tidig morgon pga julfrukost!

Goddag allesammans! Idag hade vi inga lektioner men jag skulle till skolan för att göra ett omprov vid halv 2 så tänkte "guud vilken sovmorgon!" men så blev de inte. Va uppe tidigare än någonsin, redan kvart över 6! Vid halv 7 gick jag och mötte Amanfa så gick vi till Moa och agnes skola för att kolla när dom sjöng julsånger och sen blev de tomtegröt, julvört (?) med julskinka och senap på...asgott! De va riktigt kul att titta eftersom ajg inte kunde va med förra året för att jag åkte til skolan vid 7..dom är så söta mina små pluttar!
Efter att de va klart så gick jag med Amanda hem hon tvättade som sjutton och sen gick vi hem till mig och chillade innan de va dags att gå till bussen för att åka till skolan.

Nu har jag precis kommit hem och ska fixa lite sen ska jag försöka ta en powernap inför kvällens bravader för ikväll vankas de vin med världens finaste Jessica och utgång, ytterst trevligt!

2 Av världens sötaste ungar!

 

f

Baby norrköping, norrköping borås!

Hej jag vet att jag är sämst på att uppdatera men jag har inget att berätta och jag orkar aldrig ta tag i de heller! Min blogg är fulast på hela jorden men eftersom jag är värdelös på designe och allt sånt komplicerat så kan jag inte göra de själv direkt.
Idag har jag iallafall varit i skolan och jag va så trött imorse, somnade vid halv 4 inatt typ...har legat och funderat, funderat på allt, hur kommer de bli? och efter då? varför? när? var? hur? jag känner att just nu kommer de vara ångestfyllt och jobbigt ett tag fram över, varför? de vill jag inte berätta för de är bara så jag känner...kanske är de vintern? Men anyway så hade vi inte den sista lektionen idag och de va jag superglad över för jag höll på att somna ståendes. Imorrn vankas de en "låång" dag 10-3 med dock endast två lektioner och mentorstid.
Jag är sjuk och vill sluta hosta nu, får ingen luft så måste till doktorn igen och be om en starkare astmaspray som jag endast kommer behöva använda när jag är sjuk då min inte hjälper alls.

Jag längtar som tusan till fredag då jag ska få pimpla vin med min älskling Jessica, de va ett tag sen som vi söp till ordentligt tsm...minns liksom inte ens när de va? Men nu har vi planerat att de bli piggelingdrinkar och skitsnack. Precis de jag behöver nu en kväll med en underbar vän och prata av mig ordentligt!

Ångest, de är allt jag kan säga att jag känner just nu!

Be who you want to be, not what other people want you to be.

Fredag, värdelösa fredag!

Hej idag åkte jag till skolan och jag har känt mig bättre förutom att jag har mått illa och spytt en gång men antar att de är för att jag knappt har ätit eller sovit dom 3 senaste dagarna.
Fick min klocka imorse när vi satt på tåget och jag är helt galen, den är så fin så fin!

Efter skolan så åkte jag hem till pappa och käkade lite  (Amanda va barnvakt åt lillebror) och sen fick jag världens attack av att jag mådde illa så jag gick hem när hon skulle ut och leka med Matheo och Disel och spydde påvägen hem...ytterst pinsamt. Nu har jag sovit en timme och spytt en gång så mår lite bättre så hoppas att de känns helt vanligt sen när jag har ätit. Robin kom hem för ett tag sedan och käkade sin matlåda, duschade och nu har han gått till Nicklas (grannen och en kompis) och nu ska dom dricka öl och så, så eftersom jag inte vill spendera ännu en fredag ensam så ska jag hem till pappa och äta iallafall sen får vi se hur länge jag blir kvar där, förhoppningsvis under idol och då men de beror på amanda och räkan för jag kommer gå samtidigt som dom så jag slipper gå själv.
Imorrn vet jag inte vad som händer, sitta hemma som vanligt men vet ju inte om jag få vara själv imorrn igen isf får jag våldgästa Amanda och Räkan.




världens finaste klocka!

Fick ett mms igår av min jälskling (bengt) på en försenad födelsedagspresent och de va en klocka som jag har tittat på aslänge och den är bara så fiiiin. Får den imorrn, hur ska jag kunna vänta? im in love!


