29/9- 10

Jag har en sån fruktansvärt dålig deppdag sen skolan slutade så de finns inte.
Förstår bara inte varför du inte kan göra de du säger ist för att göra mig besviken, känner mig arg och ledsen just nu. Trodde att vi skulle hitta på nått och inte du, jag och din kompis...de va iallafall kul att åka hem och vara helt ensam för att du inte kunde dissa honom så du sket i mig ist, visst vi är hela tiden typ men du säger en sak och gör en annan och vi har inte hittat på nått kul på länge på vardagarna, så att få följa med dig, bara dig för att du vill handla är skitkul om man jämför med att ligga hemma helt ensam. Har även läst en tjejs blogg, hon heter Ellen och hon förlorade sin pojkvän som hon haft sen tre år tbx i en dykolycka i somras och de får mig att tänkta att jag inte ska vara arg för de kan hända nått nu när du är påväg hem men de går inte.
Ellens blogg hittar ni genom att klicka på hennes Namn, läs den...riktigt sorgligt, man får ont magen och de känns overkligt att de just har hänt den där tjejen.

29/9- 10

Hejhej, har inte haft någon dator så har inte kunnat uppdatera på 200 år, sorry.
Har iallafall inte hänt så mkt alls faktiskt, skolan som vanligt så de har väll varit sådär...förstår mig verkligen inte en viss person som går och snackar en massa saker till andra men gör aldrig de, orka!
Har iallafall sätt massa på idol och igår åkte Björn ut och då blev jag argargarg!!! Men nej helt allvarligt så orkar jag itne skriva så mkt mer.

Känner mig allmänt irriterad både igår och idag, igår på grund av Linnea som inte fattar ett piss och bara lackar.
Idag känner jag mig bara allmänt irriterad på en som jag egentligen tycker väldigt mkt om, tycker bara att de är konstigt att vi inte kan göra nått ensamma utan din kompis men mig kan du lämna hemma själv för att vara med honom och massa annat, blir bara så arg på de men kommer aldrig få de sagt utan att du lackar så de är väll lika bra att skita i de.

25/9- 10

Hejhej, har inte haft ork till att skriva men de har inte hänt så mkt alls denna vecka förutom skolan och umgås med baby. Idag ska vi ha en överraskningsfest för en barndomskompis så de blir kul tycker jag, mest gamla klassen och dom som ska dit men kul kommer de bli. Orkar inte skriva så mkt mer faktiskt.

Är inte du sugen på nagelförlägning för ett riktigt bra pris? kolla då in denna söta flickas blogg och sleva en kommentar http://tastelikeyou.blogg.se/ de kostar endast 200 kr och de blir riktigt fint. Slevar några bilder från hennes verk!


Klicka på bilderna för att få som större.

Titta så duktig hon är, gå genast in på hennes blogg och hör av er till henne för detta.


21/9- 10

Hejhejhallå, orkar inte uppdatera speciellt mkt nu faktiskt om jag ska vara ärlig.
Älsklingen min jobbar ju natt denna vecka, även dag så de är ett stort problem att sova...har ingen dator heller, fick låna pappas nu en snabbis medans han duschar och sen ska vi kolla på film. Men iallafall igår kväll när jag skulle sova så somnade jag ändå hyffsat tidigt men vaknade 100 ggr av att jag trodde Robin kom och vart jätteglad men han kom inte först 10 i 4 så de va lite drygt. Idag vet jag inte riktigt när han kommer hem, lite tidigare hoppas jag. Imorrn ska jag klippa Marre och Nadja och tjäna en slant och de sitter inte helt fel faktiskt...blir de kanske ett fint naglack från hm då? nja får se. Har gjort fransk manikyr på mig själv med mörkrosa toppar ist för vita pga brist på annat.


Detta är resultatet, inte fullt nöjd.
Pusshej.


