Såhär ser jag ut just nu...









Bild





Jävligt dåliga bilder menmen.

löshår och tattoo

Nu har jag varit och tattuerat mig och de vart inte på mitt skuldeblad som va tanken utan de vart på vänstra underarmen och jag är sjukt nöjd. Har fortfarande plastet på och får ta bort de om ca en timme så då tar jag ett kort och lägger ut. Robin ringde även och sa att mitt löshår hade kommit så då ville jag bara hem och nu vill jag färga mitt hår och sättai löshåret, åååh va fint de kommer bli!

Imorrn bitti ska jag hem till mamma vid 6 tiden för då fyller lilla Agnes 6 år och Amanda ska dit klart jag också måste komma och sjunga för henne på morgonen, har ju inte varit med på flera år! Så imorrn blir de att fixa sig där och sen åka till skolan.


onsdag, nu jävlar.

Nu är de onsdag och jag är svintrött! Somnade vid halv 4 igår kanske och vaknade inte först Robin kom och la sig vid halv 6. Nu har jag varit uppe sen tio och ska hoppa in i duschen så kommer Bengt snart. Amanda, Bengt och jag ska ta tåget mot bro vid 10 över 12 och gå hem till Niklas för att tattuera mig, börjar bli så jävla nervös! Men jag ska ha den så får genomgå dendär smärtan ett tag och kommer efter de vara snygg för resten av mitt liv. Nej nu har jag inte tid med detta, tjoflöjt!


Han är sjukt duktig men orkar inte lägga upp massa bilder för de har jag gjort förut men dehär är ju Malins text och jag ska ha text så.

Ensam inatt.

Nu har Robin åkt iväg för att jobba natt så får spendera min kväll ensam, inte de roligaste som finns speciellt inte när jag är mörkrädd och rädd för the grudge-pojken! Men jag överlever nog, kanske inte blir någon tattuering längre heller och jag är ledsen i ögat...Amanda hade inte råd nu så jag väntar spänd på ett svar av Robin om jag får låna en 500 till måndag! Om inte så blir jag ledsen för nu har jag väntat på att få göra den sen jag gick på iv vilket är 4 år sedan. Menmen what to do? Jag skiter ju inte direkt ut pengar. Men hoppashoppashoppas.












Min finfinfina klänning och världens finaste ljuslykta.

jag vill vinna!

http://www.headzonebloggen.se är en ny startad skönhetsblogg inom hårvård. Där kan ni hitta tips om produkter, tekniker och även grymma guider till hur du sköter och stylar sitt hår på bästa sätt! Dom kan svara på allt som har med hårvård att göra om ni behöver hjälp.

Dom har en tävling just nu där 5 lyckliga vinnare vinner hårprodukter värde av 1029:- !


på bloggen står reglerna för tävlingen och exakt vad ni ska göra. Lycka till!! :)



tattuering på onsdag!!!!

 




världens bästa måndag!

Idag har de varit skola som vanligt och vi fick fanimej sluta tidigare och jag kom väll hem vid halv 4?
När jag hade varit hemma ett tag så kom Robin och hoppa in i duschen sen åkte vi iväg mot barkarby och in på chili där  fick vi med oss knivar och knivställ, ljus och världens finaste ljuslykta! (bild kommer imorrn för telen är död). Vi sprang in en snabbis på ikea också och då köpte Robin nån jävla belysning som man ska ha bakom tvn.
När vi kom hem stod Amanda och Malin utanför och jag fick min födelsedagspresent och de va världens finaste klänning, de bästa är att jag har faktiskt titta på den förut och nu fick jag de! Och när jag kom upp efter att ha stått ute med dom ett tag så sa Robin att jag kan beställa löshår och de är min födelsedagspresent, världens bästa måndag? Fick min ljuslykta, en jättefin klänning och löshår?! Jag kommer känner mig som en fotomodell på lördag hahhahahah.

Längar som tusan till onsdag också för då ska jag få min present av Amanda, en tattuering som Niklas ska göra! Äntligen ska jag bli med Håkan för resten av mitt liv!


måndag, tåglös dag.

