30/11- 10

Hejhejhallå, inte orkat skriva nått nu på en dag eller vad du nu är...
Tänkte bara klargöra för att som är lite smått tröga och säger att jag har dubbelmoral. Jag tycker inte de är töntigt att folk skriver till mig om min såkallade stavfel utan att dom gör de bara för att jag gjorde de, de va de som va de roliga i de hela....OKEJ FATTA DE NU DÅ. Att flera lägger sig i fattar jag inte varflr, seriöst get i life. "nej hon har inte bett mig lägga sig i" Nej vafan gör ni de då för, hon är ju inte handikappad och kan skriva själv och framför allt kan hon komma fram till mig i skolan och fråga vad jag har emot henne som alla frågar. Jo de jag har emot henne kommer jag inte säga först den dagen hon kommer fram till mig eller tills den dagen jag inte kommer kunna hålla mig och säga de till henne själv. Så nu tänker jag sluta svara på allas jävla dumma kommentarer för jag bryr mig inte och jag tar inte åt mig så fortsätta i men förvänta er inget svar. Tack och hej.

28/11- 10

Hejhejhallå, igår va de julbord med Robins firma.
De va riktigt kul faktiskt, när vi kom dit så fick vi nyckel till vårt rum och gick upp och lämnade sakerna. Efter en liten stund så drog några och badade/basta men jag känner mig inte så bekväm med att klä av mig och hoppa ner i en pool efter att ha träffat några för första gången så jag satt kvart och började då prata med Jocke's tjej Miranda, och tack vare henne

26/11- 10

Hejhej sitter faktiskt och äter en macka och dricker ett glas oboy nu, wiho!
Ska strax till skolan men har bara samhällskunskap sen slutar vi då ska jag och Bengt hem och sätta i löshåret i min skalle igen och käka lunch.

Hade fått en kommentar där de stod "TIPPAR inte tippar" HAHAHA tönt säger jag bara, bara för att jag hade kommenterat i hennes kompis blogg att de heter  ÖGONLOCK och inte ögonlockar så ska hon göra likadant, men hittade du nått stavfel? nej juste, och jag har dysleksi men är ändå GRYM på att stava...in your face! Men orkar inte lägga ner nå mer energi på't dom kan tjaffsa på i don't care, de är så mkt bullshit i folks käftar nu för tiden "jag ska göra de och de" men inget hände...DÖÖÖÖÖ! Nej nu ska jag borsta tänderna.
Tjingtjong.

25/11- 10

Hejhej, förlåt för fruktansvärd dålig uppdatering har helt enkelt inte haft tid.
I tisdags så va de ju skolan som vanligt och efter de drog jag och Bengt hem till mig och chillade, käkade middag, kolla på dh, ct och käkade chips med dipp och morötter askalas och sen så sov vi. I  onsdags så hade vi sovmorgon till 20 i 3 pga att Mats (idrotts och körkortsteori lärare) är utomlands så va hans lektion inställd  så de va skönt att verkligen sova ut. När jag kom hem så kom Robin och hämtade mig och vi somnade nästan på en gång och blev väckta nästan lika snabbt för då va de mat.
Idag hade jag praktik som alla andra torsdagar och de va kul, de första jag gjorde va att klippa, färga och slinga Madde och de tog lite längre tid än beräknad men ded gjorde inte så mkt...jag är ju liksom inte frisör än så jag tar den tid jag behöver och gör noggrant hellre än slarvigt och snabbt.På lunchen så gick jag och Bengt till Lucky house och käkade lunchbuffe, fyfan vi rullade ut där ifrån, men frågan är vad fick jag pengar ifrån? Jo Kimpa kom förbi med 300 kr, fyfan va snällt! Asså jag klippte honom gratis men han tyckte att jag skulle ha pengar och d räknade jag med 100 kr men han gav min 300, så supersnällt! Efter lunchen gjorde jag inte så mkt till kl kvart över 4 då Bengt kom in och hade slutat och d passade vi på att klippa, de vart rätt mkt klippt och mkt mer volym fick hon (jättenöjd). När vi va klara med de typ kl 5 så åkte vi till ica och köpte hårfärg och ansiktstvätt till mig vilket båda två grejerna faktiskt behövdes så nu kan jag kasta min uppklippta lilla ansiktstvätt som fans kvar och öppna den nya och sen kan jag visa mitt huve igen utan att skämmas! Men de va allt jag hade att säga nu ska jag dra.