20/9- 10

Hejhej, nu sitter jag och väntar på bussen som går om ca 20 min.
Igår va de valvaka ett tag sen film, moderaterna gick vidare sen fattade jag inte så mkt mer om jag ska vara ärlig.
Idag ska älsklingen min troligtvis jobba natt och de känns inte bra, kommer fan inte kunna somna först han kommer hem...hans sida av sängen kommer vara tom, gud vilken skrämmande känsla! Ska kanske färga Jennifers hår idag annars vet jag inte vad som händer riktigt, idol om de nu går idag.


Att man kan älska en person lika mkt som jag älskar dig är helt sinnesjukt, de går inte att förklara min kärlek till dig.
Att jag är den enda som får kyssa dina underbara läppa är bland de bästa jag vet.
Att få somna in i dina armar varje natt får mig att le.
Jag älskar dig så otroligt mkt, de går inte att beskriva.




19/9- 10

Hejhejhallå, igår somnade vi nästan till filmen så gick och lade oss.
Idag vaknade vi men låg kvar i sängen ett tag och tittade på repris från idol och mös eftersom vi knappt kommer ses den här kommande veckan iallafall måndag-torsdag. När vi inte okrade ligga kvar längre så blev de att gå upp och käka en macka och sen åkte vi ut med bilen så Robin och Tobbe kunde rösta och sen hem till mig för att hämta lite saker till skolan imorrn, imorrn ska jag även ge en av världens gulligaste bögar på hela jorden allt mitt löshår men vad han ska ha de till vet jag inte...en docka tror jag. Sen ska Bengt till käftis imorrn så kommer få vara i skolan själv halva dagen imorrn...suck! Nej nu håller jag på att hungra ihjäl känner lukten av potatisgratäng fy så gott!
Potatisgratäng, kött, sås och förhoppningvis sallad...bland de godaste man kan äta faktiskt, Pusshej.

19/9- 10

Hejhej, nu har jag precis kommit hem till Robin och han sitter såklart och spelar xbox så jag kan passa på att skriva ett inlägg om vad jag har gjort ikväll.
Jo de är såhär att jag och Robin plockade upp Amanda och körde hem henne till mamma och gick in i 5 min kanske för att säga hej och de är alltid lika kul när Moa och Agnes blir jätteglada och pussar och kramar en. När vi hade ätit så åkte vi till barkarby för att de va race men man möttes där, träffade några jag kände...visste inte att så många åkte till dendär skiten, vi åkte dit bara för att Robin skulle träffa några kompisar så. Anyway så drog vi vidare till där racet va och de sög men satt mest med Jennifer och snackade skit så de va trevligt. När vi kom tbx till lilla byhålan bålsta så träffade vi Amanda en liten stund och sen åkte vi hem, vi ska snart kolla på film i think, blir nog snabba cash igen eftersom vi somna men vi kommer nog somna idag också.

Imorrn blir de en heldagsmys med mitt hjärtegull, han ska jobba båda dag och natt troligtvis måndag-torsdag så kommer bara träffa honom typ när han kommer hem på nätterna och pussar på mig...de kommer kännas konstigt faktiskt, men ja då får jag verkligen njuta av helgen med honom. Nej nu orkar jag inte skriva mer men tänkte bara säga att bhn kostade 149 kr och är från hm, fick en fråga om vad den kostar så...
Pusshej.

18/9- 10

Nu tänkte jag bara sleva fram min önskelista till alla dom som vill köpa en present till mig, fyller ju faktiskt år om prick 5 veckor nu!
  1. Löshår hos frisören, men bara på Englahår hos Anvi!
  2. Systemkamera nikon d3000
  3. Presentkort
  4. pengar
Så nu är de bara köpa!