Idag är de måndag och skolan börjar igen och de värsta just nu är inte att gå upp och åka till skolan utan att ta sig till skolan för tågen går inte utan är inställda fram till imorrn är de sagt. Ersättningsbussar från bålsta är inte de lättaste och verkligen inte de roligaste, men skönt att man bara ska till jakan.
Imorse skulle jag gå upp halv 8 men vaknade vid halv 7 och kunde inte somna om eftersom jag har en katt som alltid ska komma och mysa och vara jobbig när Robin åker till jobbet. Nu sitter jag här färdig i soffan sen 20 min tbx och ska itne gå till bussen först om 20-30 min...fun. Kände nu också hur trött jag egetnligen är.
Igår bjöds de iallafall på fika här hemma för Robins familj och de va trevligt, fick presentkort på chili (inredningsbutik) och de kliar i fingrarna för jag vill åka dit NU! Vid 8 tiden åkte jag och Robin hem till Malin där de bjöds på ännu mer fika och ett paket från Malins syster Fia, fick en jättefin plöska och de passade perfa för jag är så trött på min gamla. Idag ska jag även troligtvis få mitt paket från Malin (de hade inte kommit igår) och jag är så jävla nyfiken på vad de är.
I helgen blir de som sagt party hos mamma och de tråkigaste är att kusinvitamin inte kommer så ska försöka tvinga hit han helgen efter de. Nej nu ska jag kolla på tv eller nått tråkigt.

Snälla ge mig löshår!

 



23 oktober.

Idag är de den 23 ocktober 2011 vilket betyder att jag föddes för 19 år sen och blir 19 år gammal idag. De känns inte som de, inget speciellt heller...19? hallå? fett tråkig ålder. Men anyway grattis till mig och syster!



vi kommer alltid komma ihåg dig!

Vi kommer alltid komma ihåg dig sen den du va, glad, sprallig, rolig och den som alltid fick en på bra humör när man va arg för de gick inte att hålla sig för skratt när du öppnade din mun.
Livet är orättvist och nu va de du som blev bestulen på ditt liv som du älskade och levde precis som du ville. Vi saknar dig allihop otroligt mkt och de som gör så ont är att vi visste att snart skulle vi få träffa dig igen, snart så. Så händer detta, du är borta och vi kommer aldrig mer få se dig..aldrig mer.
Jag får ont i hjärtat, de känns konstigt...kanske kan man kalla de saknad? Jag vet att de inte är en dröm utan de är sanning, jag kommer aldrig mer få se dig, jag hör ditt skratt och ser dig framför mig och kan inte hjälpa att jag ler. Fan Martin! Du får ha de så bra på andra sidan och vila i frid, hoppas vi ses där! Martin Sandström <3



lista.

ÄR DU NÖJD MED DIG SJÄLV?
Om du fick ändra ditt utseénde med 3 saker, vad skulle de vara? 1. Smalare på hela kroppen 2. mindre näsa 3. långt och fint hår
Hur ofta väger du dig?
aldrig, vill inte veta vad jag väger längre.
Äter du bra? nej, äter inte frukost så ofta och knappt nån lunch när jag är i skolan...annars fläskar jag bara.
Tycker du om ditt utseénde?
nej
Kan du gå ut utan smink?
Ja men helst inte, har så skabbig hy.
Drar du in magen när du är ute? Nope.
Tar du åt dig när någon säger att du är söt?
nej, kanske när jag är full och tror att jag är en pudding men back to realety...Nej oftast inte.
Tränar du? Inte just nu, eller började i onsdags med innebandy och får väll se om jag fortsätter med de.
Har du bra självförtroende?
Nej.
Äter du mycket godis?
ja, haha de syns väll?
Dricker du mycket läsk? ja ganska.
Dricker du kaffe? nej de är äckligt, jag är kvar i oboy-stadiet.

hatar ensamma kvällar.

