisten och frågan är vart FAN är solen? Igår va de ju så sjukt varmt! Igår började dagen med att mamma kom hit och lämnade Moa ca 20 i 7 och då hoppade jag inte i duschen, vå åt frukost och myste i soffan tills kl blev 8 då vi gick till Moas skola för att lämna henne, när jag skulle gå så ville hon inte de gullungen! Anledningen till varför Moa va här på morgonen va för att mamma och Stefan åkte in till sjukan för att pluppa ut min nya syster! Igår va jag även hemma hos Marre med shorts och linne och satt och solade och de va sjukt varm och skönt så jag undrar vart solen är just nu! Idag ska jag till skolan och hoppas på att jag får gå lite tidigare så jag kan åka hem lite snabbt innan jag åker hem till  Mamma för att hälsa på Greta, gud så jag längtar! Nej nu har jag inte tid med detta så herrå!


11/4- 2011, Idag kom Greta till världen!

Hejhej, datorn dör snart så tänkte bara säga att idag fick jag en lillasyster vid namn Greta har dock inte träffat lilla damen än för dom kommer hem imorrn och jag längtar som en galning!


usch för söndagar och usch för att vara bakis!

Hej, igår hade jag en superduperkväll med dom bästa. De började med att vi kom hem till Marre vid 8 tiden och så satt vi och pratade lite och drack, men sen blev de såklart biffen som varje gång man dricker och jag hade verkligen apkul hela kvällen. När biffen stängde så gick vi hem till mig och Robin men jag vart så trött efter ett tag så jag däckade i sängen och har ingen aning om när nån gick hem eller nått. Imorse har badrummet varit en kär vän till mig och fyfan va mitt huvud dunkade och dunkade så sen va hjärtisen så söt så han gick till vivo och handlade ipreen och när han kom hem gav han mig två sen städade han hela lägenheten, söt ab! Sen jag gick upp vid 2 tiden så har vi inte gjort mkt alls, degat framför soffa bara! Pappa, lillebror och nina(?) skulle komma idag egentligen också men lillebror blev magsjuk så dom tittar förbi någon annan dag och pappa sa även att vi skulle komma förbi och äta middag hos honom nån gång i veckan, jamenvisst pappsen så gör vi de! Nej nu orkar jag inte skriva mer herrå!


äntligen hemma!

Fyfan vilket tråkigt jääävla jobb har stått upp 99,9% utav tiden från kl 9-15 så nu värker benen! De va inte roligt alls och har redan ångest för nästa lördag men behöver man pengar så behöver man. Nu ska jag nog slänga mig på soffan ett tag innan Robin kommer så får han väcka mig och då kan vi laga mat, usch blev helt seg. Ikväll vankas de party hos Maritza och Kurt!


idag är de jobb och party!

Godmorgon, gick upp kl 8 och såg ut som en zombi men orkar inte göra nått åt de så tog bara lite puder och har kvar mascaran från igår. Börjar jobbet kl 9 sen slutar jag kl 3 då ska jag fan hem och slagga lite innan partyt börjar. Inatt vaknade jag utav att Robin försökte smyga ner under täcket och kramas lite och så säger han med en hög röst "är du trött? Jag är astrött" haha nej din dumma unge jag låg bara och sov. Har inte mkt mer att säga så herrå!


I love titanic!

Ja nu har jag tittat på titanic och gråtit någon skvätt, kollade dock inte enda från början utan började från när kärringen börjar berätta. Just nu är jag inte trött men måste försöka somna nu kl är man över 1 så och ska upp kl 8 senast, usch! Ville bara säga att titanic är bäst på jorden och jag måste se tvåan, nattifnatti!

Och på den tiden va man jävligt smal med finfint hår!

 


titanic.

Hejsansvejsan, just nu sitter jag och tittar på hundar såklart och har hittat en chihuahua blandras som är äckligt jävla söta och nu har jag bestämmt mig när jag köper en så är de en sån jag ska ha! Ska iallafall sätta mig och titta på titanic i sovrummet snart och chilla innan jag lägger mig för att sova så kan Robin, Tobbe och Emil sitta här och nörda sig och dom är ju itne så värst sociala mot mig så då kan jag lägga mig med chipspåsen i sängen och titta på världens bästa film och grina lite!


Fanns trevaplar men dehär är den jag verkligen i helvete vart kär i, Skulle så gärna vela ha honom och han skulle då få namnet Alfons!

Fy va skönt med fredag!