18/9- 10

Hejhejhallå, orkade inte blogga igår faktiskt.
På dagen va jag i skolan och jag umgicks mest med Bea, de va trevligt och ja. Vi började med samhällskunskap och sen idrott, jag va inte med på idrotten pga att mitt knä gjorde ont så jag, Bea och Sofia åkte in till jakans centrum för att Bea ville ta en titt på en BH ska få av Malin. Sista lektionen vart de fönvågor som gick rätt bra och sen satt vi och lyssnade på en polis i över en timme, aptråkigt! När vi äntligen hade slutat så fick jag såklart vänta på tåget i 30 min sen pratade jag med Bengt hela bussresan och lite mer, saknar henne redan!! När jag kom hem till Robin (direkt efter skolan) så bäddade jag hans säng och la mig för att vila ett tag men vaknade lite senare av att Robin kommer och lägger sig brevid mig, så mysigt! Malin ringde och sa att bhn hade kommit så jag blev superglad och har den här hemma nu (världens finaste) Så vi åkte och hämtade den sen hem till Robin igen för att mysa och kollade på tv sen film, jag såg inte ens halva filmen innan jag somnade så somnade innan 12.
Just nu sitter Robin och spelar men ska snart åka ifrån mig över dagen och jag ska färga Agnetas hår och sen kanske jag tar snålskjuts av Madde när hon ska hem om hon kan släppa av mig.

Dehär är min nya älskling som är finast på hela jorden!

hejsvejs.

 


16/9- 10

Hejhejhallå! Idag är de praktikdag men är sjuk så är hemma tsm med syster och lillebror. Igår va jag i skolan såklart sen kom jag hem och färgade håret svart och de känns jättekonstigt att titta på mig, jag borde ändå vara van som har varit svarthårig dom senaste åren förutom nu sen januari...blond sen maj. Jaja, konstig va de men är nöjd för jag vänjer mig nog snart så och sen hoppas jag ju på löshår hos Anvienglahår i födelsedagspresent. Fick även kinamat till middag igår och de klagar man ju verkligen inte på, kinamat och idol!
Idag blir de att sova hemma hos mitt hjärta och de blir mysigt, ska även ringa till min allra bästa vän på hela jorden Bengt och kolla hur Kimpi mår och sådär...Bengt kommer jag inte träffa först på måndag eftersom hon ska vara hos Kim från och med igår till måndag morgon. Anyway så tänkte jag sleva upp en bild på innan och efter.

Klicka på bilden för att få se den större!


Innan och efter.
Puss.

15/9- 10

Hejhej, hann inte uppdatera nått igår.
Igår va de skolan som vanligt och efter skolan så åkte jag hem till Bengt, vi lagade mat till hennes familj och oss sjävla såkalrt...fyfan va gott de blev! När vi hade käkat och så, så gick vi till Malin och Tompa men dom va inte hemma så vi gick hem igen och kollade på idol och käkade glass med marenger och chokladsås. Robin kom och hämtade mig typ vid 10 och när vi kom hem va jag skittrött? jag brukar aldrig vara så trött vid 11, nej nu va jag de och somnade nästa direkt på Robins bröst. Just nu ligger jag här och har gjort de i en halvtimme nu och känner att de är dags att börja gå och duscha för min del, jag är astaggad på den här dagen också! Fick 500 kr av pappa (egentligen farmor) idag så idag kanske de sker, jag kanske blir svarthårig idag..hallelujah! Nej nu ska jag springa in i duschen.

Sån här skillnad kanske de blir!!

 


13/9- 10

Hejhej, den har dagen har varit rolig på ett kosntigt sätt och gått mig lite på nerverna.
Började med att vi hade frisör och gjorde folieslingor på dockorna och jag tyckte inte att de gick så bra men slutresultatet såg bra ut tycker jag, provet som vi hade i slutet på lektionen kändes som de gick skitbra men jag missuppfattar ju varenda jävla muttfråga och fick jag göra muntligt som jag har RÄTT till? nej. Jag, Bengt och Paulo glömde helt bort att de va mentorstid så vi gick och käkade sen åkte Paulo till sin mormor medans jag och Bengt åkte i till centrum och strosade runt, vi skrattade sjukt mkt åt saker som vi inte ens vet...helt stört vi stod typ och asgarva i 10 min eller nått, kul vare! När vi inte orkade vara kvar där längre (hade hål i 3 timmar) så åkte vi till skolan och satt med Carro, Patrik, Sofie och några till i deras klass, Patrik visade en video som han har spelat in och jag dog typ, så jääävla skön! precis innan 2 (när våran lektion skulle börjat) så kommer Sofia och Bea som hade engelska b då vi hade hål och frågar varför vi är där, nej tamejfan att vi inte hade den sista lektionen, 3 timmar hade vi suttit och väntat helt jävla i onödan. Nej nu är jag arg, trött och ska kolla på top model. Pusshej.