Eller jo en sak till, ut med RIMON från ph och in med Erik igen....Erik och Lin skulle ju vinna...fan.

22/11- 10

Hejhej, idag gjorde jag som sagt naglar (bild kommer upp när jag hittar sladden) men dom blev superfina, bestämde mig för gulglittriga tippar.
Dagen började iallafall med färglära med Hedie och de va rätt kul och sen slutade vi ju då gick jag och Bengt runt lite i jakan centrum för att kolla efter nått till hennes födelsedag och hon införskaffade sig en kavaj och ska då låna en klänning utav mig...tror hon kommer bli riktigt jävla snygg om jag ska vara ärlig. När hon införskaffat sig den så åkte vi mot bro och fixade mina naglar sen kom baby och hämtade mig och Micke kom och hämtade upp Bengt. När jag kom hem så åkte Robin och tränade och jag somnade och nu är jag hos Robin och har käkat och han sitter nu i Nej nu ska jag sprida detta vidare och ringa runt lite, hejsvejs.


22/11- 10

Hejhej, sitter nu och ska strax springa till bussen och dra mig mot skolan och ha en lektion sen slutar vi då drar jag, Bengt och Karro mot bro och då ska Karro fixa mina ngalar. Men de va allt jag ville säga, nödvändigt va? nej..
.

21/11- 10

Hejhej, igår så va jag som sagt med Bengt men de blev lite ändrade planer.
Vi käkade väldigt sent hemma hos pappa så va inte hos Bengt först strax innan 9 så hon följde med till bålsta ist och va med mig hemma hos Robin medans han va och bowla och så, vi hade jätte mysigt och skratta tills vi dog tror jag åt en video som jag kommer lägga upp och som jag snor av syster. Vi kollade även på heart break hotel som gick på tv och vid 1 tiden kom Robin och då skjutsade vi hem Bengt och hon va väll hemma till halv 2 eller så. Jag tänkte även igår att gud vilken tur jag har som har henne som vän, hon är helt jävla underbar och min absolut bästa vän!
Idag har jag inte gjort mkt alls faktiskt, skjutsat Agneta till Madde och Mattias sen kollat på tv, imorrn är de måndag vilket betyder skola och Karro ska kirra min naglar *wiho*.

HAHAHAHAHAHAH DDÖÖÖÖÖR

 


20/11- 10

Hejhejhallå, har nyss duschat och gjort mig i ordning.
Igår så hyrde vi två filmer beck levande begrav, den va riktigt bra! Sen hyrde vi the collecot? vet inte hur de stavas haha, men vi orkade inte titta på den så vi tar den av pappa idag ist. Just nu ska vi hem till Madda och Mattias och sen hem och äta och efter de ska jag troligtvis till min jälskling Bengt ett tag men kan dock inte sova där för jag är allergisk mot hennes husdjur så, men jag överlever att åka dit och prata lite med henne.  Nej nu måste vi åka, hejsvejs.


Min favorit mössa Berra!

19/11- 10

Hejhej, nu är jag hemma från skolan fast de är dock flera timmar sen.
När jag kom hem käkade jag en macka sen somna jag på stört och nu har Robin hämtat mig, vi har duschat och nu sitter vi här. Ikväll ska vi bara hyra en film och ha de myspys och imorrn måste jag till praktiken en snabbis, Tilde är även här och ska sova här inatt lilla pluttungen så hon åker troligtvis med mig och Robin hem till Madde och Mattias (hennes föräldrar).


Jag älskar dig Emelie och du vet att jag ställer upp för dig till 110 %
Att se dig såhär ledsen gör mig ledsen och riktigt förbannad, för jag vet att du kan må bättre om du bara kunde sluta älska en såndär fitta. Du är värld så mkt mer, du är värld de bästa! De är faktiskt jobbigt när jag inte kan göra nått åt de, vill se dig glad. Du vet att du alltid kan lita på mig och att du alltid prata med mig.

 


19/11- 10

Hejhej, idag börjar jag kl tio och tar 20 i tio tåget idag för Mats är alltid sen och ska ändå inte vara med på idrotten pga att jag har ont i halsen och är snorig, då är de inte bra att simma! Den här dagen kommer även suga eftersom Bengt sviker mig idag *sad* och så har vi barha vette fan hur de stavas....Vad som händer ikväll har jag ingen aning om men idag eller imorrn så ska jag och bebis till Madde och Mattias och fika typ och snacka lite skit, ska även färga håret påna, de va ju ett tag sen man va där faktiskt och de va 100 år sen jag träffade gullegrisarna Elias och Tilde så de blir trevligt.