Dagen började med att klä på sig och gå till vivo för att möta Amanda och handla lite sen följde hon med hem hit, käkade frulle och jag duschade sen kom även Greven hit. Vi har inte gjort så mkt alls mest chillat och snackat massa skit, Amanda åkte hem vid 4 kanske då kollade jag och greven på Värsta pojkvän akadamin och de är så bra! Vid 6 tiden gick jag med Greven till bussen för då skulle hon hem.

Den här kvällen har sugit åsnesnopp, Robin kom hem från sin bror så åkte vi och köpte pizza och godis och åkte hem för att titta på idol. Robin tittade inte ens och somnade strax efteråt och ligger nu i sängen och sover så jag har spenderat min kväll precis som alla andra när jag inte är ute och super helt ensam och de suger.


Året va 2007, Greven, jag och mandy.


snart 19 barre!

Goddag, igår va de som sagt träning och de va faktiskt kul även om vi inte hängde med på alla övningar haha, men gud så man har saknat innebandy! Träningen slutade iallafall 10 och då kom Robin och hämtade mig och när vi kom hem så va även Tobbe här så ja, dom satt och kollade på massa skit till halv 12 medans jag ville slänga mig på soffan och chilla framför tvn, men ja de gick ju inte. När Tobbe åkte hem så låg jag i soffan och däckade till lite då och då innan vi gick och la oss och då hann jag knappt lägga huvet på kudden.

Imorrn är de fredag och då är de inte skola för att tågen är inställda och sl har redan varnat att ersättningsbussarna från bålsta till stockholm tar 2 timmar och 30 min så de kommer vara mkt förseningar..

Bra onsdag.

Idag gick jag upp vid 7 tiden då Amanda kom hit för att följa med mig på drop in på vårdcentralen för att äntligen få migräntabletter vilket jag också fick, så jävla skönt och ett till läkarintyg som Linnea (fröken) kan stoppa upp i arslet för att hon verkar tappa bort dom. Efter de så fick vi fika av mamma och chillade lite med henne och hennes kompis. När vi kom hem så käkade vi lunch och kollade på värsta pojkväns akadamin (?) asbra va de.
Greven ringde mig idag och nu blir de träning vid 8 tiden för mig och Greven, innebandy 4 lajf! Äntligen en träning till efter ett års om inte mer uppehåll, sist pajjade meniskeln. nej nu har jag inte tid herrå!

hos mami!

Imorse vaknade jag, gick upp, duschade och sen såg jag att Bengt hade skickat ett sms att vi började 12.40 vilket hon också hade glömt bort och gått upp påtok för tidigt. Jaha tänkte jag och gick och la mig igen sen vaknade jag av en terrorattack på mobilen från Bengt vilket jag först inte fattade utan stängde bara av hela tiden och tänkte att mobilen är du i huvet, varför stänge inte larmtet av sig? jo för att de inte va nått. Då va de bara att gå upp igen och eftersom mitt hår lever ett eget liv så va de bara att hoppa in i duschen igen för att skölja håret och en göra sig i ordning, vart klar för tidigt så gick till station eftersom Bengt redan va där. När vi kom till jakan bjöd Bengt mig på kinalunchbuffe, muuuuuuuuuums! De va supergott och käkade så att jag allvarligt höll på att spricka.
Efter skolan så kom Stefan (mammas man) och hämtade mig på station i bålsta så åkte vi hem och hämta mamma+Greta och åkte ner till Moa och Agnes skola där de bjöds på fika och ja inte  vet jag vad man egentligen gör där men kom dit förr året för Moa så tänkte att då kan jag väll komma När Agnes har så också.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och har nyss ätit och vill spy igen, man måste liksom passa på när de är god mat. Snart ska mamma och Stefan gå ner och fixa nått med akvariumet så då ska jag sitta och mysa med mina småsystrar, iallafall Greta som vill mysa med mig. Hon kan till-och-med pussas, hon har suttit och pussat mig på kinderna idag...eller pussa och pussa, hon snarare dregglar n i fejjan men de är väll mysig de med.