12/9- 10

hejhej, förlåt för dålig uppdatering under helgen! Har inte gjort så mkt alls faktiskt, i fredags va jag hemma hos Tapio och chillade medans dom partade och sen gick jag hem till Robin. I lördags så gjorde  jag verkligen inte ett piss och idag har jag bara klippt och blekt Liams hår så känade ett kontantkort kompis 195 *tummenupp* och sen gick jag till Amanda och Räkan en stund. Nu så har Robin öven kommit hem och vi har ätit och inte så mkt mer, snart blir de säkert film och mys eller nått, imorrn är de skolan igen...orkar inte! men ska få träffa min älsklingsvän Bengt och troligtvis gymma imorrn under våran håltimme och de blir super! Nej nu orkar jag inte, usch är seg och trött! Hejsvejs.

10/10- 10

Hejhej, kom nyss hem till Robin. Idag åkte jag till skolan men hade sån fruktansvärd huvudvärk och när mna hostar så blir de bara värre så jag åkte hem efter samhällskunskapen, men de va lika bra de eftersom vi ändå hade håltimme i 100 år! När jag kom hem så kollade jag på tv och somnade en stund, har även bakat sockerkaka som pappa kan bjussa på imorrn när de kommer vänner till honom hem till oss för att hjälpa honom med att lägga sten då kan dom ta fika paus, snäll dotter ab! Just nu sitter Robin och spelar medans jag sitter här vi datorn och ska troligtvis gå och duscha Nej nu orkar jag inte skriva mer, tänkte kanske lägga upp min önskelista här på bloggen snart också. Pusshej.

9/9- 10

Hejhejhallå, har inte hänt så mkt mer idag förutom att vi va barnvakt åt lillebror och sen kom Robin förbi i 10 min? Vet inte riktigt när han kommer hem faktiskt men de gör inte så mkt jag ska ändå gå och möta Emilia och Korven om en liten stund, ska bara fixa till mig så jag inte ser så blek ut och...sätta upp håret? Robin ska ringa när han är påväg hem då måste jag gå hem och packa för ikväll blire övernattning hos honom, gullponken min! Jag har även tvättat all tvätt vi hade i korgen, 3 maskien och nu känns de superskönt att gå in på toan eftersom pappa hade slängt ut allt på golvet för att han skulle tvätta men han orkade en maskin för några dagar sen så nu är allt klart, känner mig verkligen duktig! Nej nu ska jag fixa mig lite, klä på mig massor ska jag göra också...blir nog min långa "koftklänning" eller vad man ska säga för den är så superskön och varm, perfa när man är sjuk.

Emilia och Körv, sötnosarna.

 


9/9- 10

Hej igen! Just nu har jag och Amanda bakat sockerkaka som nu står i ugnen medans Amanda fönar håret och jag har satt på en maskin tvätt! Vi har även diskuterar våran födelsedag som är väldigt efterlängtad och man längtar bara med och mer för varje dag, nu är de 6 veckor och 3 dagar kvar tills min födelsedag...hela 18 år blir man! Nej nu orkar jag inte skriva mer så bjussar på en bild på mig och min snygga syster.

<3

 


9/9- 10

A Fine Frenzy - Near To You

 


9/9- 10

Hejhej, orkade inte skriva nå mer när jag kom hem igår.
Efter skolan så väntade jag tills kl 5 på Jennifer som jobbade och slutade 5 (jag slutade halv 5 så) och sen så tog vi halv 6 tåget till bålsta och åkte hem till henne. När vi kom hem till dom så färgade Jennifer Dennis hår svart (avis) och sen fick jag även mat där. Runt 9 nån gång så gick jag och mötte syster mig, vi gick hem till henne och Räkan så att Amanda kunde laga mat och matlåda till Räkan som skulle komma hem runt 10, när hon va klar med de så gick vi hem till pappa men hon stannade inte länge alls för Räkan kom och hämtade henne, Robin ringde vid kvart över 10 kanske och sa att han va påväg hem så ja...så såg min dag ut, jävligt trött va man också! Idag är de praktik men jag kommer dock inte gå dit pga att jag hostar som en idiot, snorar och har feber så jag blir hemma idag, långtråkigt! har liksom varit vaken sen halv 8 då mitt lilla hjärta åkte så..