Halvdåliga bilder men här är resultatet efter curler i håret på Bengt.

 


18/11- 10

Hejhej kom hem från praktiken för ca 40 min sen!
Igår somnade jag och Robin som två småungar direkt efter kl 8, sjukt? Ja väldigt men jäkligt skönt också.
Idag på praktiken så har jag klippt Kimpa och de gick förvnansvärt bra och sen har jag klippt och färgat Agnetas hr och de blev också bra! Mamma va även där och klippt och färgade sitt hr hos Kicki så jag va kvar där tills hon vart klar så efter 10 timmar på praktiken så kom jag hem och fick med mig ett balsam som är speciellt för löshår, tack sötkicki...glömde dock mina saxar där *buhu*. Imorrn är de en ny skoldag igen och de är även fredag fyfan va skönt, denna helg blir de att tare lungt och nästa helg vankas de barnvaktning p fredagen och julbord på lördagen *supernice*.
OCH NU FR JAG DAMP, JAG HAR MISSAT PH...FANFANFANFAN! Aja nej nu ska jag skönja ur håret (har lagt i lite balsam på löshret) Hejdå.

17/11- 10

Hejhej, förlåt för att jag inte uppdaterade igår.
Igår började vi med att ha formgivning och de gick superbra jag gjorde folieslingor på min docka och jag tycker den blev skitsnygg faktiskt, ska dock göra nått mer roligt tror jag men vad vet jag icke.
På svenskan kollade vi på Romeo och Julia, de va riktigt jävla konstig alltså! Efter svenskan så hade vi kundpass och jag fick kund...kul att faila på sin första kund liksom, jag tvättade hennes hår och sen skulle jag föna de jo men de gick bra va? När kärringjävlen bara sitter och klagar de är inte mitt fel att hennes hår inte ville med...äckel alltså, så just nu känns de som att jag aldrig med vill ha kundpass för inte nog med att hon klagade på kommer fröken och säger "du verkar s bitter och lalalalal" Jo men de är inte så jävla konstigt när en kärring bara satt och klaga sen kommer hon liksom.
Just nu sitter jag iallafall och pratar med Bengan i tele och ska snart gå till bussen och mot bcjf för att äta lunch sen mot skoooolan och vi slutar tidigare idag för att vi får typ jobba hemma på Marcus lektion vilket är asnice och p fredag blir de även sovmorgon till kl 10. Nej nu ska jag fixa de sista, hejsvejs.


Jag vet inte vad jag gör med händerna men W/E.


15/11- 10

Hejhejhallå, Idag börjar jag kl två så de är skitkul att man kan sova tycker jag....Jag är även helt färdigfixad (satt upp håret och sminka mig lite) orkar inte anstränga mig för att gå i skolan i 1 timme och 20 min på en lektion som jag inte ens ska ha? Men jaja.


Såhär enkel ser jag ut idag, s hejsvejs.


14/11- 10

Hejhej, gårkvällen va väll sådär om man säger så.
Bowling va inte så kul, va ensam tjej och bara med Robins kompisar eftersom dom två jag ville ha med mig inte kunde, en skulle iväg på middag och sen är de 18 års gräns efter kl 8 och Bengt är inte 18 än *sad*. Anyway så gick jag hem efter bowlingen medans dom andra gick till biffen. När jag kom hem kollade jag på en bajsfilm som gick på tv och så käkade jag lite chokladpudding.
Idag vaknade jag innan kl 10 av att Robin höll på att fucka sig och jävlas med mig när jag sover som verkar ha blivit hans favoritsyssla, vi va vakna ett tag innan vi somnade om. Runt halv 2 så gick jag upp och skulle äta frulle men vi hade ingen ost så de sket sig eftersom jag inte äter skinka eller leverpastej vilket va dom två altenativen jag hade att välja på så jag gick in i mitt rum och hämtade pappas paket och gick ner och grattade honom på fars dag, han blev superglad och trodde verkligen inte att jag hade köpt nått till honom så han gav mig en kram och sa tack så mkt. Kollade lite på film med lillebror sen gick jag upp och kollade på 16 and pregnant i några timmar eftersom de va flera avsitt i rad (Bland de bästa programet på mtv).
Eftersom de är fars dag så kom pappas bror med familj och farfar hem till hos och käkade middag och de bjöds på hemgjorda vårrullar som va så goda så jag dog typ, är nu helt proppmätt och skulle ändå kunna äta tills jag sprängs för de är så smarrigt men så blev de icke. Jag och älskling drog ist till ica och köpte trisslotter till Kent (eller aa Robin gjorde) och sen en läsk och choklad till kvällen och nu sitter vi hemma hos honom och väntar på att Kent ska komma hem eller på att kl ska bli 8 för pappa måste ha tbx bilen senast halv nio då han ska åka och hämta min syssling i uppsala som tydligen ska bo hos oss i en vecka och praoa med pappa. Nej men nu har jag inte mkt mer att skriva faktiskt så hejsvejs.