Blev de bättre för att jag visade mig stark?

Just nu verkar allt gå bättre, framåt...jag visade mig stark och då förstod du att jag menar faktiskt allvar den här gången, iallafall igår och jag hoppas du förstår de framöver också för jag pallar inte mer. Jag hade min ledsna deppdag i söndags och de räckte gott och väl för att jag ska behöva visa mig stark, känna mig stark! Vill inte spilla några tårar, antingen är de vi eller inte, om inte så vill du inte så kan jag inte tvinga tbx dig med mina tårar så ja, jag är stolt över mig själv!


Ja okej, jag saknar mitt blonda hår lite!

Såhär såg jag ut efter färgning ett! hahah fula jävle alltså. har dock ingen bild på datorn hur jag ser ut nu men ska bli svart och förhoppningsvis köpa löshår!

medlidande

Jag vill inte ha nått medlidande, att folk ska tycka synd om mig. Visst nu när vänner och familj frågar hur de är och så men inte "åh de är så synd om dig, stackare", nej de är bara pinsamt för jag överlever nog vilket som med vissa hinder och de kommer bli jobbigt men jag överlever. Idag är jag inte i skolan pga fruktansvärd dålig sömn denna natt och jag ska nu börja packa och dra hem till syster och sen till pappa, de värsta att bo hos pappa exakt just nu är att köket är under ombyggnad så de är hur mkt damm i luften som helst som jag får astma av...yey! Men ska ändå bli skönt att komma hem igen, saknar ju faktiskt att bo där, att bli väckt av lillebror  och att pappa är jobbig! Nej nu ska jag duscha och packa hejsvejs.


Kommer sakna min älskade kisse som tusan iallafall..

hem till pappa igen.

Nu ska jag flytta hem till pappa igen, får inte vara kvar här för att han inte har råd..de är iallafall vad han säger. Jag tror inte på de, de känns som en lam ursäkt för att göra slut, de gör så ont att lämna allt och försöka gå vidare. Jag vet att dehär inte kommer hålla, inte länge alls. Han kommer tycka att de är skönt att vara singel och då kommer han lämna mig för alltid. Jag tänker inte höra av mig, eller snarare försöka och se om han gör de ist för att jag ska vara tjatig, men nu har de faktiskt inte varit speciellt bra på ett bra tag, antar att vissa blir glada nu. De som är konstigt är att han gör mig förvirrad, i fredags så skulle jag verkligen inte flytta hem då ville han ha mig här. Men på lördagen när han kom hem så umgicks vi inte, vi pratade inte, vi satt bara här i soffan och va tysta...jag ville skrika, skrika att han ska bestämma sig men de är omöjligt att prata med honom. Sen på kvällen kom Korven hit och Robin åkte till sin bror och när han kom hem så ville han att jag ska flytta hem igen.
Du vill inte prata med mig, du vill inte lösa de, du vill inte ens försöka bara du får ditt sagt så är de lungt. Känner att de kommer bli en tung natt och en ännu värre dag när jag vet att jag ska hit och hämta mer saker innan han kommer hem.





Nu när du är påväg bort, de är då jag förstår vad du betyder...

 


-

When I lay with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing gets better!
Cause there's a side to you that I never, never knew,
All the things you'd say they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win.



fixa amandas hår.


Före



Efter, löshår och vågtång.

arg oxh deppug dag.

Idag har jag en sån här riktigt dålig dag när allt känns fel. Har varit i skolan till tio i ett för att Heidi inte va i skolan idag. När jag kom hem mötte Amanda mig och vi gick hem till mig en snabbis och sen till henne där Robin kom och hamtade mig sen så åkte vi hem till pappa. Vi kom hem vid åtta och jag har kollat på tv själv kan man säga...inte de roligaste kanske men vad gör man när ingen. Vill umgås med mig. Blir vara så ledsen på vissa personer som säger en sak och gör en annan, hatar att de finns så många lögner och så många sim har mig som en extra person när Amanda inte är tillgänglig...jag är inte amanda och kommer aldrig bli de heller och jag vet inte vad hon gör och är 24 timmar om dygnet. Och att vissa inte kan lyssna och ta till sig saker fast han/hon vet att jag faktiskt blir sårad. Känner just nu för att bryta kontakten med allt och alla och flytta ut i skogen så slipper man allt.