Igår på samhällskunskapen så pratade vi lite om abort och jag tänkte bara säga vad jag tycker om de.
Jag tycker att man ska få göra abort om man vill de, de är helt sjuk att man inte skulle få göra de? Tänk om man blir våldtagen eller är bara alldeles för ung eller så kanske man inte känner sig redo. Visst borde man ta konsekvenserna men de gör ju inte killarna? dom ändrar inte hela sin kropp , slutar i skolan/jobbet och föder barnet? jag tycker att de kan inte vara en persons fel i dehär, de måste vara två...de är ju inte tjejen som har sex med sig själv och blir gravid hon har ju de med en kille? Ja man skulle kunna prata om de i 100 år men jag tycker de är fel att inte få göra abort, vill man inte så vill man inte, kan man inte så kan man inte, vill man så vill man!

Pusshej

8/9- 10

Hejhej, jag är vaken och klar för skolan idag som kommer bli pain in my ass pga allt snor som bara rinner ur mig. Ska iallafall börja dagen med att luncha med Bengt i bcjf som vanligt sen rullar de mot skolan och ha körkorts teori med Mats och sen hantverksteknik och sen får jag se om jag orkar med sammhällskunskapen eller om jag åker hem, hoppas på att jag orkar. Nej nu ska jag väll äta min älskade mannafrutti och sen chilla lite, pusshej.

7/9- 10

Hejhejhallå, har nyss tittat på idol och tyckte att de va väldigt många som kom vidare? Jag hade iallafall min favvo för idag och de va han den sista som va med förra året också. Nu ska jag titta på dukes of hazzard, the beginning(kan inte stava) som har gått på 3 och 6 ca 5-6 ggr sen ett år tbx, den går tamejfan hela tiden men det finns ju inget annat och titta på, Robin är ju inte ens hemma han är hos Mattias och fixar lite med ljuder i bilen...de suger, jag är sjuk då vill jag ha honom här ännu mer än vanligt. Har iallafall en chokladkaka i kylen som han sa att jag fick ta, mumma! Imorrn ska jag till skolan, iallafall gå till frisörlektionen mår jag dåligt drar jag hem efter de. Ska även försöka träffa Korven och prata lite skit och hämta min klänning och träffa Jennfier.

Den här skjorta, lackleggins och nått par utav mina convers eller ett par kängor hade suttit finfint! Så de första jag ska göra när mitt studiebidrag kommer är att springa och köpa denna.

 


7/9- 10

Du är den underbaraste personen jag vet.
Jag älskar att vakna av att du lägger armarna runt mig och kysser mig.
Du kan få mig att le när jag mår som värst.
Jag älskar att höra dig säga "jag älskar dig", "du är de bästa som har hänt mig".
Du kan få mig att känna mig fin för stunden fast jag ser förjävlig ut.
Jag älskar dig och de kommer jag alltid göra älskling, du är de absolut bästa som har hänt mig och jag ångrar inget som vi har varit med om.

♥♥♥


7/9- 10

Hejhej, hemma från skolan idag pga feber, halsont, hosta, snor och ont i hela kroppen. Skulle egentligen vela vara i skolan nu, slutar ju ändå snart...jag har ju missat ett moment i naglar nu som jag inte kommer få ta igen, så har säkert ig där, sä jävla dåligt! Bara för att man har feber och inte kan gå till skolan så ska man få ig bara för att den där idioten ska få barn, fixa en ny lärare då cp skola. Saknar även min käre vän Jennifer, de va ett tag sen vi sågs faktiskt förra veckan va Robin sjuk och nu är jag supersjuk (som vanligt). Orkar inte skriva mer så bjussar på en låt.