13/11- 10

Hejhej, nu är vi hemma igen!
Vi åkte till donken där de va rätt mkt folk så vi fortsatte till max ist *mmm*, nu är vi hemma och ska snart gå och duscha sen äta. Väntar även på samtal från pappa då han ska säga om jag ska vara barnvakt åt lillebror eller om jag kan följa med och bowla, spelar inte nån roll vad som händer utav de faktiskt. Jag och Matheo kan ju ha myspys och kolla på film medans jag kan förhoppningsvis ha de trevligt och så när jag bowlar. Imorrn är de även fars dag och då blir de middag för min del hos papi och då har jag ju såklart varit världens bästa dotter och köpt en chokladask till papi.
Nej nu blire duschen!

13/11- 10

Hejhej, igår va jag och Robin på bio och såg due date (?) tjockisen från baksmällan är med och jag säger bara såhär, han måste vara världens gulligaste, så jävla ful så han blir söt och han är ju så jäkla rolig också. Anyway så åkte vi hem sen, jag duschade och Robin va med Tobbe ett tag.

Tänkte bara säga så att alla fattar nån gång att Robin får göra saker av mig, jag säger inte att han inte får vara med sina kompisar jag sa igår "kör hem mig så kan du träffa Tobbe sen" men alla verkar tro att jag säger till honom att han inte får göra de och inte de men han får göra vafan han vill så sluta tro nu förihelvete att jag är en surfitta och inte låter min pojkvän göra ett piss. Har ni tänkt nån gång att de kanske är mig han vill vara med och inte sina vänner eller så? Nej tänkt på de nästa gång då. Fyfan va lack jag blir...

Hejdå nu ska VI till donken!

11/11- 10

Hejhej, nu är jag hemma hos Robin och skulle kolla på film men vi missade en halvtimme på den så Robin dissar mig och filmen och spelar ist så jag passar på att sleva ett inlägg när de är reklam.
Klippte iallafall som sagt Ragge och Ulrica fick även en till på köpet och de va Anton, de gick superbra och alla va nöjda (hoppas jag) dom sa även att jag ska sluta vara så nervös och ja jag borde verkligen de är fan alltid nervös helt utan anledning tycker jag efteråt...Anyway så tjänade jag 500 kr och jag säger bara tacktacktack ni är för söta! Toppade dom liksom bara och fick 500 kr så jävla nice! Imorrn är de även gym i skolan på idrotten och de kommer bli skönt att gymma faktiskt känner mig så jäääävla fet. Nej nu börjar de igen så hejsvejs.

Sötasöta lillebror när vi va i Thailand, längtar tbx lite faktiskt men längtar verkligen inte efter den extrama saknaden jag hade till Robin de va nästan så att jag började simma tbx till sverige.

 


11/11- 10

Hejhej, kom hem från praktiken för ett litet tag sen och dagen har varit riktigt lyckad!
Började med att syster kom ner till praktiken så har jag gjort slingor i folie på henne och de gick väll bra i guess och sen tog vi lunch och gick inte och hämtade Bengt och gick till Amanda och käkade. Efter lunchen så följde Amanda med tbx så klippte jag henne och de gick bra. Kl 3 kom Bengt in och nu har vi avfärgat hennes toppar och färgat hennes hår rödare och de blev så snyggt JAG DÖÖR! så avis. Robin kom och hämtade mig efter praktiken och nu är vi hemma och ska snart äta sen kommer Ragge och Ulrika för då ska jag klippa dom, skriver kanske mer sen.
Hejsvejs.