Hejhej idag är de fredag och jag hade hoppats på en lillasyster men de vart aldrig så pga att de va fullt på förlossningen så får vänta ett litet tag till. Idag hade jag utvecklingssamtal där hon bara sa vad jag hade för reser sen började fråga om mitt privatliv...okej. När de va klart så va de idrott men ingen va med utan alla gick promenad ist så vi fick de som att vi hade löpt haha. Robin ringde mig och skulle åka hem så vi (jag och Bengt) åkte med honom hem, eller han skjutsade oss till Amanda så jag kunde gå ut med Disel sen väntade vi på att Bengts buss skulle komma och jag gick förbi Marres jobb och när jag kom hem så somnade jag och Robin i soffan och nu har han sovit i över 4 timmar och vi måste åka och handla, tröttmössa! Imorrn blir de att gå upp kl 8 för att åka och jobba, fyfan va tråkigt alltså men måste man så måste man! På kvällen så blir de att fira Marre som sagt, efter att förhoppningsvis sovit nån p-nap efter jobbet. Nej nu har jag inte mkt mer att säga men ska väcka trötter och försöka få han att åka och handla nu så vi kan laga mat innan 8 idag.


Snart ett år sen och saknar faktiskt mitt ljusa hår lite..

Jobb, check!

Hejhej, dagen började med att ställa sig i duschen och göra sig lite fresch men fy va trött jag va! På morgonen så rullade jag lite permanent och så fick jag en kund som jag färgade utväxten på och vid halv 12 gick vi på lunch, eller aa först ut med Diselfisel sen hem hit och käkade. På eftermiddagen så tvättade Bengt mitt hår och klippte topparna lite så de va skönt sen vid halv 4 kom Robbin som blev slingad och klippt och blev superfin! När vi va klara med de så gick vi hem till Marre och jag va inte kvar speciellt länge utan pappa kom och hämtade mig så beställde vi en varsinn pizza och åkte hem till gullepappa och åt och kollade på tv ett tag innan vi gick ut och tvättade bilen invändigt. Imorrn är e fredag och vad som händer då vet jag inte, men på lördag blir de jobb igen! Men dock på ett nytt ställe eftersom Leklandet brann ner...Så nu fick jag jobb på cabseal och jobbar då varjelördag och de är skönt!


jag kom på nu vad de blir för present till lilla fröken Eklöw!

Ja som sagt så fyller Marre år på tisdag (?) den 12 :e iallafall och hon ska firas på lördag och jag har suttit och funderat på vad fan man ska köpa till henne och stod och pratade med Amanda i telefon och poff så fick jag värstra ideen som jag är helt säker på att hon vill ha (hoppas jag) så hon blir nog jätteglad på den så. Imorrn så ska jag hem till pappa och äta mat eftersom båda blir ensamma och skulle dit idag men däcka på soffan efter att mamma och dom varit här medans Robin duscha sen somnade  han också för jag orkade itne åka och handla då så vi åkte bara ner till vivo och handlade lite sm tjaffs och så ringde jag pappa men han orkade inte komma hit så och vi åt så sent så jag va s välkommen imorrn. Ska nog stanna kvar där tills Robin åker hem så får han hämta mig där så jag får lite kvalitetstid med far min. Idag får jag inte heller se GA för Robin ska se nån jävla film....bajsbarn.



Onsdag, trött och usch!

Hejhej, imorse gick jag upp halvnio för att hinna gå hem till Amanda och ta en sväng med Disel så precis när jag kom ner till bussen så kom den *tummenupp*. Imorrn är de iallafall torsdag vilket innebär att de är praktik och skulle haft två kunder men så blir de icke, Linda kunde inte för de dök upp andra saker men Robbin kommer på eftermiddagen så de blir skoj! På lunchen måste jag fråga om jag kan ta en lite längre eftersom jag ska ut med Disel igen. Mamma, Stefan och tjejerna va här nyss en snabbis men dom skulle åka och handla, mamma som att de kändes som att ungen skulle komma inatt vilket hade varit roligt faktiskt. Har inte mkt alls att säga.

vill ha en, 6500 och dom finns i bålsta...pluttisarna! Fan kan jag inte bara vara rik?

 


Imorrn så!

Hejsan igen, Idag klippte jag som sagt Emilia och hon blev jättesöt! När hon gick hem så städade jag lite och har bara glott på tv sen, Robin kom hem tidigare idag än planerat och va hemma redan vid 9 tror jag och då gjorde jag lite ris till hans matlåda och kollade på DH, kl är fan tolv snart och jag ska upp tidigare än vad jag brukar på onsdagar bara för att gå ut med Disel så usch! Imorrn när jag kommer hem från skolan så tittar nog mamma, ungarna och Stefano förbi och Robin jobbar inte kväll imorrn så jag ufnderar på att åka förbi pappa och säga hej, lilla pappsen! Längat lite till lördag också då de blir partyparty nere hos M&C för att fira lilla plutten som fyller 19 den 12:E.



hämta ungarna,ut med Disel, kolla på marres jobb och möta millan!


vattenkokare!