Death Cab For Cutie - Soul Meets Body


 


6/9- 10

Din blogg är värderad till: 2 088 kr
De va mkt att hurra för..


6/9- 10

Hejhej, idag va jag i skolan fast inte allt för länge!
Åkt till skolan och gick på hantverkstekningen eftersom jag preioterar dom lektionerna och de är verkligen svårt att ta igen om man har missat, gick på mentorstiden och lämnade in lite papper sen åkte jag hem pga att jag är sjuk...men känns som de har blivit ännu värre just nu, kliar och stiker i halsen som in i norden...fan jag är alltid sjuk tycker jag. Imorrn är de naglar på morgonen, sv och sen sist kundpass 13.00-16.00 som dock är iställd imorrn men får se om jag orkar gå till skolan alls imorrn ska ändå göra samma sak med naglarna som förra vecka fast måla dom också typ, nej får hoppas på att jag mår bättre. Vad har jag mer att säga? inte så mkt tror jag, är sjuk och mår piss och de är de ända jag får ur mig (tyck synd). Pusshej.

5/9- 10

Hejhejhallå, igår va vi hemma hos Madde och Mattias och gjorde inte så mkt, kollade på film och hade de riktigt trevligt och myspys! De har varit så skönt den här helgen att vi inte har gjort ett piss utan bara varit, extra skönt eftersom jag är sjuk så. Imorrn är de skolan igen och dagen börjar med att vi ska göra folie-slingor sen metorstid och efter de har vi håltimme på mer än 2 timmar sen blire naturkunskap med hästen. Jag har egnetligen inte så mkt att säga så slutar nu eftersom jag är sjuk och har ingen ork typ.



Pusshej.

 

 


4/9- 10


Bon jovi - always.

 


4/9- 10

Hejhej, nu ligger jag i sängen och har precis duschat och gjort mig i ordning.
Igår gjorde vi inte så mkt, Robin åkte till Mattias och jag gick hem till Emilia och snackade skit och käkade bullar som va fruktansvärt goda. När Robin kom och hämtade mig så åkte vi till kungsängen och hämtade pappa som va på sportbaren i kungsängen och tittade på fotboll, de va inte speciellt kul han va full och dryg. När vi hade kört pappa till nån "fest" så åkte vi hem till Robin och tittade på tv och sov, idag gick vi upp vid halv 11 och nu är Robin i enköping tsm med Mattias och dom töntar sig med sina radiobilar...Ikväll skulle vi vara barnvakt till Tilde och Elias men de behövdes tydligen inte så vi kanske ska dit och äta och så, men får se om jag följer med...beror på om jag ska ta Amandas pass på jobbet imorrn, man kan ju hoppas eftersom jag också behöver pengar men får inte jobba där? lite elakt tycker jag eftersom de är min mamma och hennes man som äger skiten men de är bara min tvillingsyster som får jobba..men så har de alltid varit så är inte förvånad. Men får väll säga tack till Amanda som verkligen försöker fixa så att jag ska få jobba där, tack syster! Nej nu ska jag kolla om vi har nått att äta, hejsvejs.

Pusshej.

 


3/9- 10

De går rykten om att jag har sagt att Robbin min kära vän luktar svett, är en fet och äcklig bög.
Grejen är den att jag har verkligen inte sagt nått och fattar verkligen inte vem som har sagt de, för de stämmer verkligen inte. Jag skiter i hur du ser ut och hur du luktar, för mig är du en riktigt bra vän och jag älskar dig exakt som du är, nu säger jag inte att jag tycker att du luktar svett osv...Men du ska bara veta gubben att jag har inte sagt de och den som säger de ljuger och hatar mig, i don't care. Men den personen kan ju alltid komma fram till mig och förklara sig (vilket aldrig kommer ske).

jag älskar dig vännen, <3.