TACKTACKTACK JÄLSKLING FÖR DEN HÄR SUPERDUPERFINA PRESENTEN!


sjuk igen..

Igår va jag barnvakt åt lillebror eftersom jag är ledig på onsdagar. på morgonen när jag vaknade så kände jag mig lite
sjuk och sen på kvällen så jävlar smällde de till ordentligt...skönt!
Har varit uppe 3 ggr inatt för att ta medecin och så usch men klev upp och åkte till skolan för att ha utvecklingssamtal (som såg bra ut förutom att jag har varit sjuk rätt mkt) och prov som gick mindre bra sen tyckte min mentor att jag skulle åka hem för att krya på mig och vi slutade ju faktiskt kl 6 annars vilket jag aldrig hade pallat.
Imorrn är de skola igen, två lektioner och de måste jag gå på..de ska jag nog klara med lite värktabletter i mig! I helgen ska jag bara ligga hemma och hoppas på att jag blir frisk.

Idag va även Martins begravning och jag va inte på den för de skulle bara vara dom närmsta men de visade sig tydligen att halva bålsta va där. Amanda och Räkan va där och Amanda tyckte de va jättefint, sorgligt och väldigt jobbigt vilket jag fröstår. Men nu har hans närmsta (och halva bålsta) fått säga hejdå till honom ordentligt även om dom inte ville de. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att han är borta. Anyway så har jag inget mer att säga så tjingen.


Hur ska de bli?

Jag vill vara med någon som älskar mig och inte bara säger de, någon som visar att jag betyder nått.
Jag vill inte vara måndag-fredags sysslan, eller aa snarare en städare och kock för de är så de känns. Jag känner mig snart redo att gå vidare om de ska vara såhär. Jag vill inte känna mig värdelös varje jävla dag bara för att jag inte orkade diska den där kastrullen eller för att jag inte tvättade dina byxor till fredagen då du ska ut och supa.
Värdesätt mig högre om du vill behålla mig för tillochmed jag börjar tycka att jag är värld mer och då är de rätt illa. Jag älskar dig och de kommer jag alltid göra, men när älskade du mig senast?

Nej vi har de inte speciellt dåligt men vi har de inte speceillt bra heller, känns snarare som att vi är rumskompisar och inte bor här tsm för att vi är tsm.


dålig på att uppdatera, jag vet!

Jag orkar inte ens fortsätta med den där skitlistan som jag har gjort en på.
De har iallafall inte hänt så speciellt mkt, va ute och partade lite igår och hade faktiskt riktigt kul.
Imorse nör jag vaknade så hade jag sån jävla migränattack så jag spydde,grina och har inte kunnat röra mig på hela dagen typ. Vid 3 kom Ullis och hennes kompis hit för att klippa och fixa sig lite inför ikväll då dom skulle iväg med sitt jobb, de gick rätt bra fast att jag höll på att ta livet av mig själv pga min huvudvärk. Just nu mår jag lite bättre och tro inte att jag va bakis för de är svårt att vara bakis när man inte va full så nejnej. Jag känner att jag vill göra nått men är helt död och huvet värker ju fortfarande lite så de vore inte så jävla bra. Imorrn är de fars dag och då ska jag till pappsen såklart. Har inte mkt mer att säga, ska typ sova nu haha.

 


1 – en låt som går på repeat i dina högtalare just nu

Denna vackra tjejs underbara låt har gått på repeat ett tag nu!

 


-

01 – en låt som går på repeat i dina högtalare just nu
02 – en låt som gör dig glad
03 – en låt som påminner dig om någon
04 – en låt som påminner dig om en speciell plats
05 – en låt som du kan hela texten till
06 – en låt som gör dig taggad innan fest
07 – en låt du gillar att dansa till
08 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
09 – en låt du lyssnar på när du vill tänka
10 – en låt du hörde för flera år sedan men aldrig kan tröttna på
11 – en låt från ditt favoritalbum
12 – en låt som får dig att somna
13 – en låt som ingen tror att du skulle älska
14 – en låt som beskriver dig
15 – en låt du brukade älska men nu hatar
16 – en låt du lyssnar på när du är arg
17 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
18 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
19 – en låt du lyssnar på när du tränar
20 – en låt du vill ha på din begravning
21 – en låt som får dig att skratta
22 – en låt du vill kunna spela på instrument
23 – din favoritlåt från den här tiden förra året

RSS 2.0