11/11- 10

Så nu ska jag borsta tänderna sen gå till bussen och åka en station till min praktik och idag blir de riktigt roligt! Ska färga Bengts hår och klippa syster så ska försöka komma ihåg att ta bilder.
Såhär såg de iallafall ut igår när jag gick till bussen på morgonen.

Såhär ser jag även ut idag.

 

 


11/11- 10

Hejhejhallå, nu har jag varit vaken i en timme och ska snart göra mig i ordning men har ingen ork.
Igår hade vi nått specialschema för vi hade ingen frisör lektion eftersom Christel nu är sjukskriven och snart får ett barn, tråkigt! Nu kommer vi får ha Bahra och Heidi hela veckorna, fy. Kl 3 hade vi iallafall samhällskunskap och sen slutade vi kl 4, när jag kom till bålsta så kom bebi och hämtade mig och jag somnade i hans rum medans han satt och spelade.
Idag vaknade jag halv 7 typ av att bebi gick upp och de va inte alls kul eftersom jag skulle gå upp kvart i 8 och kunde inte somna om så usch, nej jag har inte mkt alls att skriva men ska göra mig i ordning nu så försöker lägga upp bilder sen.

10/11- 10

Hej igen, nu har jag gjort mig i ordning, käkat frulle och borstat tänderna och känner mig seg och vill gå till bussen nu fast jag vet samtidigt att jag inte kommer orka stå ute så länge tills bussen kommer. Men tänkte bara bjussa på en låt som jag tycker är väldigt bra.

 


10/11- 10

Hejhej, förlåt för sämsta uppdateringen.
Men de har inte hänt mkt alls, i helgen va jag på biffen igen och sen på lördagen va de halloween party och den sög. Alla sa passa mina saker sen gick dom så jag fick sitta vid ett bord helt ensam i kanske 6 timmar för att jag skulle passa andras grejer, kunde inte ens gå och pissa för när jag bad nån annan passa i 5 min så när jag kom tbx så va de ingen där. Många av tjejerna som va där äcklade mig också, tog sina piratsvärd ocg drog på robins k*k och alla tjejer va typ på varenda kille för att få bekräftelse att dom va sexiga eller nått, drygt som fan. Nej nu ska jag inte ta upp mer om de för då blir jag bara arg. Just nu sitter jag och ska platta håret, sminka mig och dra till bussen som går om en timme så, vädret är riktigt mysigt tycker jag värsta snön ju! Nej nu ska jag fixa mig och så hejsvejs.

Kanske man ska ta och bli rödhårig och medusa igen?
btw kolla va långt ÄKTA hår jag hade där...

 


5/10- 10

Hejhej, förlåt för fruktansvärd dålig uppdatering!!!
Igår gjorde jag inte mkt alls faktiskt, åkte hem till mamma rumt 11 tiden och blev uppmöt vid bussen av Amanda och lillasyster Moa, vi gick en sväng med Disel som dom även hade med sig och sen hem till mamma igen! Robin ringde mig vid halv två kanske och kom då och hämtade mig, vi kom hem till mig och somnade nästan på en gång. Vid 4 tiden så åkte Robin och hämtade Emil i enköping och sen direkt till sin bror i grillby och hjälpte honom med lite saker sen kom han åter tbx till mig och mat, lasange som jag gjorde och de va även första gången i hela mitt liv som jag gjorde lasange. Idag vaknade jag vid halv 11 men låg kvar i sängen till 12 eftersom älskligen min sov och jag hade inte hjärta till att väcka honom. Vid 1 tiden så åkte Robin ifrån mig men de gjorde mig inte så mkt för jag gick och mötte Amanda och hon hjälpte mig och kratta löv (snäll dotter ab) och sen åkte hon typ hem och då har jag tvättat kläder och så.
Just nu sitter jag hemma hos Robin och ska till biffen om ett tag med Emil och Robin men möter farbror och några där skulle jag tro. Nej nu ska jag hitta på nått kul, hejsvejs.

Såhär långt hår har jag nu!!!!
Men bilden är dock gamal.

 


4/11- 10

Nu blir de en till lista eftersom jag har så jävla tråkigt och inte kan sova.

Vad gör du just nu? Kolla på jims värld och hoppas på att bli trött i år.
Drömde du nåt inatt? ja de gör man ju varje natt,men minns inte vad..
När var du på bio senast? ca ett år sen, när new moon va ny.
Vad heter du i mellannamn? Ja nu kommer jag bli mobbad men w/e Berta Josefine Carina
Tränar du? Nej men vill börja igen.
Hur lång är du? 168 cm.
Vill du vara längre? nope.
Vad heter din närmaste kompis? Emelie (bengt/bengan) Bengtsson är min allra närmsta.
Vem älskar du mest? familjen, vännerna och baby.
Har du husdjur? ja hos mamma.
Dricker du kaffe? nej, usch.
Har du en digitalkamera? ja
Photoshop?
nope, är inte så teknisk så jag fattar mig på sånt skit.
Varför skriver du en blogg? För att jag har lust med de.
Vad vill du få ut av din blogg? Absolut ingenting,skriva de jag känner fört...
Vad tycker du om modebloggar, är din en modeblogg?Nja vissa är väll bra, men är inte så intreserad av mode sätter på mig de jag tycker är fin och de jag vill ha.
Naturdiet eller marabou? Jag vill att de ska stå naturdiet, men tyvätt marabou
Datan eller fotboll? datorn...?
Filmkväll eller fest? Beror ju på, men idag FILMKVÄLL om jag hade någon att kolla med så de blir tv helt lonley.

3/11- 10

Hur bor du: Hus med papi och lillebror.

Brukar du komma i tid: japp.

Hur lång är du: 168

Kan du laga mat: nja lite, men hatar de!

Har du någon fobi: småkryp, maskar, sniglar, slem och jag vene?

Hade du en bra kväll igår: Jadå

Vilket är ditt senaste inköp: mat eller? isf en billys lasange kläder/skor? isf....en klänning.

Din favoritdryck på morgonen: oboy.

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Robins mormor

Har du sovit i din egen säng inatt: nej.

Vad hade du sönder senast: Min väska typ...vet dock inte hur.

Vem snackade du med senast: Syster.

När gjorde du senast något riktigt dumt: Vet inte faktiskt

Saknar du någon just nu: ja

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Dryga sig, smaska som ett svin eller bara vara allmänt seg eller otrevlig.

Intressen: Umgås med vänner och älskling m.m. skulel dock vela spela innebandy igen.

Senaste person du ringde: Amanda,

Vad drack du senast: Vatten

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga, hatar kaffe.

Använder du hudkräm: Ja, typ 10 ggr om dagen.

Attraheras du av män med skägg: vene.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja

Vilken låt lyssnade du senast på: Gubben i lådan skulle jag tro.

Vad tycker du är äckligt: de som jag har fobi för.

Har du pengar på mobilen: Ja, för tillfället.

Vilken svordom använder du mest? fitta, hora och fan tror jag.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja, tycker inte om att vara på bild.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En fin present till älskling, en systemkamera och löshår hor frissan!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja vene, kanske Amanda.

När var senast någon stötte på dig? i helgen.

Vad åt du till middag senast? kyckling, currysås och typ coscos.

Äger du några popband t-shirts? nope, eller? vene.

När flög du senast? I maj.

Pratar du några andra språk? nej, eller jo den lilla engelskan jag kan.

Har du gråtit offentligt? Ja

När sov du senast på golvet? vet inte ens om jag har gjort de.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? ingen aning.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? att allt är hopplöst och de är typiskt mig.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja för 3 år sen skulle jag våga men har blivit en liten chicken på senare år.

Tycker du om att krama folk? Ja, älskar att kramas.

Såhär kul har jag nu liksom, väntar på att PH ska börja.

3/11- 10

Hejhej, tyvärr inga bilder idag heller för de funkar inte att ta kort med kameran..
Anyway så igår kväll så va jag hemma hos Greven och tittade på Dh och Couger town sen va båda så trötta så jag gick hem och kollade på paradise hotell, kunde dock inte sova alls efter de heller så låg vaknen och höll precis på att somna men då ringde Robin och sa att han va påväg hem, kl va väll 1 så igår blev de rätt tidigt!!
Idag tog jag 11.05 bussen från Robin tsm med Greven som skulle till Pussempa så hon åkte bara en liten bit, väl framme i centa så fick jag vänta på Bengt i 10 min, vi gick in på ica och handlade lunch sen tog vi 12 bussen till Amanada och käkade lunch och bakade en misslyckad tårta pga att mongo-Mandy inte kan läsa recept. Bengt drog vid halv 3 och jag hjälpte Amanda med tvätten sen gick jag hem vid halv 5 eller så. När jag kom hem så däckade jag på sängen direkt pga att jag mådde illa och hade sån jävla huvudvärk, vaknade av att pappa skrek att de va mat, käkade och sen åkte jag till Robin. De va jätte mysigt att krypa ner i hans varma famn när jag kom hit, men nu har han åkt och kommer väll hem vid 5-6 imorrn bitti och åker väll redan kvart i 7, tråkigt! Nej nu ska jag kolla på dh, hejsvejs.

2/11- 10

Godmorgon, just nu står Bengt i duschen sen blir de att fixa sig lite och dra till lucky house och när Bengt åker hem idag så ska jag klippa Aina.
Inatt vaknade jag av att älsklingen kom hem och de va så mysigt, han kröp ner under täcket pussade på mig och höll om mig, min bebis! Nu är han och jobbar igen och jag tror inte vi kommer ses först inatt idag heller eftersom han ska jobba natt igen. Bilder på lite saker som jag har införskaffat kommer upp ikväll, har ingen tid eller lust just nu.

Vill även bara säga att jag och bebi har 16 månader idag.
Tack för att jag får ha upplevt dom här månaderna med dig, de är dom bästa.
Du är mitt bästa älskling, och fler månader ska vi ha!

 


2/11- 10

Hejhej, nu har jag och Bengt lagat mat med karamellfärg i så den såg vidrig ut, varit hos Amanda och druckit vin och kommit hem och Bengt ligger och sover i rummet brevid medans jag sitter här och inte kan sova pga att hjärtat mitt är och jobbar och Bengt inte vill sova med mig. Glömde eller a snarare orkade inte ta några kort på mina saker men de kan kanske komma upp imorrn, måste ju även visa mitt nya fina hår! Imorrn ska jag även klippa Aina (Robins mormor) så då kan man ju hoppas på en slant, nicebajs! Ska även kanske bjuda Bengt på kinabuffe, eftersom jag är så snäll! Nej nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i tid imorrn.

Saknar min underbara medusa, ska den kanske göras om?

 


1/11- 10

Hejhejhallå, nu är jag hemma igen och min dag har varit suuuper!
Började med en promenix till centa för att möta Bengt och ta 10 över 12 tåget men så blev de inte, vi gick och mötte Tessan, hennes kompis och Tessans son Theo som är så jääävla sööööt, jag dog. Jag fick hålla i honom också och han va äckligt söt, så de blev att vi tog 10 över 1 tåget ist. När vi kom till stan så gick vi till gallerian och köpte mina gula convers som jag älskar och dom är mina nya små barn, kommer dock få tbx dom pengarna av Robin för de är en present ifrån honom (gullunge), efter gallerian så gick vi till buttricks och köpte ett par fula öron till mig och en dräkt till Robin som han ville ha och där har vi anledningen till varför jag va i stan idag. När vi har köpt de så köpte jag även (håll i hatten) en plånka som är skiiitsöt. Bengt har även tjatat så mkt om att hon vill ha en ny bh och då tänkte jag att hon kan få en förtidig present utav mig så fick hon välja en bh och nu är hon supergla!
Nu är jag iallafall hemma och är inte hungrig eller nått men ska som sagt till syster och dricka lite vin idag, Bengt kommer hit om ett tag också så hon följer med dit och övernattar såklart här!
Pratade nyss med morbror i typ 25 min om denna helg då de är party på gång, utklädnad är ett måste och då passar mina fula öron verkligen eftersom då är jag ju utklädd, försökte även få honom till att klä ut sig till tjej men de vägrade han...suck! Nej nu ska jag fixa lite och laga mat snart.

1/11- 10

Hejhej, kl är 20 över 8 och jag har varit vaken sen 20 i 8 och de är inte kul alls när man har lov.
Jag ska iallafall sätta igång igen och sy lite löshår och hoppas på att sätta in de idag, de vore nicebajs! Måste även duscha och göra mig i ordning eftersom jag och my bff åker till stan runt 12.
Jag är inte speciellt trött iallafall, eller jo i kroppen men inte ögonen. Älskling jobbar natt idag också och gör de kanske fram till torsdag, så idag blire kanske pimpla lite vin med syster och Camilla.
Fy så mysigt de kommer bli när man vaknar mitt i natten av att Robin smyger sig ner under täcket och pussar på mig, i love it! Men sätter jag i löshåret idag lär jag inte kunna sova för de gör ju så ont så ont. Nej nu ska jag sy lite, visar bilder på alla kläder och de som jag köpt sen om jag orkar/hinner.

RSS 2.0