 


3/9- 10

Hejhejhallå, kom nyss innanför dörren typ.
Idag har de varit skola från 08.30-14.10 typ, fast egentligen slutar vi 15.20 så de va skönt faktiskt! Nu väntar jag på att Robin ska komma hem så jag kan åka till honom och färga Agnetas ögonfransar sen vet jag inte vad som händer, är lite sugen på att träffa min käre gulliga vän Jennifer eller glasskulan som jag kallar henne. Jag har ingenting att skriva som jag kan komma på och jag är helt jävla slut så jag slutar att skriva här och nu för att vila lite tills bebis kommer. Pusshej.

2/9- 10



Hejhej, nu har jag varit hemma ett tag och är helt slut!
Idag va de som sagt första dagen på praktiken och den va väll sådär har bara sopat hår, tvättat hår och vikt handdukar typ och mer än så blev de inte. slutade kl 4 men satt utanför med Bengan ett tag och kom väll em kvart i 5 kanske, nu ligger jag i sängen och käkar hälsofil och musslie och de är supergott! Väntar på att Älskling ska komma hem också, men han kommer nog snart. Vad vi ska göra idag vet jag inte mer än att vi ska hem till Madde och Mattias en stund. Nej nu har jag ingen ork att skriva mer så Pusshej.


2/9- 10

Hejhejhallå, just nu sitter jag såklart och väntar på att jag ska börja första dagen på praktiken jag är väldigt spänd och nervös måste jag säga, fast de går nog bra! Igår hade vi skola till 16.40 och jag va helt jädra dötrött när jag kom hem men de blev inge sova inte, kollade lite på teen mom sen åkte jag, papi och älskling till sibylla och åt mat, blä! Sibylla är inte min favorit pga:
  1. Deras vegetariska hamburgare smakar runk!
  2. Jag har fått skeletbitar i min kyklingburgare!
  3. deras chickenbits smakar mikrade!
  4. jag äter inte hamburgarkött, korv och kebabkött äter jag bara i en pizza från bpk så...
Så nu vet alla varför, jag äter hellre typ nått annat nästa gång..Efter att vi hade ätit så åkte vi iallafall till centrum och köpte lite småskit bara och sen gick pappa till Nina och vi tog bilen hem. Vi kollade på en film som vi båda har sätt förut som inte är speciellt bra men vi orkade inte leta, båda höll på att somna där nere så de va ju praktiskt, bara gå och och lägga sig. Idag har jag och bebi även 14 månader tsm, de är mkt tycker jag! Nej nu ska jag äta min mannafritti och kolla runt på lite bloggar. Pusshej.

1/9- 10

Hejhej, förlåtförlåt för fruktansvärt taskig uppdatering men har varken orkat eller haft dator i närheten.
Minns inte ens när jag uppdaterade senaste och vad de nu stod där, säkert inte speciellt mkt. Har iallafall varit i skolan och de har inte varit specillet kul faktiskt, i måndags så hade vi en lektion sen fick vi gå hem och igår kom syster till skolan så jag klippte henne, skulle egentligen gjort slingor men de fick jag inte utav våran trögfattade lärare...
I lördags va jag hemma hos Sweppe tsm med älskling såklart och där va även Marre, Christer, Jessica, Ankan och Tony. Jag och Jesscia blev vänner igen efter lite småskit som har gjort så vi inte ens har sagt hej så men nu är de bra, de hände massa skit denna kväll men de ska jag inte ta upp! (dock inte mellan mig och Robin eller något som alls har med oss att göra). Vi kom hem runt 6 på morgonen och usch va trött man va, jag gick upp ca halv 2 på söndag och Robin låg fortfarande och sov så jag passade på att kolla på Eclips som va sjukt bra men jag kommer fan inte orka vänta tills nästa jävla film kommer...fanfanfan också! Just nu sitter jag och väntar på bussen som borde komma om ca 20 min...långttråkigt! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, slutar skolan 20 i 5 så de är lite drygt och imorrn är de första praktikdagen och jag är lite småspänd på de, kommer säkert bli skitkul! Bengt praktiserar ju faktiskt vägg i vägg med min salong så *tummenupp* nej nu orkar jag inte skriva mer.


RSS 2.0