Hejsansvejsan, imorse gick jag upp vid 11 tiden och gjorde mig i ordning sen gick jag hem till amanda för att gå ut en sväng med Disel och när jag kom tbx så gick jag hem till mamma som hade ringt och frågat om jag ville leka med henne. Just nu sitter jag hemma hos mamma och vi ska dricka te och äta glass innan vi hämtar ungarna om en timme då jag får sjukts och ska gå ut med Diesel igen för att sen springa till Marres jobb innan Emilia kommer för att bli klippt, så en full dag kan man ju säga! Har inte mkt mer at säga för tillfället så herrå! Jo juste jag fick en vattenkokare av mammsen, helt suuuper!


Jag just nu.


Väntar på mamma

Sitter just nu hos barnmorskan och väntar på att hon ska bli klara för då ska vi hem till mig och fika och så får Jon ju kolla på lägenheten då! När mamma åker så har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir att laga mat i min ensamhet och spendera kvällen ensam eftersom Robin jobbar kväll vilket suger. Inorrn funderar jag på att gå ner till mattes jobb och lika lite (inrednings butik) och dom ska tydligen ha massa fint. Nu har jag inget mer att säga då hejdå!

Trött!

Godmorgon allesammans, idag va jag uppe väldigt tidigt va ute med hundarna redan strax efter åtta. När vi kom in så gick jag och la mig i typ två min sen ångrade jagbmig och gick upp för att städa upp efter dom igår och nu är de bara torka bordet och kasta soporna men de lämnar jag till Robin eftersom de va dom som stökade ner så blir han illa tvungen att göra nått! Idag ska vi som sagt storhandla och vid 6 tiden ska Robin hämta Marre och Kurt på stationen vilket innebär att jag inte kommer ha kvar hundarna *sadface*. vill ha en egen öiten hund nu faktiskt menmen man kan ju inte få allt här i världen. Nu ska jag äta lite frulla eller försöka somna om.

1 år och 9 månader!

Hejsansvejsan, Har inte haft tid att skriva nått denna vecka typ! I torsdags så va de iallafall praktik och jag hade sån grym huvudvärk så åkte till salongen och klippeo hc färgade Agnetas hår sen åkte jag hem och packade lite, när Marre ringde och sa att hon va hemma så gick jag dit och klippte henne (huvudvärken hade försvunnit lite då) Hon blev så äckligt jävla snygg, som alltid! Igår va de den första april och då flyttade jag och babe in i en lägenhet tsm och de va superskönt men de va även jävligt smärtsammat när pappa, Amanda och jag flytta iväg mina saker och han såg så ledsen ut, hjärtskärande! Saknar pappa redan faktiskt och jag vill inte att han ska sitta och äta middag själv varje dag och de kommer aldrig bli så att pappa kommer in i rummet och säger "ska vi kolla på film" Usch, hemska tankar! Men skulle flyttat hemifrån nån gång och jag trodde faktiskt inte att de skulle bli så här jobbigt. Anyway så har vi fått upp nästan allt de är bara två mormorshyllor och en annan så de är skönt! Imorrn blir att storhandla maten vi ska ha så de ska bli lite smått kul tycker jag faktiskt.
Idag va vi även på ikea, chilli och jysk och fick med oss två ashärligt plädar, rullgardin till sovrummet en matta och lite smått och gott från ikea. När vi kom hem va de bara fixa upp allt, gå ut med hundarana (är hundvakt åt två sötnosar för Marre och Kurt är på kryssning) sen fixa till mig lite och sen tittade Madde, Mattias och barnen in. Amanda kom hit och efter 10 min max kom räkan och hämtade oss för vi skulle till farfar för han fyllde år. När jag kom hem igen så va dom kvar och efter nån timme kom Tobbe och Leo hit och dom sitter nu och dricker medans jag sitter och dricker lite te, Amanda och Räkan tittade även förbi en snabbis men är dock inte kvar, Jesper och nån till kommer snart så jag blir ensam tjej och de är tråkigt och är jättetrött så går kanske och lägger mig snart i guess måste upp rätt tidigt och kissa vovvarna! Har inte mkt att säga förutom att, jag har ett nystartat liv! Update: jag glömde berätta vad rubriken betyder, med den menar jag att robin och jag hade 1 år och 9 månader!

RSS 2.0