Jag och min dåliga update.

Ja nu är de faktiskt en vecka sen som jag bloggade, känns som de va typ i förrgår? men nej de va ju inte de, de är bara veckorna som går fort. Förra veckan hände inte så mkt, på torsdagen va de Wella-dag i skolan (wella kom till skolan och vi fick lyssna om färg på förmiddagen och färga på eftermiddagen) och då kom Amanda till skolan och färgade håret från sitt blonda till röd/lila och de blev superfint. På fredagen så hämtade jag och Bengt lillebror på dagis och gick hem till pappa. När pappa kom hem så hade han även med sig Amanda och vid 4 tiden kanske så drog Nina och pappa iväg in mot stan och konstert som dom skulle på så Amanda, Jag, Räkan och Robin hade fredagsmys och va barnvakt till världens bästa lillebror. Vi kollade på idol och då somnade Matheo och Räkan hahahahah. Amanda, Robin och jag bestämde oss för att titta på film och de blev hur många lingon finns de i världen och de slutade med att jag kollade på den själv. På lördagen vaknade jag av att Matheo ville komma och krypa ner under mitt täcke, vilket han gjorde i 5 min innan vi gick upp. När vi gick upp som kom även Amanda och vi bestämde oss för att baka scones och eftersom Matheo är gluten så vart de glutenfria scones så han också kunde äta men han tyckte de va äckligt.
När pappa och Nina kom hem va de bara att åka hem en snabbis innan mormor och Amanda kom och hämtade mig för att åka upp till mamma och vara barnvakt där. De gick superbra, vi kollade på fångarna på fortet, åt tacos och mös. Vid halv 12 gick amanda och jag hem medans mormor va kvar där.
Igår vaknade jag kl halv 5 på eftermiddagen? omg säger jag bara, de va lite för sent men de blev pizza till frukost/lunch/middag så jag klagade inte.
Idag har jag gjort något hemskt kan jag tala om för er...Jag är inte längre blond utan är ariel-röd typ, ska inte vara så direkt utan ska få en färg av min snälla syster imorrn för jag går helt ärligt inte ut såhär. Visar bild på både mig och Amanfa imorrn för jag orkar inte hämta sladden.

måndag, dåligt update som vanligt.

Hejsan idag är de måndag vilket betyder skola igen och de är jag inte sugen på dig alls är så trött!
I lördags så åkte jag hem till Jessica redan vid 11 tiden, hennes födelsedagspresent va en kattunge som heter Doris (kan visa bild sen, hinner inte nu). Jag lagade potatisgratängen och diskade medans Jessica duschade. Alla kom typ vid 7 tiden utom Sandra som hade missat tåget påväg hem från jobbet, men vi börajde iallafall äta. Efter maten kom även min kära syster Amanda förbi och vi satt och festade och drog sen vidare till biffen. Efter biffen drog Amanda, Nadja och jag och nån kille hem till Junkan för efterfest" Alla satt och pratade i köket utom jag som slänge mig i soffan. Kommer inte ihåg så speciellt mkt utav kvällen men jag mådde inte bra varken när jag kom hem eller vaknade.
Igår åkte Robin hem till min pappa för att fixa nått och då gick jag hem till Amanda, käkade en macka och sen skulle vi äta marängswich men de gick sådär. Somnade sen i deras säng och blev sen hämtad av Robin. Vid 6 tiden så gick jag och Robin ner till lucky house och mötte Amanda och Räkan och sen kom pappa och allihopa, fyfan sva gott med kinamat kan jag ju säga, har inte ätit de på 100 år! Tack papi. Nej nu har jag inte tid med dehär.

RSS 2.0