Kryssning imorrn!

Ja nu är äntligen julen över, fick massa behövligt i julklapp så idag har jag införskaffat mig nya pjuckisar och smink!
Snart ska jag hem till mormor och hämta en väska som jag ska ha imorrn och jag är taggad som få! Igår sov jag hos Amanda och inatt ska jag sova med Amanda för Räkis är inte hemma och så kommer Jessica och hämtar mig imorrn så ska jag hjälpa henne att fixa naglarna och sätta på lösögonfransar! Kryssningen kommer bli riktigt JÄVLA rolig och sen är de nästa nyår då jag troligtvis ska hem till bästisfestis R!

Just nu vill jag bara gå och sova för jag är riktigt sliten efter söndagsbravaderna och jag vill att de ska bli onsdag nunununu!



hur länge ska jag orka detta nu då?

Allvarligt så vet jag inte hur länge jag står ut med att du ska vara såhär, bättre människa? inte fan när du har druckit iallafall. Ring inte och säg hur mkt du älskar mig och saknar mig och sen säger att jag är en jävla hora och lägger på och så samma vissa 40 gånger en kväll. "du hör inte av dig" jo jag gjorde ju de igår men inte fan fick jag nått svar först du ringer och skriker på mig att jag inte hör av mig? Sluta försök få mig svartsjuk, gör va du vill ist om de är de du vill! Jag har aldrig sagt att du behöver vänta på mig eller hur? varför gör du de då om du ändå känner att de inte är de du vill? Jag blir så jävla irriterad att du ska hålla på och ringa och va såhär odräglig när du är full, ringer halv 6 på morgonen när du vet att de är jul och du vet att jag ska upp tidigt!!

Sen den där andra jävla idioten, TA REDA PÅ FAKTA DITT JÄVLA ÅLRENS! Jag vet hela sanningen och du vet inte nått utav den så gå inte runt och hota människor när allt bara är bullshit, du kanske ska tänka vem de verkligen va som högg dig i ryggen, ditt ex eller din vän? jävla idiot!'


ÅÅÅÅH ja nu har jag fått de sagt och min julafton började inte speciellt bra med andra ord.
Igår satt iallafall jag och Jessica och spelade bingolotto och drack vin, ingen vann nått men de va en trevlig kväll! Vi funderar på att ha uppesittarkväll nästa fredag också då de va nått spec men de återstår att se.
Igår bokade vi även våran hytt så på onsdag då jävlar blire kryssning för hela slanten, är så taggad! Jag vaknade iallafall imorse av att lillebror kom in sa god jul och gav mig en puss på munnen, sötis! Nu har vi ätit frulle och jag har duschat och ska snart börja fixa mig och sen göra potatisgratäng. Herrå!
GOD JUL

Hittade ett gamalt inlägg på Jennifers bloggg, tötunge! <3


dan före julafton!

Idag är de den 23 dec 2011, dagen före julafton! Helt sjukt är de, känns som att de är någon vecka sedan som vi hade sommarlov...måste tiden gå så jävla fort! Snart är de ett nytt år och de första halvåret händer de mkt grejer, jag tar studenten, åker utomlands, studentskiva och troligtvis en hel del roliga grejer! Jag hoppas att Biffen är öppet på nyår, finns ju inget bättre sätt att fira in de nya året på än att vara på mitt favishak biffen.
Just nu sitter jag och väntar på att Mamma ska ringa så ska vi åka till centrum och äta lunch och jag ska hjälpa henne att handla lite inför julafton. Ikväll blir de att dricka vin, äta gott, spela bingolotto och vara med min kärleksvän, perfekt mysfredag!


torsdag, imorrn blire bingo!

Idag är de torsdag och dagarna bara rusar förbi en, idag ska jag hem till Malin för att färga hennes hår, kanske klippa Tessa och sen självklart pussa på Challe. Efter de har jag ingen aning om vad jag ska göra, känner att jag måste träffa Jessica en snabbis iallafall eftersom ingen av oss kan ringa till varann, ibland är livet hårt!
Fick iallafall en av världens bästa nyheter imorse och jag är överlycklig, även om jag inte borde va de kanske? Men efter den nyheten så är jag bara lycklig, men varför liksom? De har inget med mig att göra så förstår inte riktigt grejen. Mindre än en vecka kvar till kryssningen också och jag blir bara mer och mer taggad!
Imorrn är de fredag, dan före jul och då ska jag hem till Jessica där vi ska käka kinamat, dricka vin och spela bingolotto på uppesittarkvällen, nice? Ja! Nej jag har inget att säga är bara happyface idag och jag måste fixa till mig lite och dra till Malin.


kön snopp = älskar att ljuga..

Nu har jag suttit efter att ha titta på nått program och de är fanimej så att alla killar ljuger fan om 90% utav de som kommer ur deras käft! Visst vi tjejer ljuger också men inte lika ofta om så "grova" saker. Jag vet inte en enda kille som inte har ljugit för mig..tänker jag efter så kanske MT och de är en på miljonen? "jag älskar dig och vill vara med dig" men sen är man som luft, "du är så finns, tycker om dig" sen är man som en påse bajs...Alla som äger en snopp på kroppen är myttare, frågan är bara varför? SLUTA LJUG GRABBAR, hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen, right? Sanningen kommer ändå alltid fram och då blir allt bara värre. Vissa som man tror att man kan lita på visar sig vara nån helt annan och har ljugit för en i flera månade, vad är grejen med de då?

Nej nu ska jag sluta vara nego och gå upp och leka med lillebror.

fy satan så trött man får va..

Ja jag kunde verkligen inte sova inatt och då menar jag verkligen verkligen! Somnade vid halv 10 kanske och tänkte guud va skönt nu kommer jag vara utvilad imorrn men vaknade ca en timme senare och sprang för att kissa och sen vart jag superpigg och kunde inte somna om. Kollade på kl kvart i 4 så somnade strax innan fyra imorse och vaknade av mig själv kl halv 7, en hel jävla timme innan jag ska upp! Men jag satte mig och tittade på top model och fixade mig i väntan på att Jessica skulle komma och plocka upp mig för att åka på julavslutning.
Julavslutningen va precis som vanligt, fick tågkorten, fikade lite och slutade. Men när de slutade så åkte vi inte hem utan vi åkte till Chili där Jessica införskaffade sig lite saker och sen drog vi till bk för att äta lite lunch.
När vi kom till bålsta stannade vi hos Jessica och hämtade Buddha och åkte vidare hem till Amanda för att ta en promenix med deras hundar. Efter promenade så tyckte jag och Jessica att vi förtjänade lite choklad så vi åkte och köpte choklad och cola, smarrigt...åkte hem till henne och tittade på oc! Pappa ringde mig vid 4 och frågade vart fan ajg va och då kom jag på att jag skulle ju vara barnvakt så de va bara att åka hem och nu har jag varit hemma i ca 40 min? och ska snart laga lite mat.

 


skön dag.

Ja gud vilken skön dag, börjar 20 i 1 och slutar senast tio över 2! När jag kommer hem vill jag ut på långpromenad igen hoppas bara att Amanda vill följa med för de är inte så kul att gå själv när man bara har  typ lungt musik på telen. Ikväll blir de nog även att klä granen, eller aa för min del blir de nog att titta på då jag inte tycker om att klä granen och få några stick här och där.



VILL HA!


VILL HA DOM ROSA!

ojojoj, lång sovis imorrn då!

Ja vi fick ett sms av våran lärare som vi ska ha på förmiddagen imorrn att vi inte har nån lektion imorrn utan är lediga på den lektionen, najsbajs börjar med andra ord 20 i 1 och slutar vid 3!
När jag kom från skolan idag så mötte jag upp jessipessi och vi gick till barnmorskan och sen strosade vi omkring lite och pratade om kinamat till Jessica bestämde sig för att vi skulle till mai thai och dela på en rätt, mums! Nu sitter jag hemma och har tråkigt, är trött och hänger inte med på speciellt mkt. Jag vill bara ha lov, hoppas på att pengarna rullar in som dom ska och att kryssningen blir av! Vill även vinna några miljoner på lotto så jag kan köpa ny systemkamera, dator och en helt ny garderob med både kläder och skor och sist men inte minst så vill jag att Marrebus ska pluppa ut lille "sven" nån gång, så spänd på hur den lilla plutten ser ut! Challe är äntligen ute och han va fruktansvärt söt så man blir ju nyfiken på hur "sven" ser ut.



Försöka bli fin på bild är inte så lätt alltid, men skulle visa fransarna som typ inte syns...

sanrt jullov!

Just nu sitter jag i skolan och har svenska och fixar till min krönika som tydligen inte va så bra för att jag skrev de ist för det. Får iallafall jullov snart och då ska Jessica följa med på julavlsutningen sen åker vi iväg till chili och kikar runt lite. Och igår så gjorde jag nått skojigt, lite ovant bara! Jag gjorde lösögonfransar och dom kommer sitta i ca 5 veckor, så nu blir de fan ingen mascara! Jag har inget att säga och är supertrött och asdålig på att formulera mig själv så bjussar på en braig låt!



seriöst?

Seriöst så förstår jag mig inte på vissa människor, vafan har jag gjort liksom? inget. ändå så är de omöjligt att prata med mig. Jag pallar helt ärligt inte med massa drama så de är bara att låta allt va och hålla käften, aldrig visa någon slags känsla. Blir så trött på att de alltid är nått som är eller blir fel, right?


Jag har hittat partykryssning p galaxy, taggad? ja!!! Nu har jag och Jessica bestämt att de troligtvis blir den partykryssningen den 28, ska kolla om de är fler roliga personer som vill med. Men bara min kärlek (Jessica) är med så vet jag att de kommer bli kul.


okej, alkolås på telen?

Ja hej i fredags vart de lite för kul kanske man kan säga? Jag och Jessica började dricka kanske lite väl tidigt och vi har minnesluckor redan från typ 10? (jag skryter INTE och tycker INTE att de är coolt som många kommer påstå). Men vi gick på biffen såklart sen knatade jag, Jessica och Juha hem till Jessica på efterfest och ja de va kul!
Igår mådde jag inte bra för fem öre och efter att ha läst igenom mina sms så får jag typ sluta dricka eller så får jag lämna min telefon hemma, de funkar ju inte längre! Fan måste man göra bort sig varenda gång? just nu vill jag gå under jorden och stanna där ett tag.

Då kan vi prata om lite roligare saker, typ som att jag sitter och tittar på tallinksilja, galaxy om kryssningar och så! Jag och Jessica har bestämt att om pengarna räcker till varför inte dra på två kryssningar då? så hoppashoppas! Nej nu ska jag kika runt lite och hoppas på att den första men förhoppningsvis inte sista kryssningen blir av redan i mellandagarna!

 


Nu blir de party!

 


Avlivat hebbe

Ja hej, idag är jag inte på humör för fem öre!
Började med sovmorgon och sen religon sen har de varit egen hårvård då har jag och Zimone färgat Annicas hår och sen pang på är de kundpass och då fick jag en klippkund, de gick bra men sen skulle hon noppa ögonbryna...hon kan inte ha sätt mina för då hade hon aldrig vågat! Jag KAN INTE noppa ögonbryn hahaha men ja skyll dig själv damen lilla, okej så illa blev de inte men ja. Jag fick gå kvart över 5 så jag hann med halv 6 tåget för att hinna följa med att avliva Hebbe (mammas katt). Jag trodde inte att de va så jobbigt att avliva ett djur, på allvar! Jag kommer aldrig mer få se den lilla plutten, men han va 15 år, senil och fel med njurarna.
Nu är jag hemma, trött,  huvudvärk, ont i knäna och fötterna...BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! hatar torsdagar. Imorrn är de iallafall äntligen fredag och jag LÄNGTAR! Hoppas på att de blir mys med Jessica och att kvällen blir bra.
Nästa vecka blir de även en kort vecka, måndag, tisdag och sen julavslutning på onsdag och då ska jag njuta duktigt på mitt sista jullov ever.

saknar mitt blonda hår!


kan sleva ett inlägg till

Ja jag kan väll lika gärna sleva ett till inlägg eftersom jag troligtvis inte kommer göra de på ett tag.
Idag ska jag iallafall umgås med Jessica och Amanda, ett tag iallafall sen har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Imorrn är de skola igen och de kommer inte vara kul, får kanske sovsällskap iallafall av Bengt tills fredag. På fredag blir de att troligtvis pimpla vin med Jessica igen, hoppas de iallafall! Jag och Jessica har även pratat om kryssning så vi drar förhoppningsvis på kryssning i januari, de vore apkul! Sist jag va på kryssning va jag magsjuk, med pappa, farmor, lillebror osv och de är typ 5 år sen...inte de roligaste. Har aldrig varit med bara kompisar och nu har jag ju faktiskt åldern inne för att dra på kryssning en vardag, WIHO!
Nej helt ärligt så har jag inget att skriva är bara riktigt rastlös i väntan på Jessica.


Snygg brud!!!!!


onsdag.

Jag har ingen dator och orkar inte skriva från mobilen.
Just nu är jag hemma hos Robin för att hämta kläder och snart kommer Jessica och hämtar mig och Amanda så ska vi hem till pappa och käka lunch. Ikväll ska jag lämna Alfons till Robin och vi har kommit överrens om att båda ska ha honom, hoppas bara han fortsätter gå med på de och inte att nån annan får honom att ändra sig.

Jag blir så jävla förbannad på vissa som ska lägga sig i allt hela jävla tiden, vi är inte 3 år vi klarar av dehär själva! Jag vet att vissa inte vill att vi ska prata med varann över huvudtaget men get over it, vi gör de och kommer förmodligen alltid göra de! Visst Robin betalar och så för Alfons men de är alltid jag som har tagit hand om honom och nu när vi har kommit överrens om att ha honom båda två så blir jag orolig när jag ska lämna Alfons ikväll att jag aldrig mer får se honom för de finns en person som inte vill att jag ska existera i Robins liv och att jag aldrig ska få ha min älskade katt. Alfons är inte Robins katt och heller inte min utan VÅRAN! Sen den dag jag och Robin blev tsm så har folk lagt sig i och velat förstöra hela tiden, nu är vi iallafall vänner och pratar typ varje dag sen får vi se vad som händer.



fredag,en bra dag!

Hej inlägget jag skrev igår skrevs från min mobil och de är svaret på varför de är stavfel eller fel ord (jag orkar aldrig ändra!) Igår så va jag iallafall hos barnorskan och fick svar på varför jag har haft mens i 4 veckor och de är för att jag har aids...nej skoja, glöm inte ta era p-piller om ni inte vill ha mens i 4 veckor! Jag har alltså glömt ta p-piller väldigt ofta på senare tid och de är därför jag har haft såhär då.
Efter maten så mötte jag Amanda s gick vi ut på en promenix och sen följde hon med hit och snackade lite skit och hjälpte mig att välja outfit till kvällens bravader (inte så stort klädsortiment men ändå svårt att välja).
Imorse kom lillebror och väckte mig och frågade om jag ville titta på julkalendern med honom och sen blev han jätteglad när han fick veta att de är jag som ska hämta honom på dagis, han gick runt och skrek "wiho, va kul". Jag ska hämta den lilla plutten vid halv två typ så ska vi gå hem och äta mellis och jag ska väll fixa till mig lite och sen ska jag hem till min älsklingsjessica för att färga hennes hår och sen blir de party när Amanda dyker upp! Jag är sjukligt taggad fast de inte ens är nått speciellt.
Nej nu har jag inte tid med de här måste snart gå för att hämta lilla Matheo.



de gör ont.

De gör ont att se dig ledsen men jag gor de för att jag ska må bra, du har sårat mig så många gånger men jag har alltid tagit tbx dig! Jag vet inte hur de kommer bli jag ar fõrvirrad för jag har inye mått så bta som jag gor nu på riktigt länge. Jag kan fokusera på mig själv och pa att du bara är den som ska må bra. Jag alskar dig fortfarande, de gor jag! Jag kommet alltid alska dig, vi fick iallafall 2 underbara år och nagra manader. Nu på senare tid hat jag matt så dåligt varje säg forutom nar jag har varit med mina vanner, dom gar visat att dom bryr sig! Robin jag alskar dig kom ihåg de behöver tid så får vi se om vi hittar tbx!

RSS